- 12 Ocak 2012
- 4.304
- 2.180
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #16.261
Canım İnan aynı şeyler beni dr troid ilacı mahvediyor tüm gün iyiyim akşam ilacı içince midem epey kötü oluyor nerden çıktı bu troid offff benim ilaç propycil ya senin ??? Allah a dua ediyorum troid bitse de şu illet haptan kurtulsam diyeDenedim canım sabah ilacı içtikten 10 dk sonra içtiğim suyu kustum ilk kızarmış ekmek peynir açık çay içtim ara ara su içtim yine kustum aç durayım dedim midem acıdı , ilaçta içtikten sonra kusma olursa tekrar ek doz almayın yazıyor tek , saçlarımız çıkıyor yazıyor program da o yüzden mi ki acaba
Sağol canım. 3 saat uzaklikta çok değil ama yegenime bakıyor, kardeşim okula gidiyor en fazla ayda bir gelebilir artık. Anne kuzusuyum ben biraz ya ondan duygusalim herhalde :))
@hayal_masal Artık girmicem cnm. Arada uzaktan okuyorum. Fikir ve düşüncelerimi söyleyemedikten sonra niye durayım ki burada? Bu sefer aşırı derecede kırıldım hatta ağladım. Bana saygısız diyen kişi bana saygısızlığın alasını yaptı. Gerilimli ortamlar yaratmayı saldırmayı seviyormuşum. İkili teste güvenmeyelim de ne yapalım dedim sırf maddi imkanlarımdan dolayı. %1 miş ya doğruluğu. Buyursun herkes geçmişe dönsün yazdığım 2 mesajı okusun. Biri adanalıya diğeri de MissMervee yazdığım mesajlardır. Bir de o kişinin bana yazdığı mesajlara bakılsın. Benim 2 gündür bebeğim vurmuyor hiç o kadar üzüldüm tarifi yok. Eminim burada hiç kimse bebeğine yani ilk çocuğuna ikinci el kıyafetler giydirmez ama ben giydircem. Herkes ne yaşadığını neler çektiğini sadece kendi bilir. İncinmektense hiç girmicem artık. Tanımadan etmeden etiketi vuruyorlar Allah biliyor bazı şeyleri. Bende 2 bebek kaybetmiş bir anne adayıyım. Allaha havale ettim ben bazı şeyleri...
Canım İnan aynı şeyler beni dr troid ilacı mahvediyor tüm gün iyiyim akşam ilacı içince midem epey kötü oluyor nerden çıktı bu troid offff benim ilaç propycil ya senin ??? Allah a dua ediyorum troid bitse de şu illet haptan kurtulsam diye
Senin annen de çalışıyormuş kısacası olsun yanında olmasını istemem çok normal :) merak etme oğluş doğduğunda ona bakmaya gelir harika günler gerirsiniz inşallah. Gecen ablamla konuşuyordum dedi ben de Haziran temmz 2016 annelerine bakardım en güzeli de zamanı gelince herkes patır patır ben doğum yaptım yazmasj dedi, inşallah biz de haberler vereceğiz buradanSağol canım. 3 saat uzaklikta çok değil ama yegenime bakıyor, kardeşim okula gidiyor en fazla ayda bir gelebilir artık. Anne kuzusuyum ben biraz ya ondan duygusalim herhalde :))
İnşallah inşallah :))) Ortalama 3.5 ay geçti bile. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için. Dinleniyorsun dimi canım?Annem mer
Senin annen de çalışıyormuş kısacası olsun yanında olmasını istemem çok normal :) merak etme oğluş doğduğunda ona bakmaya gelir harika günler gerirsiniz inşallah. Gecen ablamla konuşuyordum dedi ben de Haziran temmz 2016 annelerine bakardım en güzeli de zamanı gelince herkes patır patır ben doğum yaptım yazmasj dedi, inşallah biz de haberler vereceğiz buradan
Canım eşim İstanbul A gitti bugun düğün var yarın gelecek.. Tek kalmak hoşuma gitmiyor aslında bir de lekelenmem devam ediyor dünden beri, kayınvalideme gidesim yok.. İnşallah zorunda kalmam kısacası dinleniyorum ama yarın öğlen bi 10 tane felan üni den arkadaşlarm gelecek.. Vileda yapasım var yavaş yavaş dinlene dinleneİnşallah inşallah :))) Ortalama 3.5 ay geçti bile. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için. Dinleniyorsun dimi canım?
Başka zaman gelme şansları yok mu canım veya birinden yardım istesen o yapsa? Sen yapmasan keşke.Canım eşim İstanbul A gitti bugun düğün var yarın gelecek.. Tek kalmak hoşuma gitmiyor aslında bir de lekelenmem devam ediyor dünden beri, kayınvalideme gidesim yok.. İnşallah zorunda kalmam kısacası dinleniyorum ama yarın öğlen bi 10 tane felan üni den arkadaşlarm gelecek.. Vileda yapasım var yavaş yavaş dinlene dinlene
Canım hemşire olunca hepsi nöbet vs anca ortak zaman bulundu.. Ama dedim çayınızı bile siz demliceniz ben yatcam dedim :) herkes eli dolu gelsin hiç yicek bişi hazrlayamam dedimBaşka zaman gelme şansları yok mu canım veya birinden yardım istesen o yapsa? Sen yapmasan keşke.
Aynen bende öyle dedim bi dayak yemediğim kaldı. Yine de cevap vermedim ona. Kötü söz sahibine aittir dedim çekildim kenara. Arkadaşların beni sorması üzerine açıklamamı yaptım. Kırıldığımı anlamışlar sağolsunlar. Elbetteki kimse benden ve bebeğimden kıymetli değil. Herkes eşit sanıyordum burada ama anladım ki değilmiş. Ben açıkça düşüncemi söyleyemedikten sonra burada bulunmuşum ne fayda. Herkes nickimdeki gibi deli sandı herhalde beni. Alakası yok. Şarkı ismi sadece. Neyse ben böyle daha iyiyim kendimle. Şimdi herkes gül gibi geçinip gitsin. Gerginlik yaratmayı seven kişi artık yok.bu testlerin hiç bir doğruluğu yoksa niye yaptırıyoruz ki ozaman canım sen çok üzüyorsun kendini bebeğini düşün hiç kimseyi değil şuanda hepimiz için en önemli bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmek değil mi .ben bebeğini kaybedenleri okudukça burada çok üzüldüm çok etkilendim doktora her gidişimde kötü bir şey söyleyecek gibi hissediyordum ve azalttım forumu takibi .bizi üzecek etkileyecek herşeyden uzak durmalıyız. canım bence sende üzme kendini bebeğini düşün rahatla
Aaa Sadiye hanım ı biliyorum bende ona gidecektim ama geçen sefer bizim sürekli acil durumumuz oluyordu o yizden eşim daha yakın bi yer olsun sürekli gidiyoruz dedi hastaneye:) arkadaşım daha yeni doğum yaptı Sadiye hanım da başka arkadaşlarımda var giden herkes çok memnun, özellikle normal doğum konusunda çok ünlü.Medistate hospital kavacıkta. Dr.Sadiye Eren için gidiyorum doktorum orda olduğu için. :)
Sen nereye gidiyorsun canım? Bir de acil bir durumda bizim civarda gidecek yakın iyi bir özel hastane biliyor musun?
6 aydan sonra daha dikkatli olmamiz lazim demek ya da baska bir cozum bulmamiz. Ben arabaya mecburum bakalim ne olacak. Allah büyük.Emniyet kemeri konuşulmuş ama kızlar benim doktorum ilk gebeliğimde 5. 6. Aydan sonra araba kullanmanızı önermiyorum demişti.gebelerde denge olayı azalıyormuş büyüyen göbekle beraber.dikkat dağınıklığjda fazla oluyormuş.hatta bir arkadaşım ara sokağa saparken kaldırıma çıktığını söylemişti.7 aylık falandı sanırım.sonrada bıraktı doğuma kadar araba kullanmayı.
Emniyet kemeri konuşulmuş ama kızlar benim doktorum ilk gebeliğimde 5. 6. Aydan sonra araba kullanmanızı önermiyorum demişti.gebelerde denge olayı azalıyormuş büyüyen göbekle beraber.dikkat dağınıklığjda fazla oluyormuş.hatta bir arkadaşım ara sokağa saparken kaldırıma çıktığını söylemişti.7 aylık falandı sanırım.sonrada bıraktı doğuma kadar araba kullanmayı.
canım tsh 0,01 sence 9 ay çeker miyiz? Yoksa düzelir miBEn sabah aç karnına içiyorum euthyrox içiyorum tiroidim 1,39 a düştü ama t3 t4 biraz yükseldi sınırlar içerisinde hala acaba o mu etkiledi ne yaptı anlamadım saç çıkıyor diye mi bilmiyorum ayaklarım da aşırı üşüyor
Maltepe ersoya mi gitmistin canim senAaa Sadiye hanım ı biliyorum bende ona gidecektim ama geçen sefer bizim sürekli acil durumumuz oluyordu o yizden eşim daha yakın bi yer olsun sürekli gidiyoruz dedi hastaneye:) arkadaşım daha yeni doğum yaptı Sadiye hanım da başka arkadaşlarımda var giden herkes çok memnun, özellikle normal doğum konusunda çok ünlü.
Ben medipol e gidiyorum şu an aslında medical park ta başladım ama geçen ay değiştirdim doktoru, medipol e doğum üzerine olduğu için birde yönetimde yakın bir tanıdığım olduğu için karar verdim.
Ben önceki hamileliğimde acil durumlarda ersoy hastanesine gittim bi kaç kez sana da çok yakın ama açık söylemek gerekirse tavsiye etmem. Allah korusun ama acil durum olduğu zaman Maltepe üniversitesi hastanesi iyi orda doğum yapanlarda memnun:)
Maşallah maşallah canım çok sevindim.. Aynen gebeliğin balayı denilen dönemdesin tadını çıkar :)bugün randevum vardı kızlar çok şükür 17 cm olmuş 172 gr 5 gün önde.. biraz rahatına düşkün sanırım pozisyonu aynıydı:) iyi gördüm ya bana yeter belirtilerim oldukça az pıt pıtları da çoook nadir hissediyorum doktorum çok normal en rahat dönemdesin tadını çıkar dedi.
Allah a emanet olun kızlar ve güzel bebişlerimiz
Aaa Sadiye hanım ı biliyorum bende ona gidecektim ama geçen sefer bizim sürekli acil durumumuz oluyordu o yizden eşim daha yakın bi yer olsun sürekli gidiyoruz dedi hastaneye:) arkadaşım daha yeni doğum yaptı Sadiye hanım da başka arkadaşlarımda var giden herkes çok memnun, özellikle normal doğum konusunda çok ünlü.
Ben medipol e gidiyorum şu an aslında medical park ta başladım ama geçen ay değiştirdim doktoru, medipol e doğum üzerine olduğu için birde yönetimde yakın bir tanıdığım olduğu için karar verdim.
Ben önceki hamileliğimde acil durumlarda ersoy hastanesine gittim bi kaç kez sana da çok yakın ama açık söylemek gerekirse tavsiye etmem. Allah korusun ama acil durum olduğu zaman Maltepe üniversitesi hastanesi iyi orda doğum yapanlarda memnun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?