2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
kafein_ canım nasıl oldun dün ben uyuyup kalmışım.Gelmiş geçmiş olsun canım benim çok üzüldüm. Tüh nasıl yordun kendini o kadar kıyamam ya acın hafifledi mi iğne ve serumdan sonra. Yat dinlen canım benim bir tek tuvalet için kalk annen ablanın çocuklarını bıraksın bu hafta kendi çocuğuna baksın. Kızımız geliyormuş ayrıca tebrikler canım.

Yaa bende artık tekme hissedeyim:)
Yanlız bu doktor sağlam sacmalamıs yanii. Kendi doktorunuz değildi herhalde. Bu ne saçma sapan cümleler böyle :)))

babypooh Günaydın canım.. Ben de normal kahvaltılığa (peynir,yumurta,zeytin, yağ,bal) ek olarak yeşil biber yiyorum bir de ceviz. Yeşil biberde portakaldan daha çok c vitamini varmış. Cevizi de kırıp yemek daha makbulmüş hazır paketlerdense. Ceviz yerine çiğ badem de olur. Beyin gelişimine destekmiş bu yemişler de faydalı bebişhlere. Ben biraz canan karataycıyım. :))) Yediğimiz peynirlerin ambalajında pastörize sütten üretilmiştir yazması önemli. Açık satılan yerlerden almayın diyorlar. Salam,sosis,sucuk yemiyorum nadiren çemeni alınmış pastırma yiyorum şarküteri ürünü isteğimi bastırmak adına. Sucuk bir derece ama salam,sosis yemesek çok iyi. Domates de artık mevsimi geçti o da kalktı kahvaltı menümüzden. Kabızlık sorunu olan anneler için veya çalışan anneler için yulaf süt ve meyve birleşimi için en iyi sağlıklı tok tutucu kahvaltı diye okumıştum.

yooo yanlış anladınız beni bişey yazmayın demiyorum ölümle ilgili bişey yazmasaydınız keşke anlamında söyledim ben. daha önce 2 kaybım oldu biri ölü bebekti ve bunların nekadar zor bi süreç olduğunu çok iyi bilirim Allah hiç bir anneyi evladıyla sınamaz inşallah. senin yazını okuduğumda o günler aklıma geldi. yoksa sorun değil

Yaşadığını bilmiyordum yani tekrar hatrlatmak asla istemezdim.. Her olayda Allah beterinden korusun demek gerekirmiş.. Kusura bAkma

Ben sıkılmıyorum açıkçası ya. Eşim öğle saatlerinde eve geliyor.Ama akşam vs geliyor olsaydı tüm gün evde yanlız sıkılırdım herhalde.Artık bebisler olcak annesi Allah izin verirse :) O zaman hiç sıkılmayız

happymom87 Evet canim bende detayliyi hic vajinal duymadim. Hatta ayni doktora gittigim arkadasima da sordm acaba mi diye hayir dedi vajinal bakmiyormus. Her doktorun bakma sekli ayri mi acaba ama illk defa duydum bende
Tatlım rahim ağzı açıklığı ölçümü için benim doktorum 18. Hafta bitiminde vajinal de bakacağını söyledi ama ayrıntılı için karından bakılacakmış.

arkadaşlar burada ben dahip hepimiz bi
inşallah canım o günleri görürüz. hepimiz tüm anne adayları bebeğini sağlıkla mutlu huzurlu bişekilde kucağına alır

Tatlım rahim ağzı açıklığı ölçümü için benim doktorum 18. Hafta bitiminde vajinal de bakacağını söyledi ama ayrıntılı için karından bakılacakmış.

Oylemi olabilir canim hic bilmiyorum ama arkadasim 27 haftalik hamile bizim doktor hic vajinal bakmamis. Doguma yakin cati muayenesi yapabilir belki. Perinatalog benim doktor da ama bakmiyormus her doktorun muayene etme sekli ayri canim :)

Yaşadığını bilmiyordum yani tekrar hatrlatmak asla istemezdim.. Her olayda Allah beterinden korusun demek gerekirmiş.. Kusura bAkma
yok tatlım sen kusura bakma tepkimi yanlış belirtmiş olabilir. ama sende böyle kötü olayları düşünme aklına bile getirme. senin karnında sürekli hareket halinde sana sarılan bi bebeğin var. kanamanda geçecektir. inan ve güçlü ol biz anneyiz ve o bebekleri doğuracağız inşallah. olumlu düşünelim

Canım çok şükür her şey yolunda çok sevindim güzel haberlerine maşallah. Gelmiş geçmiş olsun Allah bundan sonrasını su gibi geçirsin inşallah
Canim cok sukur. Kötü geçen 8 günün ardından dün gece maşallah 1-2kez anca uyandım. Uyumayi özlemişim sancısız..

Böyle yazınca gözlerim doldu kıyamam ben sana. Ben çok içten inanıyorum ki sen de @berna0220 de bize güzel hayırlı haberler vereceksiniz. Allah gönlünüze ferahlık versin inşallah. Evet çekmeyen anlayamaz derdini içinin acıyla nasıl oyulduğunu ama İnan derdiniz derdimiz bir ucundan tutup yanınızda olmaya çalışıyoruz ve sabırla müjdelerinizi bekliyoruz.

inşallah sizin ve bizim dualarımızla inşallah .

Evet canım, ben de doktorumuz aynı olan arkadaşıma sordum, son 20 saniye rahim ağzı ölçümüne bakıyormuş. Doktor kontrolde rahim ağzı kapalı , uzun , güzel filan diyor öyle yorum yapıyor ama detaylıda 20. Haftada ölçeceklermiş. Asla bir zararı yokmuş alttan bakılmasının. Bebişhler artık yukarı çıktı baya zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…