- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #17.261
Cuma gününe randevu aldık kızlar.
Tam geçiyo galiba diyordum. Sancılarım azalıyor kanamam azalıyordu. Hatta dünden bugüne hiç yoktu leke bile. Şimdi yine yogun bir kanama ve ağrı sancı Allah ne verdiyse... Artık ne dusunmem gerek inanın bilmiyorum. Ne güzel mutluydum,pozitiftim.
Yine cöküyorum ve üzülüyorum.
Allahın gücüne gitmesin, o kadar zaman bekledim ben bu bebeği ama üzülmemem veya neden ben diye düsünmemem elimde değil..
Yine dua edin teyzeleri ve yine güzel haberler alalım inşallah.
Kanama oldukça elim ayağım buz kesiyor o kadar kalın giyindigim halde...
Evet relaxin canımYok canım ya benim 3. ayımda başladı doktora erken değil mi dedim o da yok canım normal korkma hormonlardan dedi. internette de okudum bi hormon leğen kemiklerini genişletip vücudu doğuma hazırlıyomuş onun ağrısıymış bu
canım tatlı anne hemen koy verme kendini umudunu direncini kaybetme. kontrol zamanına kadar yat dinlen. inşallah herşey yolundadır dualarımızdasın.Cuma gününe randevu aldık kızlar.
Tam geçiyo galiba diyordum. Sancılarım azalıyor kanamam azalıyordu. Hatta dünden bugüne hiç yoktu leke bile. Şimdi yine yogun bir kanama ve ağrı sancı Allah ne verdiyse... Artık ne dusunmem gerek inanın bilmiyorum. Ne güzel mutluydum,pozitiftim.
Allahın gücüne gitmesin, o kadar zaman bekledim ben bu bebeği ama üzülmemem veya neden ben diye düsünmemem elimde değil..
Valla şu mesajını ağlayarak okudum. Canım bebeğim benim. Yaramaz oğlum :) Annesinin hep elini yüreginde gezdircek sanırım. Burda okuyorum bazen ağrı olmazsa,kırmızı kan olmazsa korkmayın diyorlar. Ben bu ağrıyı da bu kirmizilarıda 15 gündür yaşıyorum.Canım rabbim ne derse o olur bak sıkıntısız bir hamilelik geçirip bir gün ne oldu anlamadan ben vedalaştım ama tam tersi 9 ay kanaması olan arkadaşlarım bebeklerini kucaklarına aldı , üzülmen elbette normal ama kendini daha çok üzüp vücudunu biraz daha fazla yorduğunu bebeğinin üzerinde olumsuz etki bıraktığını düşün , onunla konuş herşey güzel olucak de bu cümleyi eksik etme hiç aklından Emin'im hiçbir sorun olmayacak
Hamile taytı 'gebe' mağazasındal al bence canımm en rahatı oymuş. Arkadaşım 9 ayını geçirdi yıkayıp yıkayıp giyiyor çok da iyi cinsi sağlam..
Valla şu mesajını ağlayarak okudum. Canım bebeğim benim. Yaramaz oğlum :) Annesinin hep elini yüreginde gezdircek sanırım. Burda okuyorum bazen ağrı olmazsa,kırmızı kan olmazsa korkmayın diyorlar. Ben bu ağrıyı da bu kirmizilarıda 15 gündür yaşıyorum.
Cidden yoruldum ben artık. Ben bunları çekerim problem değil. Beni yoran aman bebeğime bişey olmasın düşüncesi. Yoksa dediğim gibi bunun 100 katı da olsun yeterki bebeğim iyi olsun. Anlamıyorum doktor başka bi kanama alanı göremiyorum demişti. Bu şimdi neden oldu.. Bilmiyorum. Ağlama duvarım oldu burasıda.
bende 2 tane alt aldım ama işe de gittiğimden sürekli onları giymekten çok sıkıldım HM'nin kotlarını güzel diyorlar ordan kot bakacağım.. üstler şuanlık beni idare ediyor :) maşallah canım şimdiden 5 tane alt almışsın :)) beninde çok bi alasım geliyor ama çok kullanamayacağım için tutmaya çalışıyorum kendimi
P Pinklemon canımmben de okulda dersler başlayıncaya kadar makyaj yapmadım şimdi bir göz kalemi bir parlatıcı kullanıyorum yüzüm çok solgundu iki gün allık da kullandım. Zaten çok makyaj yapabilen biri değilim yadırgamadım da. :) ama prfümü giysilere sıkıyorum. Yves rocher kullanıyorum diğer ürünlerde de. Hem sağlıklılar hem de sevdim ben:)
Canim doktorum cidden alanında en iyisi buralarda. Degistirmem için 1 saatlik bir yol katetmem gerek ve hiç bilmiyoruz buranin merkezini.Uzak çünkü. İşimiz olmadıkça hiç gitmedik öyle. Ama bakalım Cuma bi olsun da ondan sonra düşünürüm belkide.Başka bir doktora gitmeyi düşündün mi ya da doktorunu bilmiyorum Prof . Birine gitsen dikkatten kaçan bir şey mi var ya da alt kısımda rahmin büyüdükçe kanama yaratan başka bişey rahim ağzında yara falan , yaramazlık yapıyordur belki senin oğlan
Tünaydın kızlar :) Makyaj konusu konuşulmuş:) bu konunun içinde biri olarak söylüyorum deodoranların gazlı ve alimünyüm içermeyenleri var onlar kullanılabilir niveanın vardı beyaz kapaklı ondan kullanın makyajın öyle aman aman bir zararı yok ama mineral ürünler kullanmakta fayda var ama onlarda fiyatları uçuk. Makyajla bebeklere Bi şey olsaydı ünlüler hiç sağlıklı çocuk doğurmazdı:) birde yves rocher öyle aman aman doğal ürünler içermiyor haberiniz olsun :) eczanelerde satılan dermokozmetik ürünleri daha sağlıklı haberiniz olsun.
Bende sebamed kullanıyorum canım nemlendirici olarak ve çok memnunumCanim ben nemlendirici sampuan sebamed kullaniyorum. Makyaj cok yapmam amaruj vedus jelim yves rocher. Bir de burt bees urunlerim var kullandigim. Parfumu kiyafetlere sıkıyorum
Benim de cumartesiden beri başım ağrıyor canım yaGeceleri uyanıyorum ağrıdan, gündüz daha dayanılır. İlaç içmiyorum inatla, normalde de migrenim var zaten parol ya da minosetin işe yaramayacağını biliyorum ne yazıkki. Pztsi doktora soracağım, şu an sadece buz kompresi yapıyorum, biraz hafifletiyor.
Hayırlı olsun canımm
Gözünüzaydın tatlım, inşallah diğer sonuçlar da çok güzel çıkıcak, çok sevindim gerçekten
Ben her gün yapıyorum makyaj canım, tüm ürünler yves rocherden bir tek eyeliner Loreal. Parfümü tenime sıkmıyorum, şampuan, saç kremi fln da yves rocher kullanıyorum. Nemlendirici olarak krem kullanmıyorum artık, bebe yağı veya zeytinyağı sürüyorum, onun dışında ekstra dikkat ettiğim bişey yok tatlım
Çok geçmiş olsun canım bendede var aynı dertBu üçüncü gün hayatımda ilk defa bel ağrısı çekiyorum ve canım yanıyor birtanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?