- 13 Ağustos 2013
- 1.930
- 4.203
- 133
- 36
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #17.241
Güzel günlerde sağlıkla mutlulukla kullanın hepsi çok cici ... Bebiş de sevmiştir eminim içerde sevinç tepikleri atmıştır..
hayırlı olsun canım. Çok güzeller annesi :)
ikihayat tavsiye etmişti zira o da en çıtır annelerden. Ben de bakacağım aklımda. Anneyle takım giyiniyor o çıtırık kızlar bayılıyorum bayılıyorum
Aaa tabi yaa iyi hatırladın canımm :) çıtır dünürüm benim :)))ikihayat teşekkürler canım..
Yenidoğan şeyleri de çok cici. Üstelik şuana kadar gördüklerim arasında fiyat olarak da en uygun olanlarıydı. Yazın giysin diye de hello kity 3'lü takım aldım. 3 al 2 öde zıbınları da tavsiye ederim.
inşallah cnmmm artık dualar sayesındr bebegım dahada saglıklı olacak inanıyorum . çok şükür gercektenOh yaaaa çok şüküüürrr hep güzel haberler geldi %10 da iyi gelecek inşallah dualarla güzelim içini ferah tut...
Aminn hepimize nasip etsin bence de bundan güzel bir dua yok...
Canım çok teşekkür ederim.. hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :)çok düşüncelisin canım paylaşımın için teşekkürler.. bebek için de çok sevindim inşallah sağlıcakla kucağına alırsın :)
amin canm inşallah . daha gucluyum artık . bunada bin şükürohh gözün aydın canım. inşşallah herşey daha güzel olacak. güçlü ol
İlk gebelik biraz geç hissediliyor canım. Ben oğluma hamileyken 17. Haftada hissetmiştim. Bunda 14. Haftada hissetmeye başladım. Birde ikinci gebelikte nasıl bi hareket hissedeceğini bildiğin için erken hissediliyor. 1 yada 2 haftaya kadar hissedersin insallahKızlar bu arada ben hala hareketlerini hissedemiorum normalde kilo bebeğin pozisyonu ve plasentanın duruşu ve ilk gebelik olması bu durumu etkilio ama insan bian önce hssetmek istiooo sanırım bi kaç hafta daha beklicem
teşekkur ederızz teyzesiii. inşallah daha guzel olacak herseyBenim de cumartesiden beri başım ağrıyor canım yaGeceleri uyanıyorum ağrıdan, gündüz daha dayanılır. İlaç içmiyorum inatla, normalde de migrenim var zaten parol ya da minosetin işe yaramayacağını biliyorum ne yazıkki. Pztsi doktora soracağım, şu an sadece buz kompresi yapıyorum, biraz hafifletiyor.
Hayırlı olsun canımm
Gözünüzaydın tatlım, inşallah diğer sonuçlar da çok güzel çıkıcak, çok sevindim gerçekten
Ben her gün yapıyorum makyaj canım, tüm ürünler yves rocherden bir tek eyeliner Loreal. Parfümü tenime sıkmıyorum, şampuan, saç kremi fln da yves rocher kullanıyorum. Nemlendirici olarak krem kullanmıyorum artık, bebe yağı veya zeytinyağı sürüyorum, onun dışında ekstra dikkat ettiğim bişey yok tatlım
rica ederim canım... amin inşallah :) bu arada bu dönem kasık ağrılarımız çok sık olabilirmiş ben ani hareketlerde çok rahatsız oluyordum ben sormadan doktorum söyledi :)Her zaman iyi haberleri olsun kuzucuğunun inşallah..listeler için teşekkür ederiz canım
içim daha rahat en azındanCan'ım çok ama çok sevindim rabbim diğer hastalıklarına da şifa versin inşallaj hiç korkma rabbim her şeyin hayırlısını bilir
evet cnm Allah razı olsun hepinizden . inşallahOhhhh masallah gözümüz aydin olsun.Valla hamileyiz diye herhalde dualarimiz kabul oluyor masallah :) Allah kucağınıza almayi da nasip etsin canim benim
Evet bebiş kıyafetlerinin aksine hamile pantolonu biraz pahalıydı.. Ben de kendimce şöyle bir ekonomi yaptım , 1 beden büyük aldım çünkü böyle fit nereye kadar gider heralde kilo almalar başlayacak iyice göbek büyüyecek uzun müddet götürür beni dedim , hamile şeylerine verilen paraya acıyorum ama ilerde belki 2. Çocukda da giyerim. Şayet temiz kalırsa hamiş arkadaşlarıma verebilirim.. O zaman o paraya değer işte. Uygun ve güzel olan bulursak paylaşalım tabi..
Ben kullanmadım ama hemşire bir arkadaşım bebekler için çok öneriyor, yeğenim ölçtürmezdi bebekken, ablam çok ihtiyaç duymuştuKızlar aranızda temassız ateş ölçer kullanan var mı?Memnunmu, tavsiye eder mi?Almayı düşünüyorum ama daha önce kullanmamıştım.Emin olamadım.
Çok sevdim evde ben de eşime diyim.Aynen canım zaten durup durup belim falan zorlandığında ahh ahhh analık zor işte diyorum yarılıyo millet gülmekten
Carters mi bu? Hep sitesinw girip girip bakıyorum.orda gördüm sanki.cok güzelmiş.gule gule giysin bebis
Demek ki canım normal bunlar da. Kusura bakma canım ama ben senin kayınpederlere bildiğin gıcık oluyorum. Ne anlayışsız insanlar!! bunlar hep bana hep bana zihniyeti. Zaten bel ağrıyor kasık batıyor aklımızda bin türlü vesvese:)
Bence de iki haftaya hissetmeler başlar esas muhabbet o zaman başlar çocuklarımızla
Aynen bel agrisindan uzun sure ayakta duramiorum benim doktorumda inatla bebek buyumesi yapmaz dio ya idrar yolu enf yada bel fitigi yapar dio gicik edio@Kilim ve tohum
merve100 mervecim bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu?? söylediysen de kaçırmış olabilirim
Ben abarttim hamile kiyafetini galiba. Ama giyecek bisey bulamayinca moralim bozuluyor.ustte sorun yok ben zaten genelde salas giyerdim 2 3 ay daha goturebilir beni ama altta oyle olmadi karnimi cok sıkıyor 5 tane falan alt aldim galiba. Simdi de yuruyus icin spor tayt ariyorum kalin olsun ama bulamiyorum ya hamileler icin spor tayt yok bulan olursa bana haber verse ne guzel olur:) ama bence de hamile kiyafetlerine verilen para bana da gereksiz geliyor da mecbur aliyoruz iste
bende 2 tane alt aldım ama işe de gittiğimden sürekli onları giymekten çok sıkıldım HM'nin kotlarını güzel diyorlar ordan kot bakacağım.. üstler şuanlık beni idare ediyor :) maşallah canım şimdiden 5 tane alt almışsın :)) beninde çok bi alasım geliyor ama çok kullanamayacağım için tutmaya çalışıyorum kendimiBen abarttim hamile kiyafetini galiba. Ama giyecek bisey bulamayinca moralim bozuluyor.ustte sorun yok ben zaten genelde salas giyerdim 2 3 ay daha goturebilir beni ama altta oyle olmadi karnimi cok sıkıyor 5 tane falan alt aldim galiba. Simdi de yuruyus icin spor tayt ariyorum kalin olsun ama bulamiyorum ya hamileler icin spor tayt yok bulan olursa bana haber verse ne guzel olur:) ama bence de hamile kiyafetlerine verilen para bana da gereksiz geliyor da mecbur aliyoruz iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?