Kızlar ben ancak girebildim. Doktor çıkışı alışveriş yaptık eşimle. Evde yemeğim yoktu , eve geldim yemeğimi ateşe koydum şimdi ancak oturabildim ama baya yoruldum
Randevumuz iyi geçti çok şükür. Bir sıkıntımız yok şimdilik. Doktor tek tek organlarına baktı , mide , karın , böbrek , sidik torbası , parmaklarına kadar saydı
Kafa yapısı , sırtı , omuru düzgün dedi. Burnunu gösterdi
Bu sefer bize pek poz vermedi miniğim , bi ara yandan gördük , hareketli değildi öyle. Yüzüstü yatmış dedi doktor , babası da öyle yatmayı çok sever
Ben şahsen yandan tıpatıp babasına benzettim , gerçi haftalar ilerledikçe değişebilir
15 cm olmuş kızım , 120 gram dedi doktor. Maşallah
Yalnız ben baya bi kilo almışım , üç buçuk kilo kadarcık
Dr biraz frenle kendini dedi bana , zaten sonra fazlasıyla alacaksın dedi
Elevit vitamini kesti yada haftada bir iç dedi. Bir defa içeceğim bundan sonra. Gynoferon demir hapına hergün devam edeceğim. Kalsiyum yazdı günde bir suda eritip içilecek. Rennie çiğneme tablet verdi mide yanmaların olursa al dedi. Bir dahaki randevumuz bir ay sonra
22 haftalık olduğumda detaylı ultrason yapacağını da söyledi. 22. haftada sağlık ocağında tetanoz aşısı da vurulmam gerektiğini belirtti. Bu arada doğum tarihimiz 19 Mart 26 Mart arası olacakmış. Normal doğum istersen 5 Nisana kadar bekleyeceğiz dedi. Ama ben normal doğum düşünmüyorum. Benim doğum tarihim 25 Mart o gün alalım kısmet olursa , benim en güzel hediyem olsun dedim , bence olmasın ona ayrı ona özel başka bir doğum tarihi olsun dedi yine de bana bıraktı
Eşim de ordan bir günde iki masraf olmasın bana diye atladı hemen , güldük
EŞim bir beşiktaşlı olarak 19 Mart gününü çok istiyor bakalım artık hayırlısı kısmet
Citolesgen
Canım benim kızımı da tabloya ekleyebilirsin artık kesinleşti. Nazlı Berra geliyor hayırlısı ile senin prensesine arkadaş
Senin kızını da çok tebrik ederim canım. Sağlıkla tüm anneler kavuşalım inşallah meleklerimize
İsmimiz de hazır bizim onu da yazabilirsin Nazlı Berra