2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Arkadaşlar babam bugün kafasındaKi tümörden dolayı ameliyat oluyor ne olursunuz dua edin lütfen
Canim Allah acil sifalar versin
Günaydınlarr hayırlı sabahlar
Bugün saat 2 de randevum var. Heyecanlı bekleyiş başlasın Sanırım bu heyecan tedirginlik kucağıma alana kadar geçmeyecek.
Hadi bakalim canim güzel haberlerini bekliyoruz ebnimki daha 29 ekimde dayanamayip devletten randevu almak istiyorum ama ne diye gitsem acaba
Kızlar bu arada temizlik işini ne yapiyorsunuz? Yapabilen var mi aranızda? Hiçbir şey yapmak içimden gelmiyor. Hep yorgun hissediyorum zaten. Yapamıyorumda.
Arada supuruyorum gecen bi gaza geldim sildim supurdum.ertesi gunu lavoba tualet yikadim rahatladim ama.bu hafta yillik izindeyim haftasonuda bi silip supururum baya idare eder beni

Kızlar şimdi kalktım, kocacım bana akıtma yapmış :) sürprize bakın çok severim :)
Masallah hep öyle olsun afiyet olsun canim

günaydın kızlar :) bugün 14. haftamıza girdik ayrıca artık 3 ay bitti 2. trimester dönemindeyiz :)

çok canım istediği için bugün annem bana aşure yapıcak
Dün burda okuyunca benimde canim istemisti aksam komsum sagolsun getirmis yedim rahatladim.bu sene bende yapmak istiyorum Allah nasip ederse.

Kızlar afedersinz çok fena ishal oldum bi de midem bulanıyor , bana bir akıl verin bildklerimi de unuttum ne yapmam gerekli

Canım sağol gittim doktora kan idrar testleri yapıldı temiz çıktı. Serumda ağrı kesici taktılar parol ve çok iyi geldi çünkü her yerim ağrıyordu vücudumda kırgınlık vardı şimdi daha iyiyim, doğru düzgün birşeyde yemiyorum havalardan galiba bi soğuk bi sıcak.

Canim ağladkca insan çok kötü etkileniyor maalesef . Evet bende o 3 ü de var

Ya burnum şişiyor benimde birtek burnumda zaten yağlanma var siyah noktalar oluşmaya başladı ilk defa geliyor başıma böyle

Günaydın canım.. İyi yapmışsınnn oğluşunu görmüşsünnn maşallah ona... Ben dee çok sabırsızımmm ama direniyorumm, dayanıyorum. Tam 1 ay olacak 21 ekimde kontrolümüz... Ucunda cinsiyet öğrenmek var bir de...

Yaren007 canım Allah şifa versin babacığına , eskisinden de iyi olarak çıksın hastaneden inşallah.. Tüm hastalar, şifa bekleyenler tabi...

Günaydınnn herkese.... Güzel bir gün olsun , iyi haberler gelsin hep.... Hayatımdaa gün saydığım çok oldu daaa bu sefer bir başka sayıyorum sankiii

Eklentiler

• image.webp
    40 KB · Görüntüleme: 47
Sağol canım her gün kahvaltı eşim hazırlar evde hamile kaldığımdna beri. Fakat bana en sevdiğim şeyi yapınca cok sevindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…