2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Benim ilk haftalar solumdaydı şimdi sağımda hissediyorum kaymış olabilir mi yoksa benim hissettiğim şey bebek hareketi değil de kasılma mı acaba?
Bilmem ki canım tabi artık daha büyükler ve hareketleri akıcılaştı, genişleyen kese içinde oraya buraya dönüp duruyorlar. Ben daha bir şey hissetmedim sağ tarafım hassas ve gergin acıktığımda o tarafım kazınıyor ama bunlar henüz Bebek hareketleri değildir diye düşünüyorum hem vücudum yağlı hem tecrübesiz bir anne adayıyım belki de ondan.

Valla ben tecrübeliyimde ne oluyor 4 yıl önceydi hepi topu ama bdn hiçbirşey hatırlamıyorum:)

MissMervee canım merhaba, mesajını epey geç gördüm. Öncelikle iyiye giden bir periyot hakimmiş buna sevinmeliyiz sınır değerlerin altına çekilmiş ense kalınlığı bazen doğru pozu yakalayamamışsa hekim ense kalınlığı yüksek çıkabilirmiş. Cvs öncesi bebeğin DNA sına bakılan testleri deneme şansın var mı? Bak burada nifty, harmony, panorama, serenity gibi hassasiyeti yüksek ve cvs ile kıyaslandığında anne adayını çok daha az yoran testleri yaptıran anne adayları olarak çoğaldık. Bu testlerin tek zor tarafı ücreti ve yaklaşık 10 gün bekletmeleri. Senin için endişeyle geçen bir zaman dilimi olacak elbette ama o güzel bebeğin/ bebeğimiz için burda bütün anneler dua edecektir. Sen de lütfen iyiye güzele odaklan ne kendini üz ne de senden başka kimsesi olmayan minik mucizeni.
Bu testler sadece anneden alınan iki tüp kan ile sonuç veriyor. Allah bütün bebeklerimizi korusun kollasın inşallah. Ödem sadece cilt altındaysa büyüdükçe dağılacaktır zaten. Güzel haberlerini paylaşacağına inanıyorum ve bekliyorum.

Valla ben tecrübeliyimde ne oluyor 4 yıl önceydi hepi topu ama bdn hiçbirşey hatırlamıyorum:)
Doğru tabi bir de her gebelik süreci kendine özgü! Ben de kitapta okudum tecrübeli anne adayları bebeklerini daha erken hisseder diye. Allah bizi de tecrübeli kılsın inşallah hayırlı bir vakitte:)

Canım valla bu taş için çok doktora gittim ama hiçbiri birşey demedi ama doğumdan sonra bakteri konusunu araştırayim teşekkür ederim bilgi verdiğin için. Doktor idrar akışı yavaş olduğu için taş oradan hareket etmez kolay kolay dedi inşallahta öyle olur bir süre o sancı uzak kalsın bizden Amin

Gunaydin guzel anneler..bugunde kontroller vardir guzel haberler bekliyoruz biz yine.

Bende cok acikanlardanim.gece hatta midemin kazintisindan uyuyamayip 4 te kalktim peynir ekmek yedim.boyle giderse kilo almadim ama 4 aydan sonra gelsin kilolar olacak sanirim.

günaydıınn.. sabaha karşı bende aç uyanıyorum hep hele ki akşam erken yiyip uyuduysam baygınlık geçiricek gibi oluyorum. gece yatmadan muz yemeye başladım biraz iyi geliyor sanki.

Su içtiğimi sanıyorum ama sanırım yeterli olmuyor daha da arttırmalıyım. Soğuk günlerde insan susamıyor da yahu
Olmadı bir idrar tahlili yaptırırım.
olsun yanına al suyu sürekli iç aklına geldikçe. Ben 3 litre içmeye çalışıyorum. Masama 3 şişe su koyuyorum her sabah. Akşama kadar bitecek diye hedefliyorum

Bu gun eklemelerini Nasıl yapıyorsunuz kızlar

Bir ben miyim burada iştahsız

Günaydın kızlar. Ben ne kırmızı ne beyaz et yiyebiliyorum keza balık da yiyemiyorum.. Ne olacak halim bilmem ve su da Max 1litre içebiliyorum bulantılarım devam ediyor artık kusmuyorum ama çok şükür.. 13+5im.. Aslında artık yemem lazım balık felan sizin hiç mi mideniz bulanmıyor?

Bende sabahlık gecelik takımı çok bakıyorum:) ama daha içime sinenini bulamadım güzel ve sade olsun istiyorum, hastanede fotoğrafta çıkacak sonuçta ve önür boyu saklayacağız fotoğrafları. Güzel birşeyler bulursan lütfen yaz :)

[QUOTE="gbilges, post: 48503800, member: 60646 Ben ne kırmızı ne beyaz et yiyebiliyorum keza balık da yiyemiyorum.. Ne olacak halim bilmem ve su da Max 1litre içebiliyorum bulantılarım devam ediyor artık kusmuyorum ama çok şükür.. 13+5im.. Aslında artık yemem lazım balık felan sizin hiç mi mideniz bulanmıyor?[/QUOTE]

Günaydın:) benimde midem çok bulanıyor ama her gün zorla midem bulana bulana kırmızı et kesin bir porsiyon yiyorum. Gözlerini kapat ve zorla ye:) diyetisyen arkadaşım var o diyor ki her gün kesin et yemek lazım bebeğin gelişimini çok etkiliyor diye. Tavuk zaten köy tavuğu değilse hiç yeme çünkü hormonlu oldukları için çok zararlıymış bebeğe. Ben ağzıma bile sürmedim sadece bir kere köy tavuğu yedim. Balığıda bol salata ile yiyince tadını pek almıyorsun ben öyle yapıyorum. Ama hamilelik bitince heralde ağzıma sürmem kırmızı eti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…