- 26 Ocak 2012
- 4.258
- 3.276
- 248
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #16.301
Yaaa kimse vajinasina bakilsin istemez :) oyle detayli detayli:):) cati muayenesi parmakla olan bisey diye biliyorum. Cati musait mi diye bakiyorlar. Bazilarinin catisi cok dar oluyormus yada ters mi oluyormus oyle biseyler:) onlarda normal dogum cok zor o yuzden beklemeden sezeryana aliyorlar. Bende sezeryandan cok korkuyorum uzun sure cekiyorlar goruyorumda. Rahat olanda var ama sonucta ameliyat mecbur kalmazsam istemiyorum. Mecbur kalirsam da hic onemli degil bebegim saglikli olsun.
Şuan ne yapacağım inan bilmiyorum eşimi de kovdum evden yalnızım da doktora mı gitsem taksi çağırıp birşey olmamıştır değil mi çok bağırdım kendimden geçtim resmen bir saat Boğaz'larım yanıyor şuan ne yapabilirim hiç bilmiyorum çok korkuyorum şuanCanim neden kendini o kadar yipratiyorsun? Esinin babasi cok buyuk densizlik yapmis sende endisende cok haklisin ama aglama strese girme bebege yazik istemeden zarar veriyorsun. Dua et yer gok dua uzerine hic bisey olmaz Allahin izniyle lutfen olumsuz dusunme.
Tatlım inan duyanların çoğu fesatlanmıştır akrabaları maalesef öyle onların çoğu ile konuşmuyorum bile ve 4 aylık demişler eşimde savununca çıdlırdım kendimden geçtim şuan boğazım çok ağrıyor elimle de masaya çok vurdum bileğimde ağrıyor belim de kendime yaptım resmen ama bebeğime birşey olursa kendimi asla affedemem bir de sürekli babası arıyor aradığını gördükçe geriliyorum resmen nolur dua edin bebeğime birşey olmasınCanım keşke kendini bu kadar üzüp yıpratmasaydın... Yazık değil mi sana bak bebişh de hisseder üzülür.. Dede o da ne yapsın dayanamamış demek ki mutluluğunu paylaşmak istemiş , senin düşüklerin sebebiyle yaşadığın hassasiyeti , koruyucu tavrını anlayıp empati yapamamış. Büyükleri bazen alttan almak gerek gerçekten kendini üzme bu kadar. Duanı edersin hiçbir şeycik olmaz sağır sultan da duymuş olsa duan korur miniğini..
Vardır bunda da bir hayır , bebişhin aslan parçası bir erkek olarak sapasağlam gelecek demek ki dedeye Allah söyletmiş :)))
sakinleş lütfen gerçekten değmez... Duyan insanların duasını alırsın hem fena mı
aminn hepimizin sağlıkla devam etsin inşallahMaşallah miniğe.. Hasret gidermek ve güzel haberler almak gibisi yok.. Devamını dilerim canım..
Bi de içlerinde en nefret ettiğim kadın köyde kim varsa söylemiş onlar çocuklarına falan sevdiğim kuzenleri falan vardı akşamdan beri arıyorlar 4 aylık oldu da neden söylemedin falan filan bide 4 aylıkmış oooofffffffff napacam ben neden o kadar bağırdın kendimden geçtim resmen masaya falan o kadar çok vurmuşum ki bileğim falan da çok ağrıyor belim de boğazımda allahım sen koru bebeğimi nolur dua et Can'ım nolur 3. Gebeliğim böyle saçma sapan birşey yüzünden kaybedersem dayanamamCanım duş al güzelce sonra uyu ve eşine söyle anlayışsızlık bu de ve uzun süre görüşme bana da öyle yaptılar hemde eltimin Doğumun da en hayırlı gelinim en çok çocuğu yaptı etti diyip beni milletin içinde ağlattı ben görüşmüyorum söylerseniz de evime bile almam dedim bu konu karı koca özeli o mu yapmışta yayıyor öyle herkese
Cnm bir sey olmamistir ama su andan itibaren gerilme. Inan yasadiklarinin aynini yasadim. 3 dusuk oldugundan soylemek istemiyordum ama bir de olumlu yanindan bak. Buyukler ogrenince hayir duasi ediyorlar. Dualarin da koruduguna inananlardanim. Zaten korkmamiz nasibimizi degistirmiyor. Pozitif dusun lutfenTatlım inan duyanların çoğu fesatlanmıştır akrabaları maalesef öyle onların çoğu ile konuşmuyorum bile ve 4 aylık demişler eşimde savununca çıdlırdım kendimden geçtim şuan boğazım çok ağrıyor elimle de masaya çok vurdum bileğimde ağrıyor belim de kendime yaptım resmen ama bebeğime birşey olursa kendimi asla affedemem bir de sürekli babası arıyor aradığını gördükçe geriliyorum resmen nolur dua edin bebeğime birşey olmasın
sağol canımmm çok teşekkürlerCanım maşallah ne güzel :)
Maltepe ersoya mi gitmistin canim sen
teşekkür ederim canımmmMaşallah maşallah canım çok sevindim.. Aynen gebeliğin balayı denilen dönemdesin tadını çıkar :)
canım kendini ve bebeğini düşünmelisin ikinize de yazık güzel düşün inşallah güzel olur Allah bebeğini korusun sana bağışlasın üzme kendini daha fazlaBi de içlerinde en nefret ettiğim kadın köyde kim varsa söylemiş onlar çocuklarına falan sevdiğim kuzenleri falan vardı akşamdan beri arıyorlar 4 aylık oldu da neden söylemedin falan filan bide 4 aylıkmış oooofffffffff napacam ben neden o kadar bağırdın kendimden geçtim resmen masaya falan o kadar çok vurmuşum ki bileğim falan da çok ağrıyor belim de boğazımda allahım sen koru bebeğimi nolur dua et Can'ım nolur 3. Gebeliğim böyle saçma sapan birşey yüzünden kaybedersem dayanamam
Ne güzel canım ya maşallah kuzuma. Benim fındık da inşallah gösterir korkuyorum hareket etmeyecek yine diye. Benimki de pek bir rahatina düşkün. Dr da öyle söyledi. Keyif insanı hiç bozmuyor kendini inşallah doğduktan sonra da öyle sakın olur. rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinCok tesekkur ederiz teyzesi. Oglum cok sansli burda bir suru birbirinden tatli teyzesi oldu:) bizimki rahat olacak herhalde utanma yok hahah:) yigidin mali meydanda olur ne yapalim:) aa sen cinsiyet ogrenmedin dimi? Ben tok gitmistim canim ama benimkinde ac tok farketmiyor sulalesi rahat hahah:)
Afiyet olsunKızlar ben dayanamadım evde annemin yaptığı yemekler varken oglusumun canı fast food istedi siparis verdim. Ne yapayım oğlum istiyor ben değil dimi ama :))) bi daha uzun süre yememeye caliscam
cahillik böyle bişey işte saçma sapan şeyler geliyo aklımadaha önce olmadığım için hiç ve çevremden de dinlemediğim için bilmiyorum canım.aslında çevremde normal doğum yapanda yok hepsi sezeryan oldu direk.çatısı dar olanların doğum yapamadığını biliyorum ama çocukta da sorunlar olabiliyomuş bu yüzden.eğer mecbur kalırsam dar falan derlerse bende hiç riske atmam tabiki :)
Şuan ne yapacağım inan bilmiyorum eşimi de kovdum evden yalnızım da doktora mı gitsem taksi çağırıp birşey olmamıştır değil mi çok bağırdım kendimden geçtim resmen bir saat Boğaz'larım yanıyor şuan ne yapabilirim hiç bilmiyorum çok korkuyorum şuan
Canım olmamıştır kötü bişi tamam mı korkma ama uzan biraz bişiler ye hatta bulantın yoksa tatlı bişiler ye seversen.. Canım o bu şu önemli değil ama eşin önemli. Lütfen aradığında aç bak günah sen annesiysen o da babası merak eder seni hep.. Aklın hiç rahat değilse çağır eşini doktora gidin birlikte.. LütfenŞuan ne yapacağım inan bilmiyorum eşimi de kovdum evden yalnızım da doktora mı gitsem taksi çağırıp birşey olmamıştır değil mi çok bağırdım kendimden geçtim resmen bir saat Boğaz'larım yanıyor şuan ne yapabilirim hiç bilmiyorum çok korkuyorum şuan
Ne güzel canım ya maşallah kuzuma. Benim fındık da inşallah gösterir korkuyorum hareket etmeyecek yine diye. Benimki de pek bir rahatina düşkün. Dr da öyle söyledi. Keyif insanı hiç bozmuyor kendini inşallah doğduktan sonra da öyle sakın olur. rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Şuan ne yapacağım inan bilmiyorum eşimi de kovdum evden yalnızım da doktora mı gitsem taksi çağırıp birşey olmamıştır değil mi çok bağırdım kendimden geçtim resmen bir saat Boğaz'larım yanıyor şuan ne yapabilirim hiç bilmiyorum çok korkuyorum şuan
Olmuyor inan sakinleşmiyorum deniyorum olmuyor eşim geldi biraz önce yine bir dünya sinirlenip bağırdım ya oooff kontrolden çıktım resmen nolur dua edin nolur ya allahım kendime gelemiyorumCnm bir sey olmamistir ama su andan itibaren gerilme. Inan yasadiklarinin aynini yasadim. 3 dusuk oldugundan soylemek istemiyordum ama bir de olumlu yanindan bak. Buyukler ogrenince hayir duasi ediyorlar. Dualarin da koruduguna inananlardanim. Zaten korkmamiz nasibimizi degistirmiyor. Pozitif dusun lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?