- 6 Ocak 2015
- 356
- 647
- 33
- 35
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #13.521
Maaşallahh canımmm üçüncü trimestrada giricez ondan sonra geri sayım m
Kızlar ben sabahtan yazdığım için arada kaynadı, güneş kremi kullanan var mı? Kışın gerek var mı? Ne kullanıyorsunuz? Ciltte Lekelenme haftası yazıyor...
Teşekkürler, bakıyorum.Ben yaz kış hep kullanıyorum ilk hamileliğimden beri hiç bırakmadım , magic spa isimli bir krem eczacım önermişti iyi ki önermiş diğer güneş kremleri gibi bembeyaz yapmıyor nemlendirici etkisi yüksek cilde bakımda yapıyor bir araştır istersen
Valla hamileliğimi öğrendiğimden beri eşim yapıyor süpürüyor siliyor toz alıyor eskidende o süpüyordu ben tuvalet banyo mutfak temizliyordum ama şimdi her işi o yapıyor çamaşır asma katlama bulaşık makinesi doldurma boşlatma Allah razı olsun aslında o iş yaparken yatıyorum ve üzülüyorum ama napim şu üç ay bi geçsin bende yardım ederim artıkKızlar bu arada temizlik işini ne yapiyorsunuz? Yapabilen var mi aranızda? Hiçbir şey yapmak içimden gelmiyor. Hep yorgun hissediyorum zaten. Yapamıyorumda.
Canım ben Avene marka kullanıyorum beyaz tenliyim beyaz şişeli olanı kullanıyorum. Ama çok beyaz değilsen turuncu olanı öneririm. Cildine göre albilirsin kuru yağlı normal gibi seçenekler var. Ben çok memnunum bu markadan. Ve yaz kış mutlaka kullanıyorum çünkü cildimin rengini de eşitliyor :)Kızlar ben sabahtan yazdığım için arada kaynadı, güneş kremi kullanan var mı? Kışın gerek var mı? Ne kullanıyorsunuz? Ciltte Lekelenme haftası yazıyor...
Canım çok geçmiş olsun dayana bilirsen bir diş sarmısağı çiğniyerek su yardımıyla yut yat oda bogaza iyi gelir. eteşinide düşürür. doktor ne ilaç verdiSelam guzel annelerr
Dun aksam cok fena oldum burnum tikandi bogazim kulaklarim agriyodu basim agriyodu uyuyamadim hic. Bugun doktoruma gittim sabah hemen. Ilac verdi eger kullanmazsan daha fena olucaksin güvenip kullan lutfen dedi. Atesim de var biraz. Durup dururken hic belirtisiz hasta oldum yaa. Ilaclari kullanmak konusunda kararsiz kaldim ama atesin yukselirse tehlikeli, brbege hicbir zarari olmayan ilaclar yazdim dedi. Napsam ki sizce kullansammi?
Hazir gitmisken cinsiyete de baktı kucuk bi cikinti var gibi ama simdilik ailelerle paylasmayin yanilma payi oluyor dedi. Allah biliyor icimden hep kiz istemistim ama Allahim bunu nasip ettiyse saglikla gelsin basimizin üstündebuyumus 8 cm olmus minnosumuz
bana da dün doktorum en guzel dönemedesin tadını cıkar 28 haftalığa kadar dedi :)üçüncü trimesterda korkutuyo beni biraz iyice ağırlaşıcaz doğum endişesi başlıycak falan.şuan en güzel dönemdeyiz tadını çıkaralım
geçmiş olsun canım, doktor sana göre ilac vermiştir doktoruna guvenmelisin, maşallah minnoşunuza :)Selam guzel annelerr
Dun aksam cok fena oldum burnum tikandi bogazim kulaklarim agriyodu basim agriyodu uyuyamadim hic. Bugun doktoruma gittim sabah hemen. Ilac verdi eger kullanmazsan daha fena olucaksin güvenip kullan lutfen dedi. Atesim de var biraz. Durup dururken hic belirtisiz hasta oldum yaa. Ilaclari kullanmak konusunda kararsiz kaldim ama atesin yukselirse tehlikeli, brbege hicbir zarari olmayan ilaclar yazdim dedi. Napsam ki sizce kullansammi?
Hazir gitmisken cinsiyete de baktı kucuk bi cikinti var gibi ama simdilik ailelerle paylasmayin yanilma payi oluyor dedi. Allah biliyor icimden hep kiz istemistim ama Allahim bunu nasip ettiyse saglikla gelsin basimizin üstündebuyumus 8 cm olmus minnosumuz
merve100 kafam cok karışık canim.sonuçları gosterdigim genetikci kan sulandirici kullanman lazim dedi.tüp bebek doktorum iğneyi simdi birak coraspini 20. Haftada birak dedi.nette arastirdigimda benden daha az mutasyonu olanlar igne kullanmaya devam etmisler doguma kadar.ben kullanmak istiyorum bebegime birsey olmasindan korkuyorum.ctesi burdaki doktoruma da danisacagim
Canım en son doktoruna tekrar danış , benim doktorum da en son genetikle birlikte kararsız kalmıştı ve Bursa'da Osman Dereli mi Develi mi bilmiyorum bir doktoru aradı bu tür gebeliklerle ilgileniyormuş genellikle o iğne ve folik asiti söyledi asla bırakmasın Doğuma kadar dedi ben başka doktora da sordum o da doğru kararı vermiş riske atılmamış olur böylelikle dedi Allah'ın izniyle de güzel gider inşallah bende çok korkuyordum çok kez ağladım başka doktorlara mı gitsem etsem diye ama bi kaç doktor da böyle diyince hayırlısı artık diyip başladım
Erkeeek
Maşallah canım Allah tamamına erdirsin inşallah :) Cumartesi bizde gitcez cinsiyet için gösterir inşallah :) sırayla herkes öğreniyor iyice heyecan yaptım bendeeeeErkeeek
Canim doktor augmentin, minoset ve iliadin sprey verdi. Bir de burun duşu kullanicam. Sarimsagi bi deneyeyim bakalim yarina kadar bekleyebilirsin istersen ilaclar icin dedi. Istahim cok azaldi ve midem bulaniyor yineCanım çok geçmiş olsun dayana bilirsen bir diş sarmısağı çiğniyerek su yardımıyla yut yat oda bogaza iyi gelir. eteşinide düşürür. doktor ne ilaç verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?