- 30 Ağustos 2016
- 1.481
- 3.491
- 48
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #16.141
Kızlar biseylerden ani korkmalarınız oluyor mu? Hiç sevmiyorum bu huyumu ya. Aniden karsima böcek,koşan bi hayvan vs vs gibi. Bugüne kadar oldu bikac kez çok şükür sıkıntı yok ama keşke hiç olmasa.
Kızlar biseylerden ani korkmalarınız oluyor mu? Hiç sevmiyorum bu huyumu ya. Aniden karsima böcek,koşan bi hayvan vs vs gibi. Bugüne kadar oldu bikac kez çok şükür sıkıntı yok ama keşke hiç olmasa.
1. Sınıf en zor sınıf okuma yazma olayı varya.gerçi ben birinci dönem geçiririm okumaya.ama ben izne çıkınca ücretli öğretmen gelecek.veliler üzüldcek.ne zaman döneceksiniz muhabbeti olacak sürekli.Ben 1700 almisim ona ragmen baya cikti 2 gundur ya. Neden canim veliler ogrense ne olur ki
Velilerin öğreneceği zamandan neden korkuyorsun?Sonuçta zamanını senin belirleyemedigin bişey. Illa ki idareten başka biri bakacak.Ben 4 kilo aldım ama hiç belli olmuyor diyordum bu hafta birden çıktı.ben sınıf öğretmeniyim.bu yıl ben hamileyim dememe rağmen birinci sınıf verdiler bana okulda öğretmen yetersizliğinden dolayı.şimdi velilerimin öğreneceği andan çok ürküyorum o yüzden şöyle 3-4 hafta daha çıkmasa karnım iyiydi ama bu gidişle saklamam zor olacak.
1. Sınıf en zor sınıf okuma yazma olayı varya.gerçi ben birinci dönem geçiririm okumaya.ama ben izne çıkınca ücretli öğretmen gelecek.veliler üzüldcek.ne zaman döneceksiniz muhabbeti olacak sürekli.
Sırf bu yüzden evden disari çıkmak istemiycem yakında. Geçen günde kaynim bişey anlatiyordu elini birden masaya vurdu ödüm koptu. Insan az dikkatli olur ya.Bana oluyor. Daha bugun oldu bi meydandan gecerken kuslarin hepsi bir anda bana dogru ucmaya basladi gorseydin o halimi 2 dk sonra gulme krizine girdim. Resmen titredim korkudan yanimdan gecenlerde guldu onlara da kizdim:) komikti ama gercekten:) baya korktum karnim agridi o an sinir oldm
Bişey olmuyodur o zaman herhalde ya. Bi araştırmak lazım ani korkulariBen de eşim maç izlerken korkuyorum gol olmadan haber ver diyorum gol kaçırmadan da ani tepkiler veriyor. 9. Ayda maçları yasaklayacağım yoksa doğurabilirim korkudan. Böyle bir kükreme sevinme efekti yok :)))) ödüm patlıyor boş bulununca :)
Kimse istemez sonuçta çocuğunun öğretmeninin değişmesini.bunlar küçük ya yeni gelen kişiye alışmalarıda zor olacak o yüzden velilere hak veriyorum ama dediğin gibi elimde olan bişeyde yok.idareye çok söyledim beni bir yapmayın diye ama dinlemedilerVelilerin öğreneceği zamandan neden korkuyorsun?Sonuçta zamanını senin belirleyemedigin bişey. Illa ki idareten başka biri bakacak.
Bu insanlarda herşeye konuşuyor. Okul zamanı olsa bak çocukların eğitimi yarım kalcak. Son zamanlara denk getirsen tatille birleştirme amaçlı bu seferde bak bak ne hikmetse bu zamana denk gelmiş.Sanki insanların elinde
Sorma kafamda şuan laleler elalar geziyor.3. Harfimi verdim bu hafta kaldı 26 harf:)valla çocuğuna okuma yazma öğretmekte işkence veliler 2-3 ayda kafayı tırlatıyor.en akıllıca ver anneannesine o öğretsin.anneler daha tahammülsüz oluyor zaten1. Sinif zor ki ne zor. 1.sinifa giden cocuklara hic tahammul edemiyorum ya ayyy Allah kolaylik versin canim cok zorlar seni gercekten. Anneme diyorum 1.sinifa gidince sen ilgilen diye o kadar bunaltiyor beni yegenimden biliyorum:)
Kimse istemez sonuçta çocuğunun öğretmeninin değişmesini.bunlar küçük ya yeni gelen kişiye alışmalarıda zor olacak o yüzden velilere hak veriyorum ama dediğin gibi elimde olan bişeyde yok.idareye çok söyledim beni bir yapmayın diye ama dinlemediler
Sorma kafamda şuan laleler elalar geziyor.3. Harfimi verdim bu hafta kaldı 26 harf:)valla çocuğuna okuma yazma öğretmekte işkence veliler 2-3 ayda kafayı tırlatıyor.en akıllıca ver anneannesine o öğretsin.anneler daha tahammülsüz oluyor zaten
Ya şuanda izledim 3 yaşında kıza adamın biri tecavüz edip öldürmüş.müge anlıda yakalanmış.allahım elim ayağım titredi.ya bu ne sapıklık.allahım evlatlarımızı koru.ne zorluklarla doğurup büyütüyorsun gözünün içine bakıyorsun.ne acı çekmiştir o yavru nasıl kahroluyordur o anneallah belalarını versin böylelerinin.
Ya bu anneler nasıl bırakıyorlar 3-4 yaşındaki çocuğu anlamıyorum.benim kızım 3,5 yaşında kreşe bile bırakırken kendimi kötü hissediyorum bazen.evet acayip bir ülkedeyiz idam olmalı bu suçun cezası normal şartlarda.değiştirsinler şu yasaları valla bu tecavüzcüler sadece ölümü hakediyor.Bende dun gece gordum aklimi oynaticam nasil bir ulkedeyiz. Kimseye guvenemeyecegiz kiz erkek farketmiyor sapik cokbir de o cocukta saglik problemi varmis cok yuruyemiyormus falan
YA ben Dr sormadım hiç ama çok köyü jiletle 2 günde uzuyor koku yapıyor ne bilim canım acıdı ama temizlikte başka şeybana yasak ben yaptıramıyorum hamile kaldığımdan beri
Iyi Canım ya darısı bana inşallhcanım hiç korkma göğüslere süt kanalları açılıyor bu sebepple sızlamalar ağrılar olabilir
benim oluyor canım yattımmı daha fena elimden geldiğince oturur vaziyetteyim. rahim genişlediği için bunlar daha iyi günlerimiz bence
offf ne güzel yaaa bende istiyorum artık oğlum azıcık tekmelesin beni
canım ben iki hafta önce yaptırdım bir sıkıntı yaşamadım şükür.
Ya bu anneler nasıl bırakıyorlar 3-4 yaşındaki çocuğu anlamıyorum.benim kızım 3,5 yaşında kreşe bile bırakırken kendimi kötü hissediyorum bazen.evet acayip bir ülkedeyiz idam olmalı bu suçun cezası normal şartlarda.değiştirsinler şu yasaları valla bu tecavüzcüler sadece ölümü hakediyor.
Bişey olmuyodur o zaman herhalde ya. Bi araştırmak lazım ani korkulari
Önce onada işkence yapıp sonra öldürürler inşallahOnları zaten hapishanede yaşatmıyorlarmış. Müebbetlik olan suçlular şişliyormuş içerde. İşkence o bu. Beter olsunlar. Benim seyretmeye bile içim dayanmıyor nasıl bir şey Allah ailesine dayanma gücü versinn , şeyinden asacaksın bunları en güzelii!!
Valla bi arkadaşımla konuşuyorduk geçen sene. Kız zor bi hamilelik gecirmisti o zamanlar ben bebek istiyordum olmuyordu.. Kız bi daha bebek mi tövbe demişti yok artık abartma demiştim. O derece kızın gözü korkmus..
Valla sağ saglim atlatalim inşallah bu süreçleri. Sonrasında acısı unutulunca insan istiyormuş ikincisini :) Muhtemelen o arkadaşta ister..
Dinlen canım..yapma bişey boşver..isterse dağınık olsun ev senden bebeginden hiçbişey önemli değil..
Canim 1 kisi seni yanlis anladi kalbini kirdi diye herkese kūsüp gitmek olur mu hic.. ben senin mesajlarini okudum , gordugun tepkiye gore de yanlis anlasildigini farkettim arayi bulmak adina yazi da yazdim ama karsi tarafdaki insan da hassas zor bir dõnemden geciyor, hormonlar vs. Seni farkli degerlendirmis diye illa oylesin mi demek yani. Burda bambaska yerlerden kulturden ailelerden insanlariz, birbirimizi yanlis yargilayip anlayabiliriz cok normal ama kacip gitmek yok.. ben seni de burda gormek istiyorum. Bu donemde 3 gunde 1 hissetmek normlmis ilerde her gun de hissedebilirmisiz iyidir o merak etme.. uzulup kafana takma hicbir seyi. Bebeginden degerli bir sey yok suan. Maddi seyleri de buyutup dert etme kendine. Bebegi olsun diye ugrasan o kadar insan var ki.. cok sukur saglikli bir bebwgin var varsin giydirecegin kiyafetin etiketini sen kopartmamis ol... bardagin dolu tarafina bak ltfn. Aramiza da geri dön..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?