2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Cuma gününe randevu aldık kızlar.
Tam geçiyo galiba diyordum. Sancılarım azalıyor kanamam azalıyordu. Hatta dünden bugüne hiç yoktu leke bile. Şimdi yine yogun bir kanama ve ağrı sancı Allah ne verdiyse... Artık ne dusunmem gerek inanın bilmiyorum. Ne güzel mutluydum,pozitiftim.
Yine cöküyorum ve üzülüyorum.
Allahın gücüne gitmesin, o kadar zaman bekledim ben bu bebeği ama üzülmemem veya neden ben diye düsünmemem elimde değil..
Yine dua edin teyzeleri ve yine güzel haberler alalım inşallah.
Kanama oldukça elim ayağım buz kesiyor o kadar kalın giyindigim halde...

Ay bende kış annesi olacağım için mutluyum eşim biraz tedirgin çünkü tayt giymemi yasaklamıştı kışın hep tayt giyer çizme giyer gezerim hem sıcak tutar eder dedim adamın yüz ifadesi değişti Bende hiçbişey almadım internetten hm bakıyorum hamile giyim üst alırım bi kaçtane altta büyük beden almayı ya da bacak ve kalçadan olan eski pantolonlarımı terziye götürüp bel kısımlarını çıkarttırmayı düşünüyorum hem eskiler kullanılır hemde Yen'i Doğumdan sonra daha çok şey alacağımızı düşünüyorum ben nedense eskisi gibi zayıfta olmucaz ee karında olmayacak illa bi alışveriş tufanı olur gibi

Geçen sene Bursa'ya gittik alışverişe orda doğurucam artık demiştim çünkü mükemmel zeki olan eşim arabanın anahtarını avm de bi mağaza da unutmuş ve avm kapanmış ve arabamız otoparkta kaldı yanımızda bebekli tesettürlü bi aile var onların arabalarının evlerinin anahtarı da bizim araba da gece 3 4 gibi zar zor döndük ve soğuktu hava kafeler de kapanmıştı benzin cafe barda bir hamile bir bebekli kadın kocalarımızın işlerini halletmelerini bekliyorduk bu sene şehir dışına tek araba çıkmama kararı aldık inşallah başımıza bi iş gelmez

Canım rabbim ne derse o olur bak sıkıntısız bir hamilelik geçirip bir gün ne oldu anlamadan ben vedalaştım ama tam tersi 9 ay kanaması olan arkadaşlarım bebeklerini kucaklarına aldı , üzülmen elbette normal ama kendini daha çok üzüp vücudunu biraz daha fazla yorduğunu bebeğinin üzerinde olumsuz etki bıraktığını düşün , onunla konuş herşey güzel olucak de bu cümleyi eksik etme hiç aklından Emin'im hiçbir sorun olmayacak

bende bi tane pantolon bi tanede eşohman altı aldım.bi dahaki aylarda bi taytla bi pantolon daha alabilirim ihtiyaç durumuma göre.salopet almak istiyorum aslında ben ama nerden alıcağım konusunda hiçbi fikrim yok

canım tatlı anne hemen koy verme kendini umudunu direncini kaybetme. kontrol zamanına kadar yat dinlen. inşallah herşey yolundadır dualarımızdasın.

Dua müminin silahıdır der bir yakınım.Dualarımız seninle inşallah.Bebişin çok güçlü ben inanıyorum.Herşeyin üstesinden gelecek Allah'ın izniyle.Güçlü ol ve sakın pes etme.

Valla şu mesajını ağlayarak okudum. Canım bebeğim benim. Yaramaz oğlum :) Annesinin hep elini yüreginde gezdircek sanırım. Burda okuyorum bazen ağrı olmazsa,kırmızı kan olmazsa korkmayın diyorlar. Ben bu ağrıyı da bu kirmizilarıda 15 gündür yaşıyorum.
Cidden yoruldum ben artık. Ben bunları çekerim problem değil. Beni yoran aman bebeğime bişey olmasın düşüncesi. Yoksa dediğim gibi bunun 100 katı da olsun yeterki bebeğim iyi olsun. Anlamıyorum doktor başka bi kanama alanı göremiyorum demişti. Bu şimdi neden oldu.. Bilmiyorum. Ağlama duvarım oldu burasıda.

Hamile taytı 'gebe' mağazasındal al bence canımm en rahatı oymuş. Arkadaşım 9 ayını geçirdi yıkayıp yıkayıp giyiyor çok da iyi cinsi sağlam..

Ordan aldim 1 tane canim ama benim istedigim yuruyus yapabilecegim bi tayt. Nike da falan yoktu. Esofman da olabilir licrali falan ama onu da bulamadim biraz daha bakacagim insallah bulurum. Olmazsa artik normal hamile taytiyla yuruyecegim

Başka bir doktora gitmeyi düşündün mi ya da doktorunu bilmiyorum Prof . Birine gitsen dikkatten kaçan bir şey mi var ya da alt kısımda rahmin büyüdükçe kanama yaratan başka bişey rahim ağzında yara falan , yaramazlık yapıyordur belki senin oğlan

SEMA_24 hayal_masal sağ olun kızlar. Haklısınız kendimi bırakmamam gerek ama işte insanın elinde olmuyor o kırmızıları görünce. Umarım buda öncekiler gibidir. Eşime soylemiycem bu kanamayı. Bikaç gündür okula huzurla gidip geliyör, beni iyi görünce benden daha mutlu oluyordu.Şimdi yine ona iyi görúnücem. Artık daha fazla uzulsun veya aklı bizde kalsın istemiyorum giderken. Ezanda okunuyor suan inşallah kabul olsun dualarımız

Hm tavsiye ederim canim gercekten pantolonlari cok guzel ben begendim yani en iyisini oradan buldum cesit de fazla. Ben yogun calistigim icin ve kendi isim oldugu icin kiyafet sorun oluyor bana maalesef. Hep ayni seyi giyemiyorum toplantilar vs oluyor o yuzden 5 tane aldim simdiden yoksa bende 2 tane falan alirdim. Bu ara ise cok gidemiyorum hergun o yuzden beni idare eder aldiklarim diye umuyorum:) tayt da happymom87 dedigi gibi gebe magazasinin taytlari guzel ve kaliteli

Canım çok güçlü ve dirençli bir oğluşun var, sakın kötü düşüncelerle kendini üzme. Biliyorum yaşarken öyle olmuyor, insan ister istemez en kötüsünü düşünüyor ama sen iyi olacağına inan. Yat dinlen, bebeğinle konuş, onu ne kadar sevdiğini anlat, biraz olsun rahatlarsın. Dualarımızdasın bu kötü günler geçiçek inşallah, sen de oğluna inan, o annesine sıkı sıkı tutunuyor çünkü

Parfümü kıyafetlere sıkmayı ben neden düşünemedim çok iyi fikirmiş canım bende artık öyle yapiyim boşuna aylardır parfümsüz geziyorum:)

Canim doktorum cidden alanında en iyisi buralarda. Degistirmem için 1 saatlik bir yol katetmem gerek ve hiç bilmiyoruz buranin merkezini.Uzak çünkü. İşimiz olmadıkça hiç gitmedik öyle. Ama bakalım Cuma bi olsun da ondan sonra düşünürüm belkide.

Önemli olan içinde paraben ve amonyum sülfat olmaması Yves Rocher de üzerinde yazıyor bulunmaz diye. Yani doğal ürünler içermiyor derken insanlara yanlış bilgi vermeyelim:) o tamamen kişinin beklentisine bağlı bu durum bana doktorum dediki kullandığın ürünler paraben ve a.s. içermesin ve benim beklentim bu yönde. Birde ben ilk hamileliğimde problemlerden dolayı perinatologlarla çok içli dışlıydım öğrendiğim şeylerden biride hamilelikte cilde değen her üründen bebeğin etkilendiği. Eczaneden aldığım ürnlerde var duş jelimi alıyorum ondada aynı şekilde paraben, a.s. yok.
Birde önerdiğin nivea ürününde paraben ve amonyum sülfat içermez yazıyormu?

Canım zeytinyağını nasıl kullanıyorsun duştan sonramı? Bende deneyeceğim aslında en faydalısı o bence çok iyi yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…