2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

cahillik böyle bişey işte saçma sapan şeyler geliyo aklıma daha önce olmadığım için hiç ve çevremden de dinlemediğim için bilmiyorum canım.aslında çevremde normal doğum yapanda yok hepsi sezeryan oldu direk.çatısı dar olanların doğum yapamadığını biliyorum ama çocukta da sorunlar olabiliyomuş bu yüzden.eğer mecbur kalırsam dar falan derlerse bende hiç riske atmam tabiki :)

Şuan ne yapacağım inan bilmiyorum eşimi de kovdum evden yalnızım da doktora mı gitsem taksi çağırıp birşey olmamıştır değil mi çok bağırdım kendimden geçtim resmen bir saat Boğaz'larım yanıyor şuan ne yapabilirim hiç bilmiyorum çok korkuyorum şuan

Tatlım inan duyanların çoğu fesatlanmıştır akrabaları maalesef öyle onların çoğu ile konuşmuyorum bile ve 4 aylık demişler eşimde savununca çıdlırdım kendimden geçtim şuan boğazım çok ağrıyor elimle de masaya çok vurdum bileğimde ağrıyor belim de kendime yaptım resmen ama bebeğime birşey olursa kendimi asla affedemem bir de sürekli babası arıyor aradığını gördükçe geriliyorum resmen nolur dua edin bebeğime birşey olmasın

Bi de içlerinde en nefret ettiğim kadın köyde kim varsa söylemiş onlar çocuklarına falan sevdiğim kuzenleri falan vardı akşamdan beri arıyorlar 4 aylık oldu da neden söylemedin falan filan bide 4 aylıkmış oooofffffffff napacam ben neden o kadar bağırdın kendimden geçtim resmen masaya falan o kadar çok vurmuşum ki bileğim falan da çok ağrıyor belim de boğazımda allahım sen koru bebeğimi nolur dua et Can'ım nolur 3. Gebeliğim böyle saçma sapan birşey yüzünden kaybedersem dayanamam

Cnm bir sey olmamistir ama su andan itibaren gerilme. Inan yasadiklarinin aynini yasadim. 3 dusuk oldugundan soylemek istemiyordum ama bir de olumlu yanindan bak. Buyukler ogrenince hayir duasi ediyorlar. Dualarin da koruduguna inananlardanim. Zaten korkmamiz nasibimizi degistirmiyor. Pozitif dusun lutfen

Maltepe ersoya mi gitmistin canim sen

Evet canım Ersoy hastanesi çok serum yedim orada kanamam olduğu zaman kadın doğumcusu bi kaç güne düşürürsün bebeği gibi birşey söylemişti. Bu arada kadın doğumcusuda bi tane var. Serumada 50 kere hamild olduğumj söylediğim halde zofran ve b12 dışında ilaç koymuşlardı

canım kendini ve bebeğini düşünmelisin ikinize de yazık güzel düşün inşallah güzel olur Allah bebeğini korusun sana bağışlasın üzme kendini daha fazla

Ne güzel canım ya maşallah kuzuma. Benim fındık da inşallah gösterir korkuyorum hareket etmeyecek yine diye. Benimki de pek bir rahatina düşkün. Dr da öyle söyledi. Keyif insanı hiç bozmuyor kendini inşallah doğduktan sonra da öyle sakın olur. rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar ben dayanamadım evde annemin yaptığı yemekler varken oglusumun canı fast food istedi siparis verdim. Ne yapayım oğlum istiyor ben değil dimi ama :))) bi daha uzun süre yememeye caliscam
Afiyet olsun arada olur böyle sonuçta hamileyiz böyle küçük mutluluklara ihtiyacımız var:)

ayy bende cahilim o konularda ilk hamileliğimiz ne yapalım olur o kadar ama internetten yada kitaplardan çok araştırıyorum doktorum takılıyor araştırmacı gazeteci geldi diye çünkü tespitlerim hep doğru ben internetteki saçma sapan şeylere inanmıyorum artık. öğrenmem gerekeni detaylı araştırıp öğrenip kurcalamıyorum sonrasını. benim çevremde normal yapan çok , sezeryanda var çoğu normal yap aklın varsa diyor da işte herşey bizim bebeğe bağlı o nasıl gelmek isterse artık :)

iyi akşamlar annecikler sizler ne durumdasınız bilmiorm ama ben et yiyemiyorum kız annelerinde böyle mi oluyor bilmiyorum hatta sofrada eşim kızımızı aç bıraktın dedi tavukta,balıkta yiyemiyorum zorlamamla çok az yiyebiliyorum proteinler önemli sonuçta

hayır canım korkma bişey olmamıştır Allah korusun. Kanaman vs yok dimi? En fazla içerde kasılmıştır biraz işte doktor bana da çok kızdı çok sinirli bir insanım ve hep bebeği kasıyormuşum.keşke o kadar yıpratmasaydın kendini eşine de yazık babası densiz ne yapsın inanki yıpratacağın kadar birşey yok endişelisin çok haklısın eşin babasıyla konuşup senin çok kızdığını söyleseydi keşke. seni üzüyorlarsa az görüş uzak dur. bebeğini de kendini de sıkıntıya sokma. ağrın ve kanaman yoksa korkma canım

Canım olmamıştır kötü bişi tamam mı korkma ama uzan biraz bişiler ye hatta bulantın yoksa tatlı bişiler ye seversen.. Canım o bu şu önemli değil ama eşin önemli. Lütfen aradığında aç bak günah sen annesiysen o da babası merak eder seni hep.. Aklın hiç rahat değilse çağır eşini doktora gidin birlikte.. Lütfen

Ya benimkide tam tersi kurtlu :) doğunca da annesine çekecek anlaşıldı :) annesi gibi huysuz inatçı olacak o belli :) seninki inşallah doğunca da sakin rahat olur da ama artık göstersin bizde meraktan öldük:)

Canım kötü şeyler getirme aklına. Bir an önce huzurlu olmaya çalıs. Duş al abdest al dua et sakinleş önce.

Sonra da kızma. Adam sevmiş belli sevincini yaşamak istemiş. Evet kolay değil yaşadıkların ama aklına kötü şeyler getirme lütfen. Bırak duysun herkes o senin bebeğin artık seninle buna inan. Ben daha 1 aylık bile olmamıştı herkes duymuştu. Eşim herkes 3 aya kadar saklıyor biz dayanamadık dedi. Bende dedim ki ben sevdiğim insanlarla mutluluğumu paylaştım. O insanların fesatlık var ise Allâh onlara döndürsün. Ve kötü şeyler getirmeyelim dedim. Sende getirme. O senin artık. Vardır bir hayır herşeyde. Dayanamadı demek ki adam.

Bak bugün kayin babam bizi çağırdı. Ağlamıştı adam. Sizı gördüm camdan dedi. Ailesiniz siz dedi. Çocuğunuzda oluyor dedi. Torun başka şey. Lütfen üzme kendini.

Olmuyor inan sakinleşmiyorum deniyorum olmuyor eşim geldi biraz önce yine bir dünya sinirlenip bağırdım ya oooff kontrolden çıktım resmen nolur dua edin nolur ya allahım kendime gelemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…