2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Demir kullanmıyorum ama yapısal o zaman. Aman sen de dikkat et. Miniminnacık olması iyi bir şey...

demir hapı olarak ne kullanıyorsunuz, ferrum sanol kullandım çok fazla bulantı ve şişkinlik yaptı bende onun için bıraktım yrn kontrolüm var doktora danışıcam
merhaba. ben 1 bucuk kilo almışım şimdiye kadar. bende vitamin ve demir hapı kullanıyorum. belki daha cok kilo alıcam.

Ya benimde gobek killarim artti ben aliyorum mecbur doktora oyle gidemem igrenc ya insallah dokulur hamilelikten sonra

Bende almak sorun olur diye keseyim dedim doktor göbeğinin hali ne yolunmuş tavuk gibi olmuş dedi eşimde sorun mu var hayırdır dedi bir utandım bir utandım Yok ben kesmeye çalıştım ama olmadı falan kem küm derken ortalığı bir kahkaha almıştı bile

Haklısın, salı randevum var inşallah doktoruma sorup bir dişçi randevusu alayım o zaman ben de...

Benim de dişler hassaslasti sürekli şişiyor ama bu süreçte tedavi tehlikeli gibi geliyor bana

Ya hahahahahaha kahkaha attimmmm sen beni guldurdun Allahta seni guldursun bende kestim gecen gun de doktor anlamadi bakmadi aklima kendi durumum geldi :) ya oyle killi da durulmuyorki mecbur alacagiz

demir hapı olarak ne kullanıyorsunuz, ferrum sanol kullandım çok fazla bulantı ve şişkinlik yaptı bende onun için bıraktım yrn kontrolüm var doktora danışıcam
benimki gyno ferro sanol kapsül. sabah aç karna içiyorum. yemeklerden 1 yada 2 saat önceden içiyorum. bir dktora danışın dediğin gibi

ay doktora neymiş ki ya. Hem insan söyler mi ben olsam saçını başını yolar yolunmuş tavuk nasıl olur gösterirdim

Kızlar bugün doktora gidince ayrıntılı için de randevu alalım dedi o da en erken 15 aralığa verdi çok geç geldi bana ondan öncesi dolu yani 15 aralıkta 24.haftamın içinde oluyorum geç mi sizce o hafta ?

http://www.doktornevra.com/otomatik_hesaplayicilar/gebelik_takvimi.asp
Canım bu linkte son adet tarihine göre hangi testler hangi tarihler arası yapılmalı otomatik hesaplıyor.Benimde kafama takılınca burdan bakıyorum.Bir dr. hanım yapmış o nedenle bana verdiği tarih aralıkları güvenilir geldi.Bilgin olsun.

Ya benimde gobek killarim artti ben aliyorum mecbur doktora oyle gidemem igrenc ya insallah dokulur hamilelikten sonra
Erkek çocukta kıllanma artar diyorlar.doğru mu acaba?erkeğin salgıladığı testesteron kıllanmaya sebep oluyormuş.hayatımda ilk kez kıllanma oldu bende.işte kendimce cinsiyet tahmin etmeye çalışıyorum bende:)

benimki kız ama benim göbekte baya bi kıllandı

Benim bebiş erkek ama bende artmadı kıllanma. Hatta kaşım bıyığım 1 aydan uzun sürede çıkmaya başladı. Hamilelikten önce 15 günde bir aldırırdım.

almaman lazım aslında doğumdan sonra dökülmez eğer alırsan ben öyle duydum benimde çok kötü her gittiğimde utanarak açıyorum bayada kıllandı falan diyorum:) amaa doğumdan sonra dökülüceğini bildiğim için aldırmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…