- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #16.341
Daha önceki meseleler yüzünden hiçbiri Facebook'ta ekli değil hatta akraba grupları falan ordan bile çıktık ama gel gör ki yine olan oldu ay öyle nefret ediyorum ki her birinden anlatamamE esessevo canım sen kendini niye bu kadar üzüyoyorsun. İnan kendini yıpratmaktan baika bişey yapmıyorsun. Boşver kayın pederi akrabaları sen. Sen hamilleiğin tadını cıkar. Şuan cok üzüldün evet anlıyorum çünkü eşin sayesinde öğrendi herkes malesef. Ama eşine kızmana kovmana gerek yoktu. Sen biliyorsun akrabalırın nasıl insan olduklarını. Eşin sevincini babasıyla paylaşmak istemş bence. Tamam söyleme demişsin ama ağzından kaçmış ta olabilir. Zor durumda kaldığı içinde söylemiş olabilir. Sen cekirdek ailenle huzurunu bozma. Milleti akrabaları boşver. Bende boşverdm akrabaları. Kendi hayatımı yaşıyorum kime ne bundan. Sen kendini üzmekten ve yıpratmaktan başka birsey yapmamışsın be güzelim. Umursama dediğim gibi. Facen varsa ordan akrabalarına gönderme yap mesela :) ben bazen yapıyordum üstlerine alınıyorlardı kuduruyorlardı :)
Canım haklılık önemli ama işte verdiğin tepki yanlış. Ortalığı ayağa kaldırmışsın evet elinde değil ama şimdi ne çok buyutmussun ne sinirli olmuşsundur. Hayat böyle. Anlıyorum seni. Bende haklı iken çok haksız duruma dusmusumdur. Sebebi de böyle tepkilerimi ayarlayamam. Bak esin de üzülmüş ki aramış herkesi. Hadi çağır ve sarıl ona. İnan daha iyi olacaksın.Aynen Can'ım çok haklısın ama eşim hepsini aramış eşim duyunca çıldırdı falan filan diye yine kötü insan yaptı kendi elleriyle beni valla bu kocayı ayakta alkışlıyorum babası kaç defa aradı açmadım haklıyken eşim sayesinde yine haksız olan ben oldum
Bende kendi akrabalarımdan nefret ediyorum, yalnız değilsin merak etme. Faceimi dondurdum bende onların yüzünü görmemek için. Açınca hepsini tek tek silicem bende. Hep dedikoducılar hep bi fesatlar. Bende anlamıyorum. Umurssamıyorum artık. Kendi çöplüklerinde debelensinler. Sen de kendini üzme. İnanki değmez üzülmeye. Bide canını onlar sıkınca hiç değmez üzülmeye.Daha önceki meseleler yüzünden hiçbiri Facebook'ta ekli değil hatta akraba grupları falan ordan bile çıktık ama gel gör ki yine olan oldu ay öyle nefret ediyorum ki her birinden anlatamam
Tabiki öyle bişey yok =) el bilek falan atma tamamen..iki parmakla doğumda da açılma santimi o şekilde ölçülüyorOlabilir canim bende vajinal hic duymadim doguma yakin zamana kadar ama iste her doktorun muayene etme sekli farkli demekki. Cati muayenesi demisken merak ediyorum nasil yapiyorlar? Kac parmakla bakiyorlar ben 2 falan diye dusunuyordum ama kimi elini bilegine kadar sokuyor diyor o kadar olmaz herhalde :)
Tabiki öyle bişey yok =) el bilek falan atma tamamen..iki parmakla doğumda da açılma santimi o şekilde ölçülüyor
Afiyet olsun canım..arada bir bişey olmaz bizimde canımız çekiyo..bende haftada 1-2 kaçamak yapıyorumKızlar ben dayanamadım evde annemin yaptığı yemekler varken oglusumun canı fast food istedi siparis verdim. Ne yapayım oğlum istiyor ben değil dimi ama :))) bi daha uzun süre yememeye caliscam
Evet aynen öyle..hiç korkutma kendini.çatın dar degilse ve mecburi bi durum olmazsa çatır çatır doğurursun normal yolla.tabiki acı biraz oluyo ama inan hepsi unutuluyo bebeiş kucagına gelince..hastalıklardan da arınıyosun bebekte aynı şekilde..mecbur kalırsak tabi sezeryan yaparız.bide hemen hastanede korse yada beden daraltıcı giyicem gobegimi toparlasın diye..bakalım o günleri gorebilecekmiyiz ahhh ahO zaman bisey yokmus ya bende bilek falan diyince ne oluyoruz dedim. Insanlar atmayu abartmayi seviyor iste
6 aydan sonra daha dikkatli olmamiz lazim demek ya da baska bir cozum bulmamiz. Ben arabaya mecburum bakalim ne olacak. Allah büyük.
Evet kızlar bir yerden sonra otobüs dolmuş taksi:)ben istanbuldayjm ve işim evime yirüyerek on dakika kızımı kreşe götürürken kullanıyorum sadece ondada yarım saat geç gidecek eşim götürecek öyle ayarlıycaz.allahtan toplu taşıma kullanma derdim yok arkadaş geçen kış hamileydi.karnı burnunda metrobüslerde yer vermiyordu insanlar.çok zorlandı son aylarda kız.Bende elimden geldiğince kullanmamaya çalışıyorum sadece çok gerekli durumlarda kullanıyorum bencede belli bi zaman sonra hiç kullanmamak lazım
Bende hipertiroidi vardı ama iki yıl ilaç tedavisiyle normale döndü ama tekrarlama ihtimali çok yüksekmiş heleki hamilelikte.her ay kan takibi yapılıyor çıkarsada ilaca başlıycam.doktorum endişelenme ilacı kullanmazsan sorun olur kullanırsan hiçbir şey olmaz dedi.endişelenme inşallah bişey olmaz.Bakalım bu hafta içi kan vereceğim bakalım ne olacak ?benim ki gebelikte daha istenmeyen troid sekli
Benim 39. Haftada çatı muayenem oldu.öyld abartıldığı kadar zor bişey değil ve parmakla bakıyor elini falan sokmuyor tabiki.benim çatı eğimliymiş.doğum olur ama bebek zorlanırsa vakum kullanabiliriz falan dedi doktorum.ilk baştaçok kararsız kaldım.40 haftam tamamlanmak üzereydi ve bebek hala yukardan aşağı inmedi.bende sezeryana karar verdim.ama keşke normal doğum yapabilseydim.içimde kaldı hep.Yaaa kimse vajinasina bakilsin istemez :) oyle detayli detayli:):) cati muayenesi parmakla olan bisey diye biliyorum. Cati musait mi diye bakiyorlar. Bazilarinin catisi cok dar oluyormus yada ters mi oluyormus oyle biseyler:) onlarda normal dogum cok zor o yuzden beklemeden sezeryana aliyorlar. Bende sezeryandan cok korkuyorum uzun sure cekiyorlar goruyorumda. Rahat olanda var ama sonucta ameliyat mecbur kalmazsam istemiyorum. Mecbur kalirsam da hic onemli degil bebegim saglikli olsun.
Canım Duş alabilirsin sakinleşmek için.birde ıhlamur veya papatya çayıda hem boğazına iyi gelir hemde sakinleştirir.çok endişeleniyorsanda eşinle bir doktora gitmeni öneririm.Bi de içlerinde en nefret ettiğim kadın köyde kim varsa söylemiş onlar çocuklarına falan sevdiğim kuzenleri falan vardı akşamdan beri arıyorlar 4 aylık oldu da neden söylemedin falan filan bide 4 aylıkmış oooofffffffff napacam ben neden o kadar bağırdın kendimden geçtim resmen masaya falan o kadar çok vurmuşum ki bileğim falan da çok ağrıyor belim de boğazımda allahım sen koru bebeğimi nolur dua et Can'ım nolur 3. Gebeliğim böyle saçma sapan birşey yüzünden kaybedersem dayanamam
Bende oğlumu anaokuluna kendim götürüyorum arabayla ama takamıyorum kemer =( goturebildigim kdr goturucem zor kaldığım yerde servise vericem..eşimde ayağını incitti bugün gezelim dedik uzun mesafe kullandm kemerin üstünü takabiliyorum ama alt bel kısmını arkamdan doluyorum valla ilerleyen zamanlarda bi çare lazımEvet kızlar bir yerden sonra otobüs dolmuş taksi:)ben istanbuldayjm ve işim evime yirüyerek on dakika kızımı kreşe götürürken kullanıyorum sadece ondada yarım saat geç gidecek eşim götürecek öyle ayarlıycaz.allahtan toplu taşıma kullanma derdim yok arkadaş geçen kış hamileydi.karnı burnunda metrobüslerde yer vermiyordu insanlar.çok zorlandı son aylarda kız.
O zaman bisey yokmus ya bende bilek falan diyince ne oluyoruz dedim. Insanlar atmayu abartmayi seviyor iste
en iyisi servis.gerçi ben kreş çocuklarının servisle gitmesinede üzülüyorum ama yapacak bişey yok.doğumdan sonra küçük bebekle hiç gidemezsin kreşe falan.bu arada bende şöyle bir endişede var.kızım kardeşi olduktan sonra kreşe gitmek istemezse diye düşünüyorum.ay kıskançlıklar falan olacak.zor günler bizi bekliyor gibi geliyor.Bende oğlumu anaokuluna kendim götürüyorum arabayla ama takamıyorum kemer =( goturebildigim kdr goturucem zor kaldığım yerde servise vericem..eşimde ayağını incitti bugün gezelim dedik uzun mesafe kullandm kemerin üstünü takabiliyorum ama alt bel kısmını arkamdan doluyorum valla ilerleyen zamanlarda bi çare lazım
Seninkiler arasında nekdr fark var bizde 4.5 yaş olucak kardeşi doğunca inşallah..ya bende oyleyim eğer gitmek istemezse gondermem bile diye düşünüyorum çünkü psikolojisi çok önemli..seneye de anaokuluna gidicek.ama bizimki okuku çok seviyo daha çok oyun oynuyorlar enerjisini atıyo bence gitmek isteren iyisi servis.gerçi ben kreş çocuklarının servisle gitmesinede üzülüyorum ama yapacak bişey yok.doğumdan sonra küçük bebekle hiç gidemezsin kreşe falan.bu arada bende şöyle bir endişede var.kızım kardeşi olduktan sonra kreşe gitmek istemezse diye düşünüyorum.ay kıskançlıklar falan olacak.zor günler bizi bekliyor gibi geliyor.
kızım 40 aylık şuanda 45 aylık falan olacak inşallah.ve bana aşırı bağlı bir çocuk.kıskanıcağını düşünüyorum ben.şuan kızımda çok mutlu kreşinde ama ben evde bir bebekle kaldığımda gitmek istemeyeceğini düşünüyorum.aslında aklımda deli sorular.bana soruyor sizin odada mı yatacak seni emecek mi vs vs.Seninkiler arasında nekdr fark var bizde 4.5 yaş olucak kardeşi doğunca inşallah..ya bende oyleyim eğer gitmek istemezse gondermem bile diye düşünüyorum çünkü psikolojisi çok önemli..seneye de anaokuluna gidicek.ama bizimki okuku çok seviyo daha çok oyun oynuyorlar enerjisini atıyo bence gitmek ister
Evet aynen öyle..hiç korkutma kendini.çatın dar degilse ve mecburi bi durum olmazsa çatır çatır doğurursun normal yolla.tabiki acı biraz oluyo ama inan hepsi unutuluyo bebeiş kucagına gelince..hastalıklardan da arınıyosun bebekte aynı şekilde..mecbur kalırsak tabi sezeryan yaparız.bide hemen hastanede korse yada beden daraltıcı giyicem gobegimi toparlasın diye..bakalım o günleri gorebilecekmiyiz ahhh ah
Bende hipertiroidi vardı ama iki yıl ilaç tedavisiyle normale döndü ama tekrarlama ihtimali çok yüksekmiş heleki hamilelikte.her ay kan takibi yapılıyor çıkarsada ilaca başlıycam.doktorum endişelenme ilacı kullanmazsan sorun olur kullanırsan hiçbir şey olmaz dedi.endişelenme inşallah bişey olmaz.
Benim 39. Haftada çatı muayenem oldu.öyld abartıldığı kadar zor bişey değil ve parmakla bakıyor elini falan sokmuyor tabiki.benim çatı eğimliymiş.doğum olur ama bebek zorlanırsa vakum kullanabiliriz falan dedi doktorum.ilk baştaçok kararsız kaldım.40 haftam tamamlanmak üzereydi ve bebek hala yukardan aşağı inmedi.bende sezeryana karar verdim.ama keşke normal doğum yapabilseydim.içimde kaldı hep.
Canım Duş alabilirsin sakinleşmek için.birde ıhlamur veya papatya çayıda hem boğazına iyi gelir hemde sakinleştirir.çok endişeleniyorsanda eşinle bir doktora gitmeni öneririm.
Yok artıkk :))) Dirseğe kadar sokuyorlarmış hatta sokmuşken çocuğu da alıversin bari :))
Nerdeyse 4 yıl geçmiş olacak ama cesaret edemem yine çatı muhabbetinden.birde sezeryan ameliyatından sonra gevşeyen karın kaslarından ötürü göbek fıtığı oldu bende doğumdan bir yıl sonra.ameliyat oldum.karnım büyüdükçe tekrardan aynı yerden yırtılma olacak diye korkuyorum normal doğuma bu yüzdende cesaret edemem.maalesef sezeryan.ama inşallah sana normal doğum kısmet olsun.madem acıya dayanırım inatım diyosun.kolayca yaparsın doğumu.Ya bende zorunda kalmadigim takdirde normal istiyorum. Aciya dayanirim inadim cok o yuzden bebek iyiyse dayanirim diye dusunuyorum. Evet korse takmak lazimmis mutlaka ama sezeryan olanlar nasil takacak ya dikis var
Olsun canim sen bebegi riske atmak istememissin bende olsam sezeryan olurdum. Kac yil gecti aradan rahimin durumuna gore normal yaptiran doktorlar var.
Hahah ben ilk duydugumda baska bi tepki vermistim burda soylemiyim simdi:) anlatan o ani yasadi resmen bayiliyolar abartmaya
Nerdeyse 4 yıl geçmiş olacak ama cesaret edemem yine çatı muhabbetinden.birde sezeryan ameliyatından sonra gevşeyen karın kaslarından ötürü göbek fıtığı oldu bende doğumdan bir yıl sonra.ameliyat oldum.karnım büyüdükçe tekrardan aynı yerden yırtılma olacak diye korkuyorum normal doğuma bu yüzdende cesaret edemem.maalesef sezeryan.ama inşallah sana normal doğum kısmet olsun.madem acıya dayanırım inatım diyosun.kolayca yaparsın doğumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?