- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #14.821
Anladım canım. Bazı doktorlar daha geç söylüyo bi yanlislik olmasın diye.Muhtemelen ondan bekletip kesin soyliycekhayır canım özele gidiyorum.görürsem söylerim demişti ama bakarken söylemedi.bence gördü ama söylemek istemedi emin olmadığı için.çünkü bebeğimin bacakları ayrık bi şekilde görüntüsü var ben birde çıkıntı görüyorum ama tabi benim görmemle olmuyo belkide başka bişey.doktorla ikili testin sonucu için mesajlaşmıştık cinsiyet için ne xaman geliyim dedim 3 hafta sonra yani 16 haftalıkken gel dedi o yüzden bekliyorum malesef
dün güzel haberlerinizi eşimle paylaştık kucaklaştık sevindik biz de evimizde. İlk anlattığımda çok üzülmüştü şimdi baktım üçünüzü de tek tek hatırladı. Sonra konuştuk dileğimiz bu kadar insanı üzen ikili testlerin yerine Bebek DNA sına bakan nifty, harmony, panorama gibi testler sağlık güvencemize fark yansıtılarak yapılır zira yaygınlaştıkça fiyatı düşer.Sağol canımartık önüme gelene söylüyorum ikili test mi asla.neyse dediğin gibi geçti gitti şimdi önüme bakabiliyorum ya çok şükür
Teyzesi bugün gittim aldım güzel haberleri :)Canım senin nazlı bebeğin hepimizi korkuttu ama gör bak yarın sabah sağ Salim haberlerini alacaksın hepimiz de derin bir nefes alacağız poposu ısırılacaklar arasına senin nazlı minnakı da ekleyeceğiz.
Bende varım canım cinsiyet öğrenmeyen ben kız diyorum hala bugün çünkü ilk defa yanağımda sivilce çıktı hayatımda bir ilk gerçekten . Oğlumda hiç olmadı bi de burnum ön kısmı genişlemişti oğlanda bunda ise genel bir büyüme söz konusu hayırlısı olsun :)
Ay bu erkekler doğmadan yaramazlar gördün mü Allah bebeğimizi bize bağışladı çok şükür iyiye gidiyor sen yine dikkati elden bırakma canım çok sevindim oh maşallahTeyzesi bugün gittim aldım güzel haberleri :)
Kanama alanı hala var ama bu seni korkutmasin eski kan olduğunu düşünüyorum dedi.Kanama devam edebilirmiste rahim kendi içinde kapatabilirmiste. Bebeğin keyfi yerinde dedi şükür. Erkekmis bide :) Cuma tekrar kontrole çağırdı.
canım bence onlara takılma her gebelikte vücut farklı farklı tepkiler veriyo ben cinsiyetle alakası olduğunu düşünmüyorum.ama doktorun sana bi tahminde bulunmuştu sanki.bi sonraki randevun ne zaman onda kesinleşir
dün güzel haberlerinizi eşimle paylaştık kucaklaştık sevindik biz de evimizde. İlk anlattığımda çok üzülmüştü şimdi baktım üçünüzü de tek tek hatırladı. Sonra konuştuk dileğimiz bu kadar insanı üzen ikili testlerin yerine Bebek DNA sına bakan nifty, harmony, panorama gibi testler sağlık güvencemize fark yansıtılarak yapılır zira yaygınlaştıkça fiyatı düşer.
ben ilk andan itibaren hoplayıp zıplıyorum çok şükür. pilates ve yogaya devam ediyorum şimdi bir de zumba yapıyorum. 10. haftaya kadar koştum ama koşular zorlamaya başladı. bence mutlaka egzersiz yapmak lazım. ilerisi için faydası olacak.İkinci trimester itibariyle doktor onayıyla bir sakınca yok diye biliyorum ama ben de 16.haftayi bekleyenlerdenim.
ben de öğrenmediiiim :) 2-3 hafta sonra artık
Cnm kacinci haftada kiz demisti doktorunKız dedi daha sonra erkek dedi şimdi suskunuz duruyoruz öyle o yüzden net demiyorum , oğlana göre kıyaslama yaptım kendimcearnavut_biberi gönül oğlan istiyor aklım kız diyor sağlıklı olsun da battaniye örüp zaman geçireyim diyorum eşya çok almayacağım zaten
Cnm kacinci haftada kiz demisti doktorun
Bizede 14 te kıza benzio ama net değil dedi tekrar gittnmi cnm ne zmn kontrolün11. Hafta canım bacak duruşuna göre mi ne fotosunu atmıştım çok önce buraya 13. Te erkek ama net değil dedi yine
ben ilk andan itibaren hoplayıp zıplıyorum çok şükür. pilates ve yogaya devam ediyorum şimdi bir de zumba yapıyorum. 10. haftaya kadar koştum ama koşular zorlamaya başladı. bence mutlaka egzersiz yapmak lazım. ilerisi için faydası olacak.
ben de öğrenmediiiim :) 2-3 hafta sonra artık
Bizede 14 te kıza benzio ama net değil dedi tekrar gittnmi cnm ne zmn kontrolün
Gitmedim canım 10 15 gün sonra gidicem ben 18. Haftadan sonra net olurum diyorum arkadaşıma da erkek dediler 18. Hafta da 100 100 kız dedi sonra bana da ilk çocuğumda 18. Hafta da kesin oğlan dedi , bazıları hemen belli ediyor küçücük pipisini gösteriyor bazıları ise bacakları ile kapatıp saklıyormuş torbaları büyüdükçe açılıyormuş
İlk bebişinde 18 haftadan sonra tahminde bulunmuşmuydu cnm bende tereddütte kaldım şimdi 11-16 haftalarda yanılmalar oluo çünkü
canım başlarda da konuşmuştuk bunu hatırlıyorum bir kaç gün bişey yapmadan bekledim ama yerimde duramadım. :) bir sağlık sorunu veya risk teşkil eden bir durum yoksa hiç sıkıntı olmuyor. doktora sormak lazım mutlaka tabi ki benimki hiç sıkıntı olmaz ağırlık çalışabilirsin koşabilirsin zaten vucudun sana sinyal verir demişti hakikaten de öyle oluyor. Ben de biraz hafiflettim antremanlarımı, koşmak yerine yürüyüşe döndüm, ağırlıkları hafiflettim bir de pilatese başladım. Yine bile bence yetmiyor ki bişey yiyemememe rağmen hafiften yağlandım. Yoga da zaten yapıyordum sadece belli hareketleri yapmıyorum sırt üstü ve yüzüstü yatmıyorum, nefes egzersizlerine odaklanıyorum, çok rahatlatıyor. Bu arada ben pilatese grup dersine gidiyorum ve o kadar iyi geliyor ki. Orada da farklı haftalarda hamile arkadaşlar var, hepimiz paylaşımlar yapıyoruz çok keyifli oluyor. Herkese grup derslerini tavsiye ederim kızlarcanım sen böyle anlattıkça ben irkiliyorum burda.ben mi çok korkağım sen mi cesaretlisin bilmiyorum.yürüyüş yoga falan tamam da koşu çok korkutuyo beni
3-4 kişi kaldık sadece
Tebrikler canımmerhabalar. bizi de ekleyebilirmisiniz kızım oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?