2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bizim de fikrimiz oyleydi.esim de taviz vermedi.erkek anne babalari bence de gereksiz bir saygi durumu bekliyorlar.baya baya tavir yaptilar.kv siz de oyle oldu kaynimin cocugu nun isminu biz koyariz dedi.eltim cevabi agzina tikadi.bi guldum bi guldum..

İlk gebeliğiniz mi sizin gittiğim doktor perinatalogtu güveniyorum aslında ama işte evet kafama takıldı neyse haftaya doktora gideyim ben başka doktora

İlk gebeliğiniz mi sizin gittiğim doktor perinatalogtu güveniyorum aslında ama işte evet kafama takıldı neyse haftaya doktora gideyim ben başka doktora
ben folikasit de kullanmadım. şu an hiçbirşey içmiyorum
doktorunuz mu vermedi benim gibi sordum üstelik iki defa 16. haftadan sonra dedi anlamadım ben bu doktorları üstelik kalsiyum düşük çıktı vermek istemiyorum dedi süt ve süt rüünleri bol tüketin dedi hemogram bakıldı 11 çıktı en düşük 12 olması gerekirken o kadar düşük değil demir ilacına gerek yok dedi şaşırdım şaşkınım

Ben 14 haftaya girmiştim doktora gittiğimde folik asit i bıraktirdi decavit verdi. Kan degerlerin iyi dedi kan ilacı vermedi. Tek ilaç kullanıyorum.

Tamam dedigin gibi bi deneyeyim belki gercekten gerek kalmaz bos yere ilac içmemis olurum
Sarımsağı ezip tüketmek daha faydalı
Grip olduğumda sarımsağı ezip acı biber karabiber ekleyip yayla çorbası yedim ertesi gün atlatmıştım

canım 3 ayım bittiğinde folik asiti bıraktım. hemen akabinde demir hapı her sabah aç karnına vitamini de 1 gün arayla kullanmaya başladım. 30. haftaya kadar değişmicek bunlar daha ilaç ffalan yok dedi.
ama sen kullanmadan önce bence dr una sor. senden sağlık ocağından kan tahlilleri istedimi onlara bakıp belki ihtiyaç duymamıştır.

Ben ilk 12 hafta folik asit bile içemedim mide problemlerinden dolayı. Bu kadar takma derim bu ilaç işine eğer ki doktoruna güveniyorsan tabii. 13. haftamda demir hapına başladım. Dün doktorum vitamin hapını haftada bir iki iç dedi çünkü hızlı kilo almışım. Sanırım vitamini her gün içmekte pek iyi değil yani bana yaramadı kilo aldırdı. Sağlıklı beslenmeye çalış , bebeğine yarayacak şeyler ye...

Sonucun geldi mi canım

Gecmis olsun canim doktor neden olabilir dedi.mi biz de dikkat edelim
Teşekkür ederim canım. Benim başından beri devam ediyordu zaten lekelenme ara ara. Bazı insanların böyle olurmuş dikkat et hiç bi iş yapma,yürüme,yattigin yerden kalkma vs dedi. Ama böyle yaptığın için kanaman olmus gibi bişey demedi

duru ismi arkadaşımın kızı, nazlı ve bahar isimleri de var hep. :) ben olmayan bir isim yada cok seyrek kullanılan bir isim düşünüyorum :)

Canım adını bilmiyorum ama senin yada eşinin adına uyar mı uymaz mı bende bir iki isim söyleyim sana
Asel , İkra Nur , Melek , Ezra , Nefes , Arya bunlar benim çok beğendiğim isimlerden , anlamlarına da sen bakıver hoşuna giderse

teşekkürler 16. haftada mı başladınız demir hapına yoksa ikisini de 12. haftadan beri alıyor musunuz
16 haftada başladım demir hapına. cunku kan testim düşü cıkmıştı oyuzden. decavite ise 12. haftada başladım canım. hala kullanıyorum decaviti. ama demir hapını 1 ay içicekmişim. kansızlığım gecmesi için

canım bende arya ismini beğeniyorum ama herkeste var :) nefesi de annem beğenmişti dün isim aramıştık :) ben beğenmedim pek. babamda nazlı dedi biliyormusun :)) internetten bakarak. yok dedim o ismin sahibi var zaten hahahah

Alya da güzel.. arya kadar çok da yok fazla popüler değil.
Esila, masal , yağmur, eylül, dora, almina, damla, ada Simay. .. bunlar da benim begendiklerim..

Sizin isimleriniz ne kızlar?
Benim adım degisik tir çocuğunuza koyun diyen çıkar mı?

Açılışı ben yapayım bu konuda. Kendi ismimden sadece 1 insan tanıdım.
Ismim cana. Yani Canan degil Canâ ..
Sonunda n yok diyerek geçti ömrüm malesef ama farklı olması güzel bir şey.
Sevdiğin kadına hitap şekli gibi.. ey sevgili der gibi. Anlamı bu.
Mustafa Kemal Atatürk'ün en sevdiği şarkılardan birinin içinde geçtiği için koymuş babam.

yok hayır gebelikde yaptırmıştım 6. haftamda kan tahlilleri onlara baktı ama onlar da da hcg 11 di yani düşük kalsiyum da düşük bende ama vermek istemedi kendisi sadece tshlara baktı tekrar sonra endokrine git dedi gittim o da ilaca gerek yok dedi anlayamadım bende

kızlar alnımda leke başladı. dün sabah bir kalktım parmak ucum kadar leke. yastık izimi ne vs derken bu gün iyice leke olduğu anlaşıldı. Sizlerde böyle bir belirti varmı. yada doktorunuzun önerdiği bir krem. ne yapmam lazım daha devamı gelecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…