2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kilim ve tohum canim cekilisten bi sey cikti mi heyecanla bekledim ama olmadi ya ilk konferansi kacirdim ben sonrajilere katildik
Dogumla ilgili olani kacirdik uzuldum biraz ama yaocak sey yok
Canım ben hiç gidemedim bugün misafirim geldi ve bütün gün temizlik ve hazırlıkla geçti sen yine de iyi ki gitmişsin canım.

ikihayat dün burda konuşup durduk.bugün ilk kez bebeğimin pıt pıt vuruşunu hissettim hemde arka arkaya 4-5 kere.çok heyecan verici bişey.allahım ikinci kere yaşatıyor bu güzel duyguyu çok şükür.inşallah kucağıma sağlıklı bir şekilde almayıda nasip eder.
Kizlar bgn sormustm ama yaptran kimse duymadim afp testi yaptran varmiii
Afp nöral tüp defektine bakıyor canım.beyin kemiği oluşumu ile ilgili hastalık.bu yüzden içiyoruz ya folikasitleri.

Hayirli geceler kizlar bakin ne buldum bugun ki konunun ustune :)

Gebeler için Emniyet Kemeri ve Hava Yastıkları

Emniyet kemerleri üç noktadan korumalı kemer olmalı. Kucak kemeri uterusun altında kalmalı ve omuz kemeri uterus yanından göğüslerin arasından geçmeli. Mutlaka kısa yolculuklarda dahi emniyet kemeri takılmalı. Hatta arka koltukta dahi yolculuk yapacaksalar emniyet kemeri yine takılmalı ancak bu durumda sadece kucak kemeri uterusun altında kalacak şekilde ve sadece kucak kemeri bağlanmalıdır.

Airbag açılması ile preterm (zamanından önce) ağrılar oluşabilir. Ancak bu ağrılara rağmen preterm (zamanından önce) doğum olasılığının arttığı gösterilememiştir. Bu nedenle gebelerin bulunduğu ön koltukta airbag kapatılmamalıdır.

Eklentiler

• FB_IMG_1477166857663.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 52
Evinin isine yakin olmasi cok avsntajli. Bu arada Ankarada yine iyiymis hamileye yer vermeyen ben gormedim. Ne kadar insafsiz olmusuz. Doguma ozendir, aile toplumun cekirdegidir de hamileyi ayakta birak. Midesi bulaniyordur agrisi vardir kim bilir.

Bayanlar iyi pazarlar. Sağlıklı ve mutlu bir gün olsun hepimiz için. Dogum kursu tecrubesi olan var mi? Faydali oluyor mu? Ankarada ucretsiz koru ve guvende var. Ucretli ise goremedim. Faydali mi diye şu yuzden soruyorum malum esler sıkılgan kaçabilirler. Kaçmalarını istemeyiz :)

arnavut_biberi hamile kemeri buldum http://urun.n11.com/yukseltici-ve-a...gclid=CLqOt-OV8M8CFYafGwodEVkK1A&gclsrc=aw.ds
fiyati pahali gibi. Bu resimdeki gibi alt kisminin altta kalmasini sagliyor. Karina kaymiyor. Keske ucakta bebrk kemeri verildigi gibi araba alirken ucretsiz hamile kemeri verilseymis.

Bir de arabayi ortak kullaniuoruz mecbur esim her seferinde bunu cikarip takacak alirsak...

Canım sindirim lokma ağızdayken başlar hemen.. Yer yemez pat diye kusuyır musun yarım saat bile midende kalması yeter bence.. Bir de kustuktan sonra mide müthiş rahatlıyor ne açlık hissediyorsun ne bulantı.. Miden rahatken bi tane meyve yiyebilirsin mesela canım

Çukurambar koruya bir arkadaşım eşiyle gitti memnundu doğum kursundan hatta hamilelik yogasına da gitti doğumunu da koru hastanesinde yapmıştı

Yol hemen değil canım bir süre sonra geri çıkıyor genelde. Iyi bari sevindim. Çok teşekkür ederim canım :)

Günaydın kızlar
DÜN gece acaip bir rüya gördüm biraz uzun olacak ama okumak isteyenler için yazayim:)
Bizim komşu vefat etmiş annemle oraya gidiyoruz kızı benim cocukluktan arkadaşım ona hamile olduğumu söylüyorum karnım da kocaman arkadaşım da bana neden şimdiye kadar söylemedigimi sorarken bebeğim öyle bir hareket ediyordu ki minik ayaklarını ellerini karnımdan görüyoruz. Bu arada bir hemşire bana bir erkek bebek getiriyor bu sizin diyor belge imzalatiyor. bende diyorum doğumuna girmedigim bir bebek nasıl benim olur diye ama yine de aliyorum hemen sol gogsumle emziriyorum yatırınca ağzından burnundan hatta kulaklarından bile su kusuyor sonra bu kez alıp sağ gogsumden emziriyorum çok güzel emiyor sonra da uyuyor. Sarı sacsiz bir bebekti. öyle uyandım bir sersem gibi sizinle paylaşmak istedim hemen :)))

Günaydınnn, iyi pazarlarrrr annişkolarr ve yeğenişkolar

Standart gece çişe kalkmalar sırasında ilk defa açlık hissiyle uyuyamadım , midem bulandı , uykum açıldı. Mecburen leblebi yedim su içtim öyle uyuyabildim ama hemen kesti. Bizim minnak acıkmış sanırımm ilk defa böyle bir şey oldu. Sabaha karşı öğünü gibi resmen :) bakalım böyle devam edecek mi yoksa akşam az yedim diye düne mi özeldii..

Kahvaltıya misafirim var hazırlık yapsam iyi olucak, görüşürük

Yaa aynen benimkide ama benimki direk çözüm bulmuş.annee kardeşim gelince ona yatağımı vericem ben sizin yanınızda yatıcam diyo.. Bende merakla bekliyorum neler olacak

Hayır olsun sanırım doğuma kadar bi elli kez ruyamızda dogurdugumuzu gorucez

Evinin isine yakin olmasi cok avsntajli. Bu arada Ankarada yine iyiymis hamileye yer vermeyen ben gormedim. Ne kadar insafsiz olmusuz. Doguma ozendir, aile toplumun cekirdegidir de hamileyi ayakta birak. Midesi bulaniyordur agrisi vardir kim bilir.
Ben doğma büyüme ankaralıyım canım.atama dolayısıyla istanbula geldim.hemde istanbulun binbir türlü insanının bulunduğu ilçelerinden birine.evlenincede temelli kaldım.12yıl oldu ve ben hala alışamadım buraya.istanbul gezerken güzel yaşarken değil.ankaraya kurban olayım.ankara gibi düzenli kurallı şehir mi var.elimde olsa hemen döneceğim ama ne yazık ki şartlar el vermiyor.
Yaa aynen benimkide ama benimki direk çözüm bulmuş.annee kardeşim gelince ona yatağımı vericem ben sizin yanınızda yatıcam diyo.. Bende merakla bekliyorum neler olacak
Ooo o zaman sen de hazır ol kıskançlık günlerine.ben bebeğin beşikte kızımın yanımda babasınında salonda koltuk tepesinde yatacağını düşünmeye başladım:)

Gunaydin kızlar. .
Gece kanamam oldu , direk acile koştuk , dr muayene etti bebek iyi görünüyormus
Polip var muhtemelen o kanama yapmıştır dedi

Gunaydin kızlar. .
Gece kanamam oldu , direk acile koştuk , dr muayene etti bebek iyi görünüyormus
Polip var muhtemelen o kanama yapmıştır dedi
Gelmiş geçmiş olsun canım. Icini ferah tut. Bişey olmaz Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…