2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Tamam canım ona da bakayım h&m sevdiğim bir mağaza, bebek kıyafetleri de cici orda :)

Normal doğum düşünmüyorum zaten de ben de diyorum bak kapanıcak senin yüzünden , bir şey olmaz ona diyor
Yok ben istesem de yapmicak yanii anlaşıldı.

Galiba evet çünkü ben laf sokuyorum arada diyorum çirkinleştim mi ben neden böyle şöyle diye hiç yanıt bile vermiyor konuyu kapatıyor ama gün gelir devran döner neyse devamını diyemiciğim

Her daim normal Doğum destekçisiyim , inşallah öyle de olur korkuyorum sezeryandan özellikle kan sulandırıcı yüzünden belden uyuşturmam olursam da

Erkekler bebek doğucakta ona tepki vericek te aralarında bağ kurulucak anca ozamn baba oldugunu anlarlarmis denir ama seninki erken baba olmuş. dogumdan sonra sana çok yardimci olucak gibi hissettim duygusal bi baba

Evet canım benimki çok duygusal Balık burcu , şimdiden baba oldu , eli hep karnımda Yemek masasını bile toplattırmıyor bana o kadar söyleyim , cam silmek dışında evin her işini yapıyor Ben bir yemek yapıyorum , arada o da yapıyor etli birşey olursa... Ben yapar diyordum da bu kadarını beklemiyordum şahsen , çok şaşırttı beni. Şanslıyım bu konuda inşallah hep böyle devam eder

Evet canım rekor sende görünüyor :) ya evet aslında 4 kilo çok büyük Bi rakam değil ama ben ilk hamileliğimde 25 kilo almıştım vücudum hep ödem oldu hızlı kilo artışından dolayı. Üstüne tansiyonda 15 e çıktı. 36+4 te kontrole gitmiştim tahlil Bi yapıldı gebelik zehirlenmesi- preeklampsi teşhisi koydu doktor ve acil sezaryene alındım. Doğuma girdiğimde 88 kiloydum hamile kaldığımda ise 63. Çok şükür ikinci hamileliğimde 56 ile başladım yola. Umarım fazla almam yine benzer şeyler yaşamak istemiyorum. İnşallah kimse yaşamasın da. Hamile de olsak iki canlı da olsak dikkat etmekte fayda var ayrıca benim iki gebelikte de hiç bulantım kusmam olmadı o yüzden tartı hep artıyı gösterdi

inşallah darısı başımıza :)

Ben normal doğum diye diretenlerden değilim arkadaşlar , istemiyorum şahsen. Adı üstünde normali bu en güzeli bu demiyorum. Onun da çok zorlukları var. Çevremde olumsuz örneklerini de gördüm normal doğumun. Kadının biri normal normal diye diretti bebeği karnında öldü. Allah korusun. Allah kimseye yaşatmasın. Kızım sağlıkla dünyaya gelsin de varsın sezeryanla olsun..

:)) öyle mi hissetttin... Benim bütün testler erkeği gösteriyor, çevremdekiler erkek hissediyor, ben de erkek gibi düşünmeye başladım etkilendim tabii. öğrenir öğrenmez yazarımm :))
Benimde cevremdekiler hep erkek dedi bende cok etkilendim. Erkeğe cok iyi hazırlamıştım kendimi. Kız istiyoruz senden kızzzzzz :)

Ben de bu hamileliğimde hiç kilo vermedim üstüne 3.5 kg aldım ama hiç bir yerim şişmedi koca bir göbek oldu bende hepsi orda toplandı :) ben de acaip hızli acikiyorum sanki içimde bişey ben yiyince anında yok ediyor:) çok takmayin kızlar ben ilkinde 13 kg aldım sonrasında verdim hatta eksilere düştüm öyle böyle veriliyor. Hamilelik hayatımızın en rahat dönemi bi bayan olarak hayat boyu hep diyet hep rejim yapıyoruz dikkat etmeye çalışıyoruz bari hu dönem rahat edelim. Tabiki çok çok abartmak da iyi değil ama Relax olun canınız ne çekerse yiyin aç kalmayın :)

Benimki ilişkinin lafını bile ettirmiyor kızlar , değişti benim adam Karnımdan başka bir yerime dokunmaz oldu tövbe tövbe iyice sinirlerim bozuldu
Aynen bana elini bile sürmüyor kankayız diyorumya boşuna değil. Ben hatırlatıyorum bazen caktırmadan, anlamamazlıktan geliyor. Sinir oluyorum bazen hahah :)

2-2.5 kilo arasi almis gorunuyorum.kizimda 18 kilo almistim.3800gr 53cm dogdu.simdi hedefim 15 i gecmemek ama yinede belli olmaz tabii son aylarda ne olacagi.o gunlerim goruruz insallah hayirlisiyla.mecburi sezeryan olacak.nisan basi ortasi gibi olur.yine genel anestesi ile isteyecegim.ilk dogumum cok rahat gecmisti.buda oyle olur insallah

Bende senin gibi düşünüyorum canım. Ben zaten normal doğum yapamam yani bunu için kendimi de hazırlayamam. Hem panik atak var bende. Daha gecen gün gecirdim yani hastanede 1 gun kaldım kalbim sıkışıyor diye. Atak gecirmişin dediler. Ben okadar tedavi gördüm. İyileştim sandım iyileşsem bile normal doğum bana göre değil. Zaten herkesin bünyesi ve psikolojik durumu bir değildir.

Bneimde 1 hafta önden gidiyor canım. Ama dr onu kabul etmiyor. 16+5 olurdum :) Son aylarda dengeler değişcek dedi bana doktorum. :) belki onunki aşılama olduğu için olabilir şimdi geldi aklıma :)
Benim sen son adet tarihinle bire bir uyumlu kızlar aşılama tarihi ile ilgili değil bebiş bir gün bazen üç gün önde çıksa da doktor ultrason ölçümlerini güvenilir bulmuyor.

bizde ilişki de sorun yok eşim bazen korkuyorum falan diyo ben hiçbişey olmaz diye umursamayınca o da susuyo.yanlız karnımdan korktuğunu söyleyip tembellik ediyo bende ona kızıyorum çok yoruluyorum afedersiniz ama.geçen gün de ilişki sonrası sanki bebeğim hareketlendi gibi hissettim bana mı öyle geliyo yoksa gerçekten hissediyomuyum anlayamıyorum da

Kilo meselesine takıntılı olmak bu dönemde insanı üzer yorar diye düşünüyorum ama hepimiz ayrı bedenlerde farklı kilo ve ön hastalıklarla gebe kaldık tabi ki hepimizin süreci de çok farklı ilerliyor. Ben -Allah nazarlardan sakınsın- bebeğim uslu diyorum zira ne kusma ne bulantı ne de gebeliğe dair bir hastalık yaşadım. Çok şükür okula gidiyorum, haftada iki gün doktora programım var üniversiteme gidip geliyorum. Evde ufak tefek işler yapıyorum geziyorum dolaşıyorum. Yüksek kiloda gebelik oluştu diye tedirgindim ama doktorum sağolsun kilo almanın sorun olmadığı bir dönem bu dedi. Sadece şeker alımı konusunda ne size ne de bebeğe hiç bir yararı Yok almayın dedi. Zaten bu durum genel sağlık yasası gibi kızlar. N kadar kilo alacağımızı önceki halimiz belirliyor burada maşallah pek çok anne adayı manken gibiymiş onların kilo alma limiti daha fazladır. Ben de dikkat etmeye çalıştığım için kilo verdim sadece 8. Haftada. Ve kilomu koruyorum şimdilik. Tartıda büyüyen rakamları görmek de güzeldir eğer tartıda yalnız değilseniz.

Benim sen son adet tarihinle bire bir uyumlu kızlar aşılama tarihi ile ilgili değil bebiş bir gün bazen üç gün önde çıksa da doktor ultrason ölçümlerini güvenilir bulmuyor.
Canım sen listeye son adet tarihini 1 temmuz olarak belirlemişsin ya ben ondan dedim. 1 temmuza göre 15+2 haftalık hamile gözüküyorsun. Oyuzden dedim.

Benimde cevremdekiler hep erkek dedi bende cok etkilendim. Erkeğe cok iyi hazırlamıştım kendimi. Kız istiyoruz senden kızzzzzz :)

Hayırlısı canım saglikla gelsinler de ... ilk çocuk olmazsa da şu hayatta bir kızım olsun isterim yani..
Ben de senin gibi erkeğe hazırladım kendimi bilinçaltında yer etti resmen rüyamda bile oğlum olacağını gördüm. Kız olursa epey şaşırırım sanırım. :)
Offfffffffff bu 4 gün geçmez bana...

Bemde rüyamda oğlan gördüm. Ama bilinçaltı sanırım. :) ben de çok şaşırdım biliyor musun. Hala da şaşırıyorum :)

iyi pazarlar güzel annecikler halsizliğim bitmedi gitti hareket edince iki adım yürüyünce hemen yoruluyorum hamileliğin bu dönemleri en enerjik olduğumuz dönemmiş herkes için geçerli değil bu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…