2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Istirahate aynen devam :) evde biseyden korktumda ondan yazmıştım.Annecim bugün gidiyor. Sağ olsun ugrasmayalim diye 3-4gunluk yemek hazırladı. Yiyip içip uzanıyorum.

Pisligin savunmasini izlediniz mi?
Param yok,bekarım,ilişkiye giremiyorum kadinlarla.
Kadınlar beni kandiriyo,paramı alip gelcez diyolar gelmiyolar vs vs.
Ortalık çok kötü bi hal aldı. Kızı erkeği genci yaslisi kalmadı.

Gunaydinlar guzel hafta sonlari. Bayanlar araba kullananlariniz emniyet kemeri ile ilgili bir seyler duydu mu? (Alt tarafini karindan degil alttan gecirmek lazimmis) O gun baktim ayrica hamile kemeri gibi bir sey varmis. Ne zaman lazim olacak acaba?
ya öyle bi aparat varmış kemer için ama ben bulamadım. araba kullanırken elimden geldiğince alt kısmı bol bırakmaya veya o kısma şal bişey sıkıştırmaya çalışıyorum. kemer takmaya korkuyorum araba sürerken

Gunaydinlar guzel hafta sonlari. Bayanlar araba kullananlariniz emniyet kemeri ile ilgili bir seyler duydu mu? (Alt tarafini karindan degil alttan gecirmek lazimmis) O gun baktim ayrica hamile kemeri gibi bir sey varmis. Ne zaman lazim olacak acaba?

Karin buyudukce kemerle ilgili birseyler var ama tam bilmiyorum bende. Su anda normal takiyorum yada hic takmiyorum. Aman kimse uymasin bana, yanlis biliyorum ama kemer takmayi oldum olasi sevmem cok daraltiyor beni. Takarsamda farkli takiyorum beni sıkmayacak sekilde. Ama hamilelikten beri araba kullanmak bana iskence cunku istanbul trafigi deli ediyor devamli sinirleniyorum bagiriyorum karnim kasılıyor. En iyisi kullanmamak ama istanbulda da zor iste.

Aaaaay yukledim galiba kestimmmm oldu. Senin kizin fotografina karsilik benim oglanin pipisi :):) @happymom87 kertelim mi ne dersin haha :)

Yerim ben bunu maşallah kuzuma nasıl açmış :) şimdiden başlamış pipisini göstermeye annesi :) insaah bizim ki de gösterir. Bu sefer de aç gideyim diyorum. Benim ki uykucu ve pek rahat

O günleri iple çekiyorum canım uykum olmuyor ama bulantı bitsin diye uyuyorum Bu sabah yine o tanıdık kuru öğürme Daha erken bitsin ya okulda çok zor oluyor sağ olsunlar Yen'i idare öğlenci yapacak daha rahat olurum

Istirahate aynen devam :) evde biseyden korktumda ondan yazmıştım.Annecim bugün gidiyor. Sağ olsun ugrasmayalim diye 3-4gunluk yemek hazırladı. Yiyip içip uzanıyorum.
Canım annem geçen pazar gitti o kadar ağladım ki bi o bana iyi bakacakmış gibi his var bende gidince de epey ağladım şimdi kayınvalidem pişiriyor ama annemin yemeklerini tutmuyor sağ olsun ama anne bir başka

Gunaydin kizlar, bi haftadir giremiyorum, cinsiyetler ogrenilmis yine gozunuzaydinn darisi tum ogrenemeyenlerin basinaa sonuclari cikan arkadaslarin da umarim guzel cikmistir tum sayfalari okuyamadim ama vaktim oldukca bakacagim. biz de her sey ayni smdilik sadece göbeğin cikti mi diye surekli soran bi gorumcem var bebek buyumuyo diye dusunuyolar nedense bakamiyorum gibi geliyo sanirim. doktorumuza daha on gun var sabirsizlikla bekliyorum. cok guzel bi hafta sonu gecirelim opuyorum hepinizi

Yerim ben bunu maşallah kuzuma nasıl açmış :) şimdiden başlamış pipisini göstermeye annesi :) insaah bizim ki de gösterir. Bu sefer de aç gideyim diyorum. Benim ki uykucu ve pek rahat

Cok tesekkur ederiz teyzesi. Oglum cok sansli burda bir suru birbirinden tatli teyzesi oldu:) bizimki rahat olacak herhalde utanma yok hahah:) yigidin mali meydanda olur ne yapalim:) aa sen cinsiyet ogrenmedin dimi? Ben tok gitmistim canim ama benimkinde ac tok farketmiyor sulalesi rahat hahah:)

dr.dan geliyoruz kuzum biturlu bacak arasini acmadidr.cok sukur saglikli dedi afp testi yapiliomus buayda sizler yaptrdnzmi
Biz de 6 gün sonra öğrencez inşallah gösterirse :) AFP testi 3lü tarama ile bakılan birşey mi yoksa apayrı bir test mi? Ben 3lü yaptırmayı düşünmüyorum da

Canım annem geçen pazar gitti o kadar ağladım ki bi o bana iyi bakacakmış gibi his var bende gidince de epey ağladım şimdi kayınvalidem pişiriyor ama annemin yemeklerini tutmuyor sağ olsun ama anne bir başka
Kayinvalidem gelicekti ama suan için bu 1 haftayı yalniz geçirmek istediğimi söyledim. Zaten stok yemeklerim var annem sağ olsun :) Evide temizledi. İnşallah ihtiyaç duymam artık kimseye.Yatiyorum zaten tüm gün yine yatmaya devam. Sıkıntıdan avrupa yakası dizisine sardım baştan izliyorum 35.bölüme geldim :))))) yattığım yerden kalkmiyorum

dr.dan geliyoruz kuzum biturlu bacak arasini acmadidr.cok sukur saglikli dedi afp testi yapiliomus buayda sizler yaptrdnzmi
AFP ne oluyor canım bilmiyorum.
Bidahaki kontrol ne zaman? O zaman gösterir inşallah? Boyunu falan söyledi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…