2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Takmamak daha riskli gibi ama ihtiyacim olursa o kemerlerden bakmayi dusunuyorum ilerde. Kullanmamak en rahati ama benim servisim yok, toplu tasima 2 adet arti yurumek lazim bu sebeple ise giderken bana sart .

happymom87 istanbuldaim dediniz sanirm acaba hangi yakada hangi hastaneye gdiosnz? Ultarasyonu net bi hastane ariyorz hicc internette gorunenler gbi deil bzm ultrasyon

Ben anadolu yakasında oturuyorum hastane de anadolu yakasında kavacık'da medistate hospital.. Ultrason görüntülerimiz fena değil tavsiye ederim.. 4-5 farklı doktor var. Ssk nız varsa 150-250 arası değişiyor sanırım doktor ücretleri.. Özel sağlık sigortası var ise ücretler anlaşmaya göre değişiyor.

Ben de ani fren yaparsak kemer sikistirirsa diye heyecanlaniyorum.
o aparatı bulursan banada haber verirmisin. hergün işe arabayla gidip geliyorum ve korkarak araba sürer oldum. şimdilik bi şekilde hallediyoruz ama karnımız biraz daha büyüyünce o kemer koruma aparatı bizim için şart olacak

Takmamak daha riskli gibi ama ihtiyacim olursa o kemerlerden bakmayi dusunuyorum ilerde. Kullanmamak en rahati ama benim servisim yok, toplu tasima 2 adet arti yurumek lazim bu sebeple ise giderken bana sart .

Evet bence de takmamak tehlikeli. Taktıkça alışıyor insan ben de eskiden arkadan bağlardım ama trafik canavarı dolu ortalık. Siz veya eşiniz temkinli kullansanız bile karşıdaki içkili mi dikkatsiz mi bilemiyoruz. Ben de bazen sıkılıp kemerin karından geçen kısmını elimle karnımdan uzaklaştırıyoru psikolojik belki de. Göbeğimiz çıktıkça daha da rahatsız edecektir. Araya mont konabilir, veya o hamile kemerleri bebek ürünleri satan mağazalardan veya internetten alınabilir..

Bnde anadolu yakasndaim medicanaya gdiorm dr.mu seviyorm ama ultrason fena medical parkada gttm oda ii degildi.bi olmassa orayada bakalim

şimdi internetten baktım hamile bebek kemerler 250-350 tl atarsı değişiyor

Allah razı olsun inşallh alırız . sağlık sıhatlı almayı nasıp ederse rabbim hemde çok ısırcam . bebeğinizin her iyi hali için şükredin .

Bnde anadolu yakasndaim medicanaya gdiorm dr.mu seviyorm ama ultrason fena medical parkada gttm oda ii degildi.bi olmassa orayada bakalim

Medistate hospital 5-6 yıllık bir hastane yeni yani , ultrason cihazları da ona göre yeni bir teknoloji olabilir. O yüzden tavsiye ederm bir dene bence canım. Bir de kozyatağı central hospital a bir arkadaşımız gidecekti gitti mi memnun kaldı mı acaba ? Mesajımı görürse paylaşırsa seviniriz.

Iyi bari benzer yiyormusuz.Ama cok şiş hissediyorum kendimi ben.sucuk bizim köyden geliyor sadece pazarlari guzel bi kahvaltiyala iyi pisirerek yiyorum onun disinda yemiyorum.ceviz de kirarak yedim hep hazirlarin tadini sevmiyorum.
Tesekkur ederim cevap verdiginiz icin

Bunlar sağlıklı şeyler canım şişlik yapacağını sanmıyorum.. Çok aşırı taze beyaz ekmek yemek şişkinlik yapıyor , çok ekmek yemek yerine yumurta ceviz tok hissetmeye yetiyor
Ben teşekkür ederimm

Evet canım bana da aynı şekilde anlattı. Çünkü açıklık olması halinde dikişle destek veriyorlarmış eğer önceden bir bilgimiz olsaydı mesela 2. Gebelik gibi o zaman ya müdahale ederiz ya da vajinal muayene etmeyiz dedi

Annem birazdan gidiyor..
Annesiyle aynı ilde olanlar ne şanslı.. Ama Tosun paşam içimde uzulmesin diye uzulmiycem..

Oylemi olabilir canim hic bilmiyorum ama arkadasim 27 haftalik hamile bizim doktor hic vajinal bakmamis. Doguma yakin cati muayenesi yapabilir belki. Perinatalog benim doktor da ama bakmiyormus her doktorun muayene etme sekli ayri canim :)
Bende önceki gebeliginde (4sene önce) doğuma kdr hiç vajinal baktırmadım dr gerek duymadı..doguma yakın catı muayenesinde baktı okdr..şimd degiştimi bilmiyorum.belki dr lar gerekli gorduklerinde bakıyolardır

bu da aynıydı sanki espri yapıyomuş gibi bi sürü laf giydirdi ayak üstü.bizde eşimle aslan burcuyuz ben güler geçerim de eşim gelemez o anda da cevap vercekti ama ben adamla güzelce konuşmaya başlayınca bi de bebeği görünce bişey demedi güldü.sadece cinsiyete yoo ne üzülmesi ben kız istiyodum zaten dedi gerçekten bekarken kız çocuk diye ölüyodu evlendikten sonra hayırlısı dedi hep allahtan gelen herşeye raxıyım ben diyo.artık içinden erkek istiyodusa onu bilemiycem :)

canımmm çok teşekkür ederim düşündüğün için bugün çok daha iyiyim çok çok hafif bi ağrım var o da sindirim sisteminden kaynaklı olabilir pek anlayamıyorum :) bırakamıyo ki ablamın düşünmesi lazım onunda izni baya azaldığı için kullanmıyo sanırım.pek de düşünceli değildir o hamileyken düşük tehlikesi olmadığı halde suyunu bile ayağına getirirdik annemle ayakkabısını eğilemiyo diye gitdirirdik.aynı düşünceyi evlenirken de görmedim şimdi de görmüyorum.tabi onların şartlarıyla benimki bir değil.benim daha düşünceli bi eşim var çalışmıyorum her konuda daha rahatım.sanırım o yüzden böyle tek taraflı oluyo.annemde bunalıyo çocuklarla,5te ablam geliyo annem babannemlere geçiyo dedem rahatsız olduğu için.aynı binada oturuyolar hepsi.sonra onlara yemek yapıyo ve hasta ziyaretine gelen misafirlerle ilgileniyo.çoğu zaman 10da eve çıkıyo.arta kalan zamanlarda da kendi ev işini bile yapmadan benim bebeğime örgü örüyo anneme de kıyamıyorum.o da ilgilenedim diye üzülüyo.akşam kalmıyorum ama sabah erkenden gelip akşam gidiyorum.birde haftasonu girdi iyi oldu iki gün hiçbişey yapmadan dinlenebilcem annemlerde :) teşekkür ederim kızımız içinde

Yaa bende artık tekme hissedeyim:)
Yanlız bu doktor sağlam sacmalamıs yanii. Kendi doktorunuz değildi herhalde. Bu ne saçma sapan cümleler böyle :)))

sorma nolduğumuzu şaşırdık ikimizde daha çok eşim :))) kendi doktorumuzun eşiydi.kendi doktorumda tam tersi çok ciddi ve tatlı bi kadındır böyle bi eşi olcağını hiç beklemezdim :)

kafein_ Nasıl oldun canım kasılmalar azaldı mı serum iğne etkiisni gösterdi mi ?

bugün düne göre çok daha iyiyim canım dinleniyorum yinede.pazartesiye inşallah bebeğim de rahatlamış olur sıkış sıkış duruyodu içerde.teşekkür ederim düşündüğün için

Offf bnmde iki gündür psikolojim bozuldu bu olayı duyduktan sonra bu işin kızı erkeği yok hepsine aynılar.Allah çocuklarımızı korusun ona emanet ediyorum ve her daim iyi insanlarla karşılaştırsın diyorum.yeri geliyo pikniğe gidiyoruz kreşte tek başına bırakıyorum arkadaşına oynamaya gönderiyorum.Allah kotu insanlardan uzak tutsun hep dua ediyorum hem benimkini hem başkasınınkini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…