- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #17.281
Ben kendi yaptığımız zeytinyağı sabun ile yıkanıyorum duş jeli bi kere kullandım makyaj yapıyorum fondöten sürmüyorum clinique göz altı kapatıcısı ve rimel dior eyerliner kullanıyorum , makyaj öncesi de güneş koruyucusu sürüyorum nemlendirici özelliği de var Çünkü sadece cilt temizleyici bişey almam lazım benim burnum çok yağlanıyor sabahları ve siyah nokta oluyor özellikle onun için ne almam kullanmam lazım bilmiyorum
Evet içeriğinde yok. Can'ım benim yüz yıkama jelimde yves rocher ve içinde sülfat ta var paralelde demek istediğim bütün yves rocher ürünleri doğal değil.Önemli olan içinde paraben ve amonyum sülfat olmaması Yves Rocher de üzerinde yazıyor bulunmaz diye. Yani doğal ürünler içermiyor derken insanlara yanlış bilgi vermeyelim:) o tamamen kişinin beklentisine bağlı bu durum bana doktorum dediki kullandığın ürünler paraben ve a.s. içermesin ve benim beklentim bu yönde. Birde ben ilk hamileliğimde problemlerden dolayı perinatologlarla çok içli dışlıydım öğrendiğim şeylerden biride hamilelikte cilde değen her üründen bebeğin etkilendiği. Eczaneden aldığım ürnlerde var duş jelimi alıyorum ondada aynı şekilde paraben, a.s. yok.
Birde önerdiğin nivea ürününde paraben ve amonyum sülfat içermez yazıyormu?
Zeytinyağını, asidi uçsun diye, benmari usulü ısıtıp soğutup, spreyli şişelere koydum canım. Duştan çıkınca tüm vücuduma nemlendirici gibi sürüyorum, alıştı vücudum hemen emmeye başladı artık. Tavsiye ediyorum çok pratik oldu. Ablam tüm hamileliğinde kullandı, şimdi de bebişine kullanıyorCanım zeytinyağını nasıl kullanıyorsun duştan sonramı? Bende deneyeceğim aslında en faydalısı o bence çok iyi yapıyorsun
Evet evet hatta ben geçen şampuan aldım içeriğine bakmadan eve geldim baktım ki paraben yok ama amonyum sülfat var içinde geri götürdüm birde amonyum sülfat içermeyeni varmış onunla değiştirdim alırken içeriğini okumak lazımEvet içeriğinde yok. Can'ım benim yüz yıkama jelimde yves rocher ve içinde sülfat ta var paralelde demek istediğim bütün yves rocher ürünleri doğal değil.
Çok duygulandım yaaa çok şükür bin şükürdun Haberi aksam aldık kızlar. %90 olmak sartıyla ön sonuclar temiz cıktı . %10 luk kısmı 15 gun sonra cıkacakmıs. rabbıme bınlerce kez şükürler olsun . iyki buraya yazmısım guzel teyzelerının dualarıyla kızım dahada sevındırecek bizi. artık dıger sonucta temiz cıkarsa kalbıne bakılacak kuzumun .MissMervee inşallah tekrar tekrar guzel haberlerle buraya yazıcagız . herkese ama herkese tek tek teşekkür edeıyorum. **rabbim meleklerınızı saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın**.artık benım için bır hamıleye bu cumleden daha guzel kullanilacak bır cumle olmadıgını dusunuyorum .
Zeytinyağını, asidi uçsun diye, benmari usulü ısıtıp soğutup, spreyli şişelere koydum canım. Duştan çıkınca tüm vücuduma nemlendirici gibi sürüyorum, alıştı vücudum hemen emmeye başladı artık. Tavsiye ediyorum çok pratik oldu. Ablam tüm hamileliğinde kullandı, şimdi de bebişine kullanıyor
Evet içeriğine bakmak önemli olan. Valla duş jelini bıraktım normal hacı Şakir sabunla köpürtüyorum lifimi onun zeytinyağlısı da var ama ben beyaz olanı kullanıyorum şampuanım da dermokil ve sirke :) sirke hem saçımı yumuşatıyor hem de patlatıyor herkese tavsiye ederim. Zaten sirke üstüne hadis bile var. Vucüt nemlendirmesi için banyoda son su öncesi Bi güzel zeytinyağı sürüyorum heryerinde sonra bolca suyla durulamıyorum yumuşacık oluyor çok yağ da kalmıyorEvet evet hatta ben geçen şampuan aldım içeriğine bakmadan eve geldim baktım ki paraben yok ama amonyum sülfat var içinde geri götürdüm birde amonyum sülfat içermeyeni varmış onunla değiştirdim alırken içeriğini okumak lazım
çok sağol cnm . bin şükür gercektenÇok duygulandım yaaa çok şükür bin şükür
Evet içeriğine bakmak önemli olan. Valla duş jelini bıraktım normal hacı Şakir sabunla köpürtüyorum lifimi onun zeytinyağlısı da var ama ben beyaz olanı kullanıyorum şampuanım da dermokil ve sirke :) sirke hem saçımı yumuşatıyor hem de patlatıyor herkese tavsiye ederim. Zaten sirke üstüne hadis bile var. Vucüt nemlendirmesi için banyoda son su öncesi Bi güzel zeytinyağı sürüyorum heryerinde sonra bolca suyla durulamıyorum yumuşacık oluyor çok yağ da kalmıyor
Sağol cnmm benim inş sabırsızlıkla bekliorum inşşşİlk gebelik biraz geç hissediliyor canım. Ben oğluma hamileyken 17. Haftada hissetmiştim. Bunda 14. Haftada hissetmeye başladım. Birde ikinci gebelikte nasıl bi hareket hissedeceğini bildiğin için erken hissediliyor. 1 yada 2 haftaya kadar hissedersin insallah
çok sağol cnm . bin şükür gercekten
Sağol cnmm benim inş sabırsızlıkla bekliorum inşşşbu arada prensesin hayırlısı olsun kuzum
Hayır canım şampuanla saçlarımı yıkadıktan sonra bir tasın içine biraz sirke koyuyorum sonra koyduğum sirkeye göre üstüne su ekliyorum sonra gözlerimi kapatıp başımdan aşağı döküyorum yavaş yavaş saçlarımı topluyorum sirke hem mikrop kiriyor hemde nazara ve kötü şeylere karşı koruyor ve saç kreminden Bile daha güzel yumuşatıyor saçı daha sonra lif yapıyorum sonra saçlarımı duruluyorum isteğe göre istersen durulamadan çık kokusu zaten uçuyor :) ben bekarken durulamazdım şimdi koca varya nolur nolmaz diyorum :)Bende sampuan konusunda kararsizim ya ne kullanacagimi bilemedim herkes farkli birsey soyluyor. Dus jeli yerine de sabun cok mantikli olmus. Peki sirkeyi sampuanina mi damlatiyorsun?
Hayır canım şampuanla saçlarımı yıkadıktan sonra bir tasın içine biraz sirke koyuyorum sonra koyduğum sirkeye göre üstüne su ekliyorum sonra gözlerimi kapatıp başımdan aşağı döküyorum yavaş yavaş saçlarımı topluyorum sirke hem mikrop kiriyor hemde nazara ve kötü şeylere karşı koruyor ve saç kreminden Bile daha güzel yumuşatıyor saçı daha sonra lif yapıyorum sonra saçlarımı duruluyorum isteğe göre istersen durulamadan çık kokusu zaten uçuyor :) ben bekarken durulamazdım şimdi koca varya nolur nolmaz diyorum :)
Canim cok gecmis olsunn, dinlen kendini zorlama kanama alani da çabucak tamamen gecer inşallahhayal_masal burdayim tatlim suan bende bebekte iyiyiz.
Dun aksam cok cok yogun baslayan ve bir turlu kontrol bile edemedigimiz kanamayla solugu hastanede aldik yogun bir progestan yuklemesi yapildi hapi ignesi pruloton igne serum sukur ki simdi hersey normal bebegimde gayet iyi sabah doppller usgde iyice incelendi bebekte esinde suyunda bir sikinti cikmadi hala bebek diyorum ama sanir oglum demeliyim :)
Doktor icerden kaynakli bir durum degil kendini zorlamissin her ne yaptiysan yapma dedi aslinda agir bisey yapmadim bi kanama alani mevcut esinin atla tarafinda doktor zorlarsan tekrarlar dedi. Kimi insam tepinir bisey olmaz kimi de en ufak seyden bu hale gelir dikkat edicekin dedi bizim oglan baya nazli olucak sanirim. Simdilik hala hastanedeyiz hafif kanamam var ama bu hicbisey benim icin dunden sonra. Dogum gunumu hastanede gecirdim ama bebegim iyi olsun napalim bu sene de bole kutlayalim :)
evet buyuk kısmı temiz gerısı artık ondanda ünitliyim . teşekkür esiderim desteginiz içinCanim sonucun temiz cikmis simdi gordum cooookkk sevindimmmmm cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?