2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canim puset çok ise yariyormus onu mutlaka almak gerek bence. Bi yere falan giderken bile onda tasiyolar ona koyuyolar gidilen yerde. Onun en başından beri olması gerekiyor bence
Evet canım öyleymiş ben en iyisi bunları alayım daha sonra da güzel bi oto koltuğu alayım inşallah. Bilgi için çok teşekkür ederim:)

Günaydın Kızlar. Kürkçü dükkanına döndüm ben annemin evinden

Tarama testleri ile ilgili konuşmalar geçmiş. Ben ikili testim düşük riskli çıkmasına rağmen nifty test yaptırdım. Şimdi şöyle bir gerçek var ki ikili ve üçlü testleri düşük riskli çıkıp down sendromlu evlada sahip olan bir sürü aile var nette araştırabilirsiniz. BU nedenle bu testlerin güvenilir olmadığını söyleyebiliriz. Yani bu bir gerçek uydurma bir şey değil. Bir yandan da literatürlere bakıldığında ikili testin güvenilirliğine %85 deniliyor. Benim doktorum hazır kan testi yapacakken ikili de yapalım dedi ama güvenme ve nifty yaptırabiliyorsan yaptır içimiz tamamen rahat etsin dedi. Ben zaten nifty yaptıracaktım ve sonuç bekliyorum şu anda.

Ayrıca maddi imkanı olan nifty, panorama, harmony vs. yaptırır. İmkanı olmayan içinde cvs var amniyosentez var. Bu alternatif testler olmasaydı amniyosentez yaptırırdım ben ya da cvs işte her neyse. Bu kişinin kendi kararına kalmış. Ben okuduğum ve edindiğim bilgilere göre ikili, üçlü teslere vs. asla güvenmiyorum ve güvenilirliklerine inanmıyorum.

Citolesgen cnm benim randevu 1 kasım da nasip olursa eğer gösterirse 1 kasımda inşallah öğrenicem cinsiyetini bütün aile meraktan çatlamakta bende öyleyim kızlar vitamin sağlık ocağı ücretsiz veriyormuş diye bir şey duydum doğrumu alan var mı sağlık ocağından (decavit)

Günaydın hanımlar. Benim bebisim gece kıpır kipirdi ilk hareketini duyduğumda beri bayagi zaman geçmişti. Çok güzeldi ♡♡♡ paylaşmak istedim darısı başınıza
Bende birşeyler hissediyorum teyzesi :) Asla gaz hareketiyle karıstırılmayacak birşeyler :)))

Günaydın hanımlar. Benim bebisim gece kıpır kipirdi ilk hareketini duyduğumda beri bayagi zaman geçmişti. Çok güzeldi ♡♡♡ paylaşmak istedim darısı başınıza
Gunaydin cnm Bana da kipirdiyor gibi geliyor.ama.benim gaz faaliyetlerine de devam..
Ben tam anlayamiyorum...masallah ins daha nice guzel tekmelere...

Bende birşeyler hissediyorum teyzesi :) Asla gaz hareketiyle karıstırılmayacak birşeyler :)))

Tam olarak nerede hissediyosunuz kasıktamı yoksa göbeğinize doğrumu? Benim kasıkta ara ara böyle batma gibi birşey oluyor acaba bebek mi diye düşünüyorumda.

Tatlım ben okudum ama konu hakkında en ufak bir fikrim olmadığı için cevap yazamamıştım. Üzdük senii... Ama sen hiç bişey için üzülme . Bebişini sağlıkla kucağına al inşallahh....

Tatlım ben okudum ama konu hakkında en ufak bir fikrim olmadığı için cevap yazamamıştım. Üzdük senii... Ama sen hiç bişey için üzülme . Bebişini sağlıkla kucağına al inşallahh....
Çok teşekür ederim tatlım inan dün sayenizde moralim düzeldi

Günaydın güzel haberler duyalim her zaman inşallah

Benim bi iki gün önce sağ tarafta hafif oynama oldu başka da hiç olmadı ama çok özledim uc haftadir gormedim ctesi gidecez eşim dağıtım iznine gelecek ikisine de ozlemisken kısa sureligine görecem
ay ne güzel hafta sonu ailecek olacaksınız. maşallah. eşinin askerliği nezaman bitiyor canım. Allah kavuştursun

Tam olarak nerede hissediyosunuz kasıktamı yoksa göbeğinize doğrumu? Benim kasıkta ara ara böyle batma gibi birşey oluyor acaba bebek mi diye düşünüyorumda.
Ben karnimda hissediyorum. Bi yer var çoğunlukla orda duruyor. Hatta emin olamadim anneme söyledim o baktı.Bu kesinlikle bebek dedi. Nerede olduğunu hissediyorum. Hissettikten bikac gün sonrada yine o bölgelerde hissettim ama kısa bir nuansti yani sadece. Bide bende yağ falan yok. Olmayınca daha erken hissediyormussun sanırım. Bence senin kasikta hissettiginde bebistir artik. Sadece ne olmasi gerektigini bilmedigimizden anlamlandiramiyoruz

Ben gobegimin 3 parmak altında hissettim aynı yerde 6 7 kere ara ara vurdu. hiç biseyle karistirilmiyo gerçekte vurunca emin oluyosun yani bende öyle oldu

Bastan soyleyeyim gulmeyin...bazen hic agrim birseyim.yokken hamile oldugumu unuttugum anlar oluyor....siz de kosusturma icinde unuttugunuz oluyor.mu
Benim gebeligi ogrendigimden beri lekelenme,kanama oldugundan dolayı pek unutamiyorum.. Onu unutsam haftada 2 3 doktora gitmem gerekiyo. Bunu unutsam regl sancısı çekiyorum vs vs. Yinede bin şükür yüz bin şükür :) inşallah bundan sonram rahat gecer bebisimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…