2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
oh çifte sevinç yaşayacaksın inşallah ama güçlü ol canım. hem asker eşi hem anne adayı hem çalışan bi kadın süpersin ya ayakta alkışlıyorum seni
Ay yok canım ya inan çok zor durumum eşime ihtiyacimin en çok olduğu zaman ama maalesef yok hem hamilelik hem okul çok yoruyor beni . Bide iyi bilmedigim halde mecburi arabayla geliyorum onun stresi . Dua edin bana yüküm çok

@ecesimge canım bende tiroit var gebelikten 1 ay önce çıktı 8 di o zaman ilaç 25 50 ve şuan 75 lik olarak arttı , en son 1,39 olmuştu aynı dozda devam ediyorum ilk başlarda cildim kurudu tırnaklarım kırılıyordu saçlarım cansızlaştı yataktan kalkacak gücüm yoktu şimdi şükür iyiyim , genelde çıkıyor hamilelikte ilaçlarını düzenini ihmal etme

canım trendyoldan catlak kremi aldım :) ama bekliyorum hala gelmedi. kargoya verilmemiş daha 4. aydayız kullalım artık dimi :)

canım ben joker mağazasından alsam bu broşür varmı dır acaba.

YA nekadar uzattınız. tek üzülen sorun yaşayan sizler değilsiniz. kimse kimsenin nekadar çektiğini bilemez. Allah kimseyi evladıyla bidaha sınamaz inşallah ama hepimiz hamileyiz ve bazen kendimizi düşünürken başka anneyi üzüyoruz. lütfen kapansın bu konu. herkesin düşüncesinede saygı duyalım lütfen. sözüm herkese

Ay bu yanlış anlaşılmaların en başta kurbanı olan biri olaraktan diyorum ki hanımlar yapmayın senin hormonların duyguların zirvedeyse diğerinin de öyle , Birbirinizi üzüp burdan soğutmayın kopmasına sebep olmayın ben bi dönem girmek istemedim kötü günler geçirsem de aman girip ne muhattap olucam dedim boşverin bebişlerimiz sonra sinirli inatçı olucak

canım trendyoldan catlak kremi aldım :) ama bekliyorum hala gelmedi. kargoya verilmemiş daha 4. aydayız kullalım artık dimi :)

Aldın mı canım iyi yapmışsın güle güle kullan..
Ben 2. Aydan beri bio oil , bebe yağı , lierac karışık takılıyorum :))) yine de çatlarsam hepsini yakıp üstünden atlarken video çekip size yollarım :)))

yüzünüzde güneş lekesi veya hamilelikten oluşan lekeler varsa bio oil tavsiye ederim çok iyi geliyor. ben 3 yıldır bio oili yüzüme sürüyorum hem güneş lekelerine hemde yüzdeki kırışıklıklarıma çok iyi geldi

canım ben joker mağazasından alsam bu broşür varmı dır acaba.

Vardır mutlakaa canım yeni aldım ben de , daha fazlası vardır hatta... Kasanın yanında duruyorlar pano gibi bir şeyde... Alabilirsiniz. Ben buraya ilçede yaşayan arkadaşlar için koydum joker mağazası uzağında olan annişkolara..

:)) evet aldım canım sağol sayande aldım valla :) bende 1 aydır bebe yağı ile nivea vucut sutu kulanıyorum karıştırp :) şimdi krem gelsinde kullanayım artık :) videoda atarsın sen inanaırım valla :)

Ben Avene kullanıyorum çok memnunum ama bio oil de bakayım:))

Ben de aldım doktorum Babe ya da Mustela önerdi Babe ninkini aldım kullanıyorum bir aydır:)
oh ne guzel herkes başlamış bir ben kalmışım sanırım. bende lierac aldım. banada bunu doktorum önermişti. hemde ablamda kullanmıştı. hiç çatlağı yok. inş. benimde olmaz canım :)

Öyle mii bunu bilmiyordum sağol canımm.. Eylülde tatile gitmiştik ilk o ara sürdüm farkında olmadan güneş lekesinden korudum kendimi belki de. :) tek olumsuz tarafı kılları besliyor karnım azıcık belgrad a döndü :)) neyseki kumralım esmer olsam fenaa :)

Bebek büyüdüğü için bide bebeğin beslendiği damar sağ tarafta olduğu için sol tarafa yatilmasi gerekiyo diye biliyorum canım ben. Bende yüzüstü yatmaya alisiktim engellemek için bacagimin arasina yastık koyuyorum sol tarafa yatıyorum. Yavaş yavaş alisiyo insan

Bende o kadar sağlıklı besleniyorum abur cubur, tatlı vs yemiyorum ama 3 kilo almışım demek ki alınacak bu kilolar:)
ay canım bende okadar sağlıksız besleniyorum ki hamburger, döner, pide, lahmacun, yiyorum. :) ilk başta sağlıklı besleneyim dedim olmuyor ya doymuyorum ekmek yemeyince :)) ekmek arası cok yaparım mesela hep kuru yiyecekler cips ve kolaya dadandım bu arada biliyormuusn. hep sağlıksız ama napayım canım cekiyor yiyorum

tamma canım o halde ben alayım dediğin iyi oldu valla. sen olmasan evden cıkıcağımız yok bir haberdarız böyle seylerden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…