2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    217
Erken hissetmek imkansiz zaten canim 15. Haftadan itibaren nadir de olsa ufak ufak hissediliyor galiba bende his yok tabi daha. Guclu bir sekilde 20. Haftadan sonra galiba
Aynen canım kelebek cirpmis gibi bisey ancak hissedebiliyoruz. Biraz daha büyüyüp guclensinler o zamn hissederiz inşallah
 
Ne kadar güzel bir anı bu ya. Doktorun süper yakalamış. Vallahi bravo. İlerde oğlun bakıp bakıp güler kendisine artık :)

ya ben bu fotoğrafı elime tutuşturunca anlamadım önce eşime dedim pipimi o :) baya da belli kocaman çıkmış:) evet ya çok güzel bir anı oldu bizim için saklayacağım ilerde gösteririm:)
 
ikihayat haaa haaa ayni acidan benimkinin de fotosu var.doktor erkek pipisini cektim vercem dedi.verdi bizim oglanlar pek rahat
 
Sık girmek iyi degil ama insan merak ediyor iste ben olsam baska doktora gider ultrasonda baktirirdim da sen bana uyma :)
Cnm benim söyle bir manyakligim var gideceğim doktora ayıp olur mu diye düşünürüm utanır gidemem doktor sorsa ki hangi doktora gidiyosun şimdi neden buraya geldin diye yerin dibine girerim
 

Benim de iphone 6 çekiyorum koyuyorum direk küçültmüyorum bile... Sen de iphone 6 demişsin ona şaşırdım. Acaba fotoğraf ayarlarımız mı farklı seninki büyük pikselli kaliteli mi çekiyor da boyutta sıkıntı çıkıyor.. ?
 
Cnm benimki öyle değildi kızımda başka bir doktora hastaneye gidiyordum bunda farklı bir hastaneye gidiyorum bunda da öyle değil hic bir arkadaşımda da duymamistim ilk defa sende duydum o yüzden sordum demekki seninkinin yöntemi farklı. Her doktorun ayrı tarzı var demek ki :)
 
Aaaaay yukledim galiba kestimmmm oldu. Senin kizin fotografina karsilik benim oglanin pipisi :):) happymom87 kertelim mi ne dersin haha :)

Evett olmuşş süpersinn... Azimle mıçan taşı deler derler Hahahahah :)) ilerde de ne komik olur ailemiiz şeyimiiizi uygun gördüüü kerttiler biizi derler.. Ayyyy babası duymasın :))) bu arada maşallah bu açıdaan çok tontiş şeker duruyorlar yerimm o bacakları 1 tane de göbekten koy baklavalı damat isterimm :))))
 
ikihayat haaa haaa ayni acidan benimkinin de fotosu var.doktor erkek pipisini cektim vercem dedi.verdi bizim oglanlar pek rahat

Yigidin mali meydanda olur bosver hahah:)


Cnm benim söyle bir manyakligim var gideceğim doktora ayıp olur mu diye düşünürüm utanır gidemem doktor sorsa ki hangi doktora gidiyosun şimdi neden buraya geldin diye yerin dibine girerim

Aaa ben hic cekinmem ona neymis:) benim asil doktorum belli bi tane de bana yakin bir yerde var o da iyi acil bisey olursa agri vs hemen gidiyorum digeri uzakta ve cok yogun. Ama her ay rutin kontrollerimi asil doktorum yapiyor. Ikiside biliyor:) ama cok sık girmek iyi degil canim sabredebilirsen daha iyi.



Genelde s7 ile yuklemeye calisiyorum iphone ile 1 kere denedim olmadi. Dedigib gibi olabilir bir bakayim yarin


Bencede 10 binde on bin

Insallah seninkide net gosterir canim:)
 

Valla azimle yaptim:):) aile buyukleri uygun gormus onlara susmak kalir haha:) aaaaa bak orda dur ayipsin bizimkinin babasi personal coach merak etme oglu da baklavali olur aksi olursa babasina ayip:) cok sanslisiniz bak oglumu vermem herkese gel senin kizla kertelim kimseye soz verme hahah:)
 
Ya bu arada birsey soracagim. Dunden beri gobegim 2 kati cikti yoktu birden cikti ya cok saskinim. Benim gibi aniden karni cikan var mi? :)
 

Aaaa dimi senin eşin sporcu :)) o zaman oldu bu işşş :)) benim kızımda da benim genlerim baskın olursa yeşil gözlü olabiliirr bak ohhh müthiş bir ikili olurlar. Brad pitt angelina :)))
 
Cnm benim de çektiğim fotolar büyük oluyor çektiğin fotoğrafın ekran görüntüsünü al sonra onun da ekran görüntüsünü al pikseli küçülüyor zaten bir de öyle dene ben öyle yapınca kolay oluyor
 
Ay evet ya ilk sayfada baktım ne kadar çok öğrenen var maşallah biz doğurmadan öğrensek iyi olur artık :)
Geçen internette yazıyordu doğuma kadar belli olmayan yüzde bilmem kaç diye.yok canım dedim bu bizim ülke için olamaz yurt dışında daha az bakıyorlar ya ondandır:)
 
Ya bu arada birsey soracagim. Dunden beri gobegim 2 kati cikti yoktu birden cikti ya cok saskinim. Benim gibi aniden karni cikan var mi? :)
Ben 4 kilo aldım ama hiç belli olmuyor diyordum bu hafta birden çıktı.ben sınıf öğretmeniyim.bu yıl ben hamileyim dememe rağmen birinci sınıf verdiler bana okulda öğretmen yetersizliğinden dolayı.şimdi velilerimin öğreneceği andan çok ürküyorum o yüzden şöyle 3-4 hafta daha çıkmasa karnım iyiydi ama bu gidişle saklamam zor olacak.
 
Aaaa dimi senin eşin sporcu :)) o zaman oldu bu işşş :)) benim kızımda da benim genlerim baskın olursa yeşil gözlü olabiliirr bak ohhh müthiş bir ikili olurlar. Brad pitt angelina :)))

Aaa yesil gozlu geline de hic hayir demem hahah :) aynen kizina kimse goz koymasin benimdiiiirrrrrr
 
Kızlar biseylerden ani korkmalarınız oluyor mu? Hiç sevmiyorum bu huyumu ya. Aniden karsima böcek,koşan bi hayvan vs vs gibi. Bugüne kadar oldu bikac kez çok şükür sıkıntı yok ama keşke hiç olmasa.
 

Ben 1700 almisim ona ragmen baya cikti 2 gundur ya. Neden canim veliler ogrense ne olur ki
 

Onu da denedim olmadi canim. Baya yarisini kestim anca oyle oldu
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…