- 30 Ağustos 2016
- 1.481
- 3.491
- 48
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #14.401
Me
Merhaba canım H&M hamile giyumindeki pantolonlar çok guzel, lcw nin pantolonlarınin lastik kısımları on tarafın çok aşağısında başlıyor hiç hoş durmuyor ben sevmedim yani, ama H M yi şiddetle tavsiye ederim
Normal doğum düşünmüyorum zaten de ben de diyorum bak kapanıcak senin yüzünden , bir şey olmaz ona diyor
Yok ben istesem de yapmicak yanii anlaşıldı.
Su h&m ye bi ben alisamadim sanirim :) bi kere gitmist millet ne buluyor burda diye kiyagetler burus burustu, 70lerin modasi vardi. Bi daha bakayim ama hamile bolumine :)Tamam canım ona da bakayım h&m sevdiğim bir mağaza, bebek kıyafetleri de cici orda :)
Erkekler bebek doğucakta ona tepki vericek te aralarında bağ kurulucak anca ozamn baba oldugunu anlarlarmis denir ama seninki erken baba olmuş.dogumdan sonra sana çok yardimci olucak gibi hissettim duygusal bi baba
Evet canım rekor sende görünüyor :) ya evet aslında 4 kilo çok büyük Bi rakam değil ama ben ilk hamileliğimde 25 kilo almıştım vücudum hep ödem oldu hızlı kilo artışından dolayı. Üstüne tansiyonda 15 e çıktı. 36+4 te kontrole gitmiştim tahlil Bi yapıldı gebelik zehirlenmesi- preeklampsi teşhisi koydu doktor ve acil sezaryene alındım. Doğuma girdiğimde 88 kiloydum hamile kaldığımda ise 63. Çok şükür ikinci hamileliğimde 56 ile başladım yola. Umarım fazla almam yine benzer şeyler yaşamak istemiyorum. İnşallah kimse yaşamasın da. Hamile de olsak iki canlı da olsak dikkat etmekte fayda varYok be canım eminim rekor bendedir şu kilo muhabbetine girmek hiç istemiyordum ama çok aldım diyen sizlere moral olsun die yazmak Zorunda hissettim kendimiboyum 1.72 59 kilo ile hamile kaldım yani öğrendiğimde 6 haftalıktım ama şimdi sıkı durun tartıda. 65 66 arası gidip geliyorum kendime kart çıkarıyor diyorum. Ama yapacak da bişeğim yokkki ne yapim açlıktan ölimmi yemek yiyorum beş dakika geçmiyo sanki günlerdir yemek yemiyo hissi ile ye ye ye kusma olmadı iki üç sefer dışında işte böle şişkoyum dostlarım şişkoyum şişko ama Doğumdan sonra hepsini veririm ben azimliğim inşallah
inşallah darısı başımıza :)Evet canım benimki çok duygusal Balık burcu , şimdiden baba oldu , eli hep karnımdaYemek masasını bile toplattırmıyor bana o kadar söyleyim , cam silmek dışında evin her işini yapıyor Ben bir yemek yapıyorum , arada o da yapıyor etli birşey olursa... Ben yapar diyordum da bu kadarını beklemiyordum şahsen , çok şaşırttı beni. Şanslıyım bu konuda inşallah hep böyle devam eder
Benimde cevremdekiler hep erkek dedi bende cok etkilendim. Erkeğe cok iyi hazırlamıştım kendimi. Kız istiyoruz senden kızzzzzz :):)) öyle mi hissetttin... Benim bütün testler erkeği gösteriyor, çevremdekiler erkek hissediyor, ben de erkek gibi düşünmeye başladım etkilendim tabii. öğrenir öğrenmez yazarımm :))
Aynen bana elini bile sürmüyor kankayız diyorumya boşuna değil. Ben hatırlatıyorum bazen caktırmadan, anlamamazlıktan geliyor. Sinir oluyorum bazen hahah :)Benimki ilişkinin lafını bile ettirmiyor kızlar , değişti benim adamKarnımdan başka bir yerime dokunmaz oldu tövbe tövbe iyice sinirlerim bozuldu
Bende senin gibi düşünüyorum canım. Ben zaten normal doğum yapamam yani bunu için kendimi de hazırlayamam. Hem panik atak var bende. Daha gecen gün gecirdim yani hastanede 1 gun kaldım kalbim sıkışıyor diye. Atak gecirmişin dediler. Ben okadar tedavi gördüm. İyileştim sandım iyileşsem bile normal doğum bana göre değil. Zaten herkesin bünyesi ve psikolojik durumu bir değildir.Ben normal doğum diye diretenlerden değilim arkadaşlar , istemiyorum şahsen. Adı üstünde normali bu en güzeli bu demiyorum. Onun da çok zorlukları var. Çevremde olumsuz örneklerini de gördüm normal doğumun. Kadının biri normal normal diye diretti bebeği karnında öldü. Allah korusun. Allah kimseye yaşatmasın. Kızım sağlıkla dünyaya gelsin de varsın sezeryanla olsun..
Burada yazan tarih mi evet yanlış canım.Canım ben 15+5 im sen nasıl 16+4 oluyorsun. Yanlış mı acaba senin tahmini doğum tarihin :)
Benim sen son adet tarihinle bire bir uyumlu kızlar aşılama tarihi ile ilgili değil bebiş bir gün bazen üç gün önde çıksa da doktor ultrason ölçümlerini güvenilir bulmuyor.Bneimde 1 hafta önden gidiyor canım. Ama dr onu kabul etmiyor. 16+5 olurdum :) Son aylarda dengeler değişcek dedi bana doktorum. :) belki onunki aşılama olduğu için olabilir şimdi geldi aklıma :)
Canım sen listeye son adet tarihini 1 temmuz olarak belirlemişsin ya ben ondan dedim. 1 temmuza göre 15+2 haftalık hamile gözüküyorsun. Oyuzden dedim.Benim sen son adet tarihinle bire bir uyumlu kızlar aşılama tarihi ile ilgili değil bebiş bir gün bazen üç gün önde çıksa da doktor ultrason ölçümlerini güvenilir bulmuyor.
Benimde cevremdekiler hep erkek dedi bende cok etkilendim. Erkeğe cok iyi hazırlamıştım kendimi. Kız istiyoruz senden kızzzzzz :)
Bemde rüyamda oğlan gördüm. Ama bilinçaltı sanırım. :) ben de çok şaşırdım biliyor musun. Hala da şaşırıyorum :)Hayırlısı canım saglikla gelsinler de ... ilk çocuk olmazsa da şu hayatta bir kızım olsun isterim yani..
Ben de senin gibi erkeğe hazırladım kendimi bilinçaltında yer etti resmen rüyamda bile oğlum olacağını gördüm. Kız olursa epey şaşırırım sanırım. :)
Offfffffffff bu 4 gün geçmez bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?