2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Kendi yaptığınız zeytinyağı sabunumu mükemmel:) bundan daha iyisi olmaz heralde yağlanma için bilemedim hiç öyle bir ürün kullanmadığım için ama dediğim gibi içeriğinde amonyum sülfat ve paraben bulunmdurmayan üünlerden tercih edebilirsin

Evet içeriğinde yok. Can'ım benim yüz yıkama jelimde yves rocher ve içinde sülfat ta var paralelde demek istediğim bütün yves rocher ürünleri doğal değil.

Canım zeytinyağını nasıl kullanıyorsun duştan sonramı? Bende deneyeceğim aslında en faydalısı o bence çok iyi yapıyorsun
Zeytinyağını, asidi uçsun diye, benmari usulü ısıtıp soğutup, spreyli şişelere koydum canım. Duştan çıkınca tüm vücuduma nemlendirici gibi sürüyorum, alıştı vücudum hemen emmeye başladı artık. Tavsiye ediyorum çok pratik oldu. Ablam tüm hamileliğinde kullandı, şimdi de bebişine kullanıyor

Evet içeriğinde yok. Can'ım benim yüz yıkama jelimde yves rocher ve içinde sülfat ta var paralelde demek istediğim bütün yves rocher ürünleri doğal değil.
Evet evet hatta ben geçen şampuan aldım içeriğine bakmadan eve geldim baktım ki paraben yok ama amonyum sülfat var içinde geri götürdüm birde amonyum sülfat içermeyeni varmış onunla değiştirdim alırken içeriğini okumak lazım

Çok duygulandım yaaa çok şükür bin şükür

Bu tarifi hemen uygulayacağım çok teşekkür ederim ben sebamed çatlak kremi kullanıyorum ama bu yönteme geçebilirim artık:)

Selam kizlar nasilsiniz? Iyisiniz insallah :) bu arada kilo alimi konusunu merak ettim Benim boy 162 ve 60kiloydum. 16hafta gecmis ve 65kilo olmusum. Sizde durumlar nasil? Ben biraz hizli mi gidiyorum ki?

Evet içeriğine bakmak önemli olan. Valla duş jelini bıraktım normal hacı Şakir sabunla köpürtüyorum lifimi onun zeytinyağlısı da var ama ben beyaz olanı kullanıyorum şampuanım da dermokil ve sirke :) sirke hem saçımı yumuşatıyor hem de patlatıyor herkese tavsiye ederim. Zaten sirke üstüne hadis bile var. Vucüt nemlendirmesi için banyoda son su öncesi Bi güzel zeytinyağı sürüyorum heryerinde sonra bolca suyla durulamıyorum yumuşacık oluyor çok yağ da kalmıyor

Bende sampuan konusunda kararsizim ya ne kullanacagimi bilemedim herkes farkli birsey soyluyor. Dus jeli yerine de sabun cok mantikli olmus. Peki sirkeyi sampuanina mi damlatiyorsun?

Sağol cnmm benim inş sabırsızlıkla bekliorum inşşş bu arada prensesin hayırlısı olsun kuzum

Sağol cnmm benim inş sabırsızlıkla bekliorum inşşş bu arada prensesin hayırlısı olsun kuzum

Ben de hissetmiyorum canim.benim de ilk gebelik.kendimi dinleyemiyorum da zaten.gündüz okuldayim.aksam yemek filan.bir de evde tadilat var.uykudan önce dinlemeye calisiyorum ama tık yok

Bende sampuan konusunda kararsizim ya ne kullanacagimi bilemedim herkes farkli birsey soyluyor. Dus jeli yerine de sabun cok mantikli olmus. Peki sirkeyi sampuanina mi damlatiyorsun?
Hayır canım şampuanla saçlarımı yıkadıktan sonra bir tasın içine biraz sirke koyuyorum sonra koyduğum sirkeye göre üstüne su ekliyorum sonra gözlerimi kapatıp başımdan aşağı döküyorum yavaş yavaş saçlarımı topluyorum sirke hem mikrop kiriyor hemde nazara ve kötü şeylere karşı koruyor ve saç kreminden Bile daha güzel yumuşatıyor saçı daha sonra lif yapıyorum sonra saçlarımı duruluyorum isteğe göre istersen durulamadan çık kokusu zaten uçuyor :) ben bekarken durulamazdım şimdi koca varya nolur nolmaz diyorum :)

@aras_u25 N Nasip_kismet sg26 beni yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim canlar
Doktordan yeni geldim kanama alanım hala bitmemiş devam ediyormuş, sanırım 20. haftaya kadar sürecek cünkü öyle dedi doktorum, onun dışında oğlum masallah gayet iyi ve hareketli ama haftasına göre 3 gün küçük çıktı yine ama bu haftalarda çok önemli değilmiş bu kıyaslar, doktorum tekrardan 21. Haftada ayrıntılı ultrasona bakmak icin cagirdi, diğer üçlü ve dörtlü testi yapmaya gerek olmadığını söyledi, onun dışında herşey çok şükür iyiydi bende kanamalı bir gebe olarak yaşamaya alıştım sanırım , baş ağrısı, karın ağrısı, bel ağrısı, kasık ağrısı olması çok normalmiş, simdi biraz bu guzel haberlerin keyfini surmek istiyorum, hepinize sevgilerimi iletiyorum mutlu sağlıklı gebelik ler diliyorum tatlı anne adayları görüşmek üzere . .

hayal_masal burdayim tatlim suan bende bebekte iyiyiz.

Dun aksam cok cok yogun baslayan ve bir turlu kontrol bile edemedigimiz kanamayla solugu hastanede aldik yogun bir progestan yuklemesi yapildi hapi ignesi pruloton igne serum sukur ki simdi hersey normal bebegimde gayet iyi sabah doppller usgde iyice incelendi bebekte esinde suyunda bir sikinti cikmadi hala bebek diyorum ama sanir oglum demeliyim :)
Doktor icerden kaynakli bir durum degil kendini zorlamissin her ne yaptiysan yapma dedi aslinda agir bisey yapmadim bi kanama alani mevcut esinin atla tarafinda doktor zorlarsan tekrarlar dedi. Kimi insam tepinir bisey olmaz kimi de en ufak seyden bu hale gelir dikkat edicekin dedi bizim oglan baya nazli olucak sanirim. Simdilik hala hastanedeyiz hafif kanamam var ama bu hicbisey benim icin dunden sonra. Dogum gunumu hastanede gecirdim ama bebegim iyi olsun napalim bu sene de bole kutlayalim :)

Citolesgen oglum olucak canim

B brn0220 canim senin sonuclarinin iyi cikmasina da cok sevindim icinizi ferah tutun hersey daha iyi olucak.

Dus aldigimda deniyim o zaman:) cok tesekkurler canim

Kızlar benim yumurtlama akıntısı gibi akıntım var uzun ve sallanan çok korkuyorum enfeksiyon mu kaptım acaba hamile kalmadan önce vajinal kült sonucum temiz çıkmıştı sizce bu normal mi.

Canim cok gecmis olsunn, dinlen kendini zorlama kanama alani da çabucak tamamen gecer inşallah bende dogum günümü kanama nedeniyle hastanede kutlamak zorunda kalmıştım, bu minnoslar bize unutulmicak ilk dogum gunlerimizi yasattilar bu sene karsiliginda dogunca poposundan isirmayi planliyorum oglusun da hayirli olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…