2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

evet canım 15 den önce imkansız dedi doktor. bende internetten baktım kasları güçsüz olduğu için hissedilmez yazıyor. erken hissedermiyim acaba dedim de güldü doktor :) ilk hamileliğim olduğu için bir umut belki 12de falan hissederim dedim de imkanı yokmuş 15 bitiyor bizimkinde tık yok :) 15 den sonra hisseden az galiba genelde 17 18 gibi hissediliyormuş bir kaç kişiye sormuştum. 20 den sonra bariz hissediliyordur tabi canım.

Tamam canım bi bakayım . Hareketli olduğundan usg fotosu da net değil. Yaramaz bi kız olacak sanırım :)

Evet canım bpd ac fl gibi değerler yazıyor sanırım onlar . Bi sorun olsa söylerdi heralde. Kendi kendime evham yapıyorum başka işim yok ya :))

Citolesgen bugün bizim için günlük takvimde bebeğiniz göz kırpma hareketini yapıyor yazıyor canım gördün mü bilmiyorum ... Ultrasonda bizim kız gözünü kırpıyordu bugünkü kontrolde. Gözü açılıp kapanıyordu :)))) ilk kontrolde dikkat et sen de bak görürsün :)))

Bu arada gitmeden yine çikolata yedimm. Karnım toktu.. Yine bebiş hareketliydi. Ben bu çikolata işine inandım. Kontrolden kontrole yiyorum :)))
Cinsiyet öğrenmeye gidecek annelere tavsiye ediyorum..

Bu resim de bizim miniğin üst butlar ve şeftalisi. :)) hepimizde aynısı var nasıl olsaaa. Yabancı yok :))
Şöyle ki alttan bu açıdan bakınca toplar ve pipi varsa zaten belirgin ve bariz erkek oluyor ama bizimki gibi 3 çizgi varsa oradaa o zaman kıızzz

Eklentiler

• image.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 78
Ay gelsin o günler hele son aylarda elini topuğunu falan görüyordum ben kızımın.üstümde kıyafetle karşımda oturan karnımdaki dalgalanmayı görüyordu.

Ay kızlar bende taktım şu hareket hissetme işine..ya hissediyodum geçen hafta önceki hafta..ama 1 haftadır tık yok hiçbir belirti yok hatta hamileligimi de unutuyorum gobekte fazla yok..ikinci gebeligim zaten onceleri hissedip şimdi hissetmemek kafamı karıştırıyo.yan yatıyorum düz yatıyorum gobişi sallıyorum yok kıpırtı tıkırtı yok..pazartesi randevum var hem detaylı için de randevu alıcam gitmişken inşallah sabredebilirim

Resmi whatspdan bana yolla yükliyip seni etiketliyimm hiç olmazsaaa :)))) bize renkli ultrason resmi detaylıda verilecek ne güzel sana vermişler...

Canım bugün sordum doktora hisseder miyim artık diye . Bağırsak hareketleri gibi bisey olur ama tam olarak bebek hareketini 23. Haftada hissedersin dedi. Bide bu zmanlardi göğüs hassasiyeti de yok olabilirmiş. Evham yapmadan dua edelim inşallah canım sağlıkla dogsun inşallah meleklerimiz

Resmi whatspdan bana yolla yükliyip seni etiketliyimm hiç olmazsaaa :)))) bize renkli ultrason resmi detaylıda verilecek ne güzel sana vermişler...

Yollarım valla o kadar taktım kafaya hahah:) ya senin telefon ne modeli? telefondanmı acaba eşimden de deniycem bi sinir oldum. evet bana verdi hareket ediyordu tam çekemedi aslında burnu kocaman çıkmış çok güldüm :)

Erken hissetmek imkansiz zaten canim 15. Haftadan itibaren nadir de olsa ufak ufak hissediliyor galiba bende his yok tabi daha. Guclu bir sekilde 20. Haftadan sonra galiba

Öncekiler belki bağırsak hareketi ya da kasılmaydı.ben doktoruma 13. Haftada bişeyler hissediyor gibiyim demiştim kasılma olabilir demişti.takma kafana bence bebek hareketiyse bile denk gelmiştir.2-3 haftaya hepten hissedersin artık

Tamma canımm 3 hafta sonra ayrıntılı usg ye gidicem. O zaman dikkat ederim bende :)

Canım boşver bende burda tartıştım kötü niyetle yazmıyoruz burda ama insanlar yanlış anlayabiliyor o an ve düşünmeden yazıyorlar bazılarının alınganlık seviyesi ya çok düşük oluyor kaprisli oluyorlar düşünmek bilerek istemiyorlar , sanal bir ortam için değmez üzülmeye

Ayyy valla bariz pipi.diğer arkadaşlar paylaştıkça anlamıyordum ben zaten ultrason kağıdında çok bişey göremiyorum ben:)ama bu bariz yani.

Bizimkinde utanma yok aciyor :):) 16 gun onceydi bir de 2 hafta sonra gittigimde neler gorucez bakalim :) arkadasima %90 erkek dedim bu fotografi gordu 15 dk guldu %10000 erkek ne 90i diyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…