2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Hayırlısı olsun canımm , bir kızımız daha geliyor ne güzell... Hoşgelsin sağlıkla gelsin ailesine mutluluk getirsin Nazlı Berra hanımm... Biz nisan annesiyizz ama sezeryan olursaa mart annesi olacağız belliki...

Kızlar bebisimin ilk hediyeleri :) Cinsiyeti belli olmadığı için bu renklerde almış arkadaşım :)

Çok ciciler güzel günlerde giysinn..
Hepsi güzel yaaa her şeyin miniği güzell.. Cinsiyet belli değil de şimdi öyle uzaktan bakışıyoruz bebek mağazalarında kıyafetlerle ama çok tatlı şeyler var ya , cinsiyet belli olunca ne olacak bilmiyorum o zaman biri bana durr desin

Öyle vallahi bi belli olsun da :) Amin teyzesi.
Sizin 16. Hafta belli olmadı mi?

Ben c.tesi gidicem 13+2oluyo belli olmaz herhalde.

Buradaki anne adaylarından 12-13. Haftalarda belli olanlar oldu canım... Bazı doktorlar kesinlik vermiyor yüzde olarak ihtimal söyleyebiliyor. Belli olmaz bakarsınn senin bebiş gösterir
bir şeyler... Ama 1-2 hafta sonraki sonuçlar daha sağlıklı sanırım. Bazen yanılmalar olabiliyor..

Cinsiyetler hayırlı olsun kızlar sağlıklı güzel evlat olsunlar inşallah. Ben iki haftadır ağır bulantı ve kusma yaşıyorum ne güzel çoğunuz için kabus bitti darısı başıma inşallah. Benim birde meme ucu problemim var.Kendisi bu yaşıma kadar sadece minik bir kabartıydı şimdi de çıkmaya çalışıyor ama bu sırada kaşıntılar kızarık haller birde deri döküntüsü halinde emzirme dönemim zor olacak orasını tahmin edebiliyordum ama şimdiden neler yapabilirim fikri olan var mı

Can'ım ben Balıkesir değin Müberra Koçak doktorum çok iyidir sağolsun anne gibi çok seviyorum arkadaşların tavsiyesi üzerine başlamıştım

Kızlar berbat bir karın ağrısı yaşıyorum. Umarım hayırdır....

Can'ım ben Balıkesir değin Müberra Koçak doktorum çok iyidir sağolsun anne gibi çok seviyorum arkadaşların tavsiyesi üzerine başlamıştım

İlk hamileliğimde Körfez'de kv gitmiştim zorla götürülmüştüm kanamam olmuştu ve acil Körfez hastanesine gittik beni görünce hemen aldı kontrole müberra hanım durumum çok kötüydü şakır şakır akıyordu çok güzel ilgilenmişti daha sonra evime geldiğimde ise arkadaşlarımdan beni soruyordu sağolsun gerçekten iyi bi doktor , merkezdeyim bende

Günlerdir hapşuruyordum bugün mikrop boğaza indi , ilaç alamamak da ne kötüymüş ya... Doktorum bepanthen pastil alabilirsiniz demişti 2 tane içtim ama pek işe yaramıyor bu pastiller de... Eczacı da pastili çok içmeseniz daha iyi dedi.. Tuzlu su gargara , ıhlamur , mandalina ve bir tomar selpakla atlatmaya çalışıyorum... Bakalım gece nasıl geçecek böyle...

Sağol canım teşekkür ederiz Eşim de ben de Mart doğumluyuz. Bebiş de Martta doğacak kısmetse, güzel bir zamanlama olmuş olacak

Kızlar berbat bir karın ağrısı yaşıyorum. Umarım hayırdır....

Şimdi nasılsın? Azaldı mı , geçti mi?
Benim de bugün karnım büyüdü biraz sanki belirdi gibi oldu. Buna bağlı olarak mı bilmiyorum ama içerden arada sancı oluyor anlık...

Şimdi nasılsın? Azaldı mı , geçti mi?
Benim de bugün karnım büyüdü biraz sanki belirdi gibi oldu. Buna bağlı olarak mı bilmiyorum ama içerden arada sancı oluyor anlık...
Maalesef geçmedi canım. Ishalken veya regl baslangicinda bi agri oluyo ya o şekilde. 1 dakka falan duruyo sonra tekrar başlıyor. Nete baktım bu dönemde karın kasik ağrısı olur diyo ama bilemedim. Umarım normaldir herşey.. 1.5 sene bekledim ben mucizemi. Bişey olmasın ona ve herkesin bebegini korusun Allahım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…