2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
çok düşüncelisin canım paylaşımın için teşekkürler.. bebek için de çok sevindim inşallah sağlıcakla kucağına alırsın :)

Canım benim hem çok işe yarıyor evet burda kurduğumuz bağlar bana da çok iyi geliyor bir şey duysam ya da tedirgin olsam hemen kızlara danışayım sorayım paylaşayım diyorum.
Ben de şımardım şimdi :)
Teşekkür ederim canım benim. Çok mutlu ettin beni. Sen de çok yapıcı birisin iyi ki varsın!

Hastanr çıkışı çeşit çeşit canım kiminde 4 kiminde 8 parça var misal. Bence çoklu olandan bır tane alsan yeter derim ben ama tabiki sen bilirsin
Canım benimki 10 parça. O kadar ayrıntılı bilmiyorum ay aslına bakarsan ben hiç bir şey bilmiyorum iyi ki sizler varsınız öğreniyorum.

Her zaman iyi haberleri olsun kuzucuğunun inşallah..listeler için teşekkür ederiz canım

Kızlar aranızda temassız ateş ölçer kullanan var mı?Memnunmu, tavsiye eder mi?Almayı düşünüyorum ama daha önce kullanmamıştım.Emin olamadım.

kızlar bişey soracam aklıma takıldı. türk kahvesi bebeğe zararlımıdır. ben çay nescafe felan hiç içmiyorum ama herhün 1 türk kahvem vardır. şimdi içime kurt düştü bişey olur mu

Çok haklısın cnm ya yemeğe korkar oldum yada tartıya çıkmayageçen hafta unuttu tartmayı sevnçten uçtum paranoya yapıo bende bu durum
ok

O güzel bebişli göbüşünü sevsinler o zaman:))
Ben daha bir şey almadım ama maksimum üç hafta daha idare eder mevcut giysiler sonra ben de bakacağım.
hayal_masal pantolonlarım bana 2 ayliktan beri olmuyor kızlar. O zaman lcw dan almıştım 2 tane pantolon birde eşofman üstü. Normalde de salas giyindigimden üst almadım ama.Zaten sürekli evdeyim.Pijama veya eşofman giyiyorum. Bide şu önünde bebek olan üstleri çok sevmiyorum. Öyle olmayanda neredeyse yok. Netten alicam sanırım ust

kızlar bişey soracam aklıma takıldı. türk kahvesi bebeğe zararlımıdır. ben çay nescafe felan hiç içmiyorum ama herhün 1 türk kahvem vardır. şimdi içime kurt düştü bişey olur mu
Günde 1 taneye izin veriliyor diye biliyorum canım. Ama yanıltmak istemem. Hepsini aynı gün icmedigin sürece günde 2 fincan Nescafe veya 1-2bardak açık çaya da izin var diye biliyorum.

hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın :9 ben özellikle bebek arasının markasını merak edşyorum nası bişi düşündün?

Canım arabayı hangi marka tercih ettin. Sağlıkla kullansın

Aslında bebek arabası olarak casual cadillac veya baby2go düşünüyoduk hangisi indirime girerse onu alırız diyoduk ama eşim bi gece internette casual solo comfort un indirime girdiğini görmüş bi anda ona karar verdik internetteki tanıtım videolarını izledik falan. en en en büyük avantajı anakucağının diğerlerine nazaran çok daha büyük olması ve portbebe gibi 3 kademede yatar oturur pozisyona ayarlanabilmesi çünkü oto koltuğu olarak da kullanıldığı için büyük ve ayarlanabilir olması daha uzun süre oto koltuğu olarak kullanabilecek olmamız mantıklı geldi ve aldık. haa bide tek elle katlanabilmesi ve hafif olması önemli bence çünkü yalnızken bebek kucağımızdayken tek elle katlamak ve taşımak büyük kolaylık olacaktır diye düşünüyorum

Avene iyi bir marka eşim stres kremleri bar onu kullanıyor çok işe yaramıştı , bir sor sen canım eczacıma sorayım bende , sen nasılsın bu arada bebişin neler yapıyor
Canım benim iyiyim çok şükür sanırım benim oğlan biraz yaramazlaşıyor:)
Bel ağrım var epey rahatSız edici ama çekeriz o kadarını diyorum.
Henüz hissedemiyorum canım ama sanırım sebebi benim karın bölgemin yağlı oluşu
Sen nasılsın ağrın nasıl oldu?

Kim tavsiye etmişti hatırlayamadım ama sağolsun mesajımı görürse , h&m'den hamile kot pantolonu aldım çok güzel.. Her çeşit ve renk pantolonun hamileler için olanını düşünmüşler. Lcw'dekilerden daha çok hoşuma gitti. Siyah iş için filan da var çalışan anneler de bakabilir.
Tabi o arada minnak kızıma da 2-3 şey aldım. Kıskanmasın sonra , annem modaya uyuyor beni unutuyor demesinn

Benim doktorum bir fincana izin verdi. Ben o hakkımı genelde çay için kullanıyorum ama geçen gün hem çay hem kahve gitti !!
Sen de canım epey mümkünse bir gün arayla iç. Ama en zararsızı bizim kahvemiz zira demleniyor telvesi çöküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…