- 17 Kasım 2014
- 317
- 532
- 53
- 37
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #13.621
Öğretmen misin canım ben bulantılardan okula gidemedim rapor aldımKızlaaaar okuldan geldim suanda tam geçmişi okuyodum bebeğim önce bir iki vurdu sonra karnımda kaydı çok net hissettim ilk hareketini hissedisim gözlerim doldu ya kaç gündür bekliyordum hissedeyim diye allahım şükürler olsun
Evet cnm öğretmenim. Benim bulantılar bitti çok şükür atlattım o günleri. İnşallah senin de biran önce geçer. İnsan öyle verimli de olamaz ders de anlatamazÖğretmen misin canım ben bulantılardan okula gidemedim rapor aldım
Ben Mehlika düşünüyorum:)İnşallah önce sağlıklı olsunda önceliğimiz sağlık, ama bir oğlum var bir de kızım olsun isterim.Düşünüyorum kız olursa ne olablir diye hiçbir isim gelmiyor.Beğenemiyorum hiçbirini.Seninde kız olunca merak ettim.İsim bulabildinmi diye.
Evet cnm öğretmenim. Benim bulantılar bitti çok şükür atlattım o günleri. İnşallah senin de biran önce geçer. İnsan öyle verimli de olamaz ders de anlatamaz kaçıncı haftada bitti???okulda kusup derse girmek çok zor artık bitsin yoksa okulda verimsiz oluyorum
Canım benim ya ne güzel haberler bunlar :) maşallah prensese adı gibi nazlı olmaz inşallah annesi :)Kızlar ben ancak girebildim. Doktor çıkışı alışveriş yaptık eşimle. Evde yemeğim yoktu , eve geldim yemeğimi ateşe koydum şimdi ancak oturabildim ama baya yoruldum
Randevumuz iyi geçti çok şükür. Bir sıkıntımız yok şimdilik. Doktor tek tek organlarına baktı , mide , karın , böbrek , sidik torbası , parmaklarına kadar saydıKafa yapısı , sırtı , omuru düzgün dedi. Burnunu gösterdi Bu sefer bize pek poz vermedi miniğim , bi ara yandan gördük , hareketli değildi öyle. Yüzüstü yatmış dedi doktor , babası da öyle yatmayı çok sever Ben şahsen yandan tıpatıp babasına benzettim , gerçi haftalar ilerledikçe değişebilir
15 cm olmuş kızım , 120 gram dedi doktor. Maşallah
Yalnız ben baya bi kilo almışım , üç buçuk kilo kadarcıkDr biraz frenle kendini dedi bana , zaten sonra fazlasıyla alacaksın dedi Elevit vitamini kesti yada haftada bir iç dedi. Bir defa içeceğim bundan sonra. Gynoferon demir hapına hergün devam edeceğim. Kalsiyum yazdı günde bir suda eritip içilecek. Rennie çiğneme tablet verdi mide yanmaların olursa al dedi. Bir dahaki randevumuz bir ay sonra 22 haftalık olduğumda detaylı ultrason yapacağını da söyledi. 22. haftada sağlık ocağında tetanoz aşısı da vurulmam gerektiğini belirtti. Bu arada doğum tarihimiz 19 Mart 26 Mart arası olacakmış. Normal doğum istersen 5 Nisana kadar bekleyeceğiz dedi. Ama ben normal doğum düşünmüyorum. Benim doğum tarihim 25 Mart o gün alalım kısmet olursa , benim en güzel hediyem olsun dedim , bence olmasın ona ayrı ona özel başka bir doğum tarihi olsun dedi yine de bana bıraktı Eşim de ordan bir günde iki masraf olmasın bana diye atladı hemen , güldük EŞim bir beşiktaşlı olarak 19 Mart gününü çok istiyor bakalım artık hayırlısı kısmet
Citolesgen Canım benim kızımı da tabloya ekleyebilirsin artık kesinleşti. Nazlı Berra geliyor hayırlısı ile senin prensesine arkadaş Senin kızını da çok tebrik ederim canım. Sağlıkla tüm anneler kavuşalım inşallah meleklerimize
İsmimiz de hazır bizim onu da yazabilirsin Nazlı Berra
canım çok sevindim ne guzel haber bu ya :) allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah. inşallah o gunleri nasip etsin allahuım bize. prensesimizi hemen adıyla beraber ekliyorum cnm :)Kızlar ben ancak girebildim. Doktor çıkışı alışveriş yaptık eşimle. Evde yemeğim yoktu , eve geldim yemeğimi ateşe koydum şimdi ancak oturabildim ama baya yoruldum
Randevumuz iyi geçti çok şükür. Bir sıkıntımız yok şimdilik. Doktor tek tek organlarına baktı , mide , karın , böbrek , sidik torbası , parmaklarına kadar saydıKafa yapısı , sırtı , omuru düzgün dedi. Burnunu gösterdi Bu sefer bize pek poz vermedi miniğim , bi ara yandan gördük , hareketli değildi öyle. Yüzüstü yatmış dedi doktor , babası da öyle yatmayı çok sever Ben şahsen yandan tıpatıp babasına benzettim , gerçi haftalar ilerledikçe değişebilir
Yalnız ben baya bi kilo almışım , üç buçuk kilo kadarcıkDr biraz frenle kendini dedi bana , zaten sonra fazlasıyla alacaksın dedi Elevit vitamini kesti yada haftada bir iç dedi. Bir defa içeceğim bundan sonra. Gynoferon demir hapına hergün devam edeceğim. Kalsiyum yazdı günde bir suda eritip içilecek. Rennie çiğneme tablet verdi mide yanmaların olursa al dedi. Bir dahaki randevumuz bir ay sonra 22 haftalık olduğumda detaylı ultrason yapacağını da söyledi. 22. haftada sağlık ocağında tetanoz aşısı da vurulmam gerektiğini belirtti. Bu arada doğum tarihimiz 19 Mart 26 Mart arası olacakmış. Normal doğum istersen 5 Nisana kadar bekleyeceğiz dedi. Ama ben normal doğum düşünmüyorum. Benim doğum tarihim 25 Mart o gün alalım kısmet olursa , benim en güzel hediyem olsun dedim , bence olmasın ona ayrı ona özel başka bir doğum tarihi olsun dedi yine de bana bıraktı Eşim de ordan bir günde iki masraf olmasın bana diye atladı hemen , güldük EŞim bir beşiktaşlı olarak 19 Mart gününü çok istiyor bakalım artık hayırlısı kısmet
Citolesgen Canım benim kızımı da tabloya ekleyebilirsin artık kesinleşti. Nazlı Berra geliyor hayırlısı ile senin prensesine arkadaş Senin kızını da çok tebrik ederim canım. Sağlıkla tüm anneler kavuşalım inşallah meleklerimize
Canım benim ya ne güzel haberler bunlar :) maşallah prensese adı gibi nazlı olmaz inşallah annesi :)
Nisan anneleri,
Cinsiyetler kaçıncı haftada belli oldu sizlerin? 13. haftada ikili test i
Benimki 13+3 te belli olmuştu. Seninkide belli olur inşallah bazen gostermiyolarNisan anneleri,
Cinsiyetler kaçıncı haftada belli oldu sizlerin? 13. haftada ikili test için doktor randevum var, belli olur mu acaba?
canım çok sevindim ne guzel haber bu ya :) allah sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah. inşallah o gunleri nasip etsin allahuım bize. prensesimizi hemen adıyla beraber ekliyorum cnm :)
Kizz ben hic dusunmedim oyle isyemem herhalde biraz dusuneyom bakalim ama :)Ya kızlar benim hastanemde doğuma eşlerin girmesine müsade yokmuş, üzülerek öğrendim. Hayır yani ıkınırken acıyla yüzüne yüzüne 'seninn yüzünndenn' diye bağırmak varken şimdi arkasından atıp tutmak gerekecek oldu mu bu şimdi hiç..
Fotoğrafcının girmesine izin var ama... Acaba eşimi fotoğrafçı kılıklığında mı içeri soksak, ne var yani fotoğrafçının elini tutsam
evet canım isim bakmaya başladım ama beğenemiyorum :) 5 ayımız kaldı şaka maka :) o zamana kadar bulurum heralde :))Teşekkür ederiz teyzesii , sen de minik kızına isim arayışlarına başla artık
Sağlıkla gelsinler inşAllah
Ne guzel dogum tarihleri bile belirlenmiş.isminide cok begendim ben.saglikla hayirla gelsin insallah canimKızlar ben ancak girebildim. Doktor çıkışı alışveriş yaptık eşimle. Evde yemeğim yoktu , eve geldim yemeğimi ateşe koydum şimdi ancak oturabildim ama baya yoruldum
Ne guzel dogum tarihleri bile belirlenmiş.isminide cok begendim ben.saglikla hayirla gelsin insallah canim
Aynılarını geçen sene düşündüm oto koltuğa kadar düşüncelerimiz aynı olmuş , bu sene de düşünmeden bunları alacağım dedim unisex olarak çok iyi evet sağlam bir arabada :) hayırlı olsun tekrardan güzel günlerde gezdirmeyi nasip etsin rabbim
@caglagunaydin gözün aydın Can'ım artık sıra bize gelsin yahu iki hafta Nasıl geçer
Kizz ben hic dusunmedim oyle isyemem herhalde biraz dusuneyom bakalim ama :)
Doktoruni nasil kandircan kizz esini goruyordur sureklii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?