2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar size bir sorum olacak şimdi bu fotoğraftaki ürünler kaç yaşa kadar kullanılıyor ne kadar gerekli? Benim zaten arabam var sadece oto koltuğu mu alsam beni bi aydınlatın kızlar lütfen.
hepsi cok guzeller. bu arabalar 3 yaşa kadar kullanılıyor. bende oto koltuklu olanlardan alıcam canım. onlarda 1 yaşa kadar kullanılıuormuş. pusetede takılıyormuş.

Bastan soyleyeyim gulmeyin...bazen hic agrim birseyim.yokken hamile oldugumu unuttugum anlar oluyor....siz de kosusturma icinde unuttugunuz oluyor.mu
eveeet bi zıplamadığım kalıyo postacı şaban gibi yürüyorum bazen gün içinde çok eğiliyorum biraz ağır kaldırıyorum allaha emanet yaşıyoruz resmen bebişimle

Senin değerin 1/250 idi yanlış hatırlamıyorsam canım dimi?inşallah temiz çıkacak içini ferah tut.zor bir bekleyiş olacak ama sonu güzel olsun inşallah.

benimde sol sıra aşağısı komple sızlıo bi buçuk haftadır birden oldu ömrümde çekmedim diş ağrısı hamilelikte buldu

bende hala hiç kıpırtı yok bekliyorum ama.aç karna çikolatada yedim bugün hiçbişey olmadı.zaten hiçbi hamilelik belirtisi kalmadı burun tıkanıklığı ve nefes nefese kalma dışında.bazen hamile olduğumu unutup ani hareketler yapıyorum.hareketlense de hamile olduğumu hissetsem :)

Canim gunaydin.bir curuk ve 2 dolgusu olan biri olarak bende erteledim hep cok sanci cektim ilk 3 ay yuzum sisti hatta.bugun gidicem artik kontrole.gittigim doktorlar bu donem en iyi donem tedavi olmalisin dedi.hala korku var ya bebegime bisey olursa diye doktorlar olmaz dedikce ama kacari yok sanirim.lokal anestezi ile yapilacak.bugun gidince bilgi veririm daha detayli

Bastan soyleyeyim gulmeyin...bazen hic agrim birseyim.yokken hamile oldugumu unuttugum anlar oluyor....siz de kosusturma icinde unuttugunuz oluyor.mu
bende unutuyorum canım bazen. hatta karnımın üstüne yatarken buluyorum kendimi sabahları. çok üzlüyorum sonra gunduzleri de aniden ayağa kalkıyorum koşuyorum unutuyorum. sonra kasıklarım ağrıyor. ama aniden oluyor unutuyorum bende :)))

Tabiki çıkışmamalıyız sonuçta herkes bir şeyler yazıyor. Herkes de aynı şeyi düşünüp savunmuyor. Ama delimavi isimli arkadaş bu konuda daha hassas sadece bence ve lafı sana bana değil testi %99 güvensiz bulan arkadaşa. Adanali yazmıştı sanırım bunu da. Çok da iddialı bir teori ve burda ikili testle bebeğinin sağlıklı olduğunu düşünüp diğer testlere maddi gücü olmayan arkadaşlar için hayalkırıklığı. Hepimiz anne adayayıyız olumsuz bir şey duymaya tahammülümüz az. Ben de okudum geçtim ama o okuyup üzülmüş , tepkisini göstermiş. herkes kendi yaşadığını bilir tabi ama tepkisi sana değil o noktada ben yanlış anlaşılma gibi hissettiğim için araya daldım yazma gereği duydum sana
Allah hayırlı yazılar yazsın hepimizin minikleri için diyelim tatlıya bağlayalımm..

:)) aynı bende öyleyim babası her gördüğünde kızıma iyi bak kızım rahatmı diyo evet en rahatı o diyorum bide içeriye sorsunn:)))

Selam saat 11 de randevum var 12+ dayım tam da ikili testi yaptırsam mı yaptırmasam mı derken yazını okudum hala kararsızım
Bir de ücreti ne kadar acaba karşılayabilecek miyim bilmiyorum

V
Valla deli mavi benim kadar hassas olamaz bu konuda .testi 1/60 çıkmış biri olarak günlerce yemek yiyemedim öğürdüm durdum stresten sabahlara kadar uyuyamadım.kalbimde bir sızı günlerce bekledim.rüyalarımda ağzımdan çocuğumun parçalarını kustum ben.arkadaş başta adanalı nickli arkadaşa çıkışmış sonrada nedir bu günlerdir bu testi yaptırıp konuşan arkadaşlar gibi bir yorum yapmış.ben direkt alınırım bunu üstüme ve o kadar hassasımki bu konuda sabaha kadarda konuşurum.farkındayım senin ara bulucu tavrını arkadaşım bu arada ama insan yaşadığjnı bilir diyorum bende.

Çok çok geçmiş olsun. Ben ilk haftalarda sağlık ocağında tiroid testi yaptırdım 6 çıktı yani bu sonuca göre ilaç kullanmam gerekiyor sonra özele gittim ordada yaptırdım 1.5 çıktı doktora söyledim bu kadar fazla yanılma payı olabilirmi diye o da ücret almadan tekrar yaptı testi 2 gün sonra ve yine aynı sonuç çıktı yani 1.5. Yine güvenemedim araştırma hastanesine gittim yaptırdım ve orada da normal değerde çıktı. Yani sağlık ocağına güvenseydim boşu boşuna ilaç kullanmak zorunda kalacaktım. Sonuç olarak demek istediğim şu ki: tiroid testini bir yere daha yaptırın hep aynı yerde yaptırmayın çünkü yanılma payı olabiliyor. Sevgiler:)

Herkese günaydııınn

Cinsiyet öğrenmeye ve hasret gidermeye son 1 !
Yarın bizim için büyük gün bakalım minik neler yapmış içerde ne kadar büyümüşş bugün annemde unuttuğum için paylaşamadığım joker broşürlerinin resmini çektim koyacağım.

Bebek anne ihtitaçları listesi ve doğru bebek arabası alınırken dikkat edilecekler geliyor... Soran isteyen arkadaşlar kendine alsın

Eklentiler

• image.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 60
  • image.webp
    26 KB · Görüntüleme: 61
  • image.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 65
  • image.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 52
  • image.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 62
Ayy canım çok teşekkürler çok makbule geçti

Şimdi gördüm yazını arkadaşım.evet sen direkt o kişiye yönelik yazdın ama deli mavi bunu genelledi.sana lafım olsaydı zaten alıntı yapar sanada cevap yazardım

Ya bende gece uyku sersemi yuz ustu cok yatiyorum bi zarari olur mu bebege?

Selam saat 11 de randevum var 12+ dayım tam da ikili testi yaptırsam mı yaptırmasam mı derken yazını okudum hala kararsızım
Bir de ücreti ne kadar acaba karşılayabilecek miyim bilmiyorum

Canım özel sağlık sigortam olduğu için ücretleri hiç bilmiyorum , ücreti bilen arkadaşalar yazacaktır. İkili testlerle ilgili farklı inanışlar yüzdeler söz konusu yazılanları okumuşsundur. Kendi kararını doktor ve eşine danışarak vermen en sağlkklısı olur. Nasıl içine sinerse.. Ben buna güvenemeyeceğim kesenin ağzını açayım yurtdışına giden testlerden yaptırayım dersen öyle bir seçenek de mevcut ve belli ki daha kesin sonuçlara tek seferde ulaşmak mümkün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…