2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
kızlar isaliniz uzun süre devam ederse doktorunuza danışın. geçen internette öyle okumuştum

Teşekkür ederim. Cuma günü İstanbul'a ailemin yanına gidicez o yüzden evde dinleneyim dedim.
Ahh Istanbulll. Çok ozledim Düşük riskim olduğu için gidemiyorum maalesef... Tadını çıkar. Aileyle olmak gibisi yok... Benimde ailem orda.

Kızlar dr randevum 27 ekimde. Ama ben çatlayacağım cinsiyet öğrenmek istiyorum. Yarın bir hastaneye mi gitsem diyorum.
Size 12.hafta resmimi göndersem yorumlayan olabilir mi? Merak içindeyim. sağlıklı olsunda tabi.

bende meraktan çatlıycam doktorumda 31inde çağırdı ben anlayamadım malesef canım görüntüden

Merhaba kızlar henüz cnsyetini öğrenemeyen varmı bebişinin biz henüz öğrenemedik
Bizim doğum tarihleri aynıymış :) ben geçen hafta gitmiştim ikili test için, öğrenememiştik, çok düşük bi ihtimal erkek olabilir demişti, çok hareketliydi bebiş, 16. haftayı bekliyorum şimdi o da kasımın ilk günlerine denk geliyor sanırım..

Bizde ikili testte öğrenemedik göstermedi haylaz bizi aslında haftaya çağırdı ama dayanamayıp ctesi gidicez

Ahh Istanbulll. Çok ozledim Düşük riskim olduğu için gidemiyorum maalesef... Tadını çıkar. Aileyle olmak gibisi yok... Benimde ailem orda.
Bende 3 aydır gidemiyordum çok özledim valla İstanbul gibi şehir yok bence. İnşallah en kısa sürede sen de gidersin ailenin yanına.

ay kız insan yata yata kendini daha da hasta yapıyor. bak madem cuma gunu istanbula geliceksin iyice dinlen o halde. istanbulda gez toz :) bizede oturmaya beklerim :)
İstanbul'a enerji topluyorum valla :) teklifin için teşekkür ederim canım daha sonra bence buluşma ayarlayabilirsek hep beraber toplaşırız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…