2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canim doktor augmentin, minoset ve iliadin sprey verdi. Bir de burun duşu kullanicam. Sarimsagi bi deneyeyim bakalim yarina kadar bekleyebilirsin istersen ilaclar icin dedi. Istahim cok azaldi ve midem bulaniyor yine
agomentin hamilelere verilen bi antibiyotik diye biliyorum. ama sen bi sarmısağı dene belki gerek kalmaz. bende işe yaradı 2 gece üst üste sarmısak yedim yattım. iyileştim

agomentin hamilelere verilen bi antibiyotik diye biliyorum. ama sen bi sarmısağı dene belki gerek kalmaz. bende işe yaradı 2 gece üst üste sarmısak yedim yattım. iyileştim
Tamam dedigin gibi bi deneyeyim belki gercekten gerek kalmaz bos yere ilac içmemis olurum

Ya kızlar benim hastanemde doğuma eşlerin girmesine müsade yokmuş, üzülerek öğrendim. Hayır yani ıkınırken acıyla yüzüne yüzüne 'seninn yüzünndenn' diye bağırmak varken şimdi arkasından atıp tutmak gerekecek oldu mu bu şimdi hiç..
Fotoğrafcının girmesine izin var ama... Acaba eşimi fotoğrafçı kılıklığında mı içeri soksak, ne var yani fotoğrafçının elini tutsam

merve100 teşekkür ederimm canımmm... Al tabi bence çok güzel bir renk bu hem de unisex. Bizim cinsiyet belli değildi ama belli de olsa bunu beğenirdim yine... Oto koltuğu var, adaptörünü ayrıca aldık. Fakat bizim aldığımız kampanyadaki oto koltuğu dediğim aynı zamanda ana kucağı. Yani bebek 6 aylığa kadar onu kullanıyor sonra başka bir oto koltuğu alacağım 4 yaşına kadar kullanılanlardan... Şuanki bak böyle... Markası da maxi cosi yanılmıyorsam yazılışı böyle.

Eklentiler

• image.webp
    11 KB · Görüntüleme: 73
caglagunaydin gozunaydin canimm saglikla gelsinn, erkek dimiii ben ultrason resminden anlamistimm vallahii icime dogduuu... sormustum ya sana cok benziyor diye gecenler de bizimki de mi olacakk acabaaa :)

ay sen çok yaşa emi kahkaha atarak güldüm

Aynılarını geçen sene düşündüm oto koltuğa kadar düşüncelerimiz aynı olmuş , bu sene de düşünmeden bunları alacağım dedim unisex olarak çok iyi evet sağlam bir arabada :) hayırlı olsun tekrardan güzel günlerde gezdirmeyi nasip etsin rabbim

Canım sancı çekerken odanda olur o zaman dersin ben eşim olmasa o sancıları çekemezmişim resmen dedim eşler önemli o an içeri de olmasın bayılırdı Benim ki zaten dışarı da bile fenalaşmıştı , eşlerle son haftalarda çalışırsınız zaten pilates topu bu konuda birde çok yardımcı bu arada

Kızlar dr randevum 27 ekimde. Ama ben çatlayacağım cinsiyet öğrenmek istiyorum. Yarın bir hastaneye mi gitsem diyorum.
Size 12.hafta resmimi göndersem yorumlayan olabilir mi? Merak içindeyim. sağlıklı olsunda tabi.

Eklentiler

• vsdvvxv 2.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 81
Ay hanımlar yetişin , bişey yiyemiyorum diye bugün armut fındık ve su üçlüsüyle beslendim dünde yemiştim fındık , annem kırıp koyuyor önüme iyi geliyordu ay şimdi bir ishalim kalkamıyorum resmen ya kusuyorum da şeyden dolayı ay kusura bakmayın annem muz falan verdi işe yaramadı başka neler tavsiye etmiştiniz internetim yavaş açmıyor eski sayfaları

çay kaşığı türk kahvesine limon sık ye canım

Patates haslamasida iyi gelir toparlar canım. Şimdiden geçmiş olsun.

nar ye canım. Süt ve ceviz tuketme geçene kadar

Hepinize teşekkür ederim hepsini deniyorum çok halsizim bi de misafir çağırmıştm onları ağırladm bu halde çok zor oldu benm için tuvaletten çıkamadm çok zor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…