2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
iyi pazarlar taze anne adayları ve anneler hamilelikte mutlaka okunması gereken hamilelik kitapları neler?Var mı öneride bulunabilecek
Ben hamilelik ile ilgili kitap almadım gerekli görmedim. Hamileyken bunları okumanın daha faydalı olacağını düşündüm.

Eklentiler

• IMG_5692.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 54

ben arada bi annemlere yürüyorum aslında ama nefes nefese kalıyorum çok fena oluyorum.artık 3.ayı atlattık aslında yürüyüş bizim için çok faydalı hem aşırı kilo almamak için hemde doğum için.kış gelmeden yürümemiz lazım mümkün olduğunca.kar yağınca da artık gelsin yemekler kilolar

Nerden aldınız beli ayarlanan hamile pant'u ? Madem öyle ben de alayımm.. Göbek az çıktı ama büyüyecek de nasıl olsaaa :)
Ben lcw den almıştım. Pantalonun karın bölgesi penyeden. Çok rahat oluyor hem sıkma derdide yok. Beli derken karın yukarsınada {göğsünün altında} lasitiği var o ayarlanıyor canım

Bende hm in pantolonlarini daha cok begeniyorum. Model ve renk olarak da secenek daha fazla

Bizde hala ilişki yok kızlar , leke kan falan gelicek diye korkuyorum , arada lekelenmelerim olduğu için
Hamilelik süresince böyle olacak bu gidişle , 40 gün de lohusalık eyvahlar olsun

Bizde hala ilişki yok kızlar , leke kan falan gelicek diye korkuyorum , arada lekelenmelerim olduğu için
Hamilelik süresince böyle olacak bu gidişle , 40 gün de lohusalık eyvahlar olsun
Haklisin canim bende lekelenme olmadigi halde korkuyorum. 2 kere denedik biz cok sukur bir sey olmadi :) ama sonrasinda bende hep bi telas wcde kontrol falan komik yani :)

Biz de ayniyiz merak etme.benim de esim cok korkuyor.ben raziyim diyor.ben de amenna diyorum.

Ben 1.5 kilo aldim.doktora cok almayayim zaten son aylar alaacagm dedim.sorun etme hamile mankeni mi olacaksin diyor.

5. Haftada gittiğimde 56 idim. 15. Haftada gittiğimde 60 çıktım. Sanırım rekor 4 kilo ile bendedir :))

Yok be canım eminim rekor bendedir şu kilo muhabbetine girmek hiç istemiyordum ama çok aldım diyen sizlere moral olsun die yazmak Zorunda hissettim kendimi boyum 1.72 59 kilo ile hamile kaldım yani öğrendiğimde 6 haftalıktım ama şimdi sıkı durun tartıda. 65 66 arası gidip geliyorum kendime kart çıkarıyor diyorum. Ama yapacak da bişeğim yokkki ne yapim açlıktan ölimmi yemek yiyorum beş dakika geçmiyo sanki günlerdir yemek yemiyo hissi ile ye ye ye kusma olmadı iki üç sefer dışında işte böle şişkoyum dostlarım şişkoyum şişko ama Doğumdan sonra hepsini veririm ben azimliğim inşallah

Bende normal Doğum yapamıcam çıkış yolu kapanıcak diyorum fitili bile zor koyuyorum psikolojik sanırım

Haklisin canim bende lekelenme olmadigi halde korkuyorum. 2 kere denedik biz cok sukur bir sey olmadi :) ama sonrasinda bende hep bi telas wcde kontrol falan komik yani :)

Biz de ayniyiz merak etme.benim de esim cok korkuyor.ben raziyim diyor.ben de amenna diyorum.

Ben 1.5 kilo aldim.doktora cok almayayim zaten son aylar alaacagm dedim.sorun etme hamile mankeni mi olacaksin diyor.

Benimki ilişkinin lafını bile ettirmiyor kızlar , değişti benim adam Karnımdan başka bir yerime dokunmaz oldu tövbe tövbe iyice sinirlerim bozuldu

Benimki ilişkinin lafını bile ettirmiyor kızlar , değişti benim adam Karnımdan başka bir yerime dokunmaz oldu tövbe tövbe iyice sinirlerim bozuldu
Benimki artık bırak ilişkiyi yanımdan geçerken besmele çekip geçiyor korkudan aman bişey olmasın diye

Bende normal Doğum yapamıcam çıkış yolu kapanıcak diyorum fitili bile zor koyuyorum psikolojik sanırım

Normal doğum düşünmüyorum zaten de ben de diyorum bak kapanıcak senin yüzünden , bir şey olmaz ona diyor
Yok ben istesem de yapmicak yanii anlaşıldı.

Erkekler bebek doğucakta ona tepki vericek te aralarında bağ kurulucak anca ozamn baba oldugunu anlarlarmis denir ama seninki erken baba olmuş. dogumdan sonra sana çok yardimci olucak gibi hissettim duygusal bi baba

Ay hadi inşallah gössterir ya.. Hadi senin de bir kızın olsun ne dersin :) prenses gelsin :)

:)) öyle mi hissetttin... Benim bütün testler erkeği gösteriyor, çevremdekiler erkek hissediyor, ben de erkek gibi düşünmeye başladım etkilendim tabii. öğrenir öğrenmez yazarımm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…