2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Maşallah miniğe.. Hasret gidermek ve güzel haberler almak gibisi yok.. Devamını dilerim canım..

Çok anlamlı bir çizim... Değil mi? :)

Kızlar evleneceğiniz dönemde yatağınıza bebek oturtmuş muydunuz hiç? Şimdi aklıma geldi. Biz evi kurarken temizliğe gelen yardımcı ablamızın akrabası ufak bebeğiyle kapıya gelmişti. Kız çocuğuydu. Annem de yatağına kız çocuğu oturt kızın olur demişti. :) ( kızın adı da Aden di. Çok güzel bir isim gibi gelmişti bana cennetten kovulan demekmiş. ) bunlar da alyans testi gibi batılımsı inançlar tabi ama bizde tuttu. :)

Eklentiler

• image.webp
    37 KB · Görüntüleme: 56
Canı

canım tsh 0,01 sence 9 ay çeker miyiz? Yoksa düzelir mi

CaNım senin hipertiroid sanırım benim tam tersi bilmiyorum ki bana 9 ay kullanıcaksın dedi hatta ömür boyu bile olabilir dedi çünkü hamile olmadan bi ay önce çıktı bende

Kızlar ben dayanamadım evde annemin yaptığı yemekler varken oglusumun canı fast food istedi siparis verdim. Ne yapayım oğlum istiyor ben değil dimi ama :))) bi daha uzun süre yememeye caliscam

CaNım senin hipertiroid sanırım benim tam tersi bilmiyorum ki bana 9 ay kullanıcaksın dedi hatta ömür boyu bile olabilir dedi çünkü hamile olmadan bi ay önce çıktı bende
Bakalım bu hafta içi kan vereceğim bakalım ne olacak ?benim ki gebelikte daha istenmeyen troid sekli

Benimde oğlan koymuşlardı kucağıma da farketmeden oğlan almıştım ilk gebeliğim oğlandı :)

bizde evlendiğim gün yatağa oturtmamışlardı da kucağıma vermişlerdi küçük çocuk olmadığı için biraz büyük bi erkek çocuğu vermişlerdi zoraki olarak.yalnız evde beklerken yatağıma iki tane kız çocuğu oturmuştu kendi kendilerine hatta ablam çok kızmıştı anneleri ne kadar sorumsuz gelmişler yatağın üstüne oturmuşlar anneleri de kalkın demiyo diye.adetten değilde özensiz davrandıkları için. şimdi aklıma geldi :)

Son düzenleme:
Canım maşallah ne güzel :)

Problem varsa ayri tabi canim. Bazi durumlarda mecbur bakmalari gerekiyor tabi. Her doktorun tarzi farkli demekki:)

ay hiç bilmiyodum ben böyle bişey olduğunu çok fenaymış.iyiki erkek doktor seçmemişim kasılır kalırdım kesin

Canim doguma yakin ve dogum olacagi gun devamli bakiyorlar o mecbur:) sezeryann olursa bakmazlar tabi normal icin konustum. Bende daha cok erkek doktor istedim bana gore daha profesyonel ve soguk kanli oluyorlar. Bir de elleri daha hafif bana oyle denk geldi belkide:) hangi doktorda kendimizi iyi hissediyorsak onu secmeliyiz tabi canim. Kimi senin gibi erkek doktorda rahat edemiyor.

Ya bende 2 parmak falan diye biliyordum da bir kisi korkuttu bilegine kadar falan diyince sasirdim. Bir de dogumdan 10 gun once bakti dedi catisi uygun mu diye. Doguma yakin zamanda bakildigini biliyorum, normal doguma uygun degilse diye. Ama dogumdan 10 gun once de bilegine kadar sokmaz herhalde:) 2 parmak falandir. Ya bizim turk insani iste abartmayi seviyor.

Kızlar şuan korkudan ölüyorum bir saat boyunca avaz avaz bağırdım boğazlarım yırtıldı resmen ve çok da ağladım sinirlerim çok bozuldu eşimin babası herkese söylemiş hamile olduğumu kesin olamayan erkek bile demiş %70 demişti doktor benim iki düşüğüm var 9 ve 11 haftada o yüzden 15. Haftaya kadar kimseye söylemek istemiyordum ama sağır sultan dışında herkes öğrenmiş bende duyunca çıldırdım ve şuan o kadar bağırdığım ve ağladığım için çok pişmanım ne yapacam şimdi ben

ben sezeryandan çok korkuyorum mecbur kalamzsam normal doğum istiyorum.aslında bikaç kez muayene oldum çok rahatsız olmadım ama özel bölgeme çok bakmadıkları için belkide rahatsız olmadım.yani alttan detaylı bi muayene olsam rhatsız olurum büyük ihtimalle.tabi dediğin gibi herkesin tercihi farklı :)

Yaaa kimse vajinasina bakilsin istemez :) oyle detayli detayli:):) cati muayenesi parmakla olan bisey diye biliyorum. Cati musait mi diye bakiyorlar. Bazilarinin catisi cok dar oluyormus yada ters mi oluyormus oyle biseyler:) onlarda normal dogum cok zor o yuzden beklemeden sezeryana aliyorlar. Bende sezeryandan cok korkuyorum uzun sure cekiyorlar goruyorumda. Rahat olanda var ama sonucta ameliyat mecbur kalmazsam istemiyorum. Mecbur kalirsam da hic onemli degil bebegim saglikli olsun.

Canim neden kendini o kadar yipratiyorsun? Esinin babasi cok buyuk densizlik yapmis sende endisende cok haklisin ama aglama strese girme bebege yazik istemeden zarar veriyorsun. Dua et yer gok dua uzerine hic bisey olmaz Allahin izniyle lutfen olumsuz dusunme.

Canım duş al güzelce sonra uyu ve eşine söyle anlayışsızlık bu de ve uzun süre görüşme bana da öyle yaptılar hemde eltimin Doğumun da en hayırlı gelinim en çok çocuğu yaptı etti diyip beni milletin içinde ağlattı ben görüşmüyorum söylerseniz de evime bile almam dedim bu konu karı koca özeli o mu yapmışta yayıyor öyle herkese

Canım keşke kendini bu kadar üzüp yıpratmasaydın... Yazık değil mi sana bak bebişh de hisseder üzülür.. Dede o da ne yapsın dayanamamış demek ki mutluluğunu paylaşmak istemiş , senin düşüklerin sebebiyle yaşadığın hassasiyeti , koruyucu tavrını anlayıp empati yapamamış. Büyükleri bazen alttan almak gerek gerçekten kendini üzme bu kadar. Duanı edersin hiçbir şeycik olmaz sağır sultan da duymuş olsa duan korur miniğini..
Vardır bunda da bir hayır , bebişhin aslan parçası bir erkek olarak sapasağlam gelecek demek ki dedeye Allah söyletmiş :)))
sakinleş lütfen gerçekten değmez... Duyan insanların duasını alırsın hem fena mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…