2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canim böyle söyleme lütfen. Tabiki yaz bırakma burayı olur mu öyle şey? Çok seviyoruz biz seni. Yegenimizin biricik annesi gitmek yok :) Yanlış anlaşıldı sadece konular o kadar. Ağlamak üzülmek yok annesi.Bebis hissediyor

Yapma böyle lütfen ama.

Ya bende hissedemiyorum zaten 15. haftadan önce imkansız dedi doktor. 15. haftadayım bitecek hatta yine de tık yok :) bi ara sertleşmişti geçen gün orda toplandı galiba o kadar :)

ya çok gıcık bir durum. bebeğin renkli ultrason fotosu var 10 gün önceden 10 gündür onu koymaya uğraşıyorum olmuyoooor :) bizim fotoğraf koymamızı istemiyor Allah :):)
:) bende anlamıyorum olmuyor gercekten bende koyucaktımm usg foto nasip olmadı

Ne resmi yükleyeceksin ki canım?bilgisayardan dene.

Kuzum ben 2 aydır foto yüklemeye çalışıyorum ya yüklesem neler koyucam da yok çırpınıyorum inan bebeğin renkli usg fotoğrafı var 10 gün önce doktor vermişti. Onu koymak istedim çok değişik geldi de yok olmuyor :)

:) bende anlamıyorum olmuyor gercekten bende koyucaktımm usg foto nasip olmadı

Ben 2 aydır aralıksız uğraşıyorum da yok olmuyor canım :) 10 gündür her gün deniyorum da pes edicem artık :):) dur bakalım bi çözüm bulursam paylaşırım canım:)

Eşim evde yok şimdi gelince sorayım ona bir.teknolojiden anlar baya.öğrenirsem yazarım sana.

Baya bi cm li bisey dedi ama ne olduğunu bilmiyorum bana söylemedi . Sanırım konuşkan bi doktor değil canim. Evhamlanmayayim en iyisi bi sorun olsa der heralde

happymom87 Evet canim bende detayliyi hic vajinal duymadim. Hatta ayni doktora gittigim arkadasima da sordm acaba mi diye hayir dedi vajinal bakmiyormus. Her doktorun bakma sekli ayri mi acaba ama illk defa duydum bende

hilelf

Kızlar anladığım kadarıyla detaylı ultrasonda çoğu kısımda normal bakılıyor ama en son bir şeye de vajinal bakılıyor. Bizim perinatolog öyle sanırım. Benim doktoruma, hastaneme giden herkes aynı şekilde.. Bana özel bir durum değil yani. yöntemleri böyle.

ikihayat ben buldum nasıl olduğunu. Sende bneim gibi uygulamadan giriyorsun galiba. O zaman yüklenmiyor foto. Normal google chrome dan gir kadınlar kulubune ozaman yükleniyor canım :) ama o zaman da cok yavas açılıyor sayfalar falan

Ben doğuma yakın zamana kadar alttan muayene hiç duymadım canım ama dediğin gibi her doktorun yöntemi ayrı.

Söylemesi göstermesi lazım aslında. Bu kolları bu bacakları poposu vs vs diye. Genel bakıyor kendisi bi sorun olmadığını görünce önemsemiyor demekki
Sanırım konuşkan bi doktor değil canim ben de öyle soracklarimi unutuyorum çoğu zman ..aksi bisey gorse söylerdi heralde. Haftasiyla uyumlu dedi sadece

yok canım uygulamadan girmiyorum chromedan giriyorum olmuyor :)

Yoğurt yaparken mayalama esnasında faydalı bakteri ürüyormuş ama köy sütünden hayvandan gelen bakteri ekstra oluyormuş kaynatsan da bebişhe zararlı olabilirmişş.. Zaten şehirde yaşıyoruz kutu veya günlük süte ulaşmak daha kolay... :) Diyeceksiniz ki atalar nineler ineği sağmış içmiş tarlada doğurmuş filan ama işte bünyeler alışık. Bağışıklık farklı yaşam tarzına göre. Bize dokunabilir. Ben doktorumun yalancısıyım.

Ya bende hissedemiyorum zaten 15. haftadan önce imkansız dedi doktor. 15. haftadayım bitecek hatta yine de tık yok :) bi ara sertleşmişti geçen gün orda toplandı galiba o kadar :)
Benim ikinci gebelik.15. Haftadan sonra hissedilir diyor nette sabırla bekliyorum.ilkinde 20. Haftayı geçmişti.
Baya bi cm li bisey dedi ama ne olduğunu bilmiyorum bana söylemedi . Sanırım konuşkan bi doktor değil canim. Evhamlanmayayim en iyisi bi sorun olsa der heralde
Canım tam hatırlamıyorum ama fl ml gibi değerler vardı ultrason kağıdında biri bacak biri baş çevresi uzunluğuydu sanırım.onlara bak bakslım.ayrıca doktor olumsuz bişey olsa direkt söyler merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…