2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
ikihayat tavsiye etmişti zira o da en çıtır annelerden. Ben de bakacağım aklımda. Anneyle takım giyiniyor o çıtırık kızlar bayılıyorum bayılıyorum

Bizim oglan oluyor olsun biz de anne ogul giyiniriz ne yapalim:)

Aaaa bak zevklerimiz de ortak gordun mu dunur dedigin oyle olur:) bende en cok hm dekileri begendim renk ve model secenegi daha fazla. Guzel gunlerde giy canim. Benim oglana hic bisey almadim daha ya ama haftasonu gidecegim 1 2 bisey alayim diyorum cok hevesliyim de herkes acele etme diyor o yuzden beklemedeyim:) ama kiz kiyafetleri cok guzel yaaaa insan almadan duramiyor dimi:)

Oh yaaaa çok şüküüürrr hep güzel haberler geldi %10 da iyi gelecek inşallah dualarla güzelim içini ferah tut...
Aminn hepimize nasip etsin bence de bundan güzel bir dua yok...
inşallah cnmmm artık dualar sayesındr bebegım dahada saglıklı olacak inanıyorum . çok şükür gercekten

Kızlar bu arada ben hala hareketlerini hissedemiorum normalde kilo bebeğin pozisyonu ve plasentanın duruşu ve ilk gebelik olması bu durumu etkilio ama insan bian önce hssetmek istiooo sanırım bi kaç hafta daha beklicem
İlk gebelik biraz geç hissediliyor canım. Ben oğluma hamileyken 17. Haftada hissetmiştim. Bunda 14. Haftada hissetmeye başladım. Birde ikinci gebelikte nasıl bi hareket hissedeceğini bildiğin için erken hissediliyor. 1 yada 2 haftaya kadar hissedersin insallah

teşekkur ederızz teyzesiii. inşallah daha guzel olacak hersey

Ben abarttim hamile kiyafetini galiba. Ama giyecek bisey bulamayinca moralim bozuluyor.ustte sorun yok ben zaten genelde salas giyerdim 2 3 ay daha goturebilir beni ama altta oyle olmadi karnimi cok sıkıyor 5 tane falan alt aldim galiba. Simdi de yuruyus icin spor tayt ariyorum kalin olsun ama bulamiyorum ya hamileler icin spor tayt yok bulan olursa bana haber verse ne guzel olur:) ama bence de hamile kiyafetlerine verilen para bana da gereksiz geliyor da mecbur aliyoruz iste

Kızlar aranızda temassız ateş ölçer kullanan var mı?Memnunmu, tavsiye eder mi?Almayı düşünüyorum ama daha önce kullanmamıştım.Emin olamadım.
Ben kullanmadım ama hemşire bir arkadaşım bebekler için çok öneriyor, yeğenim ölçtürmezdi bebekken, ablam çok ihtiyaç duymuştu

Carters mi bu? Hep sitesinw girip girip bakıyorum.orda gördüm sanki.cok güzelmiş.gule gule giysin bebis

evet canım bende açıp açıp bakıyorum sürekli dayanamadım cinsiyeti öğrenince aldım :)

bende 3-4 kilo almıştım ama bu ara baya yiyorum bi kilo daha almış gibiyim.belim kalınlaştı birde leğen kemiklerinin olduğu yer özellikle.karnımda çıktı baya :) oğluş ben burdayım diyo artık :)

Ay bütün arkadaşlarımız erkek arkadaşlarımız bile gıcık aslında eşim de gıcık belli ediyor şükür annemiz iyi , ay ben bi hissetsem şeker dağıtıcam dedim stresim bi nevi azalacak

Aynen bel agrisindan uzun sure ayakta duramiorum benim doktorumda inatla bebek buyumesi yapmaz dio ya idrar yolu enf yada bel fitigi yapar dio gicik edio @Kilim ve tohum

Canım doktorun dedikleri de doğru ama erkek bebek genelde yapar derlerdi bende bizzat yaşadım şimdi kız bel ağrım Yok kasık Ağrı'm daha fazla

merve100 mervecim bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu?? söylediysen de kaçırmış olabilirim

Kızım olucak Allah'ın izniyle canım bacakları açtı hiçbişicik yoktu zaten belirtilerim de o yöndeydi daha çok

Hamile taytı 'gebe' mağazasındal al bence canımm en rahatı oymuş. Arkadaşım 9 ayını geçirdi yıkayıp yıkayıp giyiyor çok da iyi cinsi sağlam..

bende 2 tane alt aldım ama işe de gittiğimden sürekli onları giymekten çok sıkıldım HM'nin kotlarını güzel diyorlar ordan kot bakacağım.. üstler şuanlık beni idare ediyor :) maşallah canım şimdiden 5 tane alt almışsın :)) beninde çok bi alasım geliyor ama çok kullanamayacağım için tutmaya çalışıyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…