2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
inşallah canım teşekkür ederim.ben eminim kız olduğuna aslında değişirse çok şaşırırım alıştırdım kendimi baya iki gündür

Hayırlısı güzelim gönlünden geçen neyse Allah onu nasip etsin... hadi bakalımmm kızsa benimkine pembiş yanaklı bir kanki geliyor demektirr

Kızlar acil durum sol tarafıma yatınca nefes alırken bir ağrı oluyor derin nefes alamıyorum dün gece vardı geçer dedim geçmedi , ğögüs kafesimin altında ki kısım

günaydın kızlar... bebeğinizle konusmaya basladınız mı hergün düzenli olarak:))

Tam duyma yetisi ne zaman gelişiyor acaba?
Daha çok içimden konuşuyorum şimdilik duymuyordur diye... Başlarda çok bağ kurmaya korkmuştum şu testleri atlatalım düşük ihtimallerini azaltalım filan derken 3 ay bitti zaten... 1 aydır daha bir iletişim içindeydik cinsiyeti de öğrenince daha kızımmmm , minik kuşum diye konuşmaya başladıkk eşimle :)

Kızlar acil durum sol tarafıma yatınca nefes alırken bir ağrı oluyor derin nefes alamıyorum dün gece vardı geçer dedim geçmedi , ğögüs kafesimin altında ki kısım

Üşütmüşm olabilir misin canım ?
Hapşurma öksürme belirti bir şey var mı onun haricinde.. Tarif ettiğin his bana üşütünce olur. Bıçak batıp nefes alamama gibi.. Derin alırsam kalbim sıkışacak gibi..

Meraba kızlar bu sabah kalktığımda tuvaletimi çok zor yaptm idrar yaparken canm yandı , idrar yolu enfeksiyonu mu bu ? Acile gitsem bakarlar mı bana ?

Merhaba beni de ekler misiniz. Ben çok iyi bilmiyorum. 24 yaşındayım. İlk gebeliğim. Son adet tarihim 17.07.2016. Cinsiyeti belli değil. Bulantılarım benim hala devam ediyor. Bir de üstüne reflüm var. Bu arada ikili test sonucunu 12. haftada yaptıranlar ve free beta hcg si 50 nin altı erkek, 50 nin üzeri genellikle kızz oluyormuş. Cinsiyeti belli olanlar sizinkiler tuttu mu ? :)

Muhtemelen üşütmüşsündür.karnın çok büyüdü mü?karnın büyüdüğü için kaburgana baskı yapıyor olabilir.

Meraba kızlar bu sabah kalktığımda tuvaletimi çok zor yaptm idrar yaparken canm yandı , idrar yolu enfeksiyonu mu bu ? Acile gitsem bakarlar mı bana ?
Devlet hastanelerinde normal klinikler gebelere öncelik tanıyorlar.ben troit için gittiğimde sizin gün almanıza gerek yok istediğiniz zaman gelebilirsiniz demişlerdi.

Mrb kizlar ben 7 haftalik hamileyim.torch testi diye bi test yaptirmistim da sizin bilginkz vardir.rubella igg ve toksoplazma igg pozitif cikmis. Bu konuda bilginiz var mi riskli bir durum mu

Neden insanın canı hep zararlı şeyler ister anlamam bende burger yememek için zor tutuorum kendimi,ilk 3 ay aynı benimde iştahım yoktu kilo ble verdm şimdi açıldı Allah sonumuzy hayır etsin inş
canım yasak olan şey tatlı olur ondan herhalde tabi abartmamamız da gerekiyor ama çok canımızın çektiğini de yiyelim

Devlet hastanelerinde normal klinikler gebelere öncelik tanıyorlar.ben troit için gittiğimde sizin gün almanıza gerek yok istediğiniz zaman gelebilirsiniz demişlerdi.
Ben acili idrar testi daha erken çıkar diye istedim almazlar mı beni acile :))

Ay kızlar öyle değil bu kalbimle değil alt kısmıyla alakalı internette dalak yazıyor bahsettiğim yer gitsem mi doktora

ay fena olmuş canım iyice kafan karışmıştır insan bilmek istiyo ikiside evlat ama oğlum kızım diye sevmek sanki aradaki bağı kuvvetlendiriyo.birde insan kendini alıştırıyo tabi.ben 10 haftalık görüntüsünü gördüm kesin kızım olcak dedim çünkü erkek biraz daha erken gelişir derler ya benimkisi tombul yavru kuş gibiydi kemikli bi bebek değildi yani.sonra 12. haftada doktor yorum yapmadı ama çıkıntı var gibiydi görüntüyü gören herkes erkek bu bebek dedi.en son gittiğimde doktor bakıyodu kız dedi kesinmiş gibi ben şaşırınca kız gibi, yani bana kalırsa kız,kesin değil,kimseye söylemeyin sonradan erkek çıkar falan gibi şeyler söyledi.kasılmam olduğu için net görünmediğini söyledi.yani bugün bebeğim rahat olursa doktorumda söylerse kesin belli olur güveniyorum doktoruma :)

Hayırlısı güzelim gönlünden geçen neyse Allah onu nasip etsin... hadi bakalımmm kızsa benimkine pembiş yanaklı bir kanki geliyor demektirr

bakmanın ne kadar zor olduğunu bilmesem bi kız bi erkek ikiz istiycem hayırlısı olsun artık :) doktor kız gibi dedikten sonra pembe pembe bi sürü şey beğendim kızıma, alıncaklar listesi yaptım resmen kafamda

Ay kızlar öyle değil bu kalbimle değil alt kısmıyla alakalı internette dalak yazıyor bahsettiğim yer gitsem mi doktora
Bencede usutmussun gibi geldi canım ama için rahat etmeyecekse git doktora. Önce kendini sıcak tutmaya çalış belki geçer

Canim gaz sancisi olabilir. Dun bende de oldu. Karnjmi ovalayinca grcti biz de apandistten korktuk ama gecti sukur.

Ayrica kardesinin gunlugunu okuma yaa yazik. Benimkini ablam okumustu yerin dibine girmistim. Belki de ondan agrin basladi :)

Aynen cnm bazen öğrenmek istiorum dye kötü hssediorım kendimi ikiside evlat sonuçta ama dediğin gbi insan kızım oğlum dyr sevip hayaller kuruo amacımız o yani bizimki 8.haftadan beri minik bebek gbi heryeri belli kemikleri falan ama insan dr yüzde yüz demeden emin olamıo 16.haftaya kadar karışabiliyomuş
cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…