2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
evet bendee unutuyorum belirtiler bitti bebişin hareketleri de hissetmeyince gün içinde koşuşturmaca da unuttuğum oluyor

Bu dönemler çok karışık bişey ya belirtiler azalıyor Bebek hareket etmiyor tedirgin oluyor insan kara kutu resmen sağlıkla büyüsünler inşallah

Bu da beğendiğim oda. Ben sadeyim çocuk da sadelikten ölecek benim gibi.. :)) oyuncakları renkli alırız oldu bitti. Erkek odalarına bakıp duruyorum yarın doktor kız derse şok şok şok. Kendimi erkeğe iyice inandıırıp alıştırdım sanırsam...

Eklentiler

• image.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 81
uuff bende doktorda göbişi açmak istemiyorum kapkara oldu hele üst bacak aldı yürüdü tüyler üstelik lazerliydi.. hormonlardan oldu şuan yapıcak birşeyimiz yok

benimki gyno ferro sanol kapsül. sabah aç karna içiyorum. yemeklerden 1 yada 2 saat önceden içiyorum. bir dktora danışın dediğin gibi
Kac haftalıkken kullanmaya basladınız..bende onu kullanıyorum gece yatarken ıcıyorum..folık asıt varya ılacta 12.haftadan sonra folıkasıt kesılıyormus..bu ılacta da var ne olacak bılmıyorum

Ya biz de hic normal degiliz esimle nerde anormallik var bizde :) bide ben cok soguk duruyorum hep ciddi dururum ama butun komik olaylar beni bulunca daha da ilginc oluyor bi tipime bakiyorlar bi basima gelenlere:) benim babam cok sinirli serttir ama inanilmaz dogal komik bir adam yani oyle seyler yapiyorki kahkaha atmamak icin zor tutuyorum kendimi. Gulsen de bozuluyor:) yani bilerek yapmiyor asla ama herseyi komik karsisinda gulmeye kimse cesarette edemiyor :):)

Evet bizde eşimle bakıyoruz ama seçimimiz pusetlilerden yana. Gönlüm urbo 2 de bakalım hangisi ağır basacak :) güle güle kullan canımm cok iyi almıssın.

Killar artti sivilce artti yaglanma artti ne ararsan var bende
Kızımda hiç kıl olmadı sivilce ve lekelerim çok fazlaydı resmen çirkinleşmiştim.bunda tenim parladı güzelleşti sanki hiç sivilcem yok ve karnımda kıllanma oldu.bakalım ne çıkacak kutudan:)
O dediğin dikey bir şekilde olan adı linea ligra gibi bişeydi herhalde kahverengi doğum çizgisi canım.daha çok ilerleyen aylarda çıkıyor ve doğumdansonra kendi kendine geçiyor
Herkeste ayri bir etki yapiyor canim. 15 gun mu var doktor randevuna ya cok varmis
5 kasım canım.merak ediyorum ama sağlıklı ya cinsiyeti umrumda değil.varsın geç öğreniyim.

Günaydın kızlar. .

Bide kiz bebekde mide bulantısı cok olurmuş.
Varmı bu tezi Çürüten
Bence alakası yok canım çünkü buyuzden hastanelik olanları biliyorum erkek anneleri. Benimde çok bulaniyo yeni geçmeye başladı yavaştan oğlum olcak. Kardeşim in kızı var hiç asermedi nerdeyse. Insandan insana degisiyo

Bu dönemler çok karışık bişey ya belirtiler azalıyor Bebek hareket etmiyor tedirgin oluyor insan kara kutu resmen sağlıkla büyüsünler inşallah
ah ahh sormaa bi ara minnacık birşey hissetsem nerdeyse nefesimi tutuyorum duyayım diye hem zor hem çok güzel bir dönem sürekli vesvese ile dolu.. Allah sağlık versin tamamına erdirsin hamileliklerimizi inşallah..

Benimde 6 sinda randevum. Tabi canim sagliklilar ya gerisi bos kiz erkek ne farkeder evlat sonucta. Ama insan yine de cok merak ediyor:)

Ben bebek arabasi konusunda cok kararsizim. Inglesina trilogy cok begeniyorum ama bir yandan da aklimi doona celiyor. Hem oto koltugu hem bebek arabasi bir de cok pratik birseye benziyor da ne kadar sure binebilir bilmiyorum.jokere gidip gezmek lazim

Kac haftalıkken kullanmaya basladınız..bende onu kullanıyorum gece yatarken ıcıyorum..folık asıt varya ılacta 12.haftadan sonra folıkasıt kesılıyormus..bu ılacta da var ne olacak bılmıyorum
canım daha yeni 10 gundur kullanıyorum.yani 15 haftalııken kullanmaya başladım. ben folik asit içmiyorum. decavit vitamin hapı ve bu demir hapını kullanıyorum hergun.

Bende de 12. hafta öncesi bir şişme olmuştu. Sonra kendiliğinden indi. Doktora sorup öyle gideyim o zaman. Ya vallahi yemek yemekten çekiniyorum. Yanımda sürekli diş fırçası
Aa sürekli oluyorsa canım gecmiyorsa bi doktoruna sor öyle tedaviye başla Rabbim esirgesin minnaklarimizi

Ben bebek arabasi konusunda cok kararsizim. Inglesina trilogy cok begeniyorum ama bir yandan da aklimi doona celiyor. Hem oto koltugu hem bebek arabasi bir de cok pratik birseye benziyor da ne kadar sure binebilir bilmiyorum.jokere gidip gezmek lazim
canım bebek arabası ayak koyma yeri mutlaka olsun kimse ona dikkat etmiyor... ben cok dikkat ediyorum bebeğin ayak koyma yerine. ayakları sallanmasını istemiyorum.

Çok teşekkür ederim cnm iyi oldu bu hesaplama. Doktor nevrayi biliyordum ama bu hesaplama linkini bilmiyordum. Ayrıntılı ultrason için bu hesaba göre 30 ekim 10 aralık arasını gösteriyor benim randevum 15 aralıkta inşallah 5 günden bir sıkıntı çıkmaz

benimde hast degeri 19.90 ust deger bende 23.70 cikti ama b12 normal ciktii. bakiyorum folik asit fazlalogi otizme sebep oluyomus cok korktumm doktor bir hafta ilac icme haftaya tekrar bakalim dedi karaciger enzimlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…