bu gece bebeğim bana tekme attı 3 kez :) çok güzeldi
hala bebeğim diyorum çünkü cinsiyete alışamadık herkes erkek diyodu bütün belirtiler erkek gibiydi ama benim içime kız doğuyodu.eşim hiç alışamadı inanmıyo doktora.çünkü adam eşime gıcık gıcık şeyler söyledi bana da tam tersi tatlım canım.eşime işiyle ilgili laf soktu ticaret kafası işte herşeyi abartırlar 10 lira derler 5 lira çıkar bilmem ne dedi.2 dkda bi sürü cümle kurduğu için bu kadarını hatırlıyorum.ben unuttuğum için eşime tembihlemiştim cinsiyetini sor diye o da sordu.sanki eşim çok meraklıymış gibi bi tavır takındı cinsiyete kız diyince eşime bu kadar karalar bağlama dedi halbuki eşimde hiçbi tepki yoktu ben şaşırdım sadece
sende benim gibi yumuşak erkekmişsin demekki benimde kızım var falan dedi
saçma sapan konuştu eşim sinir oldu.yalnız kimseye söylemeyin sonradan erkek falan çıkar kurban kesersiniz boşa gider sonra dedi.kasıldığı için tam göremiyorum saklamış da olabilir dedi.kesin değil dedi.eşimde doktora inanmıyo görürsün bak bu çocuk erkek diyo adam kendi kendine triplere girdi diyo.boş beleş bi doktor bu adam bişey bildiği yok ancak konuşuyo diyo.
adam 2 dk muayene etti bi milyon tane cümle kurdu neye uğradığımızı şaşırdık
bakalım pazartesi kontrol için kendi doktorumuza gidicez kasılma geçtiyse o kesin olarak söyler :)