2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Anladım canım. Bazı doktorlar daha geç söylüyo bi yanlislik olmasın diye.Muhtemelen ondan bekletip kesin soyliycek

Sağol canımartık önüme gelene söylüyorum ikili test mi asla.neyse dediğin gibi geçti gitti şimdi önüme bakabiliyorum ya çok şükür
dün güzel haberlerinizi eşimle paylaştık kucaklaştık sevindik biz de evimizde. İlk anlattığımda çok üzülmüştü şimdi baktım üçünüzü de tek tek hatırladı. Sonra konuştuk dileğimiz bu kadar insanı üzen ikili testlerin yerine Bebek DNA sına bakan nifty, harmony, panorama gibi testler sağlık güvencemize fark yansıtılarak yapılır zira yaygınlaştıkça fiyatı düşer.

Canım senin nazlı bebeğin hepimizi korkuttu ama gör bak yarın sabah sağ Salim haberlerini alacaksın hepimiz de derin bir nefes alacağız poposu ısırılacaklar arasına senin nazlı minnakı da ekleyeceğiz.
Teyzesi bugün gittim aldım güzel haberleri :)
Kanama alanı hala var ama bu seni korkutmasin eski kan olduğunu düşünüyorum dedi.Kanama devam edebilirmiste rahim kendi içinde kapatabilirmiste. Bebeğin keyfi yerinde dedi şükür. Erkekmis bide :) Cuma tekrar kontrole çağırdı.

canım bence onlara takılma her gebelikte vücut farklı farklı tepkiler veriyo ben cinsiyetle alakası olduğunu düşünmüyorum.ama doktorun sana bi tahminde bulunmuştu sanki.bi sonraki randevun ne zaman onda kesinleşir

Ay bu erkekler doğmadan yaramazlar gördün mü Allah bebeğimizi bize bağışladı çok şükür iyiye gidiyor sen yine dikkati elden bırakma canım çok sevindim oh maşallah

Kız dedi daha sonra erkek dedi şimdi suskunuz duruyoruz öyle o yüzden net demiyorum , oğlana göre kıyaslama yaptım kendimce arnavut_biberi gönül oğlan istiyor aklım kız diyor sağlıklı olsun da battaniye örüp zaman geçireyim diyorum eşya çok almayacağım zaten

Kesinlikle katılıyorum ilerde o da olur yaygınlaştkca fiyatı da düşer tabi.. Yurtdışına gidiyor olması kötü maliyeti arttıran o.. neden bizim teknolojimiz, hekimlerimiz bu işe yetemesinki..

İkinci trimester itibariyle doktor onayıyla bir sakınca yok diye biliyorum ama ben de 16.haftayi bekleyenlerdenim.
ben ilk andan itibaren hoplayıp zıplıyorum çok şükür. pilates ve yogaya devam ediyorum şimdi bir de zumba yapıyorum. 10. haftaya kadar koştum ama koşular zorlamaya başladı. bence mutlaka egzersiz yapmak lazım. ilerisi için faydası olacak.

B blossom- gözünaydın canım :)

bi ben kaldım şu cinsiyeti öğrenemeyen.bugün 15 haftaya girdik bugün.16. haftalıkken öğrenicem günler geçmek bilmiyo
ben de öğrenmediiiim :) 2-3 hafta sonra artık

Hamileliğimin ilk başında douglassta sıvı birikimi vardı doktor kanama alanı diyelim kist Yok dedi bişey diyip üzmek istemiyorum dedi ben durur muyum hemen başka doktora o da demedi başta bana ayni diğer doktorun dediklerini dedi ben internette araştırdım dış gebelik falan yazıyor ben deli divane tabi ağlamamak için bahaneler arıyorum ediyorum doktor her ihtimale karşı iğneleri verdi nasıl dua ediyorum varya daha sonra kontrole gittim bir de kist çıktı mı hala bişey Yok ameliyat olmam gerek artık diyorum başka çare olmaz diyorum doktor da demedi mi biz sana dış gebelik olabilir dedik dimi diye Yok diyemedim eşim internetten baktı öğrendi dedi ama ben o sedye de titriyorum 1 hafta sonra yine gel dedi bu arada bi de sağ yumurtalığımda kist çıktı o da ayrı bi şey 1 hafta geçti ama beni hastane de gören herkes şaşırarak bakıyor ben öyle kötüyüm rengim benzim atmış şekilde bi baktık orda minik bir oluşum var ne sıvı kalmış ne kist sağ yumurtalık hariç hamilesin dedi tabi 8. Hafta da olmuş olmam lazımdı öğrendiğimde net hatırlamıyorum o yüzden mucize diyorum şuan , kanama alanı olan arkadaşlarıma bol dua ve sabır diliyorum .. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin çektiğimiz sıkıntıların mükafatını versin inşallah

canım sen böyle anlattıkça ben irkiliyorum burda.ben mi çok korkağım sen mi cesaretlisin bilmiyorum.yürüyüş yoga falan tamam da koşu çok korkutuyo beni
3-4 kişi kaldık sadece

Bizede 14 te kıza benzio ama net değil dedi tekrar gittnmi cnm ne zmn kontrolün

Gitmedim canım 10 15 gün sonra gidicem ben 18. Haftadan sonra net olurum diyorum arkadaşıma da erkek dediler 18. Hafta da 100 100 kız dedi sonra bana da ilk çocuğumda 18. Hafta da kesin oğlan dedi , bazıları hemen belli ediyor küçücük pipisini gösteriyor bazıları ise bacakları ile kapatıp saklıyormuş torbaları büyüdükçe açılıyormuş

İlk bebişinde 18 haftadan sonra tahminde bulunmuşmuydu cnm bende tereddütte kaldım şimdi 11-16 haftalarda yanılmalar oluo çünkü

İlk bebişinde 18 haftadan sonra tahminde bulunmuşmuydu cnm bende tereddütte kaldım şimdi 11-16 haftalarda yanılmalar oluo çünkü

Kesin olarak cinsiyeti ne diye sordum o da artık değişmez kesin erkek dedi 18. Haftamda
Arkadaşıma cinsiyet ne demiştik sana demiş erkek demiştiniz demiş kesin kız artık demiş artık eşimde kızıyordu bana sürekli soruyorum diye kesin mi kesin mi diye o günden sonra bende sormadım doktorda demedi

canım sen böyle anlattıkça ben irkiliyorum burda.ben mi çok korkağım sen mi cesaretlisin bilmiyorum.yürüyüş yoga falan tamam da koşu çok korkutuyo beni
3-4 kişi kaldık sadece
canım başlarda da konuşmuştuk bunu hatırlıyorum bir kaç gün bişey yapmadan bekledim ama yerimde duramadım. :) bir sağlık sorunu veya risk teşkil eden bir durum yoksa hiç sıkıntı olmuyor. doktora sormak lazım mutlaka tabi ki benimki hiç sıkıntı olmaz ağırlık çalışabilirsin koşabilirsin zaten vucudun sana sinyal verir demişti hakikaten de öyle oluyor. Ben de biraz hafiflettim antremanlarımı, koşmak yerine yürüyüşe döndüm, ağırlıkları hafiflettim bir de pilatese başladım. Yine bile bence yetmiyor ki bişey yiyemememe rağmen hafiften yağlandım. Yoga da zaten yapıyordum sadece belli hareketleri yapmıyorum sırt üstü ve yüzüstü yatmıyorum, nefes egzersizlerine odaklanıyorum, çok rahatlatıyor. Bu arada ben pilatese grup dersine gidiyorum ve o kadar iyi geliyor ki. Orada da farklı haftalarda hamile arkadaşlar var, hepimiz paylaşımlar yapıyoruz çok keyifli oluyor. Herkese grup derslerini tavsiye ederim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…