2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
oh ne guzel herkes başlamış bir ben kalmışım sanırım. bende lierac aldım. banada bunu doktorum önermişti. hemde ablamda kullanmıştı. hiç çatlağı yok. inş. benimde olmaz canım :)

Lierac kullanan cok da ben burts bees aldim once onunla baslayacagim %99 dogalmis arkadasim bu tarz urunlerin dagitimini yapiyor o siddetle onerdi internette de olumlu yorum cok gordum bi deneyecegim bugun aksam gelecek krem. Ya onemli olan nemli tutmak bir de bol su icmek ben hic su icmiyorum bakalim ne olacak:)

yok yok kılları o beslemiyor. ben karnıma bebek yağı ve lierak sürüyorum benim karnımdada birsürü kıl çıktı. doktor hamilelikten dedi. bio oil yaz kış yüzüme makyaj altı sürdüğüm nemlendiricim oldu benim yüzümdede öyle kıllandırma yapmadı canım

bende cok su içiyorum. ama bilmiyorum şuan nemli tutmaya calışıyorum kremim gelene kadar :) snein dediğin kremide bir araştıralım bakalım :)

ay tam benlikmiş bu canım ya :) ama yatağın üstünde olmaz ki bu yerdemi yatcaz gece :)
Bilemiyorum ama bunda yatmak istedim bir an. Ne güzel ya rahat rahat.
Bir arkadaşım da bizim gibi yüz üstü yatmaya bayılıyordu. Yatağım eskiydi zaten dedi ve kendi göbeğini koyduğu tarafı kestirdi böyle oyuktu. Oraya yerleştiriyordu göbeğini :))))

Ben hala banyodan sonra bebe yağı sürüp takılanlardanım , göbeğimde ki kıllardan yağ geçer mi geçmez mi emin değilim beyaz tenliyim ama saçlar kaşlar tüyler kapkara eşim esmerleştin birazcık diyor sadece göbeğim değil boynum kollarım ve özellikle üst bacaklarım da da tüylenme kıllanma hepsi arttı , ağdacıma gitsem 3 kat fazla ücret alır kesin

Fiyati uygunmus canim. Bebek arabasi zaten mutlaka aart. Alisverise giderken, misafirligex parka ,tatile surekli yaninda olacak. Bebis uyuyacak onda yatacak. Ahh ahh o gunler gelse ne guzel olr

yaa ne ilginç fikirmiş, nasıl aklına gelmiş onun öyle :)))) hahahah

sözün herkese ise benim mesajıma alıntı yapmayın o zaman.konunun uzamasını istemiyosanız yorumunuzu kendinize saklayın.

bende cok su içiyorum. ama bilmiyorum şuan nemli tutmaya calışıyorum kremim gelene kadar :) snein dediğin kremide bir araştıralım bakalım :)

Burts bees in bebek kiyafetleri de cok guzelmis bi bakmak lazim :) organikmis kumaslari. Kremi de arastir bakalim ben onunla baslayacagim insAllah catlamayiz ama sen su iciyosun cok buyuk arti senin icin

Ya benimde gobek killarim artti ben aliyorum mecbur doktora oyle gidemem igrenc ya insallah dokulur hamilelikten sonra

Öy

öyle canım her şey meleklerimiz için ..

troıd sorunu bende de var..dahılıyeye gonderdı doktorum..tıroıdlerımın degerlerı cok düşükmüş..ama dahılıye ne ılac verdı ne bişey..her ay kontrol edelım dedı..sizde troıd yuksek mı düşük mü merak ettım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…