2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Selam guzel annelerr
Dun aksam cok fena oldum burnum tikandi bogazim kulaklarim agriyodu basim agriyodu uyuyamadim hic. Bugun doktoruma gittim sabah hemen. Ilac verdi eger kullanmazsan daha fena olucaksin güvenip kullan lutfen dedi. Atesim de var biraz. Durup dururken hic belirtisiz hasta oldum yaa. Ilaclari kullanmak konusunda kararsiz kaldim ama atesin yukselirse tehlikeli, brbege hicbir zarari olmayan ilaclar yazdim dedi. Napsam ki sizce kullansammi?
Hazir gitmisken cinsiyete de baktı kucuk bi cikinti var gibi ama simdilik ailelerle paylasmayin yanilma payi oluyor dedi. Allah biliyor icimden hep kiz istemistim ama Allahim bunu nasip ettiyse saglikla gelsin basimizin üstünde buyumus 8 cm olmus minnosumuz

Kızlar ben sabahtan yazdığım için arada kaynadı, güneş kremi kullanan var mı? Kışın gerek var mı? Ne kullanıyorsunuz? Ciltte Lekelenme haftası yazıyor...

Ben yaz kış hep kullanıyorum ilk hamileliğimden beri hiç bırakmadım , magic spa isimli bir krem eczacım önermişti iyi ki önermiş diğer güneş kremleri gibi bembeyaz yapmıyor nemlendirici etkisi yüksek cilde bakımda yapıyor bir araştır istersen

Teşekkürler, bakıyorum.

Kızlar bu arada temizlik işini ne yapiyorsunuz? Yapabilen var mi aranızda? Hiçbir şey yapmak içimden gelmiyor. Hep yorgun hissediyorum zaten. Yapamıyorumda.
Valla hamileliğimi öğrendiğimden beri eşim yapıyor süpürüyor siliyor toz alıyor eskidende o süpüyordu ben tuvalet banyo mutfak temizliyordum ama şimdi her işi o yapıyor çamaşır asma katlama bulaşık makinesi doldurma boşlatma Allah razı olsun aslında o iş yaparken yatıyorum ve üzülüyorum ama napim şu üç ay bi geçsin bende yardım ederim artık

Kızlar ben sabahtan yazdığım için arada kaynadı, güneş kremi kullanan var mı? Kışın gerek var mı? Ne kullanıyorsunuz? Ciltte Lekelenme haftası yazıyor...
Canım ben Avene marka kullanıyorum beyaz tenliyim beyaz şişeli olanı kullanıyorum. Ama çok beyaz değilsen turuncu olanı öneririm. Cildine göre albilirsin kuru yağlı normal gibi seçenekler var. Ben çok memnunum bu markadan. Ve yaz kış mutlaka kullanıyorum çünkü cildimin rengini de eşitliyor :) pek çok cilt doktorunun önerdiği bir markadır.

Son düzenleme:
cloud17 canım doktorun ne dedi ? Ben dün iğne olunca ağladım girmedi resmen koluma kasa vurursak ne oluyor ilaç dağılmaz mı ?

happymom87 canım hayırlı olsun aynı model aynı renk bende almayı düşünüyorum Bebek arabası , oto koltuğu da var mıydı ?

Canım çok geçmiş olsun dayana bilirsen bir diş sarmısağı çiğniyerek su yardımıyla yut yat oda bogaza iyi gelir. eteşinide düşürür. doktor ne ilaç verdi

selam anneler ve anne adayları. vallahi çok seri yazıyosunuz ben günde ancak birkaç kez girebiliyorum ondada konuşmalara yetişemiyorum
aramızda hasta olanlar var tam zamanı zaten bir sıcak bir soğuk. çok dikkat edin kendinize bebişinize bol bol c vitamini alın

geçmiş olsun canım, doktor sana göre ilac vermiştir doktoruna guvenmelisin, maşallah minnoşunuza :)

merve100 kafam cok karışık canim.sonuçları gosterdigim genetikci kan sulandirici kullanman lazim dedi.tüp bebek doktorum iğneyi simdi birak coraspini 20. Haftada birak dedi.nette arastirdigimda benden daha az mutasyonu olanlar igne kullanmaya devam etmisler doguma kadar.ben kullanmak istiyorum bebegime birsey olmasindan korkuyorum.ctesi burdaki doktoruma da danisacagim

Canım en son doktoruna tekrar danış , benim doktorum da en son genetikle birlikte kararsız kalmıştı ve Bursa'da Osman Dereli mi Develi mi bilmiyorum bir doktoru aradı bu tür gebeliklerle ilgileniyormuş genellikle o iğne ve folik asiti söyledi asla bırakmasın Doğuma kadar dedi ben başka doktora da sordum o da doğru kararı vermiş riske atılmamış olur böylelikle dedi Allah'ın izniyle de güzel gider inşallah bende çok korkuyordum çok kez ağladım başka doktorlara mı gitsem etsem diye ama bi kaç doktor da böyle diyince hayırlısı artık diyip başladım

Osman develiogluna bir kere muayene olmustum.onu biliyorum.ben de riske atmak istemiyorum.zarari yoksa kullanacagim ctesi burdaki doktoruma da danışıp.bebegim icin herseye razıyım ona zor kavuştum

Kızlar sabah doktora gittim.Hem sonuç gösterdim hem kısa bir muayene etti.Gebe bölümü yerine yanlışlıkla jinekoloji ye randevu almışım.Ordaki Ultrason ölçüm yapamadığı için ölçüm alamadı.Ama genel durumu iyi dedi.Cinsiyeti yine öğrenemedim.Bacaklarını kapatmış hiçbirşey görünmüyor dedi.Yani şuna benziyor bile demedi.Dönüşte çok kötü oldum.Hastane işyerime çok yakındı.Minübüse bindim bir başdönmesi,soğuk ter,bayılma hissi yaşadım.Minübüstekiler sağolsun ilgilendi.Zor geldim.Allah'ım birdaha yaşatmasın hiç kimseye inşallah.Hala sersem gibiyim.

kızlar bende hamileliğimin başından beri baş dönmesi, ara ara ateş boşalır gibi ateş basmaları çok oluyor. doktorum dediki genelde erkek bebek bekleyenlerde oluyor dedi.

Canım çok geçmiş olsun dayana bilirsen bir diş sarmısağı çiğniyerek su yardımıyla yut yat oda bogaza iyi gelir. eteşinide düşürür. doktor ne ilaç verdi
Canim doktor augmentin, minoset ve iliadin sprey verdi. Bir de burun duşu kullanicam. Sarimsagi bi deneyeyim bakalim yarina kadar bekleyebilirsin istersen ilaclar icin dedi. Istahim cok azaldi ve midem bulaniyor yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…