- 14 Ekim 2013
- 1.289
- 3.473
- 333
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #15.381
hepsi cok guzeller. bu arabalar 3 yaşa kadar kullanılıyor. bende oto koltuklu olanlardan alıcam canım. onlarda 1 yaşa kadar kullanılıuormuş. pusetede takılıyormuş.Kızlar size bir sorum olacak şimdi bu fotoğraftaki ürünler kaç yaşa kadar kullanılıyor ne kadar gerekli? Benim zaten arabam var sadece oto koltuğu mu alsam beni bi aydınlatın kızlar lütfen.
eveeet bi zıplamadığım kalıyo postacı şaban gibi yürüyorum bazen gün içinde çok eğiliyorum biraz ağır kaldırıyorum allaha emanet yaşıyoruz resmen bebişimleBastan soyleyeyim gulmeyin...bazen hic agrim birseyim.yokken hamile oldugumu unuttugum anlar oluyor....siz de kosusturma icinde unuttugunuz oluyor.mu
Senin değerin 1/250 idi yanlış hatırlamıyorsam canım dimi?inşallah temiz çıkacak içini ferah tut.zor bir bekleyiş olacak ama sonu güzel olsun inşallah.aynen aslında bu testler istastiski testler ve %100 güvenilirliği yok.En sağlıklısı nifty gibi güvenilirliliği yüksek testler.ben ikilisi kötü çıkıp amniyosentez olupta herşey normal çıkan o kadar çok insan gördüm ki,bakaım bende bugün kan vericem,hakkımzda hayırlısı
Allah yardımcın olsun,dualarımız seninle,,bende bugün kan vericem.Bence hepimizin test sonuçları iyi çıkacak,içimizi ferah tutalım...
benimde sol sıra aşağısı komple sızlıo bi buçuk haftadır birden oldu ömrümde çekmedim diş ağrısı hamilelikte bulduBayanlar yeni bir konu (sorun) gündeme sokuyorum. :) . Ya benim dişlerim sürekli çürüyor ya da çürüme eğiliminde. Kalsiyumsa kalsiyum , fırçalama ise fırçalama, diş ipi, ağızsuyu kullanıyorum. Ama ha bire atıştırıyoruz ya ondan mıdır nedir aradan çürür gibi oluyor. Sol tarafımdan yemek istemiyorum . Valla bal ve çikolata vs ağzıma sürmek istemiyorum. (Çikolata hastasıyımdır). Sizde de oluyor mu? Dişçiyi de erteliyorum uyuşturmadan dolgu yapar diye. Uyuştursa benim gönlüm razı olmaz.
Canim gunaydin.bir curuk ve 2 dolgusu olan biri olarak bende erteledim hep cok sanci cektim ilk 3 ay yuzum sisti hatta.bugun gidicem artik kontrole.gittigim doktorlar bu donem en iyi donem tedavi olmalisin dedi.hala korku var ya bebegime bisey olursa diye doktorlar olmaz dedikce ama kacari yok sanirim.lokal anestezi ile yapilacak.bugun gidince bilgi veririm daha detayliBayanlar yeni bir konu (sorun) gündeme sokuyorum. :) . Ya benim dişlerim sürekli çürüyor ya da çürüme eğiliminde. Kalsiyumsa kalsiyum , fırçalama ise fırçalama, diş ipi, ağızsuyu kullanıyorum. Ama ha bire atıştırıyoruz ya ondan mıdır nedir aradan çürür gibi oluyor. Sol tarafımdan yemek istemiyorum . Valla bal ve çikolata vs ağzıma sürmek istemiyorum. (Çikolata hastasıyımdır). Sizde de oluyor mu? Dişçiyi de erteliyorum uyuşturmadan dolgu yapar diye. Uyuştursa benim gönlüm razı olmaz.
bende unutuyorum canım bazen. hatta karnımın üstüne yatarken buluyorum kendimi sabahları. çok üzlüyorumBastan soyleyeyim gulmeyin...bazen hic agrim birseyim.yokken hamile oldugumu unuttugum anlar oluyor....siz de kosusturma icinde unuttugunuz oluyor.mu
Arkadaşım ben senin 3. Paragrafta anlatmaya çalıştığın şeyi anlattım tam olarak.burda o şunu dedi bu bunu dedi olayı yok.bu arkadaş sürekli yüksek gerilimden hoşlanıyor ani çıkışları var sürekli insanı azarlar gibi.bende okudum o %99 güvenilir değil diyen arkadaşın yazısını.hatta biride nifty yaptıranların yarısı hamile bile çıkmıyormuş gibi bir yorum yazmış.inan kim adını bile hatırlamıyorum.şimdi bende bu arkadaşamı çıkışmalıyım nifty yaptırmış biri olarak.burda herkes birbirine saygı göstermek zorunda o kadar.
:)) aynı bende öyleyim babası her gördüğünde kızıma iyi bak kızım rahatmı diyo evet en rahatı o diyorum bide içeriye sorsunn:)))bende unutuyorum canım bazen. hatta karnımın üstüne yatarken buluyorum kendimi sabahları. çok üzlüyorumsonra gunduzleri de aniden ayağa kalkıyorum koşuyorum unutuyorum. sonra kasıklarım ağrıyor. ama aniden oluyor unutuyorum bende :)))
Selam saat 11 de randevum var 12+ dayım tam da ikili testi yaptırsam mı yaptırmasam mı derken yazını okudum hala kararsızımben de risk yüksek çıksaydı içimi rahatlatmak için yaptırırdım tabiki ama bu sadece bir test sonucu değil , doktor gözü de görüyor burun kemiği var, ense kalınlığı 2,5 mm çok altında vs. Eminim doktorumun da bir şüphesi olsa git bu testi yaptırt derdi. Demek ki hekim olarak , zeynep kamil gibi bir doğum hastanesinin eski başhekimi olarak, aldığı eğitim ve yılların tecrübesiyle ikili testi şu aşamada yeterli ve güvenilir buluyor. Karşısına geçip ben internette kızlardan duydum , onlar da okumuşlar , bu test güvenilir değilmiş diye ahkam kessem al canım arkadaşlarını da kendin doğur o zaman demez mi bana bence der. İnternet dipsiz bir kuyu gibi. Normal ve sezeryan doğum hikayelerinde insanların başına gelen şeyleri okusanız doğurmaz bebeğinizi içinizde tutarsınız ama gerçeklik bu değil. Herkes bunu yaşayacak diye bir şey yok. Allah hayırlı yazılar yazsın. Yine söylüyorum önce Allaha sonra doktoruma emanet. Doktor söylesin 10 tüp kan verip fizana teste gönderirim hiç önemli değil ama şimdilik ikili testle kaldık. İçim de rahat. Söylenenleri duyuyorum ama dinlemiyorum. Herkes istediğini düşünüp yazmakta özgür tabiki. Allah herkes için hayırlı yazılar yazsın.
Valla deli mavi benim kadar hassas olamaz bu konuda .testi 1/60 çıkmış biri olarak günlerce yemek yiyemedim öğürdüm durdum stresten sabahlara kadar uyuyamadım.kalbimde bir sızı günlerce bekledim.rüyalarımda ağzımdan çocuğumun parçalarını kustum ben.arkadaş başta adanalı nickli arkadaşa çıkışmış sonrada nedir bu günlerdir bu testi yaptırıp konuşan arkadaşlar gibi bir yorum yapmış.ben direkt alınırım bunu üstüme ve o kadar hassasımki bu konuda sabaha kadarda konuşurum.farkındayım senin ara bulucu tavrını arkadaşım bu arada ama insan yaşadığjnı bilir diyorum bende.Tabiki çıkışmamalıyız sonuçta herkes bir şeyler yazıyor. Herkes de aynı şeyi düşünüp savunmuyor. Ama delimavi isimli arkadaş bu konuda daha hassas sadece bence ve lafı sana bana değil testi %99 güvensiz bulan arkadaşa. Adanali yazmıştı sanırım bunu da. Çok da iddialı bir teori ve burda ikili testle bebeğinin sağlıklı olduğunu düşünüp diğer testlere maddi gücü olmayan arkadaşlar için hayalkırıklığı. Hepimiz anne adayayıyız olumsuz bir şey duymaya tahammülümüz az. Ben de okudum geçtim ama o okuyup üzülmüş , tepkisini göstermiş. herkes kendi yaşadığını bilir tabi ama tepkisi sana değil o noktada ben yanlış anlaşılma gibi hissettiğim için araya daldım yazma gereği duydum sana
Allah hayırlı yazılar yazsın hepimizin minikleri için diyelim tatlıya bağlayalımm..
Çok çok geçmiş olsun. Ben ilk haftalarda sağlık ocağında tiroid testi yaptırdım 6 çıktı yani bu sonuca göre ilaç kullanmam gerekiyor sonra özele gittim ordada yaptırdım 1.5 çıktı doktora söyledim bu kadar fazla yanılma payı olabilirmi diye o da ücret almadan tekrar yaptı testi 2 gün sonra ve yine aynı sonuç çıktı yani 1.5. Yine güvenemedim araştırma hastanesine gittim yaptırdım ve orada da normal değerde çıktı. Yani sağlık ocağına güvenseydim boşu boşuna ilaç kullanmak zorunda kalacaktım. Sonuç olarak demek istediğim şu ki: tiroid testini bir yere daha yaptırın hep aynı yerde yaptırmayın çünkü yanılma payı olabiliyor. Sevgiler:)Test yaptıranlar ya da yaptıracaklar Umarım test sonuçları çok güzel olur.ben de yarın 2 li test sonucunu alacağım ,bende troid çıktı vücut gebelikten dolayı çok fazla üretiyor ilaç alıyorum ve gebelik için tehlikeli bir durum .var mı benim gibi gebelikte troid sıkıntısı çeken ne gibi şikayetler var,bende saç dökülmesi ve ara ara ishal var hepimize şimdiden geçmiş olsun
Evet garibim açlıktan kimildamiyomus beslenmeme daha çok dikkat ediyorum artık oda doyuyo kimildiyocanım benimde akşam bir iki kere kımıldadı bebişim. bu ikinci kez oluyor :) yemek yedikten sonra oldu bu sefer :) çok güzel bir duygu :)
Evet doğru pardon 4 aylık. Ben gebelikten önce başladığım için karıştırdım. Sor bakalımiçinde 120 tane var benim de ama yok üç ayı gecti hergün bir tane aldım bitmiyor.. zaten 4 aylık oluyor 120 tanesi.. bugun soracagım bırakayım mı diye
Ayy canım çok teşekkürler çok makbule geçtiHerkese günaydııınn
Cinsiyet öğrenmeye ve hasret gidermeye son 1 !
Yarın bizim için büyük günbakalım minik neler yapmış içerde ne kadar büyümüşş bugün annemde unuttuğum için paylaşamadığım joker broşürlerinin resmini çektim koyacağım.
Bebek anne ihtitaçları listesi ve doğru bebek arabası alınırken dikkat edilecekler geliyor... Soran isteyen arkadaşlar kendine alsın
Şimdi gördüm yazını arkadaşım.evet sen direkt o kişiye yönelik yazdın ama deli mavi bunu genelledi.sana lafım olsaydı zaten alıntı yapar sanada cevap yazardımKomple yanlış anlamıssınız maalesef.
@deli_mavi_59 Ben ve diğer bikac arkadaşın sözü asla size değildi hatta özellikle söylendi ki 2 li testte sorunu çıkan veya doktorun kesinlikle diğer testleri önerdiği arkadasları tenzih ediyoruz diye.
Rahatsizligimiz sadece ikili testin guvenligini 0 ilan eden bayanaydı ama maalesef yanlış anlamissiniz.
Elbette burda kimse kimsenin maddi durumunu bilemez,karısamaz.
Tabiki iyiki yaptırmıssınız buna kimse bişey diyemez. Denmedi de zaten. Ki Allah korusun bu durumu o ben veya diger arkadaslardan biri de yasasaydi belki rahatlikla belki durumunu zorlayip bizde yaptiriyor olurduk. Ama burda gelipte ben 2 li değil şunu yaptırdım siz ikili yaptirdiniz guvenilirligi 0 denmesi hoş değil.
Testleri içimizi ferahlatmak varsa birşeyi öğrenmek amacıyla yaptiriyoruz. Pahalı,ucuz riske veya istegimize göre. Ama birinin kalkıp öyle demesi ne yani bizim 2 li de risk yok çıktı ama aslında var mi dememize neden oluyor haliyle.
Tekrar ediyorum asla size ve sizin durumunuzda olan kimseye yazılan bişey değildi.
Herkes hamile hormonlar tavan aradaki kilit cümleler sanırım tam okunmamiski böyle bir durum oldu.
bende unutuyorum canım bazen. hatta karnımın üstüne yatarken buluyorum kendimi sabahları. çok üzlüyorumsonra gunduzleri de aniden ayağa kalkıyorum koşuyorum unutuyorum. sonra kasıklarım ağrıyor. ama aniden oluyor unutuyorum bende :)))
Selam saat 11 de randevum var 12+ dayım tam da ikili testi yaptırsam mı yaptırmasam mı derken yazını okudum hala kararsızım
Bir de ücreti ne kadar acaba karşılayabilecek miyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?