2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Erkek bende de bel ağrısı yapmıştı çok ağlıyordum açısından küçük kardeşime bile masaj yaptırıyordum bir süre sonra geçiyor ama açılıyor vücut yavaş yavaş , bende hissedemiyorum henüz Benimde ilk hamilelikten biraz sarkma var tabi ondan diyorum ama doktora sordum daha erken ikinci erken olur derler ama sen inanma rahmin iyi toparlanmış 18 den önce bekleme dedi 2 hafta var tahminimce inşallah , benimde ağrı aynı dün kayınpederler yine süpriz yaptı uzanıp edemedim oturamadım biraz da gerildim yine neyin var dicek diye biraz daha arttı ama sütüm gelmedi şükür bende senin gibiyim bebeğe bir zararı olmasın çekerim sonuna kadar

hayal_masal canım benim meşhur küçük eltim 9 ay boyunca günde 7 8 fincan içti sırf kilo almamak için sigara da içti bişey olmadı onda ama sen yine de 1 fincanı geçme kafein bebeğin düşük kiloda doğmasına gerçekten bence sebep oluyor

ikihayat tavsiye etmişti zira o da en çıtır annelerden. Ben de bakacağım aklımda. Anneyle takım giyiniyor o çıtırık kızlar bayılıyorum bayılıyorum

ikihayat tavsiye etmişti zira o da en çıtır annelerden. Ben de bakacağım aklımda. Anneyle takım giyiniyor o çıtırık kızlar bayılıyorum bayılıyorum

Aaa tabi yaa iyi hatırladın canımm :) çıtır dünürüm benim :))) ikihayat teşekkürler canım..
Yenidoğan şeyleri de çok cici. Üstelik şuana kadar gördüklerim arasında fiyat olarak da en uygun olanlarıydı. Yazın giysin diye de hello kity 3'lü takım aldım. 3 al 2 öde zıbınları da tavsiye ederim.

Demek ki canım normal bunlar da. Kusura bakma canım ama ben senin kayınpederlere bildiğin gıcık oluyorum. Ne anlayışsız insanlar!! bunlar hep bana hep bana zihniyeti. Zaten bel ağrıyor kasık batıyor aklımızda bin türlü vesvese:)
Bence de iki haftaya hissetmeler başlar esas muhabbet o zaman başlar çocuklarımızla

Ben h&m e gttm pazartesi bana pahalı geldi fiyatları en ucuz pantolon 85 tl idi.. en pahalı 119 tl.. normal pantolon olsa alırım da hamile pant için kıyıp para veremedim.. ama lcw de çok kötü ön dikişi çok aşağıda 40 50 liralık yok mu pant satan yerler ay :)

Aklımda olsun canım. Sağolun ikiniz de.

ben ıcw 58 e aldım kot pantolon çokta memnunum tavsiye ederim

O da doğru canım fiyatlar daha uygun olursa benim icin de iyi olur. Bir kaç seferlik giyeceğimiz şeyler :)

Eklentiler

• Screenshot_2016-10-26-14-42-24_1.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_2016-10-26-14-48-53_1.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 51
Aynen bel agrisindan uzun sure ayakta duramiorum benim doktorumda inatla bebek buyumesi yapmaz dio ya idrar yolu enf yada bel fitigi yapar dio gicik edio Kilim ve tohum

Evet bebiş kıyafetlerinin aksine hamile pantolonu biraz pahalıydı.. Ben de kendimce şöyle bir ekonomi yaptım , 1 beden büyük aldım çünkü böyle fit nereye kadar gider heralde kilo almalar başlayacak iyice göbek büyüyecek uzun müddet götürür beni dedim , hamile şeylerine verilen paraya acıyorum ama ilerde belki 2. Çocukda da giyerim. Şayet temiz kalırsa hamiş arkadaşlarıma verebilirim.. O zaman o paraya değer işte. Uygun ve güzel olan bulursak paylaşalım tabi..

Aynen bel agrisindan uzun sure ayakta duramiorum benim doktorumda inatla bebek buyumesi yapmaz dio ya idrar yolu enf yada bel fitigi yapar dio gicik edio Kilim ve tohum

Yok canım ya benim 3. ayımda başladı doktora erken değil mi dedim o da yok canım normal korkma hormonlardan dedi. internette de okudum bi hormon leğen kemiklerini genişletip vücudu doğuma hazırlıyomuş onun ağrısıymış bu

cnım o sıcak dualarınla ınan sarılmıs kadar oldun . tüm dualarınız için teşekkür ederiz. inşallah daha daha guzel haberlerlee...

Canım ya çok güzel bir haber.çok ama çok mutlu oldum.inşallah o %10 luk kısımda iyi çıkacak.inşallah sağlıkla meleğini kucağına almayı nasip etsin allahım.gelişmelerden haberdar et bizide
çok teşekkür ederim cnm . inşallah daha guzel haberlerı haberdar edıcez

Benim rahmetli annanemin de meshur lafiydi cocugun yesogi helal giydiği haram diye.ben de giydiririm sorun etmem boyle seyleri.arkadasim hamile kiyafetlerini bile verdi.giyerim ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…