2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Güzel sonuçlar gelecek inşallah canım hayırlısıyla dualarımız sen ve bebişhinle

Ben karın ve bel ağrısından kasık ağrısını hissetmiyorum artık :)) Suan şükür agrim sizim yok ara ara başlıyor. Kanamam persembeden beri devam ediyor.
inşallah geçecek canım sıkıntılarımız.. bir de kız kasığa erkek bele vurur derler.. senin de minnoşun erkekti de mi :) ablamın oğlu oldu o hep belim belim diye geçirdi aylarını 6 aylıkken felan bi kanamsı oldu onun da şuan bebek 3 aylık.. bir de bir doktorun yanında çalışıyorum. onun eşi 9 ay boyunca hep kanamış hep yatmış. hatta der hala o dönemlerde elleri dolu gelmek isterdi insanlar ziyaretime ped alın bana sadece derdim diyor. şimdi oğlu ergenlik döneminde :)

Evet yurtdisina gonderilen test canim. Dualarim seninle korkma Allahin izniyle kotu bisey cikmayacak

Ben nifty i cok arastirdim canim su an piyasadaki en iyi en guvenilir test nifty. Yaptirip yanlis sonuc alanda duymadim hangi doktora sorduysam nifty onerdi. Daha iyi bir alternatif yok. Tercih meselesi tabi canim. Ikili cok eski o zamanlar tekti ve mecbur yapiliyordu. Su anda dogruluk orani cok dusuk. Ikilide kotu cikip sapasaglam doguran bir suru tanidigim var. Ama nifty icin duymadim. Bir de cok cok guvendigim yurtdisi tecrubeside fazla olan doktorumda onerince aklimda hic suphe kalmadi acikcasi.

Bir de bu soyledigin arastirmaya nereden ulastin merak ettim link falan atar misin mumkunse bir bakayim.

merhaba kızlar akıntım olduğu için ve kokulu olduğu için amniyon sıvısına zarar verebilir diye bebek zarar görmesin diye doktorum fitil verdi fitil kullanan var mı

merhaba kolay gelsin tez anketine katıldım bu halden çok iyi anlarım başarılar

B brn0220 Canım zor zamanlar geçiriyorsun eminim aklında sadece bebeğin var ve milyonlarca soru.. ama ben eminim ki buraya yazacaksın bebeğimi sağlıklı bir şekilde kollarıma aldım diye.. buna bu kadar inanıp söyleme sebebim şu kimi duyduysam bu şekilde riskli hepsinin de bebekleri sağlıklı oldu.. en yakın olay ablamn arkadaşının başına geldi 9 ay boyunca engelli dediler beyninde ödem var dediler her şeyi söylediler ve gerçekten engelli bekliyorlardı artık bebek bi doğdu doktorlar şok.. maşallahı vardı..

inşallah tek ıstediğim bu destegınız için teşekkür ederim

Evet canım oglusum geliyor Allah izin verirse :) Ben bugun 6.günüm normal reglimde geldiği kadar geldi kan. Ama düne kadar bebeği etkilememisti inşallah buda etkilemez. Cuma tekrar kontrole malum

ben yaptım

Canim bide doktorum bana özellikle kabiz olma asla diyor. Bilgin olsun.Çok dikkat et

Rapor falan alsan keşke canım. Doktor bana ayağa kalkmayi yasakladı yemek ve wc dışında. İnan sabah kalkıyorum kahvaltidan sonra direk uzanıyorum ve tüm gün suan olduğu gibi uzaniyorum... Bu şekilde.
Aynı durumdayız canım, senin kullandığın ilaçlar vitaminler vs nasıl merak ettim? Ben sabah akşam 100 lük progestan ve demir hapı alıyorum, öğlen ise decavit vitamin ve haftada 1 prolutan iğne yaptırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…