2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Rabbime şükür bulantı ve halsizlikler bunaltmıyor artık :) bulantı için hala ilaç kullanıyorum o ayrı:/ olsun annelik işte katlancaz:)
Ya o kadar üzüldümki sen ve senin gibi bulantı yaşayan arkadaşlara. Hep dua ettim bir an önce kurtulun şu bulantılardan diye. Ben de olmadı çok şükür. İnşallah en kısa zamanda tamamen geçer bulantılar.

Kızlar bu arada temizlik işini ne yapiyorsunuz? Yapabilen var mi aranızda? Hiçbir şey yapmak içimden gelmiyor. Hep yorgun hissediyorum zaten. Yapamıyorumda.
Canım biz haftasonu eşimle yaptık temizliği. O evi süpürdü ben sildim toz aldım banyo ve tuvaletide eşim temizledi. Yoruldum ama yapabildim birde yemek yaptım duş filan derken acayip yoruldum ve eşime salatayıda sen yap dedim Allah razı olsun eşimden çok yardım etti.

Allah razı olsun canım 16. Haftanın bitmesini bekliyorum o zamana tamamen geçecek inşallah

Bana sürekli temizlikçi abla geldiği için o konuyla ilgilenmiyorum çok şükür. Her hafta yarım gün alıyorum. Arada bir de tam gün alıp detaylı temizlik yaptırıyorum.
Yaşadığım şehirde arkadaslarımız dışında kimsemiz yok. Onlarda hiç abla almıyolar nerden bulunur bilemedim. Eşim haftada 1-2supurup siliyor. Tuvalet vs onları hallediyorum düzenli. Büyük işlerimi annemle kardeşim sağ olsun geçen geldiklerinde halletmislerdi. Ama bende bi tembellik oluştu sanırım çünkü kılımı kıpırdatmak istemiyorum. Doktorumda yat dinlen diyor. Aslinda 1 haftadır falan eşimin kardeşi bizde sağ olsun herşeyi hallediyor ama yinede evde bişey olunca gözümde büyüyor. Tembellestim sanırım iyice :))))

Keşke bulabilsen birini. En azından hamilelik süresince alırsın rahat edersin. Bu arada wc temizleme işini eşine bırak bence. Biz şu anda mikroplara ve kimyasallara çok duyarlıyız. Ne olur ne olmaz o işi de eşin yapsın.

Benim esimde ediyorda ışte yinede en ufak yapmam gereken gözümde büyüyor okuldu,kurstu derken oda yoruluyor aslında kiyamıyorum ama ne yapayim. Kendide bırak yapma diyor yapmiyorum Bi yemek yapmaya usenmedim gebelikten bu yana :)

Aynen öyle canım kimyasal vs çok kullanmamaya çalışıyorum. Sağ olsun onlara da yardım ediyor aslında. Bakalım bi çözüm bulucaz artık. Doktor bu h.sonu gittiğimde izin verirse temizlik yapmama bende eşime az yardım edince tamamdir :)

İçini ferah tut canımm... Vücut regl gecikmesi vs ile hamilelik sinyali verene kadar yediğinin içtiğinin bir önemi yokmuş... Ben de gecikme olmadan önce bir haftasonu birez alkol almıştım diye paniğe kapılmıştım ve araştırdığımda böyle yazıyordu..

Canım çok geçmiş olsun sana.

günaydın anneler,
kontrolüme bir hafta daha vardı dayanamadım sabah gittim doktora bebeğimi gördüm. ohhh çok şükür iyiymiş oğlum.
1hafta dayanamaz oldum. doktor artık karnımın hızla büyüyeceğini bu yüzden lierac veya çatlak önleyici kremler kullanmam gerektiğini söyledi. ben 1 aydır kullanıyordum lierac. oh be sonunda karnımız büyüyecek :)

Günaydın hanımlar , kötü geçen gecenin ardından zorla uyandım . Birdaha ağlamıcam diye söz verdim kendime çünkü gece kaşık ağrısı baş ağrısı şişen gözler mahvoldum . Nemli bezi gözlerimi başıma koydum dinlendim öyle saat 10 gibi de uyumuşum hala başım ağrıyor .

Sizlere sorularım olucak 1. Olan burnu şişen genişleyen arkadaşlar var mı ?
2 kokudan etkilenip kusması olan
3 kusmaları hala devam eden

merve100 benim burnum çomak gibi oldu resmen

hatta tıkanıyor bazen östrojenden dolayı burunda tıkanma olabilirmiş yaygın görülen birşeymiş bu mehmet öz'ün siz bebeğinizi beklerken adlı kitapta okudum dün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…