- 30 Ağustos 2016
- 1.481
- 3.491
- 48
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #15.101
hiç duymadım o testı yurt dısına gonderılen testtende bahsedıyo olabılırsın . ama butun dr kar cvs işlemınde karar verdıklerı için 5 gun içinde yaptırmam gerekmiş. umarım guzel çıkar sonucumuz dualarınızı eksık etmeyın lütfen .
inşallah geçecek canım sıkıntılarımız.. bir de kız kasığa erkek bele vurur derler.. senin de minnoşun erkekti de mi :) ablamın oğlu oldu o hep belim belim diye geçirdi aylarını 6 aylıkken felan bi kanamsı oldu onun da şuan bebek 3 aylık.. bir de bir doktorun yanında çalışıyorum. onun eşi 9 ay boyunca hep kanamış hep yatmış. hatta der hala o dönemlerde elleri dolu gelmek isterdi insanlar ziyaretime ped alın bana sadece derdim diyor. şimdi oğlu ergenlik döneminde :)Ben karın ve bel ağrısından kasık ağrısını hissetmiyorum artık :)) Suan şükür agrim sizim yok ara ara başlıyor. Kanamam persembeden beri devam ediyor.
hiç duymadım o testı yurt dısına gonderılen testtende bahsedıyo olabılırsın . ama butun dr kar cvs işlemınde karar verdıklerı için 5 gun içinde yaptırmam gerekmiş. umarım guzel çıkar sonucumuz dualarınızı eksık etmeyın lütfen .
Ben nifty yaptırmaktan son saniye vazgeçtim. Londrada bir sağlık araştırmasından 20 tane kan yolluyorlar, 20'sinin 10 tanesi hamile değil. Sonuçlar yine de hamilelik olarak geliyor. Yani daha yeni bir test olduğu için yüzde 99luk kısmı pek doğru değil. İkili testte ilk çıktığı zaman yüzde 99 doğru diye çıkmıştı çünkü
Ben nifty yaptırmaktan son saniye vazgeçtim. Londrada bir sağlık araştırmasından 20 tane kan yolluyorlar, 20'sinin 10 tanesi hamile değil. Sonuçlar yine de hamilelik olarak geliyor. Yani daha yeni bir test olduğu için yüzde 99luk kısmı pek doğru değil. İkili testte ilk çıktığı zaman yüzde 99 doğru diye çıkmıştı çünkü
merhaba kolay gelsin tez anketine katıldım bu halden çok iyi anlarım başarılarArkadaşlar herkese merhaba
Ben 2015 Ağustos annesiyim. Çok değil bundan bir bir buçuk sene önce sizlerle aynı heyecanı, aynı endişeleri aynı mutlulukları yaşıyordum. Allah'a şükür şimdi 14 aylık bir oğlum var umarım sizler de sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Hamilelik dönemimde yüksek lisans ders yılımdaydım şimdi tez dönemine geçtim ve gebelerle çalışıyorum.
Sizden bir ricam var arkadaşlar, size linkini yollayacağım anketi doldurup bana destek olur musunuz?
Şimdiden çok teşekkür ederim. Sevgiler
https://goo.gl/forms/K3V3vYo7k00yhT6k1
BEN AYNI GÜN ALDM HATTA SAAT 3 DE VERDİM KAN VERDİM 4 DE ÇIKTI SONUCUM VE ÇOK MUTLU BENDE BİR HAFTA DA ÇIKIYOR SANMIŞTIMKızlar ikili test sonuçları kaç günde geliyor acaba?
inşallah tek ıstediğim bu destegınız için teşekkür ederimB brn0220 Canım zor zamanlar geçiriyorsun eminim aklında sadece bebeğin var ve milyonlarca soru.. ama ben eminim ki buraya yazacaksın bebeğimi sağlıklı bir şekilde kollarıma aldım diye.. buna bu kadar inanıp söyleme sebebim şu kimi duyduysam bu şekilde riskli hepsinin de bebekleri sağlıklı oldu.. en yakın olay ablamn arkadaşının başına geldi 9 ay boyunca engelli dediler beyninde ödem var dediler her şeyi söylediler ve gerçekten engelli bekliyorlardı artık bebek bi doğdu doktorlar şok.. maşallahı vardı..
çok teşekkür ederim . sağolunGüzel sonuçlar gelecek inşallah canım hayırlısıyla dualarımız sen ve bebişhinle
Evet canım oglusum geliyor Allah izin verirse :) Ben bugun 6.günüm normal reglimde geldiği kadar geldi kan. Ama düne kadar bebeği etkilememisti inşallah buda etkilemez. Cuma tekrar kontrole maluminşallah geçecek canım sıkıntılarımız.. bir de kız kasığa erkek bele vurur derler.. senin de minnoşun erkekti de mi :) ablamın oğlu oldu o hep belim belim diye geçirdi aylarını 6 aylıkken felan bi kanamsı oldu onun da şuan bebek 3 aylık.. bir de bir doktorun yanında çalışıyorum. onun eşi 9 ay boyunca hep kanamış hep yatmış. hatta der hala o dönemlerde elleri dolu gelmek isterdi insanlar ziyaretime ped alın bana sadece derdim diyor. şimdi oğlu ergenlik döneminde :)
ben yaptımArkadaşlar herkese merhaba
Ben 2015 Ağustos annesiyim. Çok değil bundan bir bir buçuk sene önce sizlerle aynı heyecanı, aynı endişeleri aynı mutlulukları yaşıyordum. Allah'a şükür şimdi 14 aylık bir oğlum var umarım sizler de sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Hamilelik dönemimde yüksek lisans ders yılımdaydım şimdi tez dönemine geçtim ve gebelerle çalışıyorum.
Sizden bir ricam var arkadaşlar, size linkini yollayacağım anketi doldurup bana destek olur musunuz?
Şimdiden çok teşekkür ederim. Sevgiler
https://goo.gl/forms/K3V3vYo7k00yhT6k1
Canim bide doktorum bana özellikle kabiz olma asla diyor. Bilgin olsun.Çok dikkat etinşallah geçecek canım sıkıntılarımız.. bir de kız kasığa erkek bele vurur derler.. senin de minnoşun erkekti de mi :) ablamın oğlu oldu o hep belim belim diye geçirdi aylarını 6 aylıkken felan bi kanamsı oldu onun da şuan bebek 3 aylık.. bir de bir doktorun yanında çalışıyorum. onun eşi 9 ay boyunca hep kanamış hep yatmış. hatta der hala o dönemlerde elleri dolu gelmek isterdi insanlar ziyaretime ped alın bana sadece derdim diyor. şimdi oğlu ergenlik döneminde :)
Aynı durumdayız canım, senin kullandığın ilaçlar vitaminler vs nasıl merak ettim? Ben sabah akşam 100 lük progestan ve demir hapı alıyorum, öğlen ise decavit vitamin ve haftada 1 prolutan iğne yaptırıyorumRapor falan alsan keşke canım. Doktor bana ayağa kalkmayi yasakladı yemek ve wc dışında. İnan sabah kalkıyorum kahvaltidan sonra direk uzanıyorum ve tüm gün suan olduğu gibi uzaniyorum... Bu şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?