2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
@berna0220 ve MissMervee sizler nasılsınız. sonuçlarınız nezaman çıkacak. artık sizinde kutlamanızı yapalım kızlar

Benim oğlum 41. Hafta dolunca dolmuştu hamilelik takvimim bitmişti üstüne 1 hafta daha bekledim hiç unutmuyorum ozaman doğumdan bi gün önce otobüse biniyodum pazara gitmiştim arkadaşlarmla avm de dolaşmıştm bitek ayaklarım şişmişti hep terlik giyiyodum ekim ayında onun dışında çok enerjiktim inşallah yine öyle olurum

Gulsah2506 senin minik de aynı benimki gibiymiş bize de aynı şeyleri söyledi doktorumuz. bekliyoruz. 5 kasıma randevu aldım o zaman 16+4 oluyorum. gerçi yakın zamanda bir arkadaşım en iyi doktorlardan birine gibiyordu. 28 haftaya kadar kız dedikleri bebek 28 haftadan sonra erkek denildi ve nitekim de erkek doğdu. herşey olabiliyor. nadir de olsa..

Hi hi kiyamam sizinde minik kizdan. Erkege mi Dondu kacinci haftalarda soylediler cnm size bizimde 2 kasim randevumuz cnm heyecanla bekliyoruz

Ben de öğrenmek istiyorum artık yaa 12. haftada kız gibi dedi doktor sonra 13. haftada çıkıntı var gibi sanki dedi, 16. haftayı doldurduğunda kesin öğreniriz dedi, erkek gibi dediği için erkek olacağını düşünüyorum ama bakalım hayırlısı. Son 7 gün (gösterirse tabi)

Bakalım kimlerin bebişleri değişeceksağlıklı olsunlar tontişlerde gerisi kolay artık hepimiz yavaş yavaş kesin olarak öğreniriz bence

Kızlar ya azonce mutfakta kötü bi tabloyla karsılastım.
Dün eşim kestane aldı yaptı yedik sağ olsun.Petegin üstüne posetin icindeymis kalanıda. Bugün yarın yaparız diye. Azonce mutfağa bi gittim bi tane kurtcuk vardı petegin orda. Inşallah dün yediklerimde bişey yoktur. Bu huyumu bildiğimden baya mikroskobik inceleme sonrasında yedim dün aslında ama arada gitmemistir inşallah. Bi zararı olur mu? Insanlar yabancı ülkede yemek diye yiyorlar tamam ama ne bileyim yinede. Midem tuhaf oldu. Bu arada kurt artık yok mutfakta o iş tamam. Kasiniyorum şimdi çok pis huyum var

Aa senin oglun vardi dimi:) erkek bebekler daha gazli oluyor diyorlar oylemi gercekten

Hi hi kiyamam sizinde minik kizdan. Erkege mi Dondu kacinci haftalarda soylediler cnm size bizimde 2 kasim randevumuz cnm heyecanla bekliyoruz

evet 12 haftada önce kıza benziyor dedi ama sonra genital açısına baktı erkek de olabilir dedi. bir sonraki hafta gelin demişti 13 haftada gittik bu sefer de bizimkinin yüzü benim iç organlarıma dönük şekilde uyuyordu. salladık biraz uyandı bu sefer de secde pozisyonuna geldi. bacaklarının arasını hiçbir şekilde göremiyorum dedi doktorumuz. 16 haftada daha net olur dedi. isterseniz o zaman isterseniz 20 hafta kontrolünde öğreniriz dedi. sağlıklı olsun da miniğim

evham yapma canım. yememişsindir yediysende bişey olmaz. öyle panikleme canım

Bişey olmaz canım ya olsa bile pişmiştir zaten Ben de kurtlardan küçük börtü böcekten çok huylanırım ama bi zararı olcağını düşünmüyorumm

Kızlar acil durum sol tarafıma yatınca nefes alırken bir ağrı oluyor derin nefes alamıyorum dün gece vardı geçer dedim geçmedi , ğögüs kafesimin altında ki kısım

Onun 10 kat beterini cektim ben 2 hafta boyunca bende cok uzun surdu gecmedi ama sadece sol degil ne saga ne sola hic bisey yapamiyordum sol daha fazla agriyordu. O ara cok stres yasamistim ona bagladim ama bilmiyorum canim gecmezse doktora git ve sicak tut kendini

Bişey olmaz canım ya olsa bile pişmiştir zaten Ben de kurtlardan küçük börtü böcekten çok huylanırım ama bi zararı olcağını düşünmüyorumm
Inşallah canım ya. Sırf böyle kurt vs ye tahammül edemedigimden tüm bakliyatlarim herşeyim için buzdolabimda bi bölümü onlara ayırdım. Takıntılıyım biraz bu konuda. Inşallah bi zarari yoktur

Öğretmen açığı var diyorlar ama öğretmen de almıyorlar ne yaman çelişki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…