- 15 Ağustos 2016
- 192
- 282
- 18
- 35
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #15.361
Sağol canım inşallah seninkideGunaydin cnm Bana da kipirdiyor gibi geliyor.ama.benim gaz faaliyetlerine de devam..
Ben tam anlayamiyorum...masallah ins daha nice guzel tekmelere...
Ben karnimda hissediyorum. Bi yer var çoğunlukla orda duruyor. Hatta emin olamadim anneme söyledim o baktı.Bu kesinlikle bebek dedi. Nerede olduğunu hissediyorum. Hissettikten bikac gün sonrada yine o bölgelerde hissettim ama kısa bir nuansti yani sadece. Bide bende yağ falan yok. Olmayınca daha erken hissediyormussun sanırım. Bence senin kasikta hissettiginde bebistir artik. Sadece ne olmasi gerektigini bilmedigimizden anlamlandiramiyoruz
Ben gobegimin 3 parmak altında hissettim aynı yerde 6 7 kere ara ara vurdu. hiç biseyle karistirilmiyo gerçekte vurunca emin oluyosunyani bende öyle oldu
oh çifte sevinç yaşayacaksın inşallah ama güçlü ol canım. hem asker eşi hem anne adayı hem çalışan bi kadın süpersin ya ayakta alkışlıyorum seniEvet canım amin çok sağol :) canım daha 5 ayı var bir ay bitti şimdilik . Dogumuma az kala gelecek zaten maalesef
Içinde kaçtane var ki baktinmi benim 120 taneydi üç aylık ilaçgünaydın kızlar benim de bugun kontrolüm var aksam.. cinsiyeti %90 erkek demişti doktorum inş erkektir cok heycanlıyım.. ikili taramam 1/7800 cıktı ense kalınlıgı 1mm normal dedi.. doktorum bana elevit verdi folikasit bitince basla dedi ama bir ay oldu diyeli hala folik asit bitmiyor.. baslayamadım elevite yani..
buarada ben 3,5 kilo almısım boyum 153 kilom 44,5 idi hamile olmadan önce şimdi 48 oldum sanırım cok aldım( sizde durumlar nasıl
doktorun ne dedi canım normalmiymiş acabaenvironmentaleng bende 5 kg aldım şimdiye kadar
içinde 120 tane var benim de ama yok üç ayı gecti hergün bir tane aldım bitmiyor.. zaten 4 aylık oluyor 120 tanesi.. bugun soracagım bırakayım mı diyeIçinde kaçtane var ki baktinmi benim 120 taneydi üç aylık ilaçüçüncü ayına girince vitamin verdi folik asiti bıraktIrdi. Bitmemisti.
günaydın canım. hayırlı haberlerle gelirsin inş. sağlık ocağında hiç vitamin hapı verdiklerini görmedim. ilk hamile kaldığımı öğrendiğimde onlar bana folik asit yazmışlardı eczaneden almıştım.Citolesgen cnm benim randevu 1 kasım da nasip olursa eğer gösterirse 1 kasımda inşallah öğrenicem cinsiyetini bütün aile meraktan çatlamakta bende öyleyim kızlar vitamin sağlık ocağı ücretsiz veriyormuş diye bir şey duydum doğrumu alan var mı sağlık ocağından (decavit)
tamam canım. o zaman güzel haberlerini bekliyoruz.Ben iki hafta sonraki muayenemde öğrenicem inşallah canım.
canım merhaba ben tahminde bulunarak dün listeye bilgilerini yazmıştım hepsi doğruymuş :) ilk sayfadan bakabilirsin :)Tamam
Kayseri SAT 12.07.2016 Beklenen Doğum Tarihi 18.04.2017 yaş 32 ilk çocuk cinsiyet henüz bilinmiyor
bende aynı fikirdeyim.yani aslında güvenilir değil diyoruz da gayet güvenilir bi test.sadece ihtimalleri söylüyo.bize 1/10000 sağlıksız dedi evet risk yine var ama çok düşük bi ihtimal o yüzden biz sağlıklı kabul ediyoruz.diyelim ki 1/50 ihtimal çıktı aslında sağlıklı bi bebekte olabilir sadece ihtimali söylüyo ama işte evlat söz konusu olduğu için biz hemen sanki sendromluymuş gibi kendimizi harap ediyoruz.bu yüzden de güvenmeyin bu testlere diyoruz halbuki yanlış bi algı oluşuyo herkeste güvenilir değil dememiz bu yüzden.ben pişman değilim yaptırdığıma.eğer risk yüksek çıksaydı bende o detaylı testlerden yaptırcaktım.şuan gerek görmüyorum ben bebeğimin sağlıklı olduğuna inanıyorum oran düşük olduğu için
uykuya bende biraz ara verdim birazdan kaldığım yerden devam edicem
benim olmuyor. ama demir hapı yapabilir eğer kullanıyorsan. prospektusunde dişle ilgili bir sey yazıyordu ama dikkat etmedim. tama olarak ne yazııyor bilmiyorum. senin dediklerini bende kullanıyorum diş ipi ağız calkalama suyu :) benmde ön dişim az bişey kırıldı zeytin yerken, miniminnacık :Bayanlar yeni bir konu (sorun) gündeme sokuyorum. :) . Ya benim dişlerim sürekli çürüyor ya da çürüme eğiliminde. Kalsiyumsa kalsiyum , fırçalama ise fırçalama, diş ipi, ağızsuyu kullanıyorum. Ama ha bire atıştırıyoruz ya ondan mıdır nedir aradan çürür gibi oluyor. Sol tarafımdan yemek istemiyorum . Valla bal ve çikolata vs ağzıma sürmek istemiyorum. (Çikolata hastasıyımdır). Sizde de oluyor mu? Dişçiyi de erteliyorum uyuşturmadan dolgu yapar diye. Uyuştursa benim gönlüm razı olmaz.
Arkadaşım ben senin 3. Paragrafta anlatmaya çalıştığın şeyi anlattım tam olarak.burda o şunu dedi bu bunu dedi olayı yok.bu arkadaş sürekli yüksek gerilimden hoşlanıyor ani çıkışları var sürekli insanı azarlar gibi.bende okudum o %99 güvenilir değil diyen arkadaşın yazısını.hatta biride nifty yaptıranların yarısı hamile bile çıkmıyormuş gibi bir yorum yazmış.inan kim adını bile hatırlamıyorum.şimdi bende bu arkadaşamı çıkışmalıyım nifty yaptırmış biri olarak.burda herkes birbirine saygı göstermek zorunda o kadar.Müsadenizle dışardan okuyan objektif bir göz olarak aradaki yanlış anlaşılmısliga nacizane açıklık getirmek istiyorum..
@deli_mavi_59 arkadaşımız ikili test yaptırmış, sonuç iyi , risk düşük çıkmış buna bağlı olarak hepimiz gibi bebeğinin sağlıklı olduğuna tıbbi olarak da onaylanmış olarak inanmış durumda.. inanmak istiyor yani..
Birileri çıkıyor o testler %99 güvenilir değil diyor. Bunu yazan kişi yanlış duymuş yanlış ifade etmiş belliki. .
İkili test güvenirliği en yüksek testlerden biri. Kanları yurtdisina gönderen pahali testleri ayrı tutuyorum.
İkili testte yüksek riskle olumsuz sonuç alıp sonradan diğer testlerle çok şükür ki sağlıklı bir bebekleri olacağını öğrenen anneler de ikili test güvenilirliği düşük derken şunu ifade etmek istiyor ; ikili testten olumsuz sonuç alırsanız bizler gibi kabus dolu günler yaşamayın, bu testin yüzde veya ihtimal olarak belirlediği olumsuz sonuç güvenilir değil. Aslında sağlıklı bebeklerimiz olacekkenn yuzdelerle rakamlarla boşuna üzüldük... bu süreçte üzüldük yıprandık bunu yaşayan anlar ancak lanet olsun bu ikili teste diyorlar. Onlar da haklı kendince..
Hamileliğin vermiş olduğu duygusallık da var hepimizde ama birbirimizi kırıp tartışmaya yol açacak söylemlere de gerek yok .. ortak bir şey uğruna burdayız... dua ediyoruz beraber sevinip üzülüyoruz. Dediğim gibi yanlış anlaşılma oldu bence burda.
Yani Ben böyle anlıyorum... Ayrıca burda hepimiz bir şeyler duyuyor yazıyor çiziyoruz. Hiç birimiz işin profesörü değiliz. Bizim dememizle kimsenin bebeği iyi veya kötü olamaz. Benim doktorum ikili test önerdi, sonucu yeterli buldu, detaylı ultrasonda tekrar bakılacak. Bitti. Önce Allaha Sonra doktora emanet..
Bu testler herkesi gerdi.. kurtulsak da rahatlasak.. detaylı ultrasona kadar rahat yok bize.
Her şey güzel olsun...
Hastanede bebişlerimizle bir selfie çekilip nisan teyzeleri ne sevgilerle diye koymak nasip olsun.
merhaba. ben 1 bucuk kilo almışım şimdiye kadar. bende vitamin ve demir hapı kullanıyorum. belki daha cok kilo alıcam.günaydın kızlar benim de bugun kontrolüm var aksam.. cinsiyeti %90 erkek demişti doktorum inş erkektir cok heycanlıyım.. ikili taramam 1/7800 cıktı ense kalınlıgı 1mm normal dedi.. doktorum bana elevit verdi folikasit bitince basla dedi ama bir ay oldu diyeli hala folik asit bitmiyor.. baslayamadım elevite yani..
buarada ben 3,5 kilo almısım boyum 153 kilom 44,5 idi hamile olmadan önce şimdi 48 oldum sanırım cok aldım( sizde durumlar nasıl
Bayanlar yeni bir konu (sorun) gündeme sokuyorum. :) . Ya benim dişlerim sürekli çürüyor ya da çürüme eğiliminde. Kalsiyumsa kalsiyum , fırçalama ise fırçalama, diş ipi, ağızsuyu kullanıyorum. Ama ha bire atıştırıyoruz ya ondan mıdır nedir aradan çürür gibi oluyor. Sol tarafımdan yemek istemiyorum . Valla bal ve çikolata vs ağzıma sürmek istemiyorum. (Çikolata hastasıyımdır). Sizde de oluyor mu? Dişçiyi de erteliyorum uyuşturmadan dolgu yapar diye. Uyuştursa benim gönlüm razı olmaz.
inş cnm saol:)tamma canım ekledim. sağlıkla gelsin prensesin :)
Allah yardım etsin bu süreçte sana bol sabır versin canım.müjdeli haberini duymayıda bize kısmet etsinbana 1:5 i gorunce herkes cvs yı önerdı dırek. bakalım cuma gunu yapılcak hayırlısıyla. guzel haberlerle inşallah burda müjdeli haberi vermek isterim. Allah razı olsun
canım benimde akşam bir iki kere kımıldadı bebişim. bu ikinci kez oluyor :) yemek yedikten sonra oldu bu sefer :) çok güzel bir duygu :)Günaydın hanımlar. Benim bebisim gece kıpır kipirdiilk hareketini duyduğumda beri bayagi zaman geçmişti. Çok güzeldi ♡♡♡ paylaşmak istedim darısı başınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?