- 30 Ağustos 2016
- 1.481
- 3.491
- 48
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #16.281
bugün randevum vardı kızlar çok şükür 17 cm olmuş 172 gr 5 gün önde.. biraz rahatına düşkün sanırım pozisyonu aynıydı:) iyi gördüm ya bana yeter belirtilerim oldukça az pıt pıtları da çoook nadir hissediyorum doktorum çok normal en rahat dönemdesin tadını çıkar dedi.
Allah a emanet olun kızlar ve güzel bebişlerimiz
Kizlar arada hafif bel ve kasik agrilariniz oluyo mu acaba?
Canı
canım tsh 0,01 sence 9 ay çeker miyiz? Yoksa düzelir mi
Bakalım bu hafta içi kan vereceğim bakalım ne olacak ?benim ki gebelikte daha istenmeyen troid sekliCaNım senin hipertiroid sanırım benim tam tersi bilmiyorum ki bana 9 ay kullanıcaksın dedi hatta ömür boyu bile olabilir dedi çünkü hamile olmadan bi ay önce çıktı bende
Çok anlamlı bir çizim... Değil mi? :)
Kızlar evleneceğiniz dönemde yatağınıza bebek oturtmuş muydunuz hiç? Şimdi aklıma geldi. Biz evi kurarken temizliğe gelen yardımcı ablamızın akrabası ufak bebeğiyle kapıya gelmişti. Kız çocuğuydu. Annem de yatağına kız çocuğu oturt kızın olur demişti. :) ( kızın adı da Aden di. Çok güzel bir isim gibi gelmişti bana cennetten kovulan demekmiş. ) bunlar da alyans testi gibi batılımsı inançlar tabi ama bizde tuttu. :)
Çok anlamlı bir çizim... Değil mi? :)
Kızlar evleneceğiniz dönemde yatağınıza bebek oturtmuş muydunuz hiç? Şimdi aklıma geldi. Biz evi kurarken temizliğe gelen yardımcı ablamızın akrabası ufak bebeğiyle kapıya gelmişti. Kız çocuğuydu. Annem de yatağına kız çocuğu oturt kızın olur demişti. :) ( kızın adı da Aden di. Çok güzel bir isim gibi gelmişti bana cennetten kovulan demekmiş. ) bunlar da alyans testi gibi batılımsı inançlar tabi ama bizde tuttu. :)
Canım maşallah ne güzel :)bugün randevum vardı kızlar çok şükür 17 cm olmuş 172 gr 5 gün önde.. biraz rahatına düşkün sanırım pozisyonu aynıydı:) iyi gördüm ya bana yeter belirtilerim oldukça az pıt pıtları da çoook nadir hissediyorum doktorum çok normal en rahat dönemdesin tadını çıkar dedi.
Allah a emanet olun kızlar ve güzel bebişlerimiz
Eger problem varsa alttan bakiyorlar ozellikle devlet hastanesi ben 20li haftalarda bi tansiyon dusuklugu yasamaistim acile gittik yeni yetme asistanlatr hemen alttan bakmaya kalktilar ben istemedim zaten afedersiniz hayvanmisim gibi davrandilar istemiyorum diyincede kizdilar kagt imzalatiriz bebegin duser falan dediler bende korkuma yaptirdim ama baya acimisti bastirdi falan cok korkmustum bidaha da tövbe devlete gitmem dedim.halbuki cok uzun sure ac kalmistim biranda cok yemek yemistim muhtemelen ondan oldu.
Bu sefer benim her gittigimde doktorum ultrasonla rahim uzunluguma bakiyo kendi ben sormadan söylüyor.
ay hiç bilmiyodum ben böyle bişey olduğunu çok fenaymış.iyiki erkek doktor seçmemişim kasılır kalırdım kesin
Ne kadar net çıkmış:)
ikihayat canım çatı muaynesi nasıl oluyor ben biliyorm bizzat kendm yaşadm :) ilk önce iki parmak sokarak iki santim açıldığını öğreniyor doktorun santim hesaplama şekli o , ne kadr açılma varsa ona göre el atıyor ama açılma olduğu için öyle çok acı veren bişey değil korkulacak birşey değil :)
Canim doguma yakin ve dogum olacagi gun devamli bakiyorlar o mecbur:) sezeryann olursa bakmazlar tabi normal icin konustum. Bende daha cok erkek doktor istedim bana gore daha profesyonel ve soguk kanli oluyorlar. Bir de elleri daha hafif bana oyle denk geldi belkide:) hangi doktorda kendimizi iyi hissediyorsak onu secmeliyiz tabi canim. Kimi senin gibi erkek doktorda rahat edemiyor.
ben sezeryandan çok korkuyorum mecbur kalamzsam normal doğum istiyorum.aslında bikaç kez muayene oldum çok rahatsız olmadım ama özel bölgeme çok bakmadıkları için belkide rahatsız olmadım.yani alttan detaylı bi muayene olsam rhatsız olurum büyük ihtimalle.tabi dediğin gibi herkesin tercihi farklı :)
Kızlar şuan korkudan ölüyorum bir saat boyunca avaz avaz bağırdım boğazlarım yırtıldı resmen ve çok da ağladım sinirlerim çok bozuldu eşimin babası herkese söylemiş hamile olduğumu kesin olamayan erkek bile demiş %70 demişti doktor benim iki düşüğüm var 9 ve 11 haftada o yüzden 15. Haftaya kadar kimseye söylemek istemiyordum ama sağır sultan dışında herkes öğrenmiş bende duyunca çıldırdım ve şuan o kadar bağırdığım ve ağladığım için çok pişmanım ne yapacam şimdi ben
Kızlar şuan korkudan ölüyorum bir saat boyunca avaz avaz bağırdım boğazlarım yırtıldı resmen ve çok da ağladım sinirlerim çok bozuldu eşimin babası herkese söylemiş hamile olduğumu kesin olamayan erkek bile demiş %70 demişti doktor benim iki düşüğüm var 9 ve 11 haftada o yüzden 15. Haftaya kadar kimseye söylemek istemiyordum ama sağır sultan dışında herkes öğrenmiş bende duyunca çıldırdım ve şuan o kadar bağırdığım ve ağladığım için çok pişmanım ne yapacam şimdi ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?