- 16 Mayıs 2015
- 1.653
- 1.917
- 83
- 33
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #14.841
canım başlarda da konuşmuştuk bunu hatırlıyorum bir kaç gün bişey yapmadan bekledim ama yerimde duramadım. :) bir sağlık sorunu veya risk teşkil eden bir durum yoksa hiç sıkıntı olmuyor. doktora sormak lazım mutlaka tabi ki benimki hiç sıkıntı olmaz ağırlık çalışabilirsin koşabilirsin zaten vucudun sana sinyal verir demişti hakikaten de öyle oluyor. Ben de biraz hafiflettim antremanlarımı, koşmak yerine yürüyüşe döndüm, ağırlıkları hafiflettim bir de pilatese başladım. Yine bile bence yetmiyor ki bişey yiyemememe rağmen hafiften yağlandım. Yoga da zaten yapıyordum sadece belli hareketleri yapmıyorum sırt üstü ve yüzüstü yatmıyorum, nefes egzersizlerine odaklanıyorum, çok rahatlatıyor. Bu arada ben pilatese grup dersine gidiyorum ve o kadar iyi geliyor ki. Orada da farklı haftalarda hamile arkadaşlar var, hepimiz paylaşımlar yapıyoruz çok keyifli oluyor. Herkese grup derslerini tavsiye ederim kızlar
Çok şükür canım. Aynı devam ediyorum uzanıyorum sırtüstü. Bi yemeğe bi lavaboya kalkıyorum. Böyle devam dedi doktorAy bu erkekler doğmadan yaramazlar gördün mü Allah bebeğimizi bize bağışladı çok şükür iyiye gidiyor sen yine dikkati elden bırakma canım çok sevindim oh maşallah
Canım bende bugün tam bu konu ile uğraşıyordum. Şimdi benimde böbrek taşım var. Dr. bende idrar kültürü istedi. Proteus mirabilis die bir bakteri var. Bu taşın sebep olduğu bir bakteriymiş. 3 kutu antibiyotik içtim. Aynı bakteri bir gram azalmadan duruyor . Bununda risklerinden falan bahsetti. Bu konuda bilgin var mı ?Kızlar şimdi doktordan geldim böbrek taşı kontrolü için benim gibi sıkıntısı olanlara iyi haber gebelikte yerinden oynama ihtimali düşük dedi doktor çok şükür hazır ultrason gören masum köylü halimdeyken rica ettim bebeğimi de gördüm çok hareketiydi sıpam çok şükür iyiydi
hahahah ay yine güldürdün beni :) youtube'da güzel yoga videoları var aslında bir baksan oturduğun yerden yaptırıyor :)Leijla benim tek sporum lavaboya gitmek iki pilates topuna başımla göğsüme kadar yaslayıp karnıma gelmeden ileri geri gidip gelmek yüzüstü uyuyamadığımdan iyi geliyor en fazla bunlar yani buna da şükür diyorum
alışlanlıkla alakalı kesinlikle. bebekten önce her gün mutlaka spor yapıyordum zaten. Ama mutlaka yürüyüş vb. size ne iyi geliyra iyi olduğunuz sürece ezgersiz çok faydalı olacaktır hamileliktebişey olcağından değil de ben alışkın olmadığımdan sanırım korkutuyo beni böyle şeyler :) ağırlık kaldırdığını falan söylemiştin hatırlıyorum.sana mutlaka faydası olcaktır canım doktorun izin verdiyse yap tabi alışkınmışsın da.ben ancak yürüyüş yapabilirim zaten kilo aldığımda da sadce yürüyüş yapıyorum pilates falan bana göre değil pek sıkılıyorum ve çok enerjimi alıyo :)
neden ki? nifty'de nasıl oluyor?
İkinci trimester itibariyle doktor onayıyla bir sakınca yok diye biliyorum ama ben de 16.haftayi bekleyenlerdenim.
canım benden de hafta sonu 3 kez geldi gvyna vajina temizleyici şampuan verdi haftada 3 kez yıka dedi. hamilelikte enfeksiyon ve mantar artar dediCanm sor bakalım Dr una ne diyecek. Bana da haber verirsin ben de tedirginim
Benden sadece bir kez geldi yeşil ufak bir akıntı başka da gelmedi
Ben inglesina aldım inşallah memnun kalırız bundan önce baby comfort diye bir markanınkini aldım ve koca bagaja ve asansöre bile sığmadı bizde gittik iade ettik o yüzden o markayı kimseye tavsiye etmiyorum.Yakinlarda joker mağazası varsa onların çok güzel bir broşürü var.. Ay ay yapılacak alışverişler. Bebek malzemelerinin hepsi var mesela reflü yatagi diye bir seg varmis orda ogrendim. Hastane çantasında anne için ne olmalı bebek için ne olmalı gibi. Ve aldıklarına kalemle tik atacağın kutucuklar var. Böylece eksikleri de takip edebiliyorsun o broşür liste üstünden.
Bence 3000 tl veririm dersen inglesina
2000 tl sınırında kalayim dersen peg perego veya mamas papas.
Bunlar en kolay kapanan en hafif modeller.
Mima xari veya stokke a sırf tipi güzel diye o kadar para verip sadece belli bir dönem kullanmak maddi ve kullanis açısından benim işime gelmiyor . Ben gezmeyi seviyorum, arabam da var. Kolay kaldirip bagaja atabilmeliym vs bu yuzden mamas papas urbo 2 modeli gri kot rengi aldım.. joker de çalışan çocuğu bile taşıyor 4-5 yaşına kadar kullan bir daha baston modele geçmeye de gerek yok. Bu arada joker mağazasında bebek puseti nasıl olmalı, alırken nelere dikkat etmeliyiz diye de broşür var o da faydalı.
Bir de Blogger anneler var internette videoları var yenidogan ihtiyacı kullanışlı ürünler vs youtube da bulunabilir. Tek tek ürünü anlatıyor denk gelmiştim spesifik bir isim bulursam paylasiirm.
sakın sakın olumsuz düşünme. benimde bi önceki hamileliğim 10. haftada sonlandı. kaderimiz buymuş. ama şimdi kötü düşünmemeliyiz. güzel enerji yollamalıyız evrene ve bebeğimize. umudumuzu kaybetmeyelim. hayırlısıyla inşallah kucağımıza alacağız ve inşallah mürvetlerinide göreceğizBu arada bir süredir konuyu takip ediyorum fakat ilk hamileliğimde 21. Haftada hamileliğim sonlandığı için sanki 21. Haftaya kadar hamile olduğumu hissedemeyecek gibiyim o yüzden yazıp kendimi listeye ekletesim gelmediCitolesgen ama bu sefer hiçbir problem yaşamıyorum ve inşallah sağ salim kucağıma alırım:)
Şu an 16. Haftadayım ve doktor büyük ihtimalle kız dedi
merhaba canım ekleyelim mi listeye o zaman seni. ne dersin. tamam dersen bilgilerini vermen gerekiyor. inş. sağlıkla gelsin bebeğin kucağınaBu arada bir süredir konuyu takip ediyorum fakat ilk hamileliğimde 21. Haftada hamileliğim sonlandığı için sanki 21. Haftaya kadar hamile olduğumu hissedemeyecek gibiyim o yüzden yazıp kendimi listeye ekletesim gelmediCitolesgen ama bu sefer hiçbir problem yaşamıyorum ve inşallah sağ salim kucağıma alırım:)
Şu an 16. Haftadayım ve doktor büyük ihtimalle kız dedi
Amin inşallah bu sefer herşey çok güzel olacak teşekkür ederim iyi dileklerin içinsakın sakın olumsuz düşünme. benimde bi önceki hamileliğim 10. haftada sonlandı. kaderimiz buymuş. ama şimdi kötü düşünmemeliyiz. güzel enerji yollamalıyız evrene ve bebeğimize. umudumuzu kaybetmeyelim. hayırlısıyla inşallah kucağımıza alacağız ve inşallah mürvetlerinide göreceğiz
ay canım nihayet bir kız bebek :) gözün aydın. sağlıkla kucağına alırsın inşallah :) bence güzel isim. ama genelde herkes te var ama sen bilirsin güzel ama :)nihayet öğrendik darısı öğrenemeyenlere olsun inşallah kızımız olacak Allah izin verirseCitolesgen listeye ekleyebilirsin ismi de hira isim olarak nasıl sizce kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?