- 16 Mayıs 2015
- 1.653
- 1.917
- 83
- 33
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #15.461
Ya hahahahahaha kahkaha attimmmmsen beni guldurdun Allahta seni guldursun bende kestim gecen gun de doktor anlamadi bakmadi aklima kendi durumum geldi :) ya oyle killi da durulmuyorki mecbur alacagiz
ay doktora neymiş ki ya. Hem insan söyler mi ben olsam saçını başını yolar yolunmuş tavuk nasıl olur gösterirdim
Erkek çocukta kıllanma artar diyorlar.doğru mu acaba?erkeğin salgıladığı testesteron kıllanmaya sebep oluyormuş.hayatımda ilk kez kıllanma oldu bende.işte kendimce cinsiyet tahmin etmeye çalışıyorum bende:)
Erkek çocukta kıllanma artar diyorlar.doğru mu acaba?erkeğin salgıladığı testesteron kıllanmaya sebep oluyormuş.hayatımda ilk kez kıllanma oldu bende.işte kendimce cinsiyet tahmin etmeye çalışıyorum bende:)
Şu benzetmelerin öldürüyo beni yaYa sormayın ama ben elit yapamadım çizgi çizgi belliydi bi de beyazım diye bariz belli olmuştur jeli de sürünce otoyol gibi olmuştur adam da haklı görünce şaşırdı tabiaman kimbilir daha neler yaşıcaz varya ohooo alışsın doktorda bu tür şeylerime
almaman lazım aslında doğumdan sonra dökülmez eğer alırsan ben öyle duydum benimde çok kötü her gittiğimde utanarak açıyorum bayada kıllandı falan diyorum:) amaa doğumdan sonra dökülüceğini bildiğim için aldırmıyorum
benimki kız ama benim göbekte baya bi kıllandı
Benim bebiş erkek ama bende artmadı kıllanma. Hatta kaşım bıyığım 1 aydan uzun sürede çıkmaya başladı. Hamilelikten önce 15 günde bir aldırırdım.
Ya sormayın ama ben elit yapamadım çizgi çizgi belliydi bi de beyazım diye bariz belli olmuştur jeli de sürünce otoyol gibi olmuştur adam da haklı görünce şaşırdı tabiaman kimbilir daha neler yaşıcaz varya ohooo alışsın doktorda bu tür şeylerime
İlk bebeğim oğlandı onda da böyleydi şimdi belli değil ama bana kız gibi geliyor
Herkeste durum değiştiğine göre bu tezide çürütüyoruz o zaman.paşa paşa 15 gün bekliycem artıkAaa olabilir benimki erkek. Valla killandirdi beni ya gobegim taninmaz halde :) senin doktor randevun ne zamandi
Killar artti sivilce artti yaglanma arttiErkek çocukta kıllanma artar diyorlar.doğru mu acaba?erkeğin salgıladığı testesteron kıllanmaya sebep oluyormuş.hayatımda ilk kez kıllanma oldu bende.işte kendimce cinsiyet tahmin etmeye çalışıyorum bende:)
günaydın canımgünaydınnnnn
Haklısın, salı randevum var inşallah doktoruma sorup bir dişçi randevusu alayım o zaman ben de...
evet cnm benim değerim 1/250 idi. Kanımı bugün vericem,inş cnm,hepimiz güzel haberler alalım ve sonuçlar gelene kadar da içimizi ferah tutalım...Senin değerin 1/250 idi yanlış hatırlamıyorsam canım dimi?inşallah temiz çıkacak içini ferah tut.zor bir bekleyiş olacak ama sonu güzel olsun inşallah.
CANIMM şimdi bende korktum hergün 5 mg kullanıyorum doktorum söyledi Doğuma kadar ve hep yüksek çıkıyor değerim :/ gen sorunu var diye böyle dedi doktorum
Şu benzetmelerin öldürüyo beni ya"otoyol"
Inşallah Rabb'im o günleri de göstersinFiyati uygunmus canim. Bebek arabasi zaten mutlaka aart. Alisverise giderken, misafirligex parka ,tatile surekli yaninda olacak. Bebis uyuyacak onda yatacak. Ahh ahh o gunler gelse ne guzel olr
bebege zarari varmiymis pekii.
evet bendee unutuyorum belirtiler bitti bebişin hareketleri de hissetmeyince gün içinde koşuşturmaca da unuttuğum oluyorBastan soyleyeyim gulmeyin...bazen hic agrim birseyim.yokken hamile oldugumu unuttugum anlar oluyor....siz de kosusturma icinde unuttugunuz oluyor.mu
ikihayat canım senin deiğin burts bees e baktım yağ olarak cıkıyor sonuclar. krem değil mi bu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?