2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar ben sarhoş gibiyim,sersem gibiyim... Enerji 0. Kahvaltı vs yaptım karnımda tok. Ne yapıyorsunuz böyle hissettiğinizde?

Canim ben ve zayiflik yillardir yan yana abilmadi
60li kilolari ne zaman gordum hatirlamiyorum diyorum ve susuyorum
Ama dedigin gibi onceden de vardir ama simdiki gibi surekli bebegi hossetmek icin orayi burayi ellemedigim icin farketmemis olabilirim. Durmadab elim karbimda kasigimda hisseder miyim diye

Canım bilmiyorum hiç bişey yememiz lazım ozaman..
Of bilmiyorum ne yapıcaz..

Ben bennnn. :) derimin altında küçük küçük yağ bezecikleri gibi bişey hissediyorum :)
bende de var bu ne acaba?

canım, çok iyi anlıyorum seni, ben de öğrenmeden önce çok tehlikeli bir ilaç kullandım 2 doz. bir de arı sokmuştu antihistaminik almıştım. Bizimki kaza kurşunu olduğu için ihtimal de yoktu rahat rahat alkol filan da alıyordum. Endişem hala devam ediyor ama testler iyi çıktıkça rahatlıyorum. Doktorum da içimi erken dönem sıkıntı olmaz diye ama yine de o aklımın bi köşesinde hep olacak
aklına getirmemeye çalış.

Kızlar bu arada temizlik işini ne yapiyorsunuz? Yapabilen var mi aranızda? Hiçbir şey yapmak içimden gelmiyor. Hep yorgun hissediyorum zaten. Yapamıyorumda.
direk yapmıyorum

Kızlar ben sabahtan yazdığım için arada kaynadı, güneş kremi kullanan var mı? Kışın gerek var mı? Ne kullanıyorsunuz? Ciltte Lekelenme haftası yazıyor...

Kızlar ben sarhoş gibiyim,sersem gibiyim... Enerji 0. Kahvaltı vs yaptım karnımda tok. Ne yapıyorsunuz böyle hissettiğinizde?
Ben de ilk zamanlar sarhoş gibiydim. Şimdi bu ay çok iyi hissediyorum kendimi. Herşey yiyebiliyorum. Zamanla senin de enerjin gelicek merak etme

Kızlar ben sabahtan yazdığım için arada kaynadı, güneş kremi kullanan var mı? Kışın gerek var mı? Ne kullanıyorsunuz? Ciltte Lekelenme haftası yazıyor...
Canım ben normalde hergün gece gündüz kremi kullanırım. Gündüz kremin içinde faktörü de var. Ama lekenleme güneşle alakalı mı yoksa hamilelikle alakalı mıdır bilmiyorum. Bneim cildim beyaz değil. Buğday tenliyim. Daha cok beyaz tenlilerde lekenleme olur diye biliyorum.

Kızlar afedersinz çok fena ishal oldum bi de midem bulanıyor , bana bir akıl verin bildklerimi de unuttum ne yapmam gerekli

seni en iyi ben anlayabilirim burda canım.kurban bayramına yakın bende üşüttüğüm için galiba ishal olmuştum.5-6 gün kolumu kaldıramadım halsizlikten.hiçbişeyde yiyememiştim.iki kez acile gittim.doktorum serum falan vermişti.eğer seninde ağırlaşırsa doktoruna söyle mutlaka.haşlanmış patates,kahve,kahve limon,asiti kaçmış kola, yoğurt çorbası,muz iyi gelir.bol bol tuzlu ayran ve su iç.geçmiş olsun

Yaren007 canim babacigina gecmis olsun cok.Allah acil sifalar versin.

Citolesgen biz de akitma deriz

mischiefocean83 canim ben sürekli kullanirim gunes koruyucu solante pigmenta kullaniyorum.dermatologlarin filan önerdiği bir marka

Dün kilo konusulmus benim sadece sabah uyaninca bulantim oldu.istahim yerindeydi ama dikkat de ediyorum 1.5 kilo almışım.54.5 ile hamile kaldim 56 oldum.boyum 1.66

Ayyy ben de yazdım öyle bir mesaj kızlar yanlış anlaşılmasın göğsüme yatıp uyuyordu uyuduktan sonra beşiğine bırakıyordum ben de çok korkardım sıkışırsa diye

günaydın kızlar :) bugün 14. haftamıza girdik ayrıca artık 3 ay bitti 2. trimester dönemindeyiz :)

çok canım istediği için bugün annem bana aşure yapıcak
Maaşallahh canımmm üçüncü trimestrada giricez ondan sonra geri sayım m

xiexie canım geçniş olsun bende kurban bayramunda ishal olmuştum acil hastaneye gittik. Bana patates haşlama ye ve ayran, soda iç dediler. Ben hepsini yaptım ayrıyetten kendi yöntemim türk lahvesi ve muzda yedim. Ertesi gün geçmişti. Tekrar geçmiş olsun çok kötü bir hastalıktır. Çeken bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…