2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
ben baktım kreme lierac 200 ve 100 ml set 139.90 tl alayım mı kızlar fiyat cok iyi :) orjinalmidir acaba güveneyim mi :)

Trendyol baya güvenilir bir site canım... Ben Marka kıyafet saat de aldım orijinal geldi hepsi.. sadece teslim aldığında son kullanma tarihlerine dikkat et. Değişim ve iade de var ücretsiz olarak kargo şirketiyle geri gönderiyorsun. ..

kızlar sadece bi soru sormuştum bir kişi hariç cevap verilmedi 12. haftadan sonra folik asiti bırakınca 16. haftaya kadar hiçbirşey kullanmadınız mı? Doktor 16. haftada demir ve vitamin başlıyorum dedi sizce başka doktora gitmeli miyim ?

canım ben sürekli alışveriş yapıyorum ordan zaten. parfüm kıyafet mutfak eşyası hersey alıyorumda bu krem orjinaldir umarım diye dedim :)

Kızlar daha iyiyim Allaha şükür. Dünkü ağrılarım bitti. Çok çok arada yokluyo ama düne göre hiç bişey. Şimdi size bi sorum olacak. 3×2 kanama alanı var bebek esinde dedi ya doktor. Bundan sonra kanamam olmazsa o alan yok olmuş olarak mi dusunmeliyim sizce? Benim normalde lekelenmelerim oluyordu zaten ama kanama alanı ilk defa görüldü bebek esinde. O yuzden bu konuyu hic bilmiyorum.

folik aisiti 12. haftada bıraktım ben, doktor decavit vitamin hapı verdi. doğurana kadar içilcek vitamin hapı dedi. şuan da 16 haftalığım demir hapı kullanıyorum vitaminle beraber. onu da doktor yazdı. başka doktorada görün istersen vitamin yazması gerekiyordu sana ama yinede sen bilirsin cnaım

kızlar şimdi youtube da izledim 16. haftaya girdiğimiz için artık sol tarafımıza yatmamız daha sağlıklıymış. bilginiz olsun :)
bende sol tarafa yatmak yok aslında ,istediğin tarafa yat dedi doktor, bebeğimin kan akışı sağ taraftaymış benim. hepinizin tersi yani. neden böyle bilmiyorum.

Bende sordum olur dedi doktor iki günde bir çok ilaca vitamine boğmak istemiyorum vücudumu zaten normal yediklerimiz de
Var illaki onlarında etkisiii vardır

Bence doktora gitmeden decavite başlayabilirsin çünkü bu vitamini verirken test yapıp degerlerimize bakmıyolar destek bu.ben 12.haftada doktora gitmeden bıraktm folik asiti on gün ara verdim decavite başladım doktora gidince doktorda aynsını verdi zaten.başlamak başlamamak senin kararın yani

ben folikasit de kullanmadım. şu an hiçbirşey içmiyorum

Ben kız ismi duru naz güneş begeniyorum cok.duru ismi hosuma gidiyor cok.bi de ben türkçe isim koymak istiyorum.erkek olursa hazir bulut ali.ama doktor kiz gibi demisti 2 hafta once.ctesi tekrar gidecegim

teşekkürler 16. haftada mı başladınız demir hapına yoksa ikisini de 12. haftadan beri alıyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…