2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
döllenme zamanına göre ultrason ölçümü ve SAT hesaplamada fark olabiliyor 2haftaya kadar değişebiliyormuş. Bu normal sanırım. Bence korkmaya gerek yok :)
Teşekkür ederim canım doktorum da aynı şeyi söyledi. Korkuyordum ama sizde böyle söyleyince daha rahatladım. İnşallah gerçekten herşey yolunda gider. Benim korkularımı yenmem gerekiyor o yüzden rahatlamam gerekiyordu. Hakkımızda hayırlı be canım. Kaderimizde ne varsa onu yaşayarak görecez dua edelim de hayırlı yazılarımız olsun sonu hep mutluluk olsun inşallah hepimiz için..

Canım çok büyük geçmiş olsun salgın var bu aralar grip gibi millet kırılıyor sende yakalandın sanırım ama serum iyi gelir hiç korkma bi sorun olmaz.. inşallah şimdi daha iyisindir. Bol bol meyve tüket canım. Allah şifa versin inşallah.

Citolesgen isim buldun mu?benim aklıma hiç kız ismi gelmiyor.kız bekleyenlerden isim çalacağım,tabi kız olursa.
yok canım nerde.. dün hep internetten kız isimlerine baktım beğenemedim hiçbir ismi. eşime sordum oda o olmaz bu olmaz diyor. :) sen kızın mı olsun istiyorsun canım allah gönlüne göre versin inşallah

yok canım nerde.. dün hep internetten kız isimlerine baktım beğenemedim hiçbir ismi. eşime sordum oda o olmaz bu olmaz diyor. :) sen kızın mı olsun istiyorsun canım allah gönlüne göre versin inşallah

İnşallah önce sağlıklı olsunda önceliğimiz sağlık, ama bir oğlum var bir de kızım olsun isterim.Düşünüyorum kız olursa ne olablir diye hiçbir isim gelmiyor.Beğenemiyorum hiçbirini.Seninde kız olunca merak ettim.İsim bulabildinmi diye.

Kızlar geçen haftaya kadar her hafta hatta bazen haftada 2 kez ultrasona girmek durumunda kaldım. Doktorum hiç bir problem olmiycagini belirtti.
Bu arada ben geçen ay bir rüya gördüm kızım olursa adını Umay koyucam diyordum rüyamda aileme. Sanırım kız olursa Umay koyabilirim :) Çok begendigim bi isim. Esiminde hoşuna gitmişti ama bakalım önce cinsiyeti öğrenmek gerek :)

tabi cabım önce sağlıklı olsunlar kız erkek farketmez. ben de bulamıyorum ki isim aklıma gelmiyor. annemler diyor ki isim bulamayacaksın son ana bırakacaksın bence diyor.cunku ben cok ayrıntıcı bir insanım. bir seyi hemen beğenemem.

ben rüyamda 2 hafta önce gördüm. oğlum varmış adı asilmiş. ama benim kızım olucak canım :)

ben rüyamda 2 hafta önce gördüm. oğlum varmış adı asilmiş. ama benim kızım olucak canım :)
Allah bağışlasın annesi. C.tesi günü 14+2olucam insallah söyler cinsiyeti. Test sonucumda iyi olur umarım...
Asıl de güzel isimmis aslında :)

Allah bağışlasın annesi. C.tesi günü 14+2olucam insallah söyler cinsiyeti. Test sonucumda iyi olur umarım...
Asıl de güzel isimmis aslında :)
inşallah guzel hayırlı haberler alırsınz canım. belki gösterir cinsiyetini canım. bize haber vermyi unutma :) evet Asil de güzel isim ama nerden rüyama girdi anlamadım. öyle bir tanıdığım da yok :)

Nisan anneleri,
Cinsiyetler kaçıncı haftada belli oldu sizlerin? 13. haftada ikili test için doktor randevum var, belli olur mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…