- 9 Ekim 2016
- 1.271
- 952
- 53
- 39
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #16.361
Canım ben hiç gidemedim bugün misafirim geldi ve bütün gün temizlik ve hazırlıkla geçti sen yine de iyi ki gitmişsin canım.Kilim ve tohum canim cekilisten bi sey cikti mi heyecanla bekledim ama olmadi ya ilk konferansi kacirdim ben sonrajilere katildik
Dogumla ilgili olani kacirdik uzuldum biraz ama yaocak sey yok
Afp nöral tüp defektine bakıyor canım.beyin kemiği oluşumu ile ilgili hastalık.bu yüzden içiyoruz ya folikasitleri.Kizlar bgn sormustm ama yaptran kimse duymadim afp testi yaptran varmiii
Evinin isine yakin olmasi cok avsntajli. Bu arada Ankarada yine iyiymis hamileye yer vermeyen ben gormedim. Ne kadar insafsiz olmusuz. Doguma ozendir, aile toplumun cekirdegidir de hamileyi ayakta birak. Midesi bulaniyordur agrisi vardir kim bilir.Evet kızlar bir yerden sonra otobüs dolmuş taksi:)ben istanbuldayjm ve işim evime yirüyerek on dakika kızımı kreşe götürürken kullanıyorum sadece ondada yarım saat geç gidecek eşim götürecek öyle ayarlıycaz.allahtan toplu taşıma kullanma derdim yok arkadaş geçen kış hamileydi.karnı burnunda metrobüslerde yer vermiyordu insanlar.çok zorlandı son aylarda kız.
Canım sindirim lokma ağızdayken başlar hemen.. Yer yemez pat diye kusuyır musun yarım saat bile midende kalması yeter bence.. Bir de kustuktan sonra mide müthiş rahatlıyor ne açlık hissediyorsun ne bulantı.. Miden rahatken bi tane meyve yiyebilirsin mesela canımKızlar bilen varsa beni aydinlatsin lütfen.
Istifralarım eskisi kadar sık olmasa da ara ara oluyor. Böyle olduğunda tüm yediklerimiz gitmiyodur daimi bebeğe birşeyler gitmiş oluyodur inşallah. Istifra ettim ama karnimda tok yani bişey yiyemem gibi suan. Birkaç kuruyemiş yedim su içtim uyuycam. Siz ne yapiyorsunuz bu durumlarda?
Çukurambar koruya bir arkadaşım eşiyle gitti memnundu doğum kursundan hatta hamilelik yogasına da gitti doğumunu da koru hastanesinde yapmıştıBayanlar iyi pazarlar. Sağlıklı ve mutlu bir gün olsun hepimiz için. Dogum kursu tecrubesi olan var mi? Faydali oluyor mu? Ankarada ucretsiz koru ve guvende var. Ucretli ise goremedim. Faydali mi diye şu yuzden soruyorum malum esler sıkılgan kaçabilirler. Kaçmalarını istemeyiz :)
arnavut_biberi hamile kemeri buldum http://urun.n11.com/yukseltici-ve-a...gclid=CLqOt-OV8M8CFYafGwodEVkK1A&gclsrc=aw.ds
fiyati pahali gibi. Bu resimdeki gibi alt kisminin altta kalmasini sagliyor. Karina kaymiyor. Keske ucakta bebrk kemeri verildigi gibi araba alirken ucretsiz hamile kemeri verilseymis.
Bir de arabayi ortak kullaniuoruz mecbur esim her seferinde bunu cikarip takacak alirsak...
Yol hemen değil canım bir süre sonra geri çıkıyor genelde. Iyi bari sevindim. Çok teşekkür ederim canım :)Canım sindirim lokma ağızdayken başlar hemen.. Yer yemez pat diye kusuyır musun yarım saat bile midende kalması yeter bence.. Bir de kustuktan sonra mide müthiş rahatlıyor ne açlık hissediyorsun ne bulantı.. Miden rahatken bi tane meyve yiyebilirsin mesela canım
Koru bize yakin pzt arayip sorayim. Tesekkurler.Çukurambar koruya bir arkadaşım eşiyle gitti memnundu doğum kursundan hatta hamilelik yogasına da gitti doğumunu da koru hastanesinde yapmıştı
Yaa aynen benimkide ama benimki direk çözüm bulmuş.annee kardeşim gelince ona yatağımı vericem ben sizin yanınızda yatıcam diyo.. Bende merakla bekliyorum neler olacakkızım 40 aylık şuanda 45 aylık falan olacak inşallah.ve bana aşırı bağlı bir çocuk.kıskanıcağını düşünüyorum ben.şuan kızımda çok mutlu kreşinde ama ben evde bir bebekle kaldığımda gitmek istemeyeceğini düşünüyorum.aslında aklımda deli sorular.bana soruyor sizin odada mı yatacak seni emecek mi vs vs.
Hayır olsun sanırım doğuma kadar bi elli kez ruyamızda dogurdugumuzu gorucezGünaydın kızlar
DÜN gece acaip bir rüya gördüm biraz uzun olacak ama okumak isteyenler için yazayim:)
Bizim komşu vefat etmiş annemle oraya gidiyoruz kızı benim cocukluktan arkadaşım ona hamile olduğumu söylüyorum karnım da kocaman arkadaşım da bana neden şimdiye kadar söylemedigimi sorarken bebeğim öyle bir hareket ediyordu ki minik ayaklarını ellerini karnımdan görüyoruz. Bu arada bir hemşire bana bir erkek bebek getiriyor bu sizin diyor belge imzalatiyor. bende diyorum doğumuna girmedigim bir bebek nasıl benim olur diye ama yine de aliyorum hemen sol gogsumle emziriyorum yatırınca ağzından burnundan hatta kulaklarından bile su kusuyor sonra bu kez alıp sağ gogsumden emziriyorum çok güzel emiyor sonra da uyuyor. Sarı sacsiz bir bebekti. öyle uyandım bir sersem gibi sizinle paylaşmak istedim hemen :)))
Ben doğma büyüme ankaralıyım canım.atama dolayısıyla istanbula geldim.hemde istanbulun binbir türlü insanının bulunduğu ilçelerinden birine.evlenincede temelli kaldım.12yıl oldu ve ben hala alışamadım buraya.istanbul gezerken güzel yaşarken değil.ankaraya kurban olayım.ankara gibi düzenli kurallı şehir mi var.elimde olsa hemen döneceğim ama ne yazık ki şartlar el vermiyor.Evinin isine yakin olmasi cok avsntajli. Bu arada Ankarada yine iyiymis hamileye yer vermeyen ben gormedim. Ne kadar insafsiz olmusuz. Doguma ozendir, aile toplumun cekirdegidir de hamileyi ayakta birak. Midesi bulaniyordur agrisi vardir kim bilir.
Ooo o zaman sen de hazır ol kıskançlık günlerine.ben bebeğin beşikte kızımın yanımda babasınında salonda koltuk tepesinde yatacağını düşünmeye başladım:)Yaa aynen benimkide ama benimki direk çözüm bulmuş.annee kardeşim gelince ona yatağımı vericem ben sizin yanınızda yatıcam diyo.. Bende merakla bekliyorum neler olacak
Geçmiş olsun cnm bir daha yaşamazsin insallahGunaydin kızlar. .
Gece kanamam oldu , direk acile koştuk , dr muayene etti bebek iyi görünüyormus
Polip var muhtemelen o kanama yapmıştır dedi
Korunun daha dün vardı 18-32 haftalık gebeler için canım. Eğitimleri cmrtesi saat 15de oluyor ama her cmrtesi yok tabi cnmKoru bize yakin pzt arayip sorayim. Tesekkurler.
Gelmiş geçmiş olsun canım. Icini ferah tut. Bişey olmaz Allahın izniyleGunaydin kızlar. .
Gece kanamam oldu , direk acile koştuk , dr muayene etti bebek iyi görünüyormus
Polip var muhtemelen o kanama yapmıştır dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?