2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ya hahahahahaha kahkaha attimmmm sen beni guldurdun Allahta seni guldursun bende kestim gecen gun de doktor anlamadi bakmadi aklima kendi durumum geldi :) ya oyle killi da durulmuyorki mecbur alacagiz

ay doktora neymiş ki ya. Hem insan söyler mi ben olsam saçını başını yolar yolunmuş tavuk nasıl olur gösterirdim

Ya sormayın ama ben elit yapamadım çizgi çizgi belliydi bi de beyazım diye bariz belli olmuştur jeli de sürünce otoyol gibi olmuştur adam da haklı görünce şaşırdı tabi aman kimbilir daha neler yaşıcaz varya ohooo alışsın doktorda bu tür şeylerime

İlk bebeğim oğlandı onda da böyleydi şimdi belli değil ama bana kız gibi geliyor

Aaa olabilir benimki erkek. Valla killandirdi beni ya gobegim taninmaz halde :) senin doktor randevun ne zamandi

Şu benzetmelerin öldürüyo beni ya "otoyol"

Dogrudur da duramiyorum yaaaa ben kildan zaten nefret ederim bide tam gobegimde esim bakinca bile utaniyorum. Kessek ne olurki

benimki kız ama benim göbekte baya bi kıllandı

Benim bebiş erkek ama bende artmadı kıllanma. Hatta kaşım bıyığım 1 aydan uzun sürede çıkmaya başladı. Hamilelikten önce 15 günde bir aldırırdım.

Aaa olabilir benimki erkek. Valla killandirdi beni ya gobegim taninmaz halde :) senin doktor randevun ne zamandi
Herkeste durum değiştiğine göre bu tezide çürütüyoruz o zaman.paşa paşa 15 gün bekliycem artık

Senin değerin 1/250 idi yanlış hatırlamıyorsam canım dimi?inşallah temiz çıkacak içini ferah tut.zor bir bekleyiş olacak ama sonu güzel olsun inşallah.
evet cnm benim değerim 1/250 idi. Kanımı bugün vericem,inş cnm,hepimiz güzel haberler alalım ve sonuçlar gelene kadar da içimizi ferah tutalım...

kızlar benim kıllanamam artmadı gibi. ablama gösterdim hiç kılın yok dedii. birde kasıktan göbek deliğine doğru bir kıl boyu uzanması gerekiyormuş, göğsünün ortasına kadar.. ama sarı tuyler var genele sadece onlar uzadı biraz. ben doktora sormuştum kılların coğalması normal dedi. belki ben kumralım diye tüylerimde koyulma olmadı. ablam sakın alma o tuyler doğumdan sonra gidicek dedi. yoksa coğalırmış.

Şu benzetmelerin öldürüyo beni ya "otoyol"

Burdan güldürüp sizleri mutlu ediyorsam ne mutlu bana siz burda olsanız neler yaşarız neler , doktorum beni ilk eltimin Doğumunda önce merdivenlerde yuvarlanan kız diye tanıdı Doğum başladı diye eşyaları almaya koşarken düştüm bişey olmamış gibi devam ettim çaktırmam asla sonra Doğum odasına geldi ben perine masajı yapıp ıkınman gelince ıkın gerekirse bağır derken buldu , adam normal bir insan olarak görmemekte haklı eşimde pek normal değil zaten hiperaktif o da tam komedi ailesiyiz

bebege zarari varmiymis pekii.

Canım dün deliye döndüm araştırdım da araştırdım birşey bulamadım ben sadece folik asit yüksekliği b12 eksikse olurmuş benimde sınır 320 benim 312 çıkmış b12 o yüzden içim biraz rahatlattı tabi

Günaydiiiiiıiiiin
İnsallah güzel bir gün geciririz bayanlar.Calisanlara Allah kolayliklar versin.Evde olanlara bol dinlenmeler benim gibi
Bebek arabasi konusulmus.biz esimle neeedeyse gercek bir araba aliyormus gibi aylarca arastirma yapmistik.bloglari oku gez dolas canimiz cikmisti.simdi bende yardimci olmak adina alacak tavsiye arayan arkadaslarima bilgilerimi sunuyorum
1.Eger cok disari cikmayacaksaniz yani avm,park bahce gezme kültürünüz vb yoksa heryere arabayla giden biriyseniz bebek buyuyup 6 aylik olana kadar bebeginizin fitratina gore bir araba secebilirsiniz hemen almaniza gerek yok.cunku bazi bebekler kesinlikle arabaya oturmuyor kullanmadan da kalabilirsiniz.en azindan biraz sure kazanip maddi acidan diger isteklerinizi tamamlayabilirsiniz.
2.eger gezen tipseniz (benim gibi) 2li puset arabalardan almanizi öneririm.travel da deniyor bu tarz arabalara.ilk puseti hem bebegi tasima olarak kullaniyorsunuz hemde oto koltugu olarak 9 ayliga kadar oturabiliyor.9.aydan sonra buyuk aparatini takip sonrasinda 3/4 yasina kadar kullanabilirsniz.
3.bebek arabasi nasil olmali peki derseniz.
*dik olarak katlanmasi onemli bagajda yer kaplamamasi icin
*katlanma mekanizmasi kolay olmali,kimisi han kapisi gibi kilit üstüne ķilit oluyo
*agirligi mutlaka test edin yani 10 12kg lik bir araba yerine 7 8kg bir araba benim gibi minyonsaniz yada cok kas gücunüz yoksa ideal oluyor.
*manevra kabiliyeti cok onemli yani tekerleklerin her yone dönebilme özelligi

Benim aklima gelenler bunlar
Bizim yavru icin hala o buyuk arabamizi kullniyorduk suan 2.5 yasinda benim sahsi arabam var bebek arabasi hep bagajda duruyor.istedigim zman cikarip gezdiriryorum.9.aydan sonra da normal buyuklukte bir oto koltugu aldik.gecen pazar baston araba aldim şu cok hafif olan arabalardan cunku 2.bebis geliyor diye.cocuklar buyuyunce kendileri yürümek istiyorlar genelde ama uzun bi yuruyus oldugunda kucaginiza gelmek istiyorlar bide kiskanclik olur diye onada hafiflrden aldik 95tl.
Insallah 2.bebisimize de yer acilmis oldu
Merak edenlere de bebeconfort loola bizimki cok güzel renkleri var biz bordo aldik hem kiz hem erkek kullansin diye.
Birkac resim buldum netten açik kapali hali simdiden güle güle kullansinlar alacaklar

Eklentiler

• images (3).webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 48
  • images (4).webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 56
  • images (5).webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 58
  • images (6).webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 53
Günaydın kızlar. .

Bide kiz bebekde mide bulantısı cok olurmuş.
Varmı bu tezi Çürüten

Bastan soyleyeyim gulmeyin...bazen hic agrim birseyim.yokken hamile oldugumu unuttugum anlar oluyor....siz de kosusturma icinde unuttugunuz oluyor.mu
evet bendee unutuyorum belirtiler bitti bebişin hareketleri de hissetmeyince gün içinde koşuşturmaca da unuttuğum oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…