2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar meraba bayadır taşınma telaşından dolayı giremedim çok şey yazılmış okuyamadım malesef . Cinsiyet öğrenen anneleri , güzel haberler alan anneleri çok tebrik ediyorum darısı başıma inşallah :) ankara beni mahvetti iki gündür gribim doktorum sadece ıhlamur ve kuşburnu önerdi bolca da meyve ama hiçbiri sanki işe yaramıyor ölüyorum resmen . Bebeğime bişe olmaz inşallah tek düşüncem bu dua edin bana

Bebek kıyafetinde ben çok az 1-3 almayı düşünüyorum genelde 3 ay dan sonrasını almayı düşünüyorum inşallah sağlıklı tombik bir Bebek olur , kıyafet çok az alıcam eşyada acil gerekli olanları inşallah sıkıntısız bir Doğum olursa kısa zamanda çıkar gerekli eşyalarının çoğunu alırım diyorum bugün yanımda uyuması için bir beşik beğendim ama kararım değişebilir değişkenim bu konular da nedense herşeyi beğenip birden hepsi kötü gelebiliyor :) Bahar bebeği olacağından birde hırka falan çık beğeniyorum minik minik üstüne giydiririm diye ohh hepsini geçtim ben kendime lohusalık bakıyorum sürekli sabahlık bakıyorum süslü püslü

Geçmiş olsun Cnm . Ankara'nın kışı sert oluyor. Son 2 gündür de çok soğudu. Kendini sıcak tutup bol suya devam edip bool bool da uyuyup dinlenirsen geçer inşallah. Bebişini de Allahım korusun inşallah...

Gecmis olsun tatlim. Ilac kullanamadigimiz icin bana doktorum ilik suya bal,limom ve karabiber ekle karistir ic demisti iyi de geliyor istersen sende dene, birde sirtini ayaklarini sicak tut benim sirtim usudumu hemen oksurmeye baslarim.

su içiyor musun canım? Benim su içmeyi unutursam koyu oluyor. Biraz su alımını artır bak bakalım açılacak mı

Ben vitamin hapını içince etkisi gelince koyu oluyor. Ama daha sonraları beyaz oluyor. Çünkü su içiyorum o aralarda. Sende su iç canım bol bol. Bence vitamin hapından oluyor

Bol bol su iç rengi açılıyor gun icinde, hamilelikte ilk çişin koyu olması normal. Vitaminler malum her şeyin rengi bir garip oldu :)))
Enfeksiyonda başka belirtiler de oluyor sadece idrar rengine bakma canım.

Su içtiğimi sanıyorum ama sanırım yeterli olmuyor daha da arttırmalıyım. Soğuk günlerde insan susamıyor da yahu
Olmadı bir idrar tahlili yaptırırım.

Canim arkadaslarda söylemiş zaten bol bol su iç. Ben normalde icmezdim koyu oluyordu rengi ama gebelikten sonra bol su içmeye başladım şimdi hep açık renk. Bide çok tutmamak lazım tutuncada koyulasiyor.

Ben de gebelik öncesi hiç su içmeyenlerdenim. Şimdi zoraki içiyorum hep elimde şişeyle geziyorum. Ama bardakla içsem daha iyi olacak gibi. Şişeyle az içiliyor sanki ya

Çok üzüldüm arkadaşım.benim ikilimde kötü çıktı test yaptırdım iki hafta işkence gibiydi.ama sonucu güzel çıktı çok şükür.inşallah senin sonucunda benimki gibi temiz çıkar.cvs plesentadan örnek alma dimi?maddi durumun elveriyorsa onun yerine nifty hormany gibi testler var onlardanda yaptırabilirsin.

Benim bebeğimde sağ tarafımda.bakalım ne çıkacak yumurtadan:)

Tatlı yiyince midesi bulanan bi ben miyimmm ?? İlaç bile fayda etmiyorrr

Ben de 15.haftaya kdr tatlıdan nefret ettim ama 1 haftadır yiyorum.. sonradan geçti yani bu durum.. benim artık midemi zorlayan tek şey dışarda yenilen Fast food tarzı şeyler. .

Ne tarafta olduğunu nasıl anladın canım? Benim sol tarafım daha sis, belimin sol tarafi daha kalın gibi bebek solda mi demek bu.. ? :)
Benim mesela ilk günden beri hassasiyetim sağ tarafta ilk oluşum da sağdaydı ve oğlum olacak canım.

Akşam yemeğini gayet normal porsiyonda saat 18.30 da yemiştim 1 saat sonra da 1 elma yedim ve şimdi deli gibi açım kendime yumurta haşlıyorum

Oh maşallah yarasın bebişe Ben bu gece acıkmadım hayret bir tuhaflık var Yemeğin yanında çok yoğurt yedim sanırım ondan

Ne tarafta olduğunu nasıl anladın canım? Benim sol tarafım daha sis, belimin sol tarafi daha kalın gibi bebek solda mi demek bu.. ? :)
Canım ben ilk gebeliğimde 20 haftayı geçmişti ilk pıtpıtları hissettiğimde.bunda henüz o pıt pıt dediğim minik dokunuşları hissedemedim ama bir haftadır sağ kasığımın az üstünde bebeğin baskı yaptığını hatta balık gibi kayıyormuş gibi bir hareket yaptığını fark ettim.kızımda pıtpıtlar bunda kayma gibi hareket acsba cinsiyet farklıda ondan mı diye bile düşünüyorum.ultrasona nerdeyse üç haftam var o yüzden kaldım koca karı tahminlerine:)

Çok teşekkür ederiz canım, evet bir anne adayına hayat nasıl zehir edilir deseler işte bu yanlış pozitif sonuçlarla diyebilirim. Umarım daha çok insan bu imkanlara ulaşma şansını yakalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…