2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kizlar bisey sorucam sizce misir gevregi yemenin bir sakincasi olur mu? Yulaf ezmesi faydali diye okudum arastirken de ayni sey gevrek icinde gecerli mi acaba?

sanırım jiletlemek gerekiyor canım ama emin değilim alt bacaklarım gayet iyi idare ederim ama üstleri jiletle almak gerekicek belkide makine ile.. sorarım lazerciye öğrenirsem yazarım.
çook sevinirim inan,lazer yaptramadığımz çook üzülüyorum ama elden de biiş gelmiyor.Öğrenince paylaşabilrsen çok seviniirm,teşekkürler :)

Dinlen canım..yapma bişey boşver..isterse dağınık olsun ev senden bebeginden hiçbişey önemli değil..

Sık girmek iyi degil ama insan merak ediyor iste ben olsam baska doktora gider ultrasonda baktirirdim da sen bana uyma :)

Evet bende oyle yaptim. Seninki hangi sigorta? Bende sigortaya yolladim faturayi ama karsiliyor mu su anda muamma bakicaz artik

acıbadem sigorta,doğum teminatı kapsamında % 80 karşılanacağını söylediler,bakalım bende daha faturayı alamadım.Başka hangi belgeleri istedikleirni sorucam sigortaya,doktordan form falan isteyebilirler.

Kızlar hastanelerde bu gebeler ve gebelik şüphesi olanlar giremez yerleri varya oraların önünden geçince bişey olmaz herhalde dimi?Kapısı da açıktı şimdi geldi aklima.Ama herhalde rontgen çektirmek içindir o yazı. Yoksa önünden kaç gebe geciyodur yani kapısı açık oyle

acıbadem sigorta,doğum teminatı kapsamında % 80 karşılanacağını söylediler,bakalım bende daha faturayı alamadım.Başka hangi belgeleri istedikleirni sorucam sigortaya,doktordan form falan isteyebilirler.

benim doğum teminatım %100 o yüzden karşılamasını umuyorum. sigorta danışmanım istedi faturayı firmaya ileteceğim dedi o ilgileniyor bana bu haftaiçi dönerler umarım. benimki allianz sigorta.

ya bayanlar bu fotoğrafı ben neden yükleyemiyorum 1 aydır deli olucam :) fotoğraf boyutu çok büyük diyor ne yapmak lazım anlamadımki. 2 tel kullanıyorum ikisiyle de denedim olmuyor. telefonla ilgisi olduğunu düşünmüyorum var mıdır ilgisi? iphone 6 ve s7 ile deniyorum olmuyor yüklenmiyor. Neyi yanlış yapıyor olabilirim?

Kırpman gerek fotoyu.Kırptıkca boyutu düşüyor çünkü

Ben bi iki kere hissettim ama çok oldu üzerinden şimdi elimle hissetmeye çalışıyorum anlamıyorum bu arada bende cinsiyeti öğrenemedim
sende mi öğrenemeyenlerdensin neyse sayımız az değilmiş:)bende elle hissedemiyorum içerden hissediyorum krnımın içinde yani.

ölçüyodurda sana söylemiyordur canım.ayrıca kol bacak boyu belirli bir haftadan sonra ölçülüyordu ama ne zaman hatırlamıyorum

Bir kişiye küsüp gitmedim kızlar. Pire için yorgan yakılmaz. Ama saygı duymak zorundasın ne demek? Ben fikir ve düşüncelerimi belirtemiyorum ki. Ki hiç ters bişey söylemedim. Hormonlar falan hepsi hikaye. Kişilik ve kalp ile ilgili tamamen bu tarz olaylar. Ben alışkın değilim böyle azarlanmaya. Bi küfretmediği kaldı. Bende çok sıkıntılı bir dönemden geçiyorum ama kimseye patlamıyorum böyle.. Canımı sıkmaya girmiyorum ben buraya. Yalnızlığımı dağıtayım iki muhabbet edeyim diyorum ama burnumdan getiriliyor. Kalsın yalnızlık daha iyi!

Benimde yüklemiyor yalnız değilsin ne uaptıysam olmadı. Flash yükledim yine olmadı

Söylemesi göstermesi lazım aslında. Bu kolları bu bacakları poposu vs vs diye. Genel bakıyor kendisi bi sorun olmadığını görünce önemsemiyor demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…