- 9 Ekim 2016
- 1.271
- 952
- 53
- 39
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #16.181
Yok 3lu degil dedi bska bi testmis iki gune cikar dedi.bnm bebis neden gostermio anlamadim sanirm doguma kdr saklick kndiniBiz de 6 gün sonra öğrencez inşallah gösterirse :) AFP testi 3lü tarama ile bakılan birşey mi yoksa apayrı bir test mi? Ben 3lü yaptırmayı düşünmüyorum da
Mesleğin ne canım?ay negüzel gez toz canım sefan olsun. ben bugün 2 ye kadar çalışacağım.
En iyisini yapıyorsun zaman geçer hem Benim de bulantılar bi bitse hamileliğin keyfini çıkaracağım doyasıyaKayinvalidem gelicekti ama suan için bu 1 haftayı yalniz geçirmek istediğimi söyledim. Zaten stok yemeklerim var annem sağ olsun :) Evide temizledi. İnşallah ihtiyaç duymam artık kimseye.Yatiyorum zaten tüm gün yine yatmaya devam. Sıkıntıdan avrupa yakası dizisine sardım baştan izliyorum 35.bölüme geldim :))))) yattığım yerden kalkmiyorum
Konuşmayi cok seviyormus demek kibu gece bebeğim bana tekme attı 3 kez :) çok güzeldihala bebeğim diyorum çünkü cinsiyete alışamadık herkes erkek diyodu bütün belirtiler erkek gibiydi ama benim içime kız doğuyodu.eşim hiç alışamadı inanmıyo doktora.çünkü adam eşime gıcık gıcık şeyler söyledi bana da tam tersi tatlım canım.eşime işiyle ilgili laf soktu ticaret kafası işte herşeyi abartırlar 10 lira derler 5 lira çıkar bilmem ne dedi.2 dkda bi sürü cümle kurduğu için bu kadarını hatırlıyorum.ben unuttuğum için eşime tembihlemiştim cinsiyetini sor diye o da sordu.sanki eşim çok meraklıymış gibi bi tavır takındı cinsiyete kız diyince eşime bu kadar karalar bağlama dedi halbuki eşimde hiçbi tepki yoktu ben şaşırdım sadece sende benim gibi yumuşak erkekmişsin demekki benimde kızım var falan dedi saçma sapan konuştu eşim sinir oldu.yalnız kimseye söylemeyin sonradan erkek falan çıkar kurban kesersiniz boşa gider sonra dedi.kasıldığı için tam göremiyorum saklamış da olabilir dedi.kesin değil dedi.eşimde doktora inanmıyo görürsün bak bu çocuk erkek diyo adam kendi kendine triplere girdi diyo.boş beleş bi doktor bu adam bişey bildiği yok ancak konuşuyo diyo. adam 2 dk muayene etti bi milyon tane cümle kurdu neye uğradığımızı şaşırdık bakalım pazartesi kontrol için kendi doktorumuza gidicez kasılma geçtiyse o kesin olarak söyler :)
Pisligin savunmasini izlediniz mi?
Param yok,bekarım,ilişkiye giremiyorum kadinlarla.
Kadınlar beni kandiriyo,paramı alip gelcez diyolar gelmiyolar vs vs.
Ortalık çok kötü bi hal aldı. Kızı erkeği genci yaslisi kalmadı.
Kahvaltım klasik domates zeytin peynir yumurta reçel güzelce yiyorum.Yumurtaya son 2 haftadır falan başladım öncesinde yiyemiyordum.Öğle de evde ne varsa yine yemek atistiriyorum. Akşam ya balık ya et ya bakliyat tavuk yemiyorum. Arada meyve yiyorum gece de yatmadan ekmeğin arasına yine bişey yiyip yatiyorum. Kuruyemiş hergün zaten.Günaydııııınmutlu haftasonlari!!! Beslenmeniz nasıl kızlar?kahvaltida neler yiyorsunuz?ben yumurta peynir sabit yaninda bazen süt,ihlamur,kusburnu iciyorum bazen zeytin 1 2 dilim ekmek.ögle yemegim kaldiysa aksamdan onu yiyorum yoksa meyvelerle aksami bekliyorum ceviz cok yedim.cok asiri yedigimi sanmiyorum ama Karnim kocaman ama 2.gebelik oldugu icin mi bilmiyorum.2.gebelik yasayanlar sizlerin nasil??
Mimarım canım. sen çalışıyormusun?Mesleğin ne canım?
Hepinizi merak ediyorum artık kafamda az çok profiller oluşuyor :))
Ben işletme mezunuyum canım. Evlenene kadar Istanbulda güzel bi sirkette calisiyordum. Evlendigimizden beri calismiyorum.Başka bir şehre geldik eşimin tayini icin ve burası küçük bir ilçe. Bana hitap eden bişey yok maalesef. Zaten sonrada bebek düşündük evdeyim öyle. :)Mimarım canım. sen çalışıyormusun?
offf çok üzüldüm. keşke söylemeseydin bize. böyle üzücü şeylerden bahsetmeyelimKızlar günaydın.. Dün doktora gittim demiştim ya.. Öyle çok üzüldüğüm bir olaya şahit oldum ki anlatamamhala aklımdan çıkmıyor.. 29 haftalık bebek doğdu doğumhane önünde bekliyordum.doktor odam oradaydı. Bebek kuvezde başında 1 doktor 2 hemşire koşa koşa asansör e götürdüler solunum cihazi ile başka bi hastaneye.. Ve bebek ölmüş.. Doğum yapan kadının doğumdan cıkmasını bekliyordu annesi gözleri yaşlı.. Yaklaşık10 gün önce kalp yetmezliği tanısı almış bebek ve o yüzden Doğum A alınmış.. ( çok üzüldüm çok. Allah ım sabır versin anneye aileye
çalışmadığın iyi olmuş canım. bak evde dinleniyorsun bebeğinle başbaşasın. beni şimdiden kaygı aldı bebeğim dokduktan soonra çalışsam mı çalışmasamm mı diye... sanki çalışmadan evde yapamam gibi geliyorBen işletme mezunuyum canım. Evlenene kadar Istanbulda güzel bi sirkette calisiyordum. Evlendigimizden beri calismiyorum.Başka bir şehre geldik eşimin tayini icin ve burası küçük bir ilçe. Bana hitap eden bişey yok maalesef. Zaten sonrada bebek düşündük evdeyim öyle. :)
Canım çok şükür her şey yolunda çok sevindim güzel haberlerine maşallah. Gelmiş geçmiş olsun Allah bundan sonrasını su gibi geçirsin inşallah(Allaha sukur hersey yolunda kizlar,yazı uzun oldu bastan belirteyim dedim durumumuzu)
kızlar tek tek alıntılayadim bi ara hastanede yazmaya niyetlendim merak edersiniz diye ama annem diğer kolum serumlu olduğundan teli aldı uyumam için.
Şimdi girdim içeri. Dün daha önceki günlere göre daha çok kanamam oldugundan korktugumu yazmıştım. Daha çok kanama olmasının nedeni Allaha Şükür kanama alanının bitiyor küçülüyor olmasiymis.Tabi ben bunu bilemedigimden o kanları gördükçe dünden beri halim hal değildi.Tamamen bitmiş değil dedi kanama alanı ama kuculmus 1 cm kalmış inşallah oda bitecek. Bebisim iyiydi Allaha Şükür. sancı vs ağrı hepsi kanamadan dolayi normalmis.2 lt serum vitamin falan taktılar kendime geldim. Darısı hematomu olan diğer arkadaslarin başına. inşallah onlarinkide küçülüyordur. Bi gün tamamen biter.Çok uykusuzum biraz uyumam gerek.Hepinizi öpüyorum.
Sevgiler..
Ben doktordan izni kopardığım gibi gittim bir şey olmaz canım korkma hiç. Tabi izin şart.Kızlar bugün ben ağdaya gittim özel Bölgeyi yaptırdım sıkıntı olmaz demi kurt düştü içime ayda yapan varmı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?