- 16 Mayıs 2015
- 1.653
- 1.917
- 83
- 33
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #17.221
Canım benim iyiyim çok şükür sanırım benim oğlan biraz yaramazlaşıyor:)
Bel ağrım var epey rahatSız edici ama çekeriz o kadarını diyorum.
Henüz hissedemiyorum canım ama sanırım sebebi benim karın bölgemin yağlı oluşu
Sen nasılsın ağrın nasıl oldu?
Kim tavsiye etmişti hatırlayamadım ama sağolsun mesajımı görürse , h&m'den hamile kot pantolonu aldım çok güzel.. Her çeşit ve renk pantolonun hamileler için olanını düşünmüşler. Lcw'dekilerden daha çok hoşuma gitti. Siyah iş için filan da var çalışan anneler de bakabilir.
Tabi o arada minnak kızıma da 2-3 şey aldım. Kıskanmasın sonra , annem modaya uyuyor beni unutuyor demesinn
ikihayat tavsiye etmişti zira o da en çıtır annelerden. Ben de bakacağım aklımda. Anneyle takım giyiniyor o çıtırık kızlar bayılıyorum bayılıyorum
Demek ki canım normal bunlar da. Kusura bakma canım ama ben senin kayınpederlere bildiğin gıcık oluyorum. Ne anlayışsız insanlar!! bunlar hep bana hep bana zihniyeti. Zaten bel ağrıyor kasık batıyor aklımızda bin türlü vesvese:)Erkek bende de bel ağrısı yapmıştı çok ağlıyordum açısından küçük kardeşime bile masaj yaptırıyordum bir süre sonra geçiyor ama açılıyor vücut yavaş yavaş , bende hissedemiyorum henüz Benimde ilk hamilelikten biraz sarkma var tabi ondan diyorum ama doktora sordum daha erken ikinci erken olur derler ama sen inanma rahmin iyi toparlanmış 18 den önce bekleme dedi 2 hafta var tahminimce inşallah , benimde ağrı aynıdün kayınpederler yine süpriz yaptı uzanıp edemedim oturamadım biraz da gerildim yine neyin var dicek diye biraz daha arttı ama sütüm gelmedi şükür bende senin gibiyim bebeğe bir zararı olmasın çekerim sonuna kadar
hayal_masal canım benim meşhur küçük eltim 9 ay boyunca günde 7 8 fincan içti sırf kilo almamak için sigara da içti bişey olmadı onda ama sen yine de 1 fincanı geçme kafein bebeğin düşük kiloda doğmasına gerçekten bence sebep oluyor
Ben h&m e gttm pazartesi bana pahalı geldi fiyatları en ucuz pantolon 85 tl idi.. en pahalı 119 tl.. normal pantolon olsa alırım da hamile pant için kıyıp para veremedim.. ama lcw de çok kötü ön dikişi çok aşağıda 40 50 liralık yok mu pant satan yerler ay :)ikihayat tavsiye etmişti zira o da en çıtır annelerden. Ben de bakacağım aklımda. Anneyle takım giyiniyor o çıtırık kızlar bayılıyorum bayılıyorum
Aklımda olsun canım. Sağolun ikiniz de.Aaa tabi yaa iyi hatırladın canımm :) çıtır dünürüm benim :)))ikihayat teşekkürler canım..
Yenidoğan şeyleri de çok cici. Üstelik şuana kadar gördüklerim arasında fiyat olarak da en uygun olanlarıydı. Yazın giysin diye de hello kity 3'lü takım aldım. 3 al 2 öde zıbınları da tavsiye ederim.
Kilim ve tohum happymom87 bence ikinizde çok pozitif, çok tatlısınız, ikinizin yorumlarını da hep gülümseyerek okuyorumm
ben ıcw 58 e aldım kot pantolon çokta memnunum tavsiye ederimBen h&m e gttm pazartesi bana pahalı geldi fiyatları en ucuz pantolon 85 tl idi.. en pahalı 119 tl.. normal pantolon olsa alırım da hamile pant için kıyıp para veremedim.. ama lcw de çok kötü ön dikişi çok aşağıda 40 50 liralık yok mu pant satan yerler ay :)
O da doğru canım fiyatlar daha uygun olursa benim icin de iyi olur. Bir kaç seferlik giyeceğimiz şeyler :)Ben h&m e gttm pazartesi bana pahalı geldi fiyatları en ucuz pantolon 85 tl idi.. en pahalı 119 tl.. normal pantolon olsa alırım da hamile pant için kıyıp para veremedim.. ama lcw de çok kötü ön dikişi çok aşağıda 40 50 liralık yok mu pant satan yerler ay :)
Fotoğrafları var mı? Paylaşır misin varsa bizede fikir olsun :)
Aynen bel agrisindan uzun sure ayakta duramiorum benim doktorumda inatla bebek buyumesi yapmaz dio ya idrar yolu enf yada bel fitigi yapar dio gicik edioErkek bende de bel ağrısı yapmıştı çok ağlıyordum açısından küçük kardeşime bile masaj yaptırıyordum bir süre sonra geçiyor ama açılıyor vücut yavaş yavaş , bende hissedemiyorum henüz Benimde ilk hamilelikten biraz sarkma var tabi ondan diyorum ama doktora sordum daha erken ikinci erken olur derler ama sen inanma rahmin iyi toparlanmış 18 den önce bekleme dedi 2 hafta var tahminimce inşallah , benimde ağrı aynıdün kayınpederler yine süpriz yaptı uzanıp edemedim oturamadım biraz da gerildim yine neyin var dicek diye biraz daha arttı ama sütüm gelmedi şükür bende senin gibiyim bebeğe bir zararı olmasın çekerim sonuna kadar
hayal_masal canım benim meşhur küçük eltim 9 ay boyunca günde 7 8 fincan içti sırf kilo almamak için sigara da içti bişey olmadı onda ama sen yine de 1 fincanı geçme kafein bebeğin düşük kiloda doğmasına gerçekten bence sebep oluyor
Ben h&m e gttm pazartesi bana pahalı geldi fiyatları en ucuz pantolon 85 tl idi.. en pahalı 119 tl.. normal pantolon olsa alırım da hamile pant için kıyıp para veremedim.. ama lcw de çok kötü ön dikişi çok aşağıda 40 50 liralık yok mu pant satan yerler ay :)
Aynen bel agrisindan uzun sure ayakta duramiorum benim doktorumda inatla bebek buyumesi yapmaz dio ya idrar yolu enf yada bel fitigi yapar dio gicik edioKilim ve tohum
cnım o sıcak dualarınla ınan sarılmıs kadar oldun . tüm dualarınız için teşekkür ederiz. inşallah daha daha guzel haberlerlee...Canım aklım sendeydi ohhhhhhhhhhhhhhh çok şükür içimiz ferah artık ön raporun böyle olumlu gelmesi artık hep iyi düşünerek bekleyeceğiz. Allahım çok şükür.Canım çok sevindik vallahi. Güzel kızın be bütün bebekler daima sağlık ve mutluluk içinde olsunlar. Yeniden güzel haberlerinizi paylaşın bizi merakta bırakmayın. Allah korusun meleklerimizi inşallah. Yerimde duramıyorum böyle harika haberlerden sonra. Sarılıp sizi öpmek kutlamak istiyorum
çok teşekkür ederim cnm . inşallah daha guzel haberlerı haberdar edıcezCanım ya çok güzel bir haber.çok ama çok mutlu oldum.inşallah o %10 luk kısımda iyi çıkacak.inşallah sağlıkla meleğini kucağına almayı nasip etsin allahım.gelişmelerden haberdar et bizide
Beşiği anne yanı olarak kullanmak istediğim için böyle aldım :)
Tabi eski değil onlar çünkü ben de paylaşılmasından yanayım benim çevremde pek Yok okulda da benimkine en yakın kızlar var :)
Hem çocuğun giydiği haram yediği helal.
Üstelik bu hoş bir paylaşım.
Allah rahmet eylesin benim annemin anneannesi nazar alır diye mutlaka biz bebekken bize eski bir parça giydirirmiş:)
Bizi o büyütmüş :)
amin canm inşallahhh . artık daha umutlu bir süreçte olucazzz. çok teşekkür edrrizCanim cok sevindim.İçimiz rahatladı Allaha Şükür. Artık daha daha mutlu olma zamanı annesi :) kalan süreç için de çok çok çok olumlu olalım hersey güzel olsun :)
hayırlı olsun canım. Çok güzeller annesi :)Beşiği anne yanı olarak kullanmak istediğim için böyle aldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?