2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Evet canim erkek benim bebis :) ya benimde yuzumde sivilce cikti herkes kiz dedi de benimkinin de kafasi karisikti bence :) bel agrisi genelde erkek annelerinden duydum. Senin cinsiyet ne zaman belli olacak?

Evet canim erkek benim bebis :) ya benimde yuzumde sivilce cikti herkes kiz dedi de benimkinin de kafasi karisikti bence :) bel agrisi genelde erkek annelerinden duydum. Senin cinsiyet ne zaman belli olacak?
Çarşamba günü belli olacaktı ama o kadar içine kapanmış yumulmus ki kenardan sadece popo görünüyordu bir dahaki kontrol 3 hafta sonra ya acaba arada başka doktora mi gitsem diyorum bu kez eşim bu kadar sık ultrasona girme diyor bakalım nasıl dayancam

Canim içini ferah tut.Hersey duzelecek inan.Bol bol dua,tevekkül... Minigin içerde iyi annesi... Keyfi yerindedir inşallah üzülme

Canım mükemmel bilgiler ben çok şey bildiğimi sanıyordum ama bilmediklerim varmış:)
Ben her gün et yiyorum (midemi çok bulandırdığı halde) ve etrafımdaki tüm bilmişler neden yiyorsun diyorlar et kesinlikle önemli
Ben köy sütünden yoğurt yapıyorum sütü hazı laktozsuz alıyorum bi yerde okumuştum markettekiler faydalı değil diye sayende ondanda emin oldum devam edebilirim hazır süte ama köy sütünden yoğurt neden zararlıymış onu anlamadım
Ayrıca ye ekşiyi çıkar Ayşe'yi bendede tuttu

Dimi o 10 11 gun gecmek bilmemisti. Allah kimseye yasatmasin boyle bir stresi. Ama ben inaniyorum arkadaslarin sonucu da temiz cikacak
hayatımın en berbat 2 haftasıdır diyebilirim.elimde olsa hafızamdan silmek istiyorum o kadar.allah kimseyi çocuğuyla sınamasın.
canım aynen kızı erkeği görmüyor gözün o anda.yeterki iyi olsun diyorsun.şimdi seni çok iyi anlıyorum.bütün hayallerini durdurdun birden hatta bazen kendini hamile değil gibi bile hissediyor olabilirsin.ne yerdesin ne gökte ama sonuç açıklanınca inşallah seninde benim gibi temiz çıkacak ve omuzlarının üstünden deli gibi yük kalkacak canım.ense kalınlığı kaçıncı haftada ölçüldü canım?birde senin gibi olupta bebeğini sağlıkla kucağına alanlar var nette okudum birçok kere.inşallah sende onlardan biri olursun
Bu da kiz olabilir belki :) erkek bele kiz kasiga vurur derler de ne kadar dogru bilmiyorum. Bugun arkadasimla bulustum cafede yarim saat oturamadim ya oyle belim agriyor koltuga yayildim resmen ne yaptiysam azalmadi deli oldum. Artmaz daha insallah
bir gün erkek bir gün kız diyoruz:)
Bu arada teyzeleri buda miniğim.. 12+3 buradayken :) siz burun görüyor musunuz doktora aceleden sormayı unuttum
burun kemiğinin olup olmadığını söylemedi mi doktorun?

canım inana hepsini unutup gideceksin.benim ilk hamileliğim çok kolaydı ama sonrası çok kötüydü.uyumayan sabahlara kadar beni emen sürekli ağlayan bir bebek.iki yıl uykusuzluktan öldüm sonrasında iştahsız bir velet.bir daha mı töbe diyordum.ama rahata kavuşur kavuşmaz tekrardan içimde bir çocuk aşkı başladı.seninde öyle olur merak etme.allah gönlüne göre versin.

Canm bebekte ödem olduğu için oralara çok önem vermedi ama tek sorunu o başka hiç bir yerinde sorun gözükmüyor dedi. Demekki yok. Bizim test sonucumuz normal çıksa Bile ödem için bir çok işlem geçirmem gerekicek bu ödemin kaynağını bulacaklar mecburen

tahmin edebiliyorum yeğenlerimden.şimdi gözüm korkuyo ama eminim zamanı gelince herşeye rağmen yeniden istiycem.bütün zorluklarına rağmen hamilelik çok güzel bişey heleki kucağıma alınca kim bilir ne kadar mutlu olucam.amin inşalah :)

Ya ben Bebek nerde anlamıyorum ayrıca 9 ay sonra tekrar hamilelik yaşıyorum diye mi hissetmem genişledi bi kere sonuç olarak karnım ne bileyim siz nasıl anlıyorsunuz nerden olduğunu ?

Aynen canim 10 dk ayakta dursam yuruyemeyecek duruma geliyorum abartmiyorum o kadar agriyor. Erkek cocuk bel agrisi yapar diyorlar dogru galiba. Kizinda nasildi var miydi bel agrisi?
Erkek çocuk bele vurur derler canım. Bende de hep bel ağrısı var.Ogluşum olcak Allah izin verirse

Valla bi arkadaşımla konuşuyorduk geçen sene. Kız zor bi hamilelik gecirmisti o zamanlar ben bebek istiyordum olmuyordu.. Kız bi daha bebek mi tövbe demişti yok artık abartma demiştim. O derece kızın gözü korkmus..
Valla sağ saglim atlatalim inşallah bu süreçleri. Sonrasında acısı unutulunca insan istiyormuş ikincisini :) Muhtemelen o arkadaşta ister..

zaten bir sen bir de ben kaldık herhalde cinsiyeti öğrenmeyen:)

şimdi ilk etapta down sendromunu eleyelim önce bir inşallah sonra tetkiklerinin hepsini yaparlar.inşallah basit bir sebebi olsun kafadaki ödemin.kendi kendine geçen bişey olsun mesela.iyi düşünelim iyi olsun.evrene pozitif enerji yayalım.ben güzel düşüncenin gücüne inanıyorum.sende kendini zorla lütfen.

Ya ben Bebek nerde anlamıyorum ayrıca 9 ay sonra tekrar hamilelik yaşıyorum diye mi hissetmem genişledi bi kere sonuç olarak karnım ne bileyim siz nasıl anlıyorsunuz nerden olduğunu ?
ben orda bir baskı bazen kayma gibi hareketlerini hissediyorum özellikle sırt üstü yatınca çok oluyor.pozisyon değiştir anne diyor resmen çocuğum:)ama daha pıt pıt dokunuşları hissetmedim.zaten artık 15-20 cm civarında olduklarını düşünürsek heran her yerde hissedebiliriz.

Canım öncelikle kalbini ferah tut, ikili testte yanlış pozitif sonuç oldukça çok çıkıyor. Nifty yaptırıp rahatlarsınız İstanbul'daki arkadaşlar mutlaka cevap vermiştir. Dualarımız sizinle.
çok teşekürler,sağolsun arkadaşlar yardımcı oldular,allah büyük,hepimize ve beişlerimize sağlık versin ...

Ben bi iki kere hissettim ama çok oldu üzerinden şimdi elimle hissetmeye çalışıyorum anlamıyorum bu arada bende cinsiyeti öğrenemedim

Arkadaşlar ya benim doktorum hiç kollarını bacaklarını falan gostermiyor . Herşey haftasına göre iyi dedi kilosunu boyunu söyledi sadece. Bide çok hareketliymis kıpır kıpır bi kızınız olacak dedi. Acaba ondan mı gosteremiyor yada çok fazla ilgilenmiyor mu ki cok da olumlu şeyler duymuştum halbuki doktor hakkinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…