- 23 Eylül 2015
- 335
- 285
- 33
- 40
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #14.961
Sağol Can'ım AminHayırlı olsun canım bir erkek bebiş daha katıldı demek aramıza. Sağlıkla kucağaına almayı nasip etsin allah
Geçmiş olsun Cnm . Ankara'nın kışı sert oluyor. Son 2 gündür de çok soğudu. Kendini sıcak tutup bol suya devam edip bool bool da uyuyup dinlenirsen geçer inşallah. Bebişini de Allahım korusun inşallah...Kızlar meraba bayadır taşınma telaşından dolayı giremedim çok şey yazılmış okuyamadım malesef . Cinsiyet öğrenen anneleri , güzel haberler alan anneleri çok tebrik ediyorum darısı başıma inşallah :) ankara beni mahvetti iki gündür gribim doktorum sadece ıhlamur ve kuşburnu önerdi bolca da meyve ama hiçbiri sanki işe yaramıyor ölüyorum resmen . Bebeğime bişe olmaz inşallah tek düşüncem bu dua edin bana
Gecmis olsun tatlim. Ilac kullanamadigimiz icin bana doktorum ilik suya bal,limom ve karabiber ekle karistir ic demisti iyi de geliyor istersen sende dene, birde sirtini ayaklarini sicak tut benim sirtim usudumu hemen oksurmeye baslarim.Kızlar meraba bayadır taşınma telaşından dolayı giremedim çok şey yazılmış okuyamadım malesef . Cinsiyet öğrenen anneleri , güzel haberler alan anneleri çok tebrik ediyorum darısı başıma inşallah :) ankara beni mahvetti iki gündür gribim doktorum sadece ıhlamur ve kuşburnu önerdi bolca da meyve ama hiçbiri sanki işe yaramıyor ölüyorum resmen . Bebeğime bişe olmaz inşallah tek düşüncem bu dua edin bana
su içiyor musun canım? Benim su içmeyi unutursam koyu oluyor. Biraz su alımını artır bak bakalım açılacak mı
Ben vitamin hapını içince etkisi gelince koyu oluyor. Ama daha sonraları beyaz oluyor. Çünkü su içiyorum o aralarda. Sende su iç canım bol bol. Bence vitamin hapından oluyor
Bol bol su iç rengi açılıyor gun icinde, hamilelikte ilk çişin koyu olması normal. Vitaminler malum her şeyin rengi bir garip oldu :)))
Enfeksiyonda başka belirtiler de oluyor sadece idrar rengine bakma canım.
Merhabalar bn yeni katılıyorum aranıza rabbimin izniyle bnde nisan annesi olacağım inş
Ben gece hiç uyanmıyorum ve sabahları çok koyu oluyor az içmiyorum çokta içmiyorum su aslında , Bir de belki ben öyle düşünüyorum kız çocukların da idrar daha koyu olur derdi annem benimde öyle oldu tesadüftür belki
Canim arkadaslarda söylemiş zaten bol bol su iç. Ben normalde icmezdim koyu oluyordu rengi ama gebelikten sonra bol su içmeye başladım şimdi hep açık renk. Bide çok tutmamak lazım tutuncada koyulasiyor.
Çok üzüldüm arkadaşım.benim ikilimde kötü çıktı test yaptırdım iki hafta işkence gibiydi.ama sonucu güzel çıktı çok şükür.inşallah senin sonucunda benimki gibi temiz çıkar.cvs plesentadan örnek alma dimi?maddi durumun elveriyorsa onun yerine nifty hormany gibi testler var onlardanda yaptırabilirsin.Kızlar İi akşamlar.. Bebeğimde ense kalınlığı ve cilt altı ödemi çıktı ense kalınlığı 3.2 sen 2.8 e düştü 4 günde. İlk gittiğimde 11 haftalık olmama rağmen 11+5 çıktı. Pazartasi gitmemde Bebek 12+3 çıktı doktor çok erken büyüyor dedi. Ama moralim çok bozuk pazartesi cvs yapılacak
Benim bebeğimde sağ tarafımda.bakalım ne çıkacak yumurtadan:)Sağ ol teyzesi :)) Bende kız sanıyordum ne yalan soyliyim ama ilk bebek olduğundan farketmez diyordum cinsiyeti.
Anneme dün bebeğin solda olduğunu soyledigimde kesin erkek demişti. 4 tane kız doğurunca tecrübeli oluyor insan herhalde. :) biz hep sağ taraftaymisiz
Tatlı yiyince midesi bulanan bi ben miyimmm ?? İlaç bile fayda etmiyorrr
Benim bebeğimde sağ tarafımda.bakalım ne çıkacak yumurtadan:)
Benim mesela ilk günden beri hassasiyetim sağ tarafta ilk oluşum da sağdaydı ve oğlum olacak canım.Ne tarafta olduğunu nasıl anladın canım? Benim sol tarafım daha sis, belimin sol tarafi daha kalın gibi bebek solda mi demek bu.. ? :)
Akşam yemeğini gayet normal porsiyonda saat 18.30 da yemiştim 1 saat sonra da 1 elma yedim ve şimdi deli gibi açımkendime yumurta haşlıyorum
Canım ben ilk gebeliğimde 20 haftayı geçmişti ilk pıtpıtları hissettiğimde.bunda henüz o pıt pıt dediğim minik dokunuşları hissedemedim ama bir haftadır sağ kasığımın az üstünde bebeğin baskı yaptığını hatta balık gibi kayıyormuş gibi bir hareket yaptığını fark ettim.kızımda pıtpıtlar bunda kayma gibi hareket acsba cinsiyet farklıda ondan mı diye bile düşünüyorum.ultrasona nerdeyse üç haftam var o yüzden kaldım koca karı tahminlerine:)Ne tarafta olduğunu nasıl anladın canım? Benim sol tarafım daha sis, belimin sol tarafi daha kalın gibi bebek solda mi demek bu.. ? :)
Çok teşekkür ederiz canım, evet bir anne adayına hayat nasıl zehir edilir deseler işte bu yanlış pozitif sonuçlarla diyebilirim. Umarım daha çok insan bu imkanlara ulaşma şansını yakalar.Ay çok şeker bir çiftsiniz siz ya maşallah maşallahbencede bu testler daha makul fiyatlara yaptırılabilsin inşallah yakın bir gelecekte insanlar boşu boşuna üzülmesin.mesela hamileliğimin 14 ve 15. Haftasını hatırlamak istemiyorum kesinlikle
Benim ilk haftalar solumdaydı şimdi sağımda hissediyorum kaymış olabilir mi yoksa benim hissettiğim şey bebek hareketi değil de kasılma mı acaba?Benim mesela ilk günden beri hassasiyetim sağ tarafta ilk oluşum da sağdaydı ve oğlum olacak canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?