- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #14.981
Bilmem ki canım tabi artık daha büyükler ve hareketleri akıcılaştı, genişleyen kese içinde oraya buraya dönüp duruyorlar. Ben daha bir şey hissetmedim sağ tarafım hassas ve gergin acıktığımda o tarafım kazınıyor ama bunlar henüz Bebek hareketleri değildir diye düşünüyorum hem vücudum yağlı hem tecrübesiz bir anne adayıyım belki de ondan.Benim ilk haftalar solumdaydı şimdi sağımda hissediyorum kaymış olabilir mi yoksa benim hissettiğim şey bebek hareketi değil de kasılma mı acaba?
Valla ben tecrübeliyimde ne oluyor 4 yıl önceydi hepi topu ama bdn hiçbirşey hatırlamıyorum:)Bilmem ki canım tabi artık daha büyükler ve hareketleri akıcılaştı, genişleyen kese içinde oraya buraya dönüp duruyorlar. Ben daha bir şey hissetmedim sağ tarafım hassas ve gergin acıktığımda o tarafım kazınıyor ama bunlar henüz Bebek hareketleri değildir diye düşünüyorum hem vücudum yağlı hem tecrübesiz bir anne adayıyım belki de ondan.
Doğru tabi bir de her gebelik süreci kendine özgü! Ben de kitapta okudum tecrübeli anne adayları bebeklerini daha erken hisseder diye. Allah bizi de tecrübeli kılsın inşallah hayırlı bir vakitte:)Valla ben tecrübeliyimde ne oluyor 4 yıl önceydi hepi topu ama bdn hiçbirşey hatırlamıyorum:)
Canım valla bu taş için çok doktora gittim ama hiçbiri birşey demedi ama doğumdan sonra bakteri konusunu araştırayim teşekkür ederim bilgi verdiğin için. Doktor idrar akışı yavaş olduğu için taş oradan hareket etmez kolay kolay dedi inşallahta öyle olur bir süre o sancı uzak kalsın bizden AminCanım bende bugün tam bu konu ile uğraşıyordum. Şimdi benimde böbrek taşım var. Dr. bende idrar kültürü istedi. Proteus mirabilis die bir bakteri var. Bu taşın sebep olduğu bir bakteriymiş. 3 kutu antibiyotik içtim. Aynı bakteri bir gram azalmadan duruyor . Bununda risklerinden falan bahsetti. Bu konuda bilgin var mı ?
Tatlı yiyince midesi bulanan bi ben miyimmm ?? İlaç bile fayda etmiyorrr
günaydıınn.. sabaha karşı bende aç uyanıyorum hep hele ki akşam erken yiyip uyuduysam baygınlık geçiricek gibi oluyorum. gece yatmadan muz yemeye başladım biraz iyi geliyor sanki.Gunaydin guzel anneler..bugunde kontroller vardir guzel haberler bekliyoruz biz yine.
Bende cok acikanlardanim.gece hatta midemin kazintisindan uyuyamayip 4 te kalktim peynir ekmek yedim.boyle giderse kilo almadim ama 4 aydan sonra gelsin kilolar olacak sanirim.
olsun yanına al suyu sürekli iç aklına geldikçe. Ben 3 litre içmeye çalışıyorum. Masama 3 şişe su koyuyorum her sabah. Akşama kadar bitecek diye hedefliyorumSu içtiğimi sanıyorum ama sanırım yeterli olmuyor daha da arttırmalıyım. Soğuk günlerde insan susamıyor da yahu
Olmadı bir idrar tahlili yaptırırım.
Bu gun eklemelerini Nasıl yapıyorsunuz kızlarGunaydin guzel anneler..bugunde kontroller vardir guzel haberler bekliyoruz biz yine.
Bende cok acikanlardanim.gece hatta midemin kazintisindan uyuyamayip 4 te kalktim peynir ekmek yedim.boyle giderse kilo almadim ama 4 aydan sonra gelsin kilolar olacak sanirim.
Bir ben miyim burada iştahsızGunaydin guzel anneler..bugunde kontroller vardir guzel haberler bekliyoruz biz yine.
canım arkadaşım sen benim bebeğinde oğlumun kader arkadaşı onlar kardeş olacak.
Benimde hıc iştahım yok istifa etmeme me rağmenBir ben miyim burada iştahsız
benimdr hıc iştahım yokBir ben miyim burada iştahsız
Bende sabahlık gecelik takımı çok bakıyorum:) ama daha içime sinenini bulamadım güzel ve sade olsun istiyorum, hastanede fotoğrafta çıkacak sonuçta ve önür boyu saklayacağız fotoğrafları. Güzel birşeyler bulursan lütfen yaz :)Bebek kıyafetinde ben çok az 1-3 almayı düşünüyorum genelde 3 ay dan sonrasını almayı düşünüyorum inşallah sağlıklı tombik bir Bebek olur , kıyafet çok az alıcam eşyada acil gerekli olanları inşallah sıkıntısız bir Doğum olursa kısa zamanda çıkar gerekli eşyalarının çoğunu alırım diyorum bugün yanımda uyuması için bir beşik beğendim ama kararım değişebilir değişkenim bu konular da nedense herşeyi beğenip birden hepsi kötü gelebiliyor :) Bahar bebeği olacağından birde hırka falan çık beğeniyorum minik minik üstüne giydiririm diye ohh hepsini geçtim ben kendime lohusalık bakıyorum sürekli sabahlık bakıyorum süslü püslü
Ben bulantılardan refluden bi istahlanamadım:/
Sanırım Bulantılardan dolayı benim istah yok.:/ neyse zamanla duzelirim inşallah böyle devam etmez biter bi an önce inşallah şu bulantılarBenimde hıc iştahım yok istifa etmeme me rağmen
benimdr hıc iştahım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?