Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya myle seymi mi olur neden moralini bozuyosn bebeğim aaa. Herkesin bünyesi farklı. Sakın üzülme. Genetikte olabilir belki. Belki ben ikizlere hamileyimdir ondan büyüktür haha :) şaka bi yana herkesin kesesi aynı olcak diye bişey yok canım umudunuzu kaybetmeyin
Baya beyazım var benim hem de en çok önlerimde ama rimel mantıklı geldi baya.bakalım birde şu bitkisel boya fikrini danışayım doktora ona göre davranırım
Belirtiler hep aynı kalmıyor canım.benim göğüs hassasiyetim bitti bir iki gündür uçları ağrımaya başladı.hamilelik boyunca o hassasiyet hep olsa çok sıkıcı olurdu herhalde.inşallah bu sefer sorunsuz bir hamilelik yaşar ve bebeğini kucağına alırsın
canım ben ilk hamileliğimde saçımı boyattım dip boya ve röfle , 2 gün sonra hemile olduğumu öğrendim , sonra 2 ayda bir düzenli boyattım. Doktorum boyatabilirsin demişti. Çok şükür kızım gayet sağlıklı doğdu.
canım ben ilk hamileliğimde saçımı boyattım dip boya ve röfle , 2 gün sonra hemile olduğumu öğrendim , sonra 2 ayda bir düzenli boyattım. Doktorum boyatabilirsin demişti. Çok şükür kızım gayet sağlıklı doğdu.
Ben de boyattım ama 5. Aydan sonra falan.ilk üç ay önemli diye sordum.internette baktım bebeğe zararı olur diye kanıtlanmış hiçbir çalışma yokmuş.birçok dernekte hamilelikte boya sakıncalı değil diye yazı yayınlamış
Ben de boyattım ama 5. Aydan sonra falan.ilk üç ay önemli diye sordum.internette baktım bebeğe zararı olur diye kanıtlanmış hiçbir çalışma yokmuş.birçok dernekte hamilelikte boya sakıncalı değil diye yazı yayınlamış
mrb bızım senınle aynı zamanlar gosterıyor dogumu.hayırlısıolsun inaşşah :) dr gıttınız mı hıc ben carsamba gunune aldım randevu da gecmı kaldım acaba dıye dusunuyorum
mrb bızım senınle aynı zamanlar gosterıyor dogumu.hayırlısıolsun inaşşah :) dr gıttınız mı hıc ben carsamba gunune aldım randevu da gecmı kaldım acaba dıye dusunuyorum
Bende çarşambaya aldım randevuyu.sağlıklıysa inşallah o güne kese görünür diye düşünüyorum.ama kalp atışı için erken gibi sanırım duyamayız büyük ihtimalle.