2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
hayal_masal kızzz sen yoksa benim kızıma mı göz koydun oğlun için :) benim kızım senin oğlundan büyük ona göre hahahabla diyecek o kadar
aşkolsun 2-3 günün lafımı olur. ben erkenden doğururum kızın için. hem bak oğlumu doğmadan önce tanımaya başladın böyle damat bulmak zor

aşkolsun 2-3 günün lafımı olur. ben erkenden doğururum kızın için. hem bak oğlumu doğmadan önce tanımaya başladın böyle damat bulmak zor
ama ben sezeryan olucam canım yani martın 20sinden sonra falan doğacak sanırım :) benimki baya büyük oluyor. resmen abla oluyor. hem benim kız uzaklara gitmek istemiyor. anneisni cok seviyor :) ah canım bilmezmiyim damat iyi ama olmaz cıkkkk :)

benimki erkekse ben de talip olcam bak cumartesiye kadar vaktin var. Kafalayabilirsen kafala yoksa cumartesi bende başlicam kız anneleriyle haşır neşir olmaya :)))

ankara cok uzak hem kızımı oralara yollayamam gurbet ellere haha
Benimki erkekse talibim bende. Seneye tayin isteyip geliriz İstanbul'a kerteriz hemen olmaz mı?

alemsiniz kızlar benim eşim şimdiden komşunun çocuğundan kıskanıyo ciddi ciddi.komşumda hamile aramızda 1 ay falan var bende artık kardeş gibi olurlar beraber oynarlar diye anlatıyodum eşime.eşimde yalnız onlarınki erkek bizimki kız olursa oynayamazlar falan beraber diyo

ay sen çok yaşa emi. tamam oğlumu senin kızdan uzak tutacağım. ama sakın kızını uzaklara verme ben çok zorlandım senin kızın zorlanmasın :)

ayyy o vermez kızını zor kaynana bak vazgeç ondan :) bu arada seninki kız çıkarsa alırım kızını :)

vayy beee kızlar.. demek öyle.. ya bu gurupta neden erkek bebekler çokkk imdatttt kız anneleri yardım edin :) kimselere vermem prensesiimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…