- 4 Eylül 2015
- 2.240
- 2.274
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #16.101
Benim ikinci gebelik.15. Haftadan sonra hissedilir diyor nette sabırla bekliyorum.ilkinde 20. Haftayı geçmişti.
Canım tam hatırlamıyorum ama fl ml gibi değerler vardı ultrason kağıdında biri bacak biri baş çevresi uzunluğuydu sanırım.onlara bak bakslım.ayrıca doktor olumsuz bişey olsa direkt söyler merak etme.
Tamam canım bi bakayım . Hareketli olduğundan usg fotosu da net değil. Yaramaz bi kız olacak sanırım :)Benim ikinci gebelik.15. Haftadan sonra hissedilir diyor nette sabırla bekliyorum.ilkinde 20. Haftayı geçmişti.
Canım tam hatırlamıyorum ama fl ml gibi değerler vardı ultrason kağıdında biri bacak biri baş çevresi uzunluğuydu sanırım.onlara bak bakslım.ayrıca doktor olumsuz bişey olsa direkt söyler merak etme.
Evet canım bpd ac fl gibi değerler yazıyor sanırım onlar . Bi sorun olsa söylerdi heralde. Kendi kendime evham yapıyorum başka işim yok ya :))Benim ikinci gebelik.15. Haftadan sonra hissedilir diyor nette sabırla bekliyorum.ilkinde 20. Haftayı geçmişti.
Ay gelsin o günler hele son aylarda elini topuğunu falan görüyordum ben kızımın.üstümde kıyafetle karşımda oturan karnımdaki dalgalanmayı görüyordu.evet canım 15 den önce imkansız dedi doktor. bende internetten baktım kasları güçsüz olduğu için hissedilmez yazıyor. erken hissedermiyim acaba dedim de güldü doktor :) ilk hamileliğim olduğu için bir umut belki 12de falan hissederim dedim de imkanı yokmuş 15 bitiyor bizimkinde tık yok :) 15 den sonra hisseden az galiba genelde 17 18 gibi hissediliyormuş bir kaç kişiye sormuştum. 20 den sonra bariz hissediliyordur tabi canım.
Çok istedim ya yüklemeyi ondan olmuyor uğraşmasam tak diye olur :) neyse bi çözüm bulurum inşallah eşimin arkadaşı bilgisayar mühendisi bi ona sorucam belki bilir diye umuyorum:) o kadar taktım yükleyeceğim :)
Canım bugün sordum doktora hisseder miyim artık diye . Bağırsak hareketleri gibi bisey olur ama tam olarak bebek hareketini 23. Haftada hissedersin dedi. Bide bu zmanlardi göğüs hassasiyeti de yok olabilirmiş. Evham yapmadan dua edelim inşallah canım sağlıkla dogsun inşallah meleklerimizAy kızlar bende taktım şu hareket hissetme işine..ya hissediyodum geçen hafta önceki hafta..ama 1 haftadır tık yok hiçbir belirti yok hatta hamileligimi de unutuyorum gobekte fazla yok..ikinci gebeligim zaten onceleri hissedip şimdi hissetmemek kafamı karıştırıyo.yan yatıyorum düz yatıyorum gobişi sallıyorum yok kıpırtı tıkırtı yok..pazartesi randevum var hem detaylı için de randevu alıcam gitmişken inşallah sabredebilirim
Resmi whatspdan bana yolla yükliyip seni etiketliyimm hiç olmazsaaa :)))) bize renkli ultrason resmi detaylıda verilecek ne güzel sana vermişler...
Canım bugün sordum doktora hisseder miyim artık diye . Bağırsak hareketleri gibi bisey olur ama tam olarak bebek hareketini 23. Haftada hissedersin dedi. Bide bu zmanlardi göğüs hassasiyeti de yok olabilirmiş. Evham yapmadan dua edelim inşallah canım sağlıkla dogsun inşallah meleklerimiz
Öncekiler belki bağırsak hareketi ya da kasılmaydı.ben doktoruma 13. Haftada bişeyler hissediyor gibiyim demiştim kasılma olabilir demişti.takma kafana bence bebek hareketiyse bile denk gelmiştir.2-3 haftaya hepten hissedersin artıkAy kızlar bende taktım şu hareket hissetme işine..ya hissediyodum geçen hafta önceki hafta..ama 1 haftadır tık yok hiçbir belirti yok hatta hamileligimi de unutuyorum gobekte fazla yok..ikinci gebeligim zaten onceleri hissedip şimdi hissetmemek kafamı karıştırıyo.yan yatıyorum düz yatıyorum gobişi sallıyorum yok kıpırtı tıkırtı yok..pazartesi randevum var hem detaylı için de randevu alıcam gitmişken inşallah sabredebilirim
Tamma canımm 3 hafta sonra ayrıntılı usg ye gidicem. O zaman dikkat ederim bende :)Citolesgen bugün bizim için günlük takvimde bebeğiniz göz kırpma hareketini yapıyor yazıyor canım gördün mü bilmiyorum ... Ultrasonda bizim kız gözünü kırpıyordu bugünkü kontrolde. Gözü açılıp kapanıyordu :)))) ilk kontrolde dikkat et sen de bak görürsün :)))
Bu arada gitmeden yine çikolata yedimm. Karnım toktu.. Yine bebiş hareketliydi. Ben bu çikolata işine inandım. Kontrolden kontrole yiyorum :)))
Cinsiyet öğrenmeye gidecek annelere tavsiye ediyorum..
Bu resim de bizim miniğin üst butlar ve şeftalisi. :)) hepimizde aynısı var nasıl olsaaa. Yabancı yok :))
Şöyle ki alttan bu açıdan bakınca toplar ve pipi varsa zaten belirgin ve bariz erkek oluyor ama bizimki gibi 3 çizgi varsa oradaa o zaman kıızzz
Ayyy valla bariz pipi.diğer arkadaşlar paylaştıkça anlamıyordum ben zaten ultrason kağıdında çok bişey göremiyorum ben:)ama bu bariz yani.Aaaaay yukledim galiba kestimmmm oldu. Senin kizin fotografina karsilik benim oglanin pipisi :):)happymom87 kertelim mi ne dersin haha :)
Bir kişiye küsüp gitmedim kızlar. Pire için yorgan yakılmaz. Ama saygı duymak zorundasın ne demek? Ben fikir ve düşüncelerimi belirtemiyorum ki. Ki hiç ters bişey söylemedim. Hormonlar falan hepsi hikaye. Kişilik ve kalp ile ilgili tamamen bu tarz olaylar. Ben alışkın değilim böyle azarlanmaya. Bi küfretmediği kaldı. Bende çok sıkıntılı bir dönemden geçiyorum ama kimseye patlamıyorum böyle.. Canımı sıkmaya girmiyorum ben buraya. Yalnızlığımı dağıtayım iki muhabbet edeyim diyorum ama burnumdan getiriliyor. Kalsın yalnızlık daha iyi!
Ayyy valla bariz pipi.diğer arkadaşlar paylaştıkça anlamıyordum ben zaten ultrason kağıdında çok bişey göremiyorum ben:)ama bu bariz yani.
Ay pipisini yesinler onunun hahah maşallahAaaaay yukledim galiba kestimmmm oldu. Senin kizin fotografina karsilik benim oglanin pipisi :):)happymom87 kertelim mi ne dersin haha :)
Ay pipisini yesinler onunun hahah maşallah
Ne kadar güzel bir anı bu ya. Doktorun süper yakalamış. Vallahi bravo. İlerde oğlun bakıp bakıp güler kendisine artık :)Dimi teyzesi ya suna bak her gordugumde guluyorum :) Allah hepimize saglikla kuvusmayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?