2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
günaydın kızlar benim de bugun kontrolüm var aksam.. cinsiyeti %90 erkek demişti doktorum inş erkektir cok heycanlıyım.. ikili taramam 1/7800 cıktı ense kalınlıgı 1mm normal dedi.. doktorum bana elevit verdi folikasit bitince basla dedi ama bir ay oldu diyeli hala folik asit bitmiyor.. baslayamadım elevite yani..

buarada ben 3,5 kilo almısım boyum 153 kilom 44,5 idi hamile olmadan önce şimdi 48 oldum sanırım cok aldım( sizde durumlar nasıl

Ben gobegimin 3 parmak altında hissettim aynı yerde 6 7 kere ara ara vurdu. hiç biseyle karistirilmiyo gerçekte vurunca emin oluyosun yani bende öyle oldu

Benimki de gaz sancısı değildi eminim ama bebek mi değil mi ona karar veremiyordum. Biraz daha dikkat edeyim bari. 20. haftaya kadar hissetmeyeceğimi düşündüğüm için pek önemsememiştim ama bebiş olabilirmiiş demek ki

Evet canım amin çok sağol :) canım daha 5 ayı var bir ay bitti şimdilik . Dogumuma az kala gelecek zaten maalesef
oh çifte sevinç yaşayacaksın inşallah ama güçlü ol canım. hem asker eşi hem anne adayı hem çalışan bi kadın süpersin ya ayakta alkışlıyorum seni

Içinde kaçtane var ki baktinmi benim 120 taneydi üç aylık ilaç üçüncü ayına girince vitamin verdi folik asiti bıraktIrdi. Bitmemisti.

Içinde kaçtane var ki baktinmi benim 120 taneydi üç aylık ilaç üçüncü ayına girince vitamin verdi folik asiti bıraktIrdi. Bitmemisti.
içinde 120 tane var benim de ama yok üç ayı gecti hergün bir tane aldım bitmiyor.. zaten 4 aylık oluyor 120 tanesi.. bugun soracagım bırakayım mı diye

günaydın canım. hayırlı haberlerle gelirsin inş. sağlık ocağında hiç vitamin hapı verdiklerini görmedim. ilk hamile kaldığımı öğrendiğimde onlar bana folik asit yazmışlardı eczaneden almıştım.

Bayanlar yeni bir konu (sorun) gündeme sokuyorum. :) . Ya benim dişlerim sürekli çürüyor ya da çürüme eğiliminde. Kalsiyumsa kalsiyum , fırçalama ise fırçalama, diş ipi, ağızsuyu kullanıyorum. Ama ha bire atıştırıyoruz ya ondan mıdır nedir aradan çürür gibi oluyor. Sol tarafımdan yemek istemiyorum . Valla bal ve çikolata vs ağzıma sürmek istemiyorum. (Çikolata hastasıyımdır). Sizde de oluyor mu? Dişçiyi de erteliyorum uyuşturmadan dolgu yapar diye. Uyuştursa benim gönlüm razı olmaz.

ben de risk yüksek çıksaydı içimi rahatlatmak için yaptırırdım tabiki ama bu sadece bir test sonucu değil , doktor gözü de görüyor burun kemiği var, ense kalınlığı 2,5 mm çok altında vs. Eminim doktorumun da bir şüphesi olsa git bu testi yaptırt derdi. Demek ki hekim olarak , zeynep kamil gibi bir doğum hastanesinin eski başhekimi olarak, aldığı eğitim ve yılların tecrübesiyle ikili testi şu aşamada yeterli ve güvenilir buluyor. Karşısına geçip ben internette kızlardan duydum , onlar da okumuşlar , bu test güvenilir değilmiş diye ahkam kessem al canım arkadaşlarını da kendin doğur o zaman demez mi bana bence der. İnternet dipsiz bir kuyu gibi. Normal ve sezeryan doğum hikayelerinde insanların başına gelen şeyleri okusanız doğurmaz bebeğinizi içinizde tutarsınız ama gerçeklik bu değil. Herkes bunu yaşayacak diye bir şey yok. Allah hayırlı yazılar yazsın. Yine söylüyorum önce Allaha sonra doktoruma emanet. Doktor söylesin 10 tüp kan verip fizana teste gönderirim hiç önemli değil ama şimdilik ikili testle kaldık. İçim de rahat. Söylenenleri duyuyorum ama dinlemiyorum. Herkes istediğini düşünüp yazmakta özgür tabiki. Allah herkes için hayırlı yazılar yazsın.

benim olmuyor. ama demir hapı yapabilir eğer kullanıyorsan. prospektusunde dişle ilgili bir sey yazıyordu ama dikkat etmedim. tama olarak ne yazııyor bilmiyorum. senin dediklerini bende kullanıyorum diş ipi ağız calkalama suyu :) benmde ön dişim az bişey kırıldı zeytin yerken, miniminnacık :

Arkadaşım ben senin 3. Paragrafta anlatmaya çalıştığın şeyi anlattım tam olarak.burda o şunu dedi bu bunu dedi olayı yok.bu arkadaş sürekli yüksek gerilimden hoşlanıyor ani çıkışları var sürekli insanı azarlar gibi.bende okudum o %99 güvenilir değil diyen arkadaşın yazısını.hatta biride nifty yaptıranların yarısı hamile bile çıkmıyormuş gibi bir yorum yazmış.inan kim adını bile hatırlamıyorum.şimdi bende bu arkadaşamı çıkışmalıyım nifty yaptırmış biri olarak.burda herkes birbirine saygı göstermek zorunda o kadar.

merhaba. ben 1 bucuk kilo almışım şimdiye kadar. bende vitamin ve demir hapı kullanıyorum. belki daha cok kilo alıcam.

Canım çürükler ve diş ağrıları ileriki dönemde erken doğumu bile tetikliyormuş, ben doktorumdan rapor alarak diş hekimine gittim. Lokal anestezi hatta uterus (bebeğim rahim içinde olduğu bölge) korunarak röntgen bile çekilebiliyor. İçin rahat olsun. Ertelemek daha riskli olabilir. Bir de ben uyuşturmadan dolgu yaptırdım hiçbir şey hissetmedim. Korkma da erteleme de.. İkinci trimester diş sorunlarını halletmek için en uygun zaman inan.

bana 1:5 i gorunce herkes cvs yı önerdı dırek. bakalım cuma gunu yapılcak hayırlısıyla. guzel haberlerle inşallah burda müjdeli haberi vermek isterim. Allah razı olsun
Allah yardım etsin bu süreçte sana bol sabır versin canım.müjdeli haberini duymayıda bize kısmet etsin

Günaydın hanımlar. Benim bebisim gece kıpır kipirdi ilk hareketini duyduğumda beri bayagi zaman geçmişti. Çok güzeldi ♡♡♡ paylaşmak istedim darısı başınıza
canım benimde akşam bir iki kere kımıldadı bebişim. bu ikinci kez oluyor :) yemek yedikten sonra oldu bu sefer :) çok güzel bir duygu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…