2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
bu gece bebeğim bana tekme attı 3 kez :) çok güzeldi hala bebeğim diyorum çünkü cinsiyete alışamadık herkes erkek diyodu bütün belirtiler erkek gibiydi ama benim içime kız doğuyodu.eşim hiç alışamadı inanmıyo doktora.çünkü adam eşime gıcık gıcık şeyler söyledi bana da tam tersi tatlım canım.eşime işiyle ilgili laf soktu ticaret kafası işte herşeyi abartırlar 10 lira derler 5 lira çıkar bilmem ne dedi.2 dkda bi sürü cümle kurduğu için bu kadarını hatırlıyorum.ben unuttuğum için eşime tembihlemiştim cinsiyetini sor diye o da sordu.sanki eşim çok meraklıymış gibi bi tavır takındı cinsiyete kız diyince eşime bu kadar karalar bağlama dedi halbuki eşimde hiçbi tepki yoktu ben şaşırdım sadece sende benim gibi yumuşak erkekmişsin demekki benimde kızım var falan dedi saçma sapan konuştu eşim sinir oldu.yalnız kimseye söylemeyin sonradan erkek falan çıkar kurban kesersiniz boşa gider sonra dedi.kasıldığı için tam göremiyorum saklamış da olabilir dedi.kesin değil dedi.eşimde doktora inanmıyo görürsün bak bu çocuk erkek diyo adam kendi kendine triplere girdi diyo.boş beleş bi doktor bu adam bişey bildiği yok ancak konuşuyo diyo.adam 2 dk muayene etti bi milyon tane cümle kurdu neye uğradığımızı şaşırdık bakalım pazartesi kontrol için kendi doktorumuza gidicez kasılma geçtiyse o kesin olarak söyler :)

En iyisini yapıyorsun zaman geçer hem Benim de bulantılar bi bitse hamileliğin keyfini çıkaracağım doyasıya

Günaydııııınmutlu haftasonlari!!! Beslenmeniz nasıl kızlar?kahvaltida neler yiyorsunuz?ben yumurta peynir sabit yaninda bazen süt,ihlamur,kusburnu iciyorum bazen zeytin 1 2 dilim ekmek.ögle yemegim kaldiysa aksamdan onu yiyorum yoksa meyvelerle aksami bekliyorum ceviz cok yedim.cok asiri yedigimi sanmiyorum ama Karnim kocaman ama 2.gebelik oldugu icin mi bilmiyorum.2.gebelik yasayanlar sizlerin nasil??

Konuşmayi cok seviyormus demek kiaklima yasadigim biseyi getirtdi.Dügündeyiz nikah memuru ortami sevimli hale getircem derken baya bi cam devirdi.kadina yasli gorunuyorsun demeye getirdi sonra cevirmeye calisti adamin 2.evliligi kadinin ilk ama gec bi evlilikti.cüzdani verdi hadi iyisin kaptin cüzdani kaldir kaldir yukari ceksin foto dedi bayana.Dilin kemigi yok cok abes olmustu.
Benimde eşim sizin esiniz gibi davranirdi herhalde.Aslan burcu cok lafa gelemez.Insallah kendi doktorunuzda ögrenirsiniz.bende sali gununu bekliyorum

Kızlar günaydın.. Dün doktora gittim demiştim ya.. Öyle çok üzüldüğüm bir olaya şahit oldum ki anlatamam hala aklımdan çıkmıyor.. 29 haftalık bebek doğdu doğumhane önünde bekliyordum.doktor odam oradaydı. Bebek kuvezde başında 1 doktor 2 hemşire koşa koşa asansör e götürdüler solunum cihazi ile başka bi hastaneye.. Ve bebek ölmüş.. Doğum yapan kadının doğumdan cıkmasını bekliyordu annesi gözleri yaşlı.. Yaklaşık10 gün önce kalp yetmezliği tanısı almış bebek ve o yüzden Doğum A alınmış.. ( çok üzüldüm çok. Allah ım sabır versin anneye aileye

Savunmaya bak. Özrü kabahatinden yavşak afedersiniz! Kendi kendini tatmin etsin o zaman... O uçkuruna sahip çıkamıyor diye insanların yaşadığı acıya bak. Ona bela okusam belaya ayıp olur Allahından bulsun ölmek isteyip ölemesin inşallah. Toplumca psikolojimizi bozuyor böyleleri. Herkese sapık muamelesi yapıyoruz böyleleri yüzünden. Tam da kızım olacağını öğrendiğim gün böyle bir olay daha! Ah o adamı bana verselerr........

Kahvaltım klasik domates zeytin peynir yumurta reçel güzelce yiyorum.Yumurtaya son 2 haftadır falan başladım öncesinde yiyemiyordum.Öğle de evde ne varsa yine yemek atistiriyorum. Akşam ya balık ya et ya bakliyat tavuk yemiyorum. Arada meyve yiyorum gece de yatmadan ekmeğin arasına yine bişey yiyip yatiyorum. Kuruyemiş hergün zaten.

Mimarım canım. sen çalışıyormusun?
Ben işletme mezunuyum canım. Evlenene kadar Istanbulda güzel bi sirkette calisiyordum. Evlendigimizden beri calismiyorum.Başka bir şehre geldik eşimin tayini icin ve burası küçük bir ilçe. Bana hitap eden bişey yok maalesef. Zaten sonrada bebek düşündük evdeyim öyle. :)

offf çok üzüldüm. keşke söylemeseydin bize. böyle üzücü şeylerden bahsetmeyelim

çalışmadığın iyi olmuş canım. bak evde dinleniyorsun bebeğinle başbaşasın. beni şimdiden kaygı aldı bebeğim dokduktan soonra çalışsam mı çalışmasamm mı diye... sanki çalışmadan evde yapamam gibi geliyor

Kilosunu soledi boyunu solemediii ya keske sorsaydm nasil unuttm 130gr15+3 dha yeni yeni uyaniodu.vitamini 3gnde bi alabilirsn dedi kilo almamism cok sukur ztn brz snirda hamile kaldm ona cok sevindm

Canım çok şükür her şey yolunda çok sevindim güzel haberlerine maşallah. Gelmiş geçmiş olsun Allah bundan sonrasını su gibi geçirsin inşallah

Günaydınnn herkesee güzel annişkolar ya da tünaydın diyelim artık öğlen olmuşş :)))

Sabah gözümü açtığım gibi 'kızımm oluyorr' dedimm.. Hani bazen uyanmak istemediğiniz güzel bir rüya görürsünüz de uyanınca kısa süreli bir hayalkırklığı olur ya biraz daha uyusam da devamını görsem diye düşünürüz. İşte öyle güzel bir rüyadan uyanır gibi kızımmm oluyor diyerek uyandımm ama rüya değil gerçekmiş :))) nasıl mutlu oldum.
Allah herkese gönlünden geçeni nasip etsin sağlıkla , hayırlısıyla...

Hava çok güzel.. D vitamini için son fırsatlar. Yürümek lazımm.. Diğer şehirleri bilmiyorum ama İstanbulda keyifli bir haftasonu havası var.

Bu haftayı da güzel sağlıklı haberlerle kapatırız inşallah. Çalışan annelerden bugün kontrolü olanlar varsa güzel haberlerini bekliyoruz...

Olur güzel keyfiniz bozulmasın bahsetmem.. Burda en az senin kadar ben de hamileyim.. Ama bu şekilde gebelikler son bulabiliyor. Ama düşük yapanlar bebeğinin kalbi duranlar veya benim gibi kanaması olanlar yazmasın buraya yorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…