2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Leijla benim tek sporum lavaboya gitmek iki pilates topuna başımla göğsüme kadar yaslayıp karnıma gelmeden ileri geri gidip gelmek yüzüstü uyuyamadığımdan iyi geliyor en fazla bunlar yani buna da şükür diyorum

bişey olcağından değil de ben alışkın olmadığımdan sanırım korkutuyo beni böyle şeyler :) ağırlık kaldırdığını falan söylemiştin hatırlıyorum.sana mutlaka faydası olcaktır canım doktorun izin verdiyse yap tabi alışkınmışsın da.ben ancak yürüyüş yapabilirim zaten kilo aldığımda da sadce yürüyüş yapıyorum pilates falan bana göre değil pek sıkılıyorum ve çok enerjimi alıyo :)

Ay bu erkekler doğmadan yaramazlar gördün mü Allah bebeğimizi bize bağışladı çok şükür iyiye gidiyor sen yine dikkati elden bırakma canım çok sevindim oh maşallah
Çok şükür canım. Aynı devam ediyorum uzanıyorum sırtüstü. Bi yemeğe bi lavaboya kalkıyorum. Böyle devam dedi doktor

Canım bende bugün tam bu konu ile uğraşıyordum. Şimdi benimde böbrek taşım var. Dr. bende idrar kültürü istedi. Proteus mirabilis die bir bakteri var. Bu taşın sebep olduğu bir bakteriymiş. 3 kutu antibiyotik içtim. Aynı bakteri bir gram azalmadan duruyor . Bununda risklerinden falan bahsetti. Bu konuda bilgin var mı ?

hahahah ay yine güldürdün beni :) youtube'da güzel yoga videoları var aslında bir baksan oturduğun yerden yaptırıyor :)

alışlanlıkla alakalı kesinlikle. bebekten önce her gün mutlaka spor yapıyordum zaten. Ama mutlaka yürüyüş vb. size ne iyi geliyra iyi olduğunuz sürece ezgersiz çok faydalı olacaktır hamilelikte

Bana plesenta previa teşhisi koydu doktorum. Plesenta rahim ağzını kapatıyormuş şuan, ilerleyen haftalarda yukarı çıkabilir dedi. Çıkmazsa biraz riskli tabi Bu durumla karşılaştınız mı hiç? Hamilelik sürecinde sıkıntı oluşturdu mu?

Son düzenleme:
Canm sor bakalım Dr una ne diyecek. Bana da haber verirsin ben de tedirginim
Benden sadece bir kez geldi yeşil ufak bir akıntı başka da gelmedi
canım benden de hafta sonu 3 kez geldi gvyna vajina temizleyici şampuan verdi haftada 3 kez yıka dedi. hamilelikte enfeksiyon ve mantar artar dedi

kızlar mantar enfeksiyonunun tekrarlamaması için sabun duş jeli değilde vajinaya özel temizleyici kullanın pamuklu çamaşır giyin ve en önemlisi banyodan sonra saç kurutma makinesinin soğuk ayarıyla özel bölgenizi kurutun.benim iki kez tekrarlamıştı.bu siteden birisi kurutmamı önerdi tatilde bile tekrarlamadı bu sayede diye düşünüyorum :)

Ben inglesina aldım inşallah memnun kalırız bundan önce baby comfort diye bir markanınkini aldım ve koca bagaja ve asansöre bile sığmadı bizde gittik iade ettik o yüzden o markayı kimseye tavsiye etmiyorum.

Bu arada bir süredir konuyu takip ediyorum fakat ilk hamileliğimde 21. Haftada hamileliğim sonlandığı için sanki 21. Haftaya kadar hamile olduğumu hissedemeyecek gibiyim o yüzden yazıp kendimi listeye ekletesim gelmedi Citolesgen ama bu sefer hiçbir problem yaşamıyorum ve inşallah sağ salim kucağıma alırım:)
Şu an 16. Haftadayım ve doktor büyük ihtimalle kız dedi

sakın sakın olumsuz düşünme. benimde bi önceki hamileliğim 10. haftada sonlandı. kaderimiz buymuş. ama şimdi kötü düşünmemeliyiz. güzel enerji yollamalıyız evrene ve bebeğimize. umudumuzu kaybetmeyelim. hayırlısıyla inşallah kucağımıza alacağız ve inşallah mürvetlerinide göreceğiz

kızlar ankarada hava soğumaya başladı bende kışlık hamile montu bulamadım iç biyerde. az önce lcw nın internet sitesinde bitane beğendim önü çıkanlardan sipariş verdim. bi kaç güne gelecek. sizede geldiğinde bilgi veririm güze veya kötü diye. ama internette daha çok seçenek var bilginize.

merhaba canım ekleyelim mi listeye o zaman seni. ne dersin. tamam dersen bilgilerini vermen gerekiyor. inş. sağlıkla gelsin bebeğin kucağına

Amin inşallah bu sefer herşey çok güzel olacak teşekkür ederim iyi dileklerin için

nihayet öğrendik darısı öğrenemeyenlere olsun inşallah kızımız olacak Allah izin verirse Citolesgen listeye ekleyebilirsin ismi de hira isim olarak nasıl sizce kızlar
ay canım nihayet bir kız bebek :) gözün aydın. sağlıkla kucağına alırsın inşallah :) bence güzel isim. ama genelde herkes te var ama sen bilirsin güzel ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…