- 26 Eylül 2014
- 479
- 744
- 103
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #16.221
Takmamak daha riskli gibi ama ihtiyacim olursa o kemerlerden bakmayi dusunuyorum ilerde. Kullanmamak en rahati ama benim servisim yok, toplu tasima 2 adet arti yurumek lazim bu sebeple ise giderken bana sartKarin buyudukce kemerle ilgili birseyler var ama tam bilmiyorum bende. Su anda normal takiyorum yada hic takmiyorum. Aman kimse uymasin bana, yanlis biliyorum ama kemer takmayi oldum olasi sevmem cok daraltiyor beni. Takarsamda farkli takiyorum beni sıkmayacak sekilde. Ama hamilelikten beri araba kullanmak bana iskence cunku istanbul trafigi deli ediyor devamli sinirleniyorum bagiriyorum karnim kasılıyor. En iyisi kullanmamak ama istanbulda da zor iste.
happymom87 istanbuldaim dediniz sanirm acaba hangi yakada hangi hastaneye gdiosnz? Ultarasyonu net bi hastane ariyorz hicc internette gorunenler gbi deil bzm ultrasyon
o aparatı bulursan banada haber verirmisin. hergün işe arabayla gidip geliyorum ve korkarak araba sürer oldum. şimdilik bi şekilde hallediyoruz ama karnımız biraz daha büyüyünce o kemer koruma aparatı bizim için şart olacakBen de ani fren yaparsak kemer sikistirirsa diye heyecanlaniyorum.
Takmamak daha riskli gibi ama ihtiyacim olursa o kemerlerden bakmayi dusunuyorum ilerde. Kullanmamak en rahati ama benim servisim yok, toplu tasima 2 adet arti yurumek lazim bu sebeple ise giderken bana sart.
Allah razı olsun Allah tüm annelerin kucaklarına meleklerını saglıkla almayı nasip etsin .B brn0220MissMervee
Her gün bir öncekinden daha güzel haberler alacağız inşallah. Her şey güzel olacak.. Anne ve nisan teyzeleri duasıyla sağsalim gelecekler...
Bnde anadolu yakasndaim medicanaya gdiorm dr.mu seviyorm ama ultrason fena medical parkada gttm oda ii degildi.bi olmassa orayada bakalimBen anadolu yakasında oturuyorum hastane de anadolu yakasında kavacık'da medistate hospital.. Ultrason görüntülerimiz fena değil tavsiye ederim.. 4-5 farklı doktor var. Ssk nız varsa 150-250 arası değişiyor sanırım doktor ücretleri.. Özel sağlık sigortası var ise ücretler anlaşmaya göre değişiyor.
Allah razı olsun inşallh alırız . sağlık sıhatlı almayı nasıp ederse rabbim hemde çok ısırcam . bebeğinizin her iyi hali için şükredin .MissMervee B brn0220 insallah hayirli guzel haberler alirsnz.Allah kimseyi evladiyla sinamasn insallah saglikli dunyaya gelirlerde sizi korkuttuklari icin popislerini isirirsnz.sabrin sonu selamettir elinizi karniniza koyup ya şafi yi cekin.Allah meleklerimizi korusn
Bnde anadolu yakasndaim medicanaya gdiorm dr.mu seviyorm ama ultrason fena medical parkada gttm oda ii degildi.bi olmassa orayada bakalim
Iyi bari benzer yiyormusuz.Ama cok şiş hissediyorum kendimi ben.sucuk bizim köyden geliyor sadece pazarlari guzel bi kahvaltiyala iyi pisirerek yiyorum onun disinda yemiyorum.ceviz de kirarak yedim hep hazirlarin tadini sevmiyorum.babypooh Günaydın canım.. Ben de normal kahvaltılığa (peynir,yumurta,zeytin, yağ,bal) ek olarak yeşil biber yiyorum bir de ceviz. Yeşil biberde portakaldan daha çok c vitamini varmış. Cevizi de kırıp yemek daha makbulmüş hazır paketlerdense. Ceviz yerine çiğ badem de olur. Beyin gelişimine destekmiş bu yemişler de faydalı bebişhlere. Ben biraz canan karataycıyım. :))) Yediğimiz peynirlerin ambalajında pastörize sütten üretilmiştir yazması önemli. Açık satılan yerlerden almayın diyorlar. Salam,sosis,sucuk yemiyorum nadiren çemeni alınmış pastırma yiyorum şarküteri ürünü isteğimi bastırmak adına. Sucuk bir derece ama salam,sosis yemesek çok iyi. Domates de artık mevsimi geçti o da kalktı kahvaltı menümüzden. Kabızlık sorunu olan anneler için veya çalışan anneler için yulaf süt ve meyve birleşimi için en iyi sağlıklı tok tutucu kahvaltı diye okumıştum.
şimdi internetten baktım hamile bebek kemerler 250-350 tl atarsı değişiyor
Iyi bari benzer yiyormusuz.Ama cok şiş hissediyorum kendimi ben.sucuk bizim köyden geliyor sadece pazarlari guzel bi kahvaltiyala iyi pisirerek yiyorum onun disinda yemiyorum.ceviz de kirarak yedim hep hazirlarin tadini sevmiyorum.
Tesekkur ederim cevap verdiginiz icin
Evet canım bana da aynı şekilde anlattı. Çünkü açıklık olması halinde dikişle destek veriyorlarmış eğer önceden bir bilgimiz olsaydı mesela 2. Gebelik gibi o zaman ya müdahale ederiz ya da vajinal muayene etmeyiz dediEvet canım, ben de doktorumuz aynı olan arkadaşıma sordum, son 20 saniye rahim ağzı ölçümüne bakıyormuş. Doktor kontrolde rahim ağzı kapalı , uzun , güzel filan diyor öyle yorum yapıyor ama detaylıda 20. Haftada ölçeceklermiş. Asla bir zararı yokmuş alttan bakılmasının. Bebişhler artık yukarı çıktı baya zaten.
Bende önceki gebeliginde (4sene önce) doğuma kdr hiç vajinal baktırmadım dr gerek duymadı..doguma yakın catı muayenesinde baktı okdr..şimd degiştimi bilmiyorum.belki dr lar gerekli gorduklerinde bakıyolardırOylemi olabilir canim hic bilmiyorum ama arkadasim 27 haftalik hamile bizim doktor hic vajinal bakmamis. Doguma yakin cati muayenesi yapabilir belki. Perinatalog benim doktor da ama bakmiyormus her doktorun muayene etme sekli ayri canim :)
Konuşmayi cok seviyormus demek kiaklima yasadigim biseyi getirtdi.Dügündeyiz nikah memuru ortami sevimli hale getircem derken baya bi cam devirdi.kadina yasli gorunuyorsun demeye getirdi sonra cevirmeye calisti adamin 2.evliligi kadinin ilk ama gec bi evlilikti.cüzdani verdi hadi iyisin kaptin cüzdani kaldir kaldir yukari ceksin foto dedi bayana.Dilin kemigi yok cok abes olmustu.
Benimde eşim sizin esiniz gibi davranirdi herhalde.Aslan burcu cok lafa gelemez.Insallah kendi doktorunuzda ögrenirsiniz.bende sali gununu bekliyorum
kafein_ canım nasıl oldun dün ben uyuyup kalmışım.Gelmiş geçmiş olsun canım benim çok üzüldüm. Tüh nasıl yordun kendini o kadar kıyamam ya acın hafifledi mi iğne ve serumdan sonra. Yat dinlen canım benim bir tek tuvalet için kalk annen ablanın çocuklarını bıraksın bu hafta kendi çocuğuna baksın. Kızımız geliyormuş ayrıca tebrikler canım.
Yaa bende artık tekme hissedeyim:)
Yanlız bu doktor sağlam sacmalamıs yanii. Kendi doktorunuz değildi herhalde. Bu ne saçma sapan cümleler böyle :)))
kafein_ Nasıl oldun canım kasılmalar azaldı mı serum iğne etkiisni gösterdi mi ?
Offf bnmde iki gündür psikolojim bozuldu bu olayı duyduktan sonra bu işin kızı erkeği yok hepsine aynılar.Allah çocuklarımızı korusun ona emanet ediyorum ve her daim iyi insanlarla karşılaştırsın diyorum.yeri geliyo pikniğe gidiyoruz kreşte tek başına bırakıyorum arkadaşına oynamaya gönderiyorum.Allah kotu insanlardan uzak tutsun hep dua ediyorum hem benimkini hem başkasınınkiniSavunmaya bak. Özrü kabahatinden yavşak afedersiniz! Kendi kendini tatmin etsin o zaman... O uçkuruna sahip çıkamıyor diye insanların yaşadığı acıya bak. Ona bela okusam belaya ayıp olur Allahından bulsun ölmek isteyip ölemesin inşallah. Toplumca psikolojimizi bozuyor böyleleri. Herkese sapık muamelesi yapıyoruz böyleleri yüzünden. Tam da kızım olacağını öğrendiğim gün böyle bir olay daha! Ah o adamı bana verselerr........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?